29 Οκτωβρίου 2010

Τίτλοι τέλους!!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γιώργο, χάσαμε!

Αυτό φαίνεται να λέει ο Μάκης στο αυτί του εκ δεξιών του κυρίου που ένας Θεός (ήμαρτον Κύριε!) ξέρει με ποια θεσμική ιδιότητα ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, που έγινε στα Καμένα Βούρλα!
Μάλλον διέφυγε (όπως και για τον εξ ευωνύμων κύριο στη δεύτερη σειρά), ότι η ιδιότητα του υποψήφιου συμβούλου με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Κ. Βούρλων κ. Μάκη Αντωνίου ούτε θεσμική ιδιότητα αποτελεί, ούτε τους πολίτες υποχρεώνει σε απόδοση τιμών! Λίγη σοβαρότητα αυτές τις ώρες, μάλλον θα βοηθούσε στην ανόρθωση του τσαλακωμένου προφίλ του κ. Αντωνίου, ιδιαίτερα στην τελευταία επίσημη εμφάνισή του ως δήμαρχος Καμένων Βούρλων!
Κατά τα άλλα, συγχαρητήρια σε όλα τα τμήματα που παρέλασαν! Και του χρόνου .... με υγεία!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεωργατζής (αριστερά), Λεωνταρής (δεξία), Λάζος (πίσω απο τον Γεωργατζή). 3 υποψηφίους του διακρίνω. Αυτή η φωτογραφία είναι από την εξέδρα των επισήμων?????????????????????????????????????????
Μάκη τι άλλο θα δούμε. Όλα τα έχουμε δει πλέον.

Ανώνυμος είπε...

άφησε γένια η επιτομή του μάνατζμεντ; καλά τον είπαν ακρίδα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι βλέπω έγιναν οι εκλογές και εκλέχθηκαν οι Λάζος, Αναγνώστου,Γεωργαντζής και Λεονταρής και ανέβηκαν στην εξέδρα των επισήμων και δεν πήραμε χαμπάρι?
Μήπως έγινε και αυτό με απευθείας ανάθεση που αρέσει στον Αντωνίου?
Μάλλον ο Αντωνίου ήθελε να μας δείξει ποιούς προτιμάει γιά τα πόστα, αν εκλεγεί, από τους παλιούς [Αναγνωστοπούλου-Πλατανιάς] και ποιούς από τους καινούργιους.
Ο Κοντοπάνος που είναι?Δεν του έδωσε τουλάχιστον υπόσχεση πόστου ο Αντωνίου?Αλλιώς πως έγινε να είναι τέσσερα χρόνια κατά του τρόπου που λειτούργησε ο Αντωνίου και στο τέλος να είναι μαζί του?
Νίκο εμείς ντρεπόμαστε με τις κινήσεις σου.Εσύ μήπως μας θεωρείς κουτούς?

Ανώνυμος είπε...

τα υπόλοιπα μεγαλοκλασάτα στελέχη του μάκη με καταγωγή από τα καμένα πως αισθάνονται που βλέπουν από τώρα την ακρίδα δίπλα του με τουπέ 30 καρδιναλίων;

Ανώνυμος είπε...

μηδενα προ του τέλους μακάριζε!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πιστεύετε ότι είναι καταλληλότερος για Δήμαρχος Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου ?
1. Αντωνίου Σεραφείμ
10%
2. Παταργιάς Κωνσταντίνος
29%
3. Τετριμίδας Ευάγγελος
53%
4. Τσιαπάρας Γεώργιος
3%
5. Λευκό
4%
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

ρε συ ακρίδα μήπως έχεις καμιά ακτομηχανική μελέτη και για τα καμένα βούρλα;

Ανώνυμος είπε...

ειστε για κλαματα!!!δεν το βλεπετε!!που πατε !!δεν εινε κοροιδα ο κοσμος!!

Ανώνυμος είπε...

ο Αντωνιου είναι επικίνδυνος για το μέλλον του τόπου μας.ΕΛΕΟΣ πια,δώστε να το καταλάβουν όλοι!!!!!έχω βγει από τα ρούχα μου πλέον με αυτά που βλέπω κ ακούω!!!!!!!!!ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ έστω για μια φορά όλοι οι πολίτες τον τόπο σας κ μαυρίστε τους!!!!!!!