07 Οκτωβρίου 2010

Η επαφή του Α.Σαμαρά με τους Λαμιώτες, κέρδισε τις εντυπώσεις

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Η αμεσότητα, η χαλαρή κουβέντα, η υπομονή να τους ακούσει όλους, αλλά οι αυθόρμητοι διάλογοι με τον κόσμο, έδειξαν ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήθελε να μάθει από "πρώτο χέρι" τι λένε οι απλοί ψηφοφόροι και ποια είναι τα παράπονά τους.

Αυτό που σχολιάστηκε θετικά και επικροτήθηκε από όλους, ήταν η βόλτα που έκανε στο κέντρο της πόλης και μίλησε με Λαμιώτισσες και Λαμιώτες όλων των ηλικιών.

Συζήτησε με πάρα πολύ κόσμο και για την αγορά και για πολλά άλλα θέματα, αλλά κυρίως άκουσε τους νέους.
Για αρκετή ώρα κάθισε στο καφέ Sketch στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου με παιδιά της ΟΝΝΕΔ, ακούγοντας τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους για το αύριο.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες φωτογραφίες από το www.LamiaReport.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Blogger απορω γιατι σε θεωρώ εφυή άνθρωπο πως αναδημοσιεύεις παπαριες ενος αγράμματου.Το παιδι χαλβά πουλάει και τώρα επειδη σε τουτη τη φαιδρή χώρα είσαι ότι δηλώσεις κατέβασε η κούτρα του να γίνει "δημοσιογράφος" .Λίγη σοβσρότητα κυριε blogger.
Σε διαβάζουν και πεντε άνθρωποι που ξέρουν γραφή και ανάνγνωση.Οσο για την κρίση ότι ο Σαμαρας επειδή ημουν παρούσα σε πληροφορώ ότι ο κυριος Σαμαράς τα μαζεψε και έφυγε όταν τον πρεσσάρισαν οι άνεργοι νέοι για τις αθλιότητες της Νέας Δημοκρατίας και τα περιβότητα stage του Σταίκούρα.Αλλά ο φουκαράς ο πινέζας γλύφει πρωί και βράδυ τον Σταϊκουρα μπάς και του διορίσει κανένα παιδί οταν και εάν (φτου-φτου) ξαναγοίνει κυβέρνηση η Πολιτικη Ανοιξη-Νεα Δημοκρατία.

kamena voyrla blogger είπε...

Καλημέρα φίλη 9:30

Το blog δημοσιεύει απόψεις, επιστολές αναγνωστών, αποκόμματα και πρωτοσέλιδα εφημερίδων, αποσπάσματα ηλεκτρονικού τύπου, νέα των Καμένων Βούρλων αλλά και της ευρύτερης περιοχής καθώς και λοιπές ειδήσεις.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ενστερνίζεται ή έστω ταυτίζεται με όλα αυτά τα δημοσιεύματα, (ειδικά σε περίπτωση αναδημοσιεύσεων, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση) αλλά απλά τα καταγράφει ως ‘νέα’ του τόπου, προς ενημέρωση των αναγνωστών.

Ευχαριστούμε ωστόσο που συμπληρώσατε το post - φωτορεπορτάζ σχετικά με την επίσκεψη Σαμαρά, με το δικό σας ‘ρεπορτάζ’ – άποψη, γιατί αυτός είναι και ο τελικός σκοπός αυτού του blog, η πολυφωνία και η κατάθεση απόψεων από όλες τις πλευρές.

Ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις

Φιλικά, ο Blogger

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρος σοσιαλιστικού κόμματος βραβεύεται από τον κ. Άνκερμαν και την Deutsch bank, επειδή, επί ένα χρόνο, εξυπηρέτησε με τη μεγίστη δουλοπρέπεια που αρμόζει τους διεθνείς τοκογλύφους, κόβοντας το ψωμί εκατομμύριων συμπολιτών του και θάβοντας στην κυριολεξία τα όνειρα χιλιάδων οικογενειών ρίχνοντας τη χώρα σε μια πολύχρονη και βαθιά ύφεση και υπανάπτυξη. Έκανε αυτή την επιλογή, ενώ δεν ενημέρωσε κανέναν, δεν προειδοποίησε τον κόσμο και στη συνέχεια δεν ζήτησε καμία συναίνεση και λαϊκή εντολή. Δηλαδή, εξαπάτησε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που τον ψήφισε και παρεχώρησε τον πολιτικό και οικονομικό έλεγχο σε ξένα κέντρα και οργανωμένα συμφέροντα μετατρέποντας το κοινοβούλιο σε καφενείο συζητήσεων και την κυβέρνησή του σε όργανο ύπατης αρμοστείας σε κατεχόμενη περιοχή.
Κάτω η κοινοβουλευτική δικτατορία του ΠΑΣΟΚ!
Μαύρο σε όλα τα πράσινα φερέφωνα και όλους τους δούρειους ίππους που θα προσπαθήσουν να κλέψουν την ψήφο σας με τα ψέμματα!!!
Ψήφος κατα των προδοτών της Ελλάδας!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο φίλε 3.11. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο Γεώργιος Μινέικο Παπανδρέου εξάπάτησε και αυτός όπως και ο προκατοχός του τον ελληνικό λαό λέγοντας του ότι τα λεφτά υπάρχουν. Αλλά μόλις εκλέχτηκε τότε εντελώς τυχαία διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε μία. Καμία ανοχή στο ξεπούλημα της ελλάδος στο Δ.Ν.Τ. και στους κερδοσκόπους. Λύση θα μπορούσαν να βρούν και εκτός Τρόικας αλλά οι εντολές που είχε πάρει ο Γιωργάκης ήταν σαφής :Ξεφραγκιάστε τον Ελληνα! Κάτω η κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η επίσης άθλια αντιπολίτευση της ΝΔ.Καμία ανοχή με την ψήφο σας. Μαυρίστε τους μπάς και δούμε άσπρη μέρα. Καλό κουράγιο.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε ένα σύντομο βιογραφικό του Πρωθυπουργού μας για να δείτε τι μα κυβερνάει:
Γεώργιος Τσαντ Μινέικο Ππανδρέου
Λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής. Πρίν έρθει στην Ελλάδα έκανε εντατικά μαθήματα Ελληνικών επειδή μητρική του γλώσσα είναι τα Αμερικάνικα. Σε δήλωση σου σε αμερικανικό δίκτυο πριν κάποια χρόνια είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι αισθάνεται πως δεν ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο έθνος! Μήπως τώρα εξηγούνται όλα;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4.47,
Από τον Ιανουάριο του 2009 ο Τζορτζ Τζέφρυ Παοανδρέου ήξερε ποιά είναι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα!
Μάλιστα, είχε δηλώσει το εξης: Δεν ξέρω πία αν θέλω να κερδίσω τις επόμενες εκλογές!!!
Όλα αυτά δεν τα λέω από το μυαλό μου, τα γράφει στο βιβλίο " Σε Ισορροπία" ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Steinburg!!!
Οπότε, μιλάμε για ηλιθιότητα Η΄ για Δολιότητα του ΓΑΠ???

Ο 3.11 (γιατί σε λίγο καιρό δεν θα έχουμε ονόματα!!!! Κωδικούς θα έχουμε!!!! βλέπε Κάρτα του Πολίτη!!!)

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΖΕΦΡΙ ΗΞΕΡΕ, ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ 2010 ΕΛΕΓΕ ΔΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΄΄ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ΄΄..
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στον Λαμιακό διάβασα ότι ο Μάκης έκανε παράπονα στον Σαμαρά γιατί δεν τον στηρίζει . Μέχρι και ο Σαμαράς κατάλαβε ότι δεν τον σώζει τίποτα...
Τελευταίος και δεν θα προλάβει ούτε να ιδρώσει.
CU