23 Οκτωβρίου 2010

Τετριμίδας - η δουλειά μας αρχίζει στις 8 Νοέμβρη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Την Πέμπτη 21-10-2010 στις 7.30 το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος του νέου Καλλικρατικού δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου κ. Βαγγέλης Τετριμίδας κάλεσε όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" σε δείπνο γνωριμίας, στο κέντρο "Αυγέρης", στην παραλία Καινούργιου στην έδρα του δήμου (Καμ. Βούρλα).

Μετά τις αναμνηστικές φωτογραφίες, ο υποψήφιος δήμαρχος (και νυν δήμαρχος Μώλου), αφού ευχαρίστησε τους συνδαιτυμόνες υποψήφίους για τη συμμετοχή τους, μεταξύ άλλων τόνισε:

" Η δουλειά μας δε τελειώνει με την νίκη του συνδυασμού μας στις εκλογές της 7 Νοέμβρη, η δουλειά μας αρχίζει στις 8 Νοέμβρη", ενώ πιο κάτω τόνισε:
"...Σε 2-3 ημέρες θα τυπωθεί το πρόγραμμά μας στο οποίο μην περιμένετε να τάξουμε λαγούς με πετραχήλια! Στα πλαίσια της συγκυρίας που διανύουμε και με δεδομένες τις χρηματοδοτικές δυσκολίες, θα κάνουμε αυτά τα πράγματα που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών και ότι χρήματα περισσέψουν θα χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη, για να αναδείξουμε και το όραμά μας".

Με τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών, να μην ξεχνάμε ότι είμαστε συνδημότες, με κοινά προβλήματα, κοινά ενδιαφέροντα και τις περισσότερες φορές κοινά συμφέροντα.
Και ...θα το πω! Η ονομασία του Δήμου και μένα δεν μου αρέσει. Όμως αυτή είναι προς το παρόν και με αυτή θα πορευτούμε μέχρι τις εκλογές. Μετά τη συγκρότηση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, ο νόμος προβλέπει τη διαδικασία για την αλλαγή του ονόματος και πιστεύω ότι θα βρούμε ένα καλό όνομα στο οποίο θα συμφωνήσουμε.
Σ` αυτή την περίπτωση με πλειοψηφία των 2/3 του Δ.Σ , θα κάνουμε αυτό που αρέσει σε όλους και θα κάνουμε τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν θέλουμε. να χωρίσουμε, αλλά να ενώσουμε, Και θα το πετύχουμε" !!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όσους έχει ο τετριμιδας στο ψηφοδέλτιο ως αριθμός ατόμων, τόσοι ήταν και εχθές στο εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του μάκη, η απογοήτευση σε όλο της το μεγαλείο … να μη σου πω ότι θα βγει και τέταρτος κάτω από τον κκε

Ανώνυμος είπε...

Κρατα μεγαλε''''πισο εχει η αχλαδα την ουρα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΤΕ ΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ...ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ Ο ΜΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Παντως και ο Τετριμίδας απο ότι μαθαίνω στον Μώλο δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητος , όπως και ο Μάκης εδώ , άρα η υπόθεση εκλογές περιπλέκεται. Κλειδί θα είναι η ψήφος του Αγίου Κωνσταντίνου. Πάντως βλέπω Αντωνίου και Τετριμίδα σαν τα φαβορί για τον δέυτερο γύρο. Τώρα στον δέυτερο γύρο θα παίξουν ρόλο οι συμαχίες. Ο καιρός γαρ εγγύς!

Ανώνυμος είπε...

αφου λοιπον λετε οτι ο Αγιος Κων/νος θα κρινει την εκλογη δειτε τους υποψηφιους του καθε συνδυασμου εκει και βγαλτε συμπερασματα!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάκης χθες μάζεψε μες στο νερό καμια τρακοσάρα με τετρακόσια άτομα, από το πουθενά!
Εγώ προσωπικά που είμαι όλη μέρα στην πιάτσα, δεν ήξερα οτι είχε τα εγκαίνια! Εντούτοις ο κόσμος απέδειξε το αντίθετο!!!
Δαγκωτο στο Μάκη, Ψήφος στα Καμένα Βούρλα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 1.17: Δε ξέρεις και να κρυψεις το ψέμα...
Μου φαίνεται πως ο Στεφανής έχει πολύ δουλειά ακόμα να κάνει, αλλά δε προλαβαινει δυστυχώς.
Τετοιους που του πήγε ο Αρχηγός, τι να κάνει ο ανθρωπος...Φροντιστής είναι , όχι μάγος.
Τέλος παντων επειδή καθόμασταν εκει γύρω, όπως είπε και ο 9.36, με βία ήταν καμια 70ρια άτομα.
Και όταν λέμε με βία, το εννούμε, γιατί έπεσε προπαγάνδα ανοιχτή στα κοριτσόπουλα του GAlaxy για τη συγκέντρωση ...

Ανώνυμος είπε...

...Ερμε Μακη...

Ανώνυμος είπε...

Οι προβλέψεις σας κύριοι μπορεί και να πέσουν έξω. Δεν υπολογίσατε σωστά τη δύναμη ''Παταργιάς''. θα είναι η έκπληξη.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη Κυριακή βγαίνει εκτός το Παταριάς.
Το ψηφοδέλτιο είναι για κλάματα.
μένει Αντωνίου Tετριμίδας για δεύτερη, και νίκη του Tετριμίδα.
Και κάποιοι που μετράνε κουκιά με υποτίθεται μεγάλα ονόματα στον πατάρια και Μάκη ας προσέξουν γιατί θα πέσουν πολύ έξω.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά είναι τα μεγάλα ονόματα στον Αντωνίου που θα φέρουν ψήφους; Πλάκα κάνετε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντωνίου θα τυπώσει και φέτος πρόγραμμα?
Θα μας δουλέψει άλλη μια φορά? Βλέπω στο παλιό του πρόγραμμα το τι είχε πει ότι θα κάνει και το συγκρίνω με αυτό που πραγματικά έχει κάνει και είναι για κλάματα.

Απορώ πως έχει μούτρα και ξαναβάζει υποψηφιότητα.

Και καλά αυτός, εσείς οι ένθερμοι οπαδοί του τι έχετε να πείτε για τα τόσα που έταξε και δεν έκανε? Θα μπει ποτέ κάποιος στον κόπο να απαντήσει και ας είναι και ο Στεφανής. Γιατί άλλο να τάξεις 100 και να κάνεις τα 60 και άλλο να κάνεις μόνο τα 5 από τα 100, και να έχεις κάνει και κάμποσες βλακείες, αυτό είναι κοροϊδία, και ο Μάκης κάνει πρωταθλητισμό σε αυτό το σπορ

Το άλλο το παράξενο είναι ότι νομίζει, αυτός και η ομάδα του, ότι θα πάρει 60% πάλι και θα είναι δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή, πάνε αυτά παιδιά, αυτό το έργο είναι παλαιότερης σεζόν. Αλλάξανε τα πράγματα, αυτή την τετραετία, πρέπει ο δήμαρχος να τις κερδίσει τις εκλογές και όχι να περιμένεις απλά να τις χάσει ο αντίπαλος.
Γιατί στις προηγούμενες εκλογές δεν τις κέρδισε ο Μάκης, απλά τις έχασε ο Κεφάλας, θυμάστε?

Το έχει χάσει για τα καλά ο Μάκης, θα πατώσει κανονικά.
Πόσοι μπορεί να δουλεύουν τελικά στον γαλαξία και με πόσους πάει για κυνήγι, βάλε και τους εποχικούς και τα stage που φοβερίζει και βγήκε το νουμεράκι, μόνο που δεν φτάνει για να βγεις δήμαρχος, ειδικά αν έχεις κοροϊδέψει κόσμο και κοσμάκη.

Αυτά για σήμερα, αύριο πάλι.

Ο Τιμωρός

Ανώνυμος είπε...

για την ΔΕΠΑΚΑΒ θα πας πει κανένας ή να αρχίσω να λέω εγώ τις ρεμούλες που γίνονται εκεί. με τα νερά τι γίνεται, συνεχίζονται και έρχονται μπιλιετάκια στους δημότες να πληρώσουν παλιούς λογαριασμούς που έχουν πληρώσει στο παρελθόν. προχτές που έβρεχε ήταν αδύνατο να κάνει το παιδί μου μάθημα στο προκάτ γιατί με την φασαρία της βροχής δεν ακούς ούτε τον διπλανό σου. τα λουτρά θυμίζουν εγκατάλειψη και δεν έχει κάνει το παραμικρό ο δήμαρχος. την πρόσβαση στην κρυόβρυση στον πλάτανο γιατί μου την κόψατε κύρ δήμαρχε. αυτό το κράτος εν κράτει και η τρομοκρατία που υπάρχει στην δημαρχεία δεν θα σου βγει σε καλό και θα σε καταψηφίσει ο κόσμος. θα έγραφα το όνομα μου από κάτω αλλά φοβάμαι για την δουλειά μου δήμαρχε γιατί σε έχω ικανό για όλα ντρέπομαι αλλά αυτή είναι η αλήθεια είσαι τραμπούκος.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε κάποιους να ξεχρεωθούν με τα ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ! Αυτή την εκλογή την έχουν ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Αντωνίου είναι ήδη ένα κακό φάντασμα του παρελθόντος. Μήν ασχολείστε πια μαζί του. Ας κοιτάξουμε μπροστά να δούμε τι θα κάνουμε σ΄αυτόν τον έρμο το τόπο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...!!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ. ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΠΙΑ. ΟΣΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΨΕΥΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΝΤΑΣ ΟΧΙ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ; ΕΙΔΩΜΕΝ. ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗΣΕΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

απο αντικειμενικη ερευνα που εχω κανει στην πιατσα δημαρχος θα ειναι ο τετριμιδασ με δευτερο τον παταργια ,αφου πανε και οι δυο στον δευτερο γυρο.Στο συμβουλιο θα εχουμε και απο τους τρεις συνδιασμουσ,Καλο ειναι αυτο για να υπαρχη πολυφωνια

Ανώνυμος είπε...

Αντικειμενικά σου απαντάω και εγώ λοιπόν.
Βάσει των σχολιων που έχουν γίνει στο συγκεκριμένο μπλόγκ : 52 σχόλια στην ανάρτηση του Αντωνιου, 15 στου Παταργια, 15 στου Τετριμίδα!!!
Αύτη είναι η διαφορά του Αντωνίου το οτι ασχολούνται όλοι με αυτόν!
Αυτό θα είναι και το ποσοστό του (52%) στις επερχόμενες εκλογες... Οπότε μιλάμε για καθαρή και ξεκάθαρη νίκη από την πρώτη Κυριακή! Και δεν πατε εσεις οι κακοθελητές να κουρεύεστε!!!!