01 Δεκεμβρίου 2008

1η Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το AIDS έχει μετατραπεί σε απειλή για την ύπαρξη πολλών πληθυσμών.

Υπολογίζεται ότι 40 εκατομμύρια άνθρωποι είναι μολυσμένοι με τον ιό HIV παγκοσμίως, το 95% των οποίων ζει στον αναπτυσσόμενο κόσμο.
Σε μερικές από τις φτωχότερες χώρες, 1 στους 5 ενήλικες είναι μολυσμένοι με τον ιό HIV.
Παρόλο που η πρόοδος της ιατρικής έχει προσφέρει ελπίδα και ζωή στους ασθενείς του αναπτυγμένου κόσμου, τα φάρμακα για την παράταση της ζωής παραμένουν μακριά από την πλειοψηφία των ασθενών με HIV.
Η καταπολέμηση της πανδημίας του AIDS απαιτεί μάχες σε πολλά μέτωπα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και ο πολιτιστικός σύλλογος «Μουσική Σχολή ΗΧΟΤΡΟΠΙΟ», συνδιοργανώνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις με τίτλο:
«1η Δεκεμβρίου και κάθε ημέρα... ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS».





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AKOMA ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΛΘΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙDS
ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ
ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΛΘΕ
[[[[ΜΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ
ΜΑΣ ΚΑΨΑΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ]]
ΑΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΜΩΣ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ Κ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΑΝΟΙΓΩ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ.....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 80 Κ 90!!!!!!!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ρεγκινιώτη... Βαζω στοίχημα οτι τα φάρμακα κατά του Aids αλλά και του καρκίνου έχουν βρεθεί! Αλλά δεν τους συμφέρει να τα δώσουν στον κόσμο γιατί πολύ απλά τους συμφέρει να τους "αρμέγουν" σε καθημερινή βάση (αν καταλαβαίνεις τι εννοώ)!!!
Φίλε Ανώνυμε 12:01 δεν ανοίγεις απλά ένα μεγάλο θέμα, αλλα ένα τεράστιο!!! Δυστυχώς λύση δεν μπορεί να δωθεί από εδω μέσα όσες και συζητήσεις να κάνουμε διότι λίγοι είναι οι δημότες που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Μια τέτοια συζήτηση θα μπορούσε να ξεκινήσει από τους συλλόγους και ίσως πρώτο θα έβαζα τον Σύλλογο Εστιάσεως και έπονται Ξενοδόχοι, Έμποροι κλπ κλπ...
Αυτά τα λίγα αν και έχω όρεξη για συζήτηση επι του θέματος!
Καλό μήνα σε όλους!

ΕΓΩ