30 Οκτωβρίου 2010

Για οσους καταλαβαινουν...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Μια βασικη αρχη της Δημοκρατιας ειναι το αγορευειν.Δηλαδη η δημοσιοποιηση των αποψεων με τεκμηριωμενη και προσεγμενη εκφορα λογου,με σεβασμο παντα στην αντιληψη του ακροατη.Ο κυριος Αντωνιου εχει αναγαγει εαυτον ως πεμπτουσιαν των πιο πανω και μονο με την προσωπικη του παρουσια.
Με λιγα λογια μιλαει χωρις να τεκμηριωνει τιποτα βασιζομενος στην εξωτερικη του εμφανιση αυτη του λαγνου βλεμματος με το κυριλε ντυσιμο.

Αυτο βεβαια το υφος και κατ' επεκταση και ηθος τυγχανει να εχει και ενθερμους υποστηρικτες που με ματια γεματα λαμψη και δεος τον θαυμαζουν ως νεο μεσσια γιατι στην ουσια ενσαρκωνει τα εφηβικα ιδεωδη ανθρωπων που ζηλεψαν τη δοξα επιτυχημενων ζεν πρεμιε του ελληνικου και παγκοσμιου βιντεοtrash γιγνεσθαι.

Η επιρροη αυτη εφτασε σε τετοιο μεγεθος δε,που καποιοι ανθρωποι που ετυχε να βρισκονται στο αντιπαλο στρατοπεδο εφτασαν στο σημειο να τον αντιπολιτευονται σθεναρα και διατυμπανιζοντας την αποψη τους δημοσια τοσο,ωστε να τους προσεξει, να σκυψει απο πανω τους ηγεμονικα και να γονατισουν υποταγμενοι στην αιγλη του.

Καποιοι απ' αυτους καλα θα κανουν να ειναι συνεπεις τουλαχιστον στις οικονομικες υποχρεωσεις τους γιατι αν ο μεντορας τους δεν εκλεγει τους εφαγε το μαυρο σκοταδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: