31 Οκτωβρίου 2010

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΩΛΟΥ κ.ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ από Ζαγγανά Νίκο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Πρίν θέσουμε τό ερώτημα στόν κ. Τετριμίδα θά ήθελα νά κάνω μία γενικότερη τοποθέτηση.
Στήν συνεχή προσπάθειά μας γιά ενημέρωση τών συμπολιτών μας, παρουσιάσαμε μέ στοιχεία ( έγγραφα ) προβλήματα πού αφορούν τήν Τοπική Κοινωνία καί πρός αυτήν τήν κατεύθυνση θά συνεχίσουμε νά κινούμεθα (χωρίς νά χαριζόμαστε σέ ημέτερους καί υμέτερους).
Διάβασα κάποια σχόλια σέ διάφορες σελίδες μέ τά οποία δέν θά ασχοληθώ (τό θεωρώ χάσιμο χρόνο ) καθότι προέρχονται από ανώνυμους (ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ).
Οποιος θέλει Διευκρινήσεις-Απαντήσεις μπορεί κάλλιστα μέσω τής σελίδας τού studio-1.gr, νά επικοινωνήσει μαζί μας καί εμείς θά τού απαντήσουμε.
Τέλος νά πω ότι ο γράφων ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗ (Ετσι ερμηνεύτηκε από ανώνυμος) Συνομιλία μου μέ τόν Δήμαρχο Καμένων Βούρλων κ.Αντωνίου Σ. Εξάλλου γιά νά μήν θεωρηθει Αναδίπλωση από πλευράς μουθά πώ τό εξής:
Ο ΖΑΓΓΑΝΑΣ είναι γνωστός στήν Τοπική κοινωνία ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ καί σέ καμία περίπτωση δέν θά δεχόταν απειλές ,Οπως δέν θά δεχθεί σέ καμία περίπτωση τήν σπίλωση τού ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

Η απάντηση λοιπόν πρός κάθε Καλοθελητή είναι:
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ, η άν προτιμάτε , ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Ας περάσουμε λοιπόν στήν ερώτηση πρός τόν κ.Τετριμίδα:

Σα να μη μας τα λες καλά κ. Τετριμίδα ;
Από συνέντευξη που έγινε στον Παρατηρητή Φθιώτιδας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την επίλυση του προβλήματος[.....]

των Σχολικών μονάδων Γυμνασίου και Λυκείου δέστε τη απάντησε ο κ. Τετριμίδας.

Ερώτηση Δημοσιογράφου

Ένα απ' τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα έχετε να αντιμετωπίσετε σαν αυριανός δήμαρχος είναι ότι το γυμνάσιο - λύκειο Καμ. Βούρλων στεγάζεται σε κοντέινερ. Έγιναν συζητήσεις και με τον υπουργό, δόθηκαν διαβεβαιώσεις αλλά τελικά έμειναν τα λόγια και οι υποσχέσεις. Τι θα κάνετε εσείς για να λυθεί αυτό το ζήτημα;

Απάντηση κ. Τετριμίδα

’Από ότι γνωρίζω υπάρχει ένα πρόβλημα με οικόπεδο για κατασκευή νέου σχολικού κτιρίου. Παρόλα αυτά όμως το Γυμνάσιο Καμένων Βούρλων των έξι τμημάτων τακτοποιείτε πλέον σε έξι αίθουσες κανονικές, το δε Λύκειο των οκτώ τμημάτων τακτοποιείται σε τρεις αίθουσες κανονικές στο κτίριο και πέντε αίθουσες στις νέες προκατασκευασμένες αίθουσες. Θα δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε το θέμα γενικότερα σε συνεννόηση με την εκπαιδευτική κοινότητα’ .

Καταρχάς κ. Τετριμίδα αγνοούσατε όπως φαίνετε στη συνέντευξη ή κάνατε πως τα αγνοούσατε , τα έγγραφα που δημοσιοποίησε το Studio-1 και αφορούσαν τις σχολικές μονάδες των Καμένων Βούρλων , παρόλο που έχουν εκδοθεί επί των ημερών της σημερινής Κυβέρνησης η οποία στηρίζει και την υποψηφιότητα σας.

Δεν θα έπρεπε να είχατε ενδιαφερθεί να ενημερωθείτε για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά τα Καμένα Βούρλα απ` τα οποία ζητάτε την ψήφο των Δημοτών;

Η ερώτηση του δημοσιογράφου κ. Τετριμίδα είναι σαφής και την επαναλαμβάνουμε καθαρά και ξάστερα :

Περιμένουμε μια καθαρή και ξάστερη απάντηση κ. Τετριμίδα για να ξέρουν τι θα ψηφίσουν και οι Δημότες των Καμένων Βούρλων.

Διότι η απάντηση που δώσατε στη συνέντευξή σας ήτανε θολή και γκρίζα.

Ένα άλλο που ενόχλησε τους Δημότες κ. Τετριμίδα στην απάντησή σας είναι ότι δείχνατε να αγνοείται τις αρμοδιότητες που δίνει ο Καλλικράτης στους νέους Δήμους από 31-12-2011.

Παραθέτουμε το σχετικό Άρθρο 97 από τον Καλλικράτη
Καλά εσείς κ. Τετριμίδα που είστε υπερασπιστής του Καλλικράτη δικαιολογείται να μην γνωρίζεται ότι από 31-12-2011 δημιουργείται οργανισμός Παιδείας , Πολιτισμού, Αθλητισμού, νέας Γενιάς που οι αρμοδιότητες πλέον περνούν στους Δήμους.

Το Studio-1 περιμένει για το θέμα των Σχολικών Μονάδων από σας κ. Τετριμίδα μια ξεκάθαρη απάντηση είτε γραπτώς είτε στον αέρα μέσω του Studio-1.

Σέ Αναμονή απάντησης

Γιά τό studio-1
Ζαγγανάς Νίκος
studio-1.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυθαιρετα συμπερασματα απο εναν ανθρωπο που υποστηριζει το Παταργια...Δεν σε παιρνω στα σοβαρα κυριε Ζαγγανα.Λυπαμαι..

Ανώνυμος είπε...

Επισης θα κυκλοφορησει το προγραμμα του Τετριμιδα σε λιγες μερες κυριε Ζαγγανα..Κανε λιγη υπομονη.

Ανώνυμος είπε...

επειδή ο καλλικράτης σαν έννοια θα εφαρμοστεί στα πανεπιστήμια θεωρώ δεδομένη αντίστοιχη εφαρμογή και στα σχολεία.. για νέο κτίριο δύσκολο το βλέπω..

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ που ΚΑΝΟΥΝ οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ δημ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ του τετρημηδα στον ΜΩΛΟ,ΛΕΝΕ(ΕΑΝ ΒΓΟΥΜΕ σας ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ το ΓΥΜΝΑΣΙΟ κ το ΛΥΚΕΙΟ τον ΚΑΜΕΝΩΝ,θα ΕΠΙΣΤΕΨΕΙ ΞΑΝΑ στο ΜΩΛΟ ΑΡΚΕΤΗ ανάπτυξη ΕΙΧΑΝ τα ΚΑΜΕΝΑ)ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η απάντησή του!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

γιατί δε μας χαρίζεις τα ονοματάκια τους; εκτός αν στα.. διαδώσαν τα λεγόμενα αυτά!!

Ανώνυμος είπε...

ήμουν ΠΑΡΟΝ προσωπικά όταν το έλεγαν.βγες μια βόλτα στο μώλο λοιπόν κ είμαι σίγουρος ότι κ εσύ θα το ακούσεις!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΡΑΞΙΑ κύριοι,ΑΔΡΑΝΕΙΑ κ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ!!!!!ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ τετρι.ΠΑΡΤΕ το ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!ΟΥΤΕ τα ΜΟΥΤΡΑ να ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ στο ΜΩΛΟ δεν ΕΧΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ θα σας ΠΑΡΟΥΝ με τις ΠΕΤΡΕΣ.....ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ(0)ΔΙΟΔΙΑ!!!ΜΕΛΕΤΕΣ(0)κ το σημαντικότερο.ας μας απαντήσουν κ να μας πουν.ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ο τετρι ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ τι ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΦΗΝΕΙ πίσω του κ τι ΕΡΓΑ για να βρει ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΟΠΩΣ βρήκε ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ τον ΠΙΣΛΗ κ ΓΑΛΑΝΗ?η απάντηση είναι Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

α το ριξαμε στα ανεκδοτα τωρα...η ιστορια ειναι ανεκδοτο απο μονη της...α και τωρα που θυμηθηκα και κατι αλλο:ποιος τωρινος δημοτικος συμβουλος του Βαγγελη απειλει εμμεσως τα παιδακια που δουλευαν στην παραλια του Μωλου οτι αν δεν τον ψηφισουν δεν προκειται να ξαναδουλεψουν εκει?(αν φυσικα υπαρχει καθως το 1/3 των δημοτικων επιχειρησεων καταργειται)...οποιος το βρει κερδιζει παλι ενα σακουλακι πατατακια...εκεινα εκει τα παλια τα νοστιμα, τα ΖΑΠΑΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Επείδη καποιοί ξεπερνούν τα όρια με προσωπικές επιθέσεις να ξέρουν οτι ο νόμος κατωχυρώνει κάποιον που έχει στοιχεία (οπως το email) σε περίπτωση που θίγεται η προσωπικότητα του να υποβάλει μήνυση.Και σε μία τοπική κοινωνία είναι πολυ εύκολο να μάθεις ποιος είναι και ο διαχειριστής του blog και ο 'Ανώνυμος'.Οπότε κύριε ανώνυμε που κρύβεσαι πίσω απο ένα blog σαν κλασσική κότα που είσαι,καλό θα είναι να βρείς δικηγόρο.Γιατί πολύ απλά δεν είσαι πια ανώνυμος.........