19 Οκτωβρίου 2010

... ο χαρακτηρας του ανθρωπου ...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αγαπητοί αναγνώστες

Κάποιος μου απέστειλε το παρακάτω μήνυμα, και μιας και το απέστειλε σε εμένα προσωπικά, απαντώ ανάλογα.

Το μήνυμα που παρέλαβα έλεγε …
«ο χαρακτηρας του ανθρωπου διακρίνεται οταν κρινει τους αλλους. Το να σχολιαζεις τους γυρω σου ειναι κακο......το να μην ασχολεισαι με αυτους....που σε σχολιαζουν....ειναι ανωτεροτητα»

Απαντώ λοιπόν,
Ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν διακρίνεται όταν κρίνει τους άλλους (τουλάχιστον όχι μόνο από αυτό) αλλά με το πώς αντιδρά , και αν μπορεί να διαχειριστεί όταν τον κρίνουν.

Το να σχολιάζεις τους γύρω σου δεν είναι κακό, ειδικά αν είναι ‘δημόσια’ πρόσωπα..., πως την μιά μας πιέζετε για ψήφους τάζοντας μας και από την άλλη ξαφνικά έγινε μεμπτό το να σας σχολιάζουμε?

Καταλήγοντας … η ανωτερότητα σε έναν άνθρωπο δεν καταδεικνύετε επειδή δεν ασχολείται με αυτούς που τον σχολιάζουν, ειδικά όταν η δημόσια εικόνα κάποιου βρίσκετε στις πρώτες του προτεραιότητες. Όταν σε σχολιάζουν και έχεις κάτι να πεις, και να το αντικρούσεις, το λες, αλλιώς το βουλώνεις και το παίζεις υπεράνω.

Με τιμή
Ο Blogger

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε BLOGGER 1)O χαρακτηρας του ανθρωπου διακρίνεται όταν κρινει τους αλλους <> 2) Η εκδίκηση ακόμα και του εχθρού σου ,ειναι κακο. Το να μην εκδικείσαι κανεναν ειναι ανωτερωτητα << ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ>>.μην αλλαζουμε και λογια Σοφων ......και 3) απαντουμε <> προς απαντηση του κυριου .

Ανώνυμος είπε...

και απαντουμε 3) Διυλίζομεν τόν κώπωπα και καταπίνομεν τήν κάμηλον.......για τον κυριο

Ανώνυμος είπε...

Από πού προέκυψε η εκδίκηση ως έννοια? Διακρίνω μανία καταδίωξης!
από σχολιασμούς ξεκινήσαμε, μην μπερδεύεσαι.

Αναφέρεις ότι όταν σχολιάζεις είναι ‘κακό’, πολύ απλοϊκή η σκέψη σου.
Όταν σχολιάζει κάποιος άλλος είναι κακό? αλλά όταν σχολιάζουμε εμείς όχι εεε?

Ανώνυμος είπε...

μαυρο στο μακη

Ανώνυμος είπε...

gia 10:55
αγαπητε κ υ ρ ι ε .....εγω απλοϊκα όπως λετε....χρησιμοποιησα τα δικα σας λεγομενα....επισημαινωντας οτι παραποιειται λογια σοφων ανθρωπων....απο κει και περα ομως να εχετε υποψιν σας οτι ο τελευταιος ανθρωπος που θα μπορουσε να εχει μανια καταδιωξης ειμαι εγω......γιατι α π λ ο ϊ κ α ΔΕΝ ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ......Ξεκουραστητε λοιπον ηρεμηστε και χαλαρωστε....διοτι σας περιμενουν δυσκολες μερες.!!!!!