20 Οκτωβρίου 2010

Πως τέσσερεις υποψήφιοι δήμαρχοι αγνοούν επιδεκτικά τους πολίτες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από τον προηγούμενο μήνα, στις 27/9 συγκεκριμένα, είχα δημοσιοποιήσει μια κοινή ανησυχία πολλών πολιτών – δημοτών που συζητώ καθημερινά και μου θέτουν ως προβληματισμό τους.

Στην ουσία ζήτησα από όλους τους υποψήφιους δημάρχους να τοποθετηθούν σε ένα φλέγον ζήτημα αναφορικά με την ονομασία αλλά και την έδρα του δήμου, για το αν δηλαδή είναι στις προθέσεις τους, να τα αλλάξουν αλλά και ποια είναι η άποψη τους ακριβώς στο θέμα.
Click εδώ για να διαβάσετε το σχετικό άρθρο

Τα κάστανα δεν τα έβγαλε κανένας από την φωτιά … αλλά … εδώ σε θέλω κάβουρα.

Απάντηση δεν έλαβα – λάβαμε από κανέναν, δεν δεσμεύεται κανένας δηλαδή για την επόμενη ημέρα, οπότε κατά το δοκούν θα πράξει ο επόμενος δήμαρχος ότι του κατέβει για το όνομα και την έδρα.

Κατά συνέπεια δεν γνωρίζουμε το τι θα γίνει εφόσον κανένας δεν έχει δεσμευτεί δημόσια, και ποια σχέδια θα έχει ο μελλοντικός μας δήμαρχος ως προς το θέμα.

Γιατί επαναλαμβάνω αυτό το άρθρο?
Πιέστε τους εν δυνάμει δημάρχους – δημοτικούς συμβούλους που θα ψηφίσετε (τώρα που είναι καιρός, μετά πέταξε το πουλάκι) για να εκφράσουν δημόσια θέση τι σκοπό έχουν για το θέμα.

(Για να προλάβω πάλι αυτούς που σε κάθε άρθρο μου οραματίζονται συνομωσιολογίες, σε αυτούς λοιπόν λέω ότι δεν προβάλω την μια ή την άλλη άποψη – λύση στο πρόβλημα, αλλά απαιτώ να ξέρω τι σκοπό έχει να κάνει ο επόμενος δήμαρχος για το θεματάκι αυτό )

Με τιμή
O Blogger

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

blogger σε εκτιμώ αλλά αυτό το πράγμα με το όνομα παράγινε!!!!
ποιος από τους 4 υποψήφιους θα πείσει εκ των προτέρων 18 σίγουρους δημοτικούς συμβούλους (!!!!) για ένα όνομα που θα συμφωνούν και οι 18;
εκτός αν νομίζεις ότι ο ένας που το εξήγγειλε θα μαζέψει 20 συμβούλους!!!

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητοί σχολιαστές

Αυτό το blog δεν φτιάχτηκε για να γίνει βήμα αντιπαραθέσεων για ότι πετάει και ότι κολυμπάει, ούτε φτιάχτηκε να σας δώσει βήμα για να καταθέσετε όλα τα εσώψυχα σας. Προφανώς δεν έχετε μπει στον κόπο να διαβάσετε την επικεφαλίδα και τον σκοπό ύπαρξης αυτού του Blog. Αναφέρομαι σε εσάς που προσπαθείτε που γράφετε χωρίς να ασχολείστε με τον τόπο και τα προβλήματα του.

Οι πολιτικές σας πεποιθήσεις, αν σας αρέσει ο Παπαδόπουλος η ο Καραντζαφέρης, ‘λεφτά υπάρχουν’ , φωτιές μπήκανε καθώς και ότι, ‘μας ψεκάζουν’, όπως αντιλαμβάνεστε ως θέματα μπορείτε να τα θίξετε σε άλλα blogs που έχουν αυτόν τον σκοπό ύπαρξης.

Σας περνάει καθόλου από το μυαλό ότι οι αναγνώστες θέλουν να διαβάζουν θέματα που συνάδουν με τον τίτλο αλλά και την περιγραφή του blog όταν μπαίνουν στο συγκεκριμένο ιστολόγο?

Θα συνεχίσω να διαγράφω τα σχόλια σας, τα οποία δεν συνδέονται με τον σκοπό ύπαρξης, το ύφος την σοβαρότητα αλλά και το ήθος αυτού του Blog, και σταδιακά θα σκληρύνω την στάση μου και θα διαγράφω τα σχόλια που δεν έχουν σε κάποια πρόταση τους, κάποια λέξη ή έννοια που να αφορά τα Καμένα Βούρλα, τον Μώλο, τον Άγιο Κωνσταντίνο, όλα τα χωριά τριγύρω ή τα σχόλια που δεν πραγματεύονται με την περιοχή και τα προβλήματα της.

Με τιμή
O Blogger

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε μπλόγερ, σε φοβηθήκαμε... Πολύ νταϊλίκι ρε δικέ μου!!!

Ανώνυμος είπε...

more kala sas stolise

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά πρέπει να δώσουμε 100.000€ στον συνδυασμό του Κου ΠΑΤΑΡΙΑ και όλα γίνονται.
Δεν γνωρίζω βέβαια μήπως θα πρέπει να βάλουμε και κάτι παραπάνω γιατί στην αρχή η ανωτέρω τιμή αφορούσε μόνο δύο (ΤΣΩΜΟ - ΠΑΤΑΡΙΑ) ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΡΑΝΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΉΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ και επ αυξάνω.
Με αυτούς που μλέξαμε εάν δεν τους ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ να καταλάβουν μια για πάντα ότι οι ΑΡΠΑΓΕΣ δεν ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ στον ΔΗΜΟ ΜΑΣ θα μας ρουφήξουν και το αίμα που τρέχει στις φλέβες μας.
ΠΡΟΣΟΧΗ φίλοι μου ΔΗΜΟΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ανθρώπους και ακέραιους ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΟΧΙ τοιχοδιωκτες που το ΜΟΝΟ που ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ να ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να ΞΕΧΡΕΩΘΟΥΝ οι ιδοι και να ΧΡΕΩΣΟΥΝ τον ΔΗΜΟ Καμένων Βούρλων και ΕΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

pros 06:43
se parakalw file mou upedeixse mou esy se parakalw (mias kai egw exoxiko exw sth perioxh....polla de xserw alla polla akouw) ENTIMOUS KAI AKERAIOYS XARAKTHRES....pou anidiotelws 8eloyn na asxolh8oyn me ta koina ......xwris prosopiko wfelos kai symferwn .....etsi gia na katalavw kai gw poious ennoeis .

Ανώνυμος είπε...

ονόματα δε προτείνουμε!!
απλά ψάξε ποιοι από τους υποψηφίους είναι υπερχρεωμένοι!!!

Ανώνυμος είπε...

pros 7:16
alla tote ti....onomata de proteinete ....alla lasph xwris na stoixeiw8eteite poly eykola.....akoy file mou oyte eforia...oyte ypoyrgeio oikonomikvn eimai me apotelesma de 8a mporesw pote na exw enhmerosh gia tis proswpikes wfeiles toy ka8e ypopsifioy. Olos o kosmos einai xrewmenos ......pisteyw proswpika ;oti kai esy eisai...ayto gia mena de leei tipota.Adynato na pistepso omws oti opoios kai an bgei ean 8elei na kataxrastei opws les...dhmosio xrhma sthn epoxh poy dianyoume .....oti 8a exei th symfwnh gnomh twn dikwn toy dhmotikwn symboulon kai ths antipoliteyshs....TELIKA PREPEI NA VROUME POIOS EINAI O LIGOTERO XREWMENOS KAI AYTON NA EMPISTEYTOYME ETSI.......GI AYTO TO KRITIRIO MILAME?

Ανώνυμος είπε...

εγώ λάσπη δε ρίχνω...
αλλά επειδή το αλισβερίσι του δεκαημέρου που πέρασε δε το πιάνει ο νους σου αν πουν να ελέγξουν τραπεζικούς λογαριασμούε θα πέσεις από τα σύννεφα!!
και δε μιλάω για διχίλιαρα...
και σε παρακαλώ μη γράφεις greeklish!!!

Ανώνυμος είπε...

Δε μπορω και παλι να καταλαβω....εαν υπαρχουν στοιχεια ΝΑΙ τοτε μιλαμε....και να βγουν στη φορα να ενημερωθει και ο κοσμος αλλα να λεμε για να λεμε το λιγοτερο που μας χαρακτηριζει ειναι οτι ειμαστε ενεγλεφαλοι ή εχουμε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ωφελος και συμφερων στο να κατακρεουργησουμε τη προσωπικοτητα του εκαστοτε υποψηφιου . Εσυ λοιπον που γνωριζεις τα εν λογο αλισβερισια γιατι δε τα βγαζεις? Επωνυμα ενημερωσε το κοσμο.....το να κριβομαστε πισω απο την ανωνυμια και να λεμε ανακριβιες χαρακτηριζει το τι ειμαστε....εχεις γνωσεις και στοιχεια βγαλτα....για το καλο των συμπολιτων σου. Μια απορια μονο.....πως εσυ γνωριζεις για τις συναλλαγες και τους τραπεζικους λογαριασμους.....δουλευεις σε τραπεζα? Εγω γιατι δε ξερω τιποτα....παροτι μενω περιπου μονιμα πια στη περιοχη!!!! ΚΑΙ τελος αφου τα πηραν ....(οπως εσυ λες) δεν εχουν κινητρο να παρουν τα δικα μας χρημματα.....και για πες μου ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ? Φιλε μου με εχεις μπερδεψει.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΎΡΙΟΙ ΤΣΩΚΟΣ (ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ) , ΠΑΤΑΤΙΑΣ ( ΠΡΩΙΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ), ΤΕΚΙΝΗΣ (ΠΡΩΙΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ) , ΚΕΘΑΛΑΣ (ΠΡΩΙΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΝΑΝΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΨΗΦΊΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

vre paidia tha nikisi i AEK ti kirgiaki;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το Blog φτιάχτηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει τους δημότες , τους παραθεριστές και φίλους των Καμένων Βούρλων, με χρηστικές πληροφορίες , κακώς και καλώς κείμενα,νέα των Καμένων βούρλων και γενικότερα με ό,τι αφορά την ευρύτερη περιοχή.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.................

Ανώνυμος είπε...

Στου Πατατιά ο Τσόκος (Εργολαβος) κατέβασε σε τοπικό Οδηγό του.
Τι να κάνει το παιδί αφού δούλευε εκει. Έτσι προχωράμε μπροστά ! με Όραμα για την περιοχή μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παταργίας αφού του τελείωσε το ρευστό, μοιραζε επιταγές για να μαζέψει υποψηφίους... Κάτι πήρε το αυτί μου για 2000 ευρώ!!!
Ερμοι υποψήφιοι, που περιήλθατε στην οικονομική δίνη του σοσιαληστρικού κόμματος που ψηφίσατε περυσι, νομίζετε αν βγει, που δεν θα βγει ο Πατατίας, θα σας τις καλύψει???? χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ!!!!
ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΩΛΙΩΤΗ!!!
ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

αφήστε όλοι σας τα σάπια κ τα λόγια.εδώ θα μιλάτε με ντοκουμέντα,κ όχι στον αέρα έκλεψε ο ένας,έφαγε ο άλλως....πάρτε το χαμπάρι όλοι.ΟΛΟΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!ψηφίστε λοιπόν όλοι τετριμηδα αν σας βαστάει για να κάνει κ στα καμένα διόδια,μέχρι να γίνουν,να σφυρίξει κλέφτικα κ όταν γίνουν να σας λέει ότι όντος αυτός έκανε αγώνα να μην γίνουν αλλά δεν απέδωσε καρπούς!!ψηφίστε μακη αν σας βαστάει για να κάνουν μάθημα τα παιδιά σας στα κοντέινερ!!ψηφίστε τετρημηδα για να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ κ τα καμένα όπως έκανε κ με το μώλο!!ψηφίστε μακη για να μην δίωξη τους υπαλλήλους του γαλαξία που τους έβαλε με απειλές κ τσαμπουκά στο ψηφοδέλτιο.ψηφίστε τετρημηδα για να σας κάνει τα ανταποδοτικά έργα που πότε δεν έκανε στο μώλο,όταν του ΓΚΡΕΜΙΖΑΝ βουνά κ του έσκαβαν όλοι την αγία τριάδα κ αυτός πάλι σφύριζε κλέφτικα.ΓΕΝΙΚΑ σας προτρέπω να ψηφίσετε η μακη η τετρημηδα κ μετά να σας δω τι θα κάνετε!!καταλάβετε κάτι,μόνο ο παταργιας πρόσφερε έργο στον τόπο του κ μόνο αυτός μπορεί να το κάνει κ ΤΩΡΑ.μόνο αυτός έχει την πυγμή κ το θάρρος να υψώσει ανάστημα σε όλους αυτούς που είναι πανό από αυτόν.οσο ποιο γρήγορα το καταλάβουν κάποιοι τόσο περισσότερο κάλο θα πράξουν για τον τόπο τους!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ...ΕΤΣΙ...ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠ'ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ,ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ;ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΒΟΥΡΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΛΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΒΟΛΟΣ; ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ...ΑΑΑΑ ΜΩΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ; ΑΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.ΧΕΖΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ.ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΙΚΡΟ ΕΥΚΟΛΟΠΡΟΦΕΡΤΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΗΔΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗ.ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΚΛΕΙΩ,ΜΥΡΜΗΔΩΝΕΣ,ΑΚΤΕΣ,ΑΝΑΠΑΥΛΑ Ε;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΝΑΠΑΥΛΑ;ΕΝΟΟΥΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω φιλε οτι το τοπο τον ξεπουλαει καποιος που πηγαινει 36 φορες σε πολυτελη ξενοδοχεια των Αθηνων για διασκεδαση ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...Και αυτο δεν το εκανε κανενας αλλος Δημαρχος εκτος απ το Παταργια..Υπομονη παιδια,στις 7 Νοεμβριου θα παρετε για τριτη φορα την απαντηση σας!

Ανώνυμος είπε...

Κυρίως ξεπουλάει τον τόπο του όποιος τον βυθίζει στην ανυποληψία, τη στασιμότητα και τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Οταν κατασκευαζεις το γηπεδο ποδοσφαιρου μετα απο 9 χρονια,κλειστο γυμναστηριο,νεο ΝΟΜΙΜΟ καφε-μπαρ στη παραλια,δρομους ξεχρεωνεις το Δημο και επαναφερεις την εννοια της νομιμοτητας στο Μωλο...τοτε αυτο ειναι η μεγαλυτερη προσφορα που μπορουσε να γινει...Με μαζορετες και συναυλιουλες και χιλιες δυο μελετες δεν λυνεις τα προβληματα του τοπου..

Ανώνυμος είπε...

36 φορές στα πολυτελή ξενοδοχεία με το μάνατζερ από τον άγιο σεραφείμ που τώρα άλλαξε στρατόπεδο!!!
ευχαριστώ αλλά δε θα ψωνίσω!!

Ανώνυμος είπε...

Εμενα μου έταξε ότι εάν βγει ο Πατατιας θα μοιραζόμαστε τις μιζες

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσώκος τι θα κάνει δεν θα πάρει !

Ανώνυμος είπε...

μιζες ακουω και μιζες δεν βλεπω δωστε ρε παιδια και σε μας κατι....!!!
α ποιον λετε τσωκο ? και τι να παρει αυτος που δεν θα παρουμε εμεις?

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσώκος είναι εργολάβος ξέρεις απ αυτούς που είχε ο Πατατιας και τα ΤΡΩΓΑΝΕ μαζί (ΨΗΛΟΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΙΑ ) τώρα είναι υποψήφιος με τον Πατατια και πρέπει να τον ψηφίσουμε γιατί εαν σπάσει ο διάβολος το πόδι του και δεν εκλεγεί που θα ξαναβρούμε τέτοιο φρούτο να μας ξαναχρεώσει τον Δήμο μας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 2007 ΠΗΓΕΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ (διαφανια-ετυμοτιτα-αξιοκρατια)καιεχουμε και λεμε(ΕΓΩ ΜΑΥΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ) Α" 2007 ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΛΑ (ΣΥΝΤΑΞΙ ΠΡΟΙΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΓΑΛΑΝΗ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ) Β"2008 (ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΙΠΟΛΟΓΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΕΤΡΗ)(ΦΟΥΛΗ)!!!!!!!ΣΚΑΤΑ Γ' 2008 ΠΡΟΙΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΕΤΡΗ(ΑΡΧΗΓΟΣ!!!!ΚΟΥΝΟΥΠΟΧΩΡΙ)ΕΥΤΙΧΟΣ ΠΙΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ$$$$$$$$ ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ(ΕΓΩ ΜΑΥΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ) ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΛΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΒΑΝΤΣΕΝΕΓΚΕΡ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Ανώνυμος είπε...

ανορθογραφία και λάσπη...
τα δολάρια έχουν θέση να μπούν...

Ανώνυμος είπε...

στις 10 προσπάθειες θα τον γράψεις σωστά το ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον Τσώκο που λέτε οτι εβαλε τον οδηγό του στο τοπικό λάθος κανετε.....Στον κορμο τον εβαλε...
Και γιατι να μην μπει?τι σε πειραξε?
Ψηφους σας πηρε? Αφηστε τον κοσμο να κανει οτι θελει.... κριση και αποψη εχει ο καθενας.... Δεστε τα πιο σοβαρα προβληματα του τοπου μας....που ειναι πολλα.... & οχι ποιον κατεβασε ο Τσωκος, ποιον ο Αντωνιου,ποιον ο Τετριμιδας....

Ανώνυμος είπε...

Για τον Οδηγό αναφέρομαι για κάποιον στο Τοπικό όχι σε κορμό. Εάν εσύ βλέπεις άλλον στον κορμό τότε έχει και 2ο. Δεν μου έχει κάνει τίποτα το παιδί και μακάρι να μπαίνουν ΝΕΑ άτομα αλλά επειδή θέλουν να προσφέρουν όχι επειδή τους είπε το αφεντικό.
CIAO

bobren είπε...

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΛΕΜΕ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ,ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ;...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...
(ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

Φιλαρακι για τον ιδιο τον οδηγο λεμε....κοιτα τον αυριανο συνδιασμο....ο οδηγος ειναι στον κορμο...Γιατι νομιζεις οτι οι αλλοι συνδιασμοι δεν εχουν κατεβασει υπαλληλους τους? Καιτελος παντων οσοι ΝΕΟΙ μπηκαν ισως βοηθησουν.Καλο για μας θα ειναι....Δεν φταινε σε τιποτα οι οδηγοι και οι λοιποι υπαλληλοι ολων των συνδιασμων...Το προβλημα το εχουν τα μεγαλα κεφαλια... συγκεντρωσου λοιπον και μην θυγεις προσωπα και καταστασεις..

Ανώνυμος είπε...

Φιλαρακι για τον ιδιο τον οδηγο λεμε....κοιτα τον αυριανο συνδιασμο....ο οδηγος ειναι στον κορμο...Γιατι νομιζεις οτι οι αλλοι συνδιασμοι δεν εχουν κατεβασει υπαλληλους τους? Καιτελος παντων οσοι ΝΕΟΙ μπηκαν ισως βοηθησουν.Καλο για μας θα ειναι....Δεν φταινε σε τιποτα οι οδηγοι και οι λοιποι υπαλληλοι ολων των συνδιασμων...Το προβλημα το εχουν τα μεγαλα κεφαλια... συγκεντρωσου λοιπον και μην θυγεις προσωπα και καταστασεις..

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΔΗΜΌΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ Ο ΠΑΤΑΤΙΑΣ,ΤΣΩΝΟΣ,ΚΕΘΑΛΑΣ,ΤΣΕΚΙΝΗΣ ... ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ.
ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ.
ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΡΕΩΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,κλπ.
ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

tetrsaki ean nomizete oti 8a sinexizete na vi8izete ton dimo stin aniparksia me prosxima kai simea tin diafaneia kai tin taktopoiisi ton oikonomikon ploutizontas tous dikous sas logariasmous kai ta dikas simferonta gia akomi mia tetraetia kanete MEGALO LA8OS .....O KOSMOS SAS KATALAVE PLEON, POIA TA PROSODA TOY PADRA 4 XRONIA ADIDIMARXOS aksiokratika e? gia pes? opengav kai afto e? giannakopoulos apolita katertismenos plirws enimeromenos me tin topiki aftodiikisi dimarxos .....o ka8reptis tou sindiasmou ti allo na poume ...diafaneia kai OXI ALLA MAYRA...alla oute aspra den eidame...eleos ftanei pia i koroidia kai i karemela tis diafaneis kai toy oikonomikou simazematos.....apotixate...kali mou filoi den einai kako na to paradexete kaneis ...to paradokso einai oti ksanazitate tin psifo mas...ELEOS...M(N)ISTIKI FAGANES

Ανώνυμος είπε...

θα σου πω εγώ τι πάει να πει opengov..
μακρόπουλος που κανένας δε κατάλαβε 30 χρόνια τί ακριβώς δουλειά έκανε (!!!), η γυναίκα του που κραζε παταργιά και τώρα μοιραστήκαν,και η επιτομή του μάνατζμεντ ( ο γλόμπος από άγιο σεραφείμ)...
σε κάλυψα ή θες κι άλλα;

Ανώνυμος είπε...

οπεν τα γκαβά λοιπόν για να μη ξαναδουμε το... πρόεδρο με τα καθόλου μαλλιά και τη παρέα του!!!