21 Δεκεμβρίου 2008

Χριστούγεννα 2008

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στους στολισμένους δρόμους μας φτιάχνει την διάθεση.
Η πόλη έχει βάλει τα καλά της, τα λαμπιόνια αναβοσβήνουν παντού, στις αυλές στα δέντρα στα μπαλκόνια, στον δρόμο.
Οι επιχειρηματίες έχουν πράξει τα μέγιστα ως προς τους στολισμούς , αλλά και ο Δήμος επίσης έπραξε τα καλύτερα και έχουμε παντού στολισμούς.

Οι επισκέπτες αλλά και όλοι μας απολαμβάνουμε την γιορταστική αυτή ατμόσφαιρα.
Το φωτογραφικό υλικό είναι ικανό να σας δώσει μια γεύση.


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρίξτε και μια ματιά εδώ.
www.mygonimo.blogspot.com
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημος στόλησε τις πλατείες και τα πάρκα αλλά για το γήπεδο Basket δεν εχει κάνει κάτι...μόνο αυτα που φαίνονται φτιάχνει(να δείξει οτι ενδιαφέρεται) και τα παίδια του Λυκείου εχουν πάει εκατοντάδες φορές γι'αυτο το θέμα οπως και για το θέμα της ομάδας των Καμένων οπού ο κ.Αντωνίου είχε αναγκήλει απο το καλοκαίρι τη δημιουργία της.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί 2.49 αυτή η μιζέρια και η κακία? Για το γήπεδο bαsket τι να κανει ο δήμαρχος? Να το στολίσει? Άϊντε στολίσουμε και το...νεκροταφείο!!!

Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι η δημιουργία τοπικής ομάδας είναι στις προθέσεις της δημοτικής αρχής, αλλά για όλα τα πράγματα χρειάζεται προραμματισμός, μελέτη και σειρά. Επιπροσθέτως σήμερα χρειάζονται και χρήματα, αλλά η συγκυρία δεν το επιτρέπει. Υπομονή και μη γκρινιάζουμε με το παραμικρό Εκτός άν θέλουμε να κάνουμε συστηματικά αρνητική κριτική η οποία όμως δεν βοηθά τον Τόπο.

Εξαιρετικός κι ένα βήμα καλύτερα από πέρυσι ο στολισμός της πόλης. Του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερος και θα επεκταθεί σε όλες σχεδόν τις γειτονιές.

Δεν γίνονται όλα σε μιά μέρα, ακόμη κι άν γίνει το θαύμα των Χριστουγέννων!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια δεν γίνενται σε μια μέρα ομάδα αλλά να πηγαίνεις στο δημαρχείο και να σε στέλνουν σε αντιδήμαρχο και πρόεδρο νεάνικου παλμού γιατί το έχουν αναλάβει εκείνοι "λένε" δεν έχεις υπομονή...μετά τα χριστούγεννα θα είναι έτοιμη(χαχα) για το στολισμό του νεκροταφείου δεν ειναι κακη ιδεα......!!!