01 Δεκεμβρίου 2008

Με αγωνία περιμένουν οι κάτοικοι της Λοκρίδας την τελική απόφαση για τον ΧΥΤΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι δλδ αυτή την εβδομάδα! Άιντε Άιντε...

ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

Μαθεύτηκε ότι ο υδροφόρος ορίζοντας στον Δομοκό μολύνθηκε από τον εκεί ΧΥΤΑ.
Ποντίκια έφαγαν το γαιόπανο και τα ζουμιά από τα σκουπίδια μόλυναν τα πάντα.
Το νου τους λοιπόν τι πάνε να κάνουν

Ανώνυμος είπε...

Από ότι φαίνεται ο Δήμαρχος μας κ. Αντωνίου τα κατάφερε να γίνει τελικά ο ΧΥΤΑ στο Δήμο Καμένων Βούρλων ( περιοχή Ρεγκιν ίου ) , αφού δεν έθεσε καμιά αντίσταση και δεν έγειρε κανένα θέμα ιδιοκτησιακού καθεστώτος ή περιβαλλοντολογικής απαξίωσης της περιοχής Ρεγκινίου. Σε αντίθεση με το Γουλέμι που έθεσε θέματα ιδιοκτησιακού καθεστώτος και με αυτόν τον τρόπο οι κάτοικοι κατάφεραν να απομακρύνουν την εγκατάσταση του ΧΥΤΑ στην περιοχή τους. Βέβαια ο κ. Αντωνίου έχει κριθεί ανεπιθύμητος στο Ρεγκίνι και δεν πρόκειται να ξαναπατήσει ούτε το πόδι του εκεί γιατί ο κόσμος είναι θυμωμένος και οργισμένος με τα καμώματα του και κομπίνες του. Αν πάει κάποια στιγμή πάλι στο Ρεγκίνι θα πρέπει να πάει με σωματοφύλακες διαφορετικά θα του το αργάσουν το τομάρι . Τι να το κάνεις όμως το κακό το έκανε ο κ. Αντωνίου στην περιοχή του Ρεγκινίου !!!!
Ένας αιμοσταγής Ρεγκινιώτης

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον θα πρέπει φίλε μου αν υπογράφεις ως Λασπολόγος Ρεγκινιώτης...
Καλα δεν ξέρεις να διαβάζεις?????????????? Αυτή τη βδομάδα θα ανακοινώσει ο Περιφεριάρχης που θα γίνει τελικα ο ΧΥΤΑ!!!!!! ΞΥΠΝΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι κάνει ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Ρεγκινίου και ο Αντιδήμαρχος γιατί δεν αντιδρούν , κωφάλαλοι είναι , πως βγαίνουν στα καφενεία , δεν φοράνε παντελόνια , δεν έχουν ντιπ τσίπα ????
Οργισμένος Ρεγκινιώτης

Ανώνυμος είπε...

"Αιμοσταγής Ρεγκινιώτης" ο ένας. "Οργισμένος Ρεγκινιώτης" ο άλλος... Φαίνεται πώς και οι δύο αστοιχείωτοι είναι, αφού δεν μπορούν να διαβάσουν ούτε το σχετικό δημοσίευμα.

Εγκαίρως, σε προηγούμενη ανάρτηση του blog για τους ΧΥΤΑ στη Λοκρίδα, είχα γράψει ότι κακώς η κομπλεξική μανία ορισμένων ξεσπάει στη δημοτική αρχή γιατί η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.

Βεβαίως οι εξελίξεις, όπως προκύπτει από το καινούργιο δημοσίευμα στο οποίο φιλοξενούνται σχετικές δηλώσεις του περιφερειάρχη κ. Σκορδά, με δικαιώνουν.

Φαίνεται όμως ότι ορισμένοι "αιμοσταγείς" και "οργισμένοι" επιμένουν στις τσάμπα μαγκιές. Το ερώτημά μου, λοιπόν, απευθύνεται προς αυτούς:
"Γιατί ωρέ δεν ροβολάτε μέχρι τη Λαμία, να ζητήσετε τα ρέστα από τον περιφερειάρχη? "

Δεν τολμάτε να το κάνετε για δύο λόγους:

Πρώτον διότι δεν έχετε τα...άντερα να το κάνετε
Δεύτερον διότι ξέρετε ότι θα κατέβετε κουτρουβαλώντας τα σκαλοπάτια της Περιφέρειας.

Αλλά και στον περιφερειάρχη να τα πείτε, ούτε εκείνος φταίει. Η εντολή να κλείσει άμεσα το θέμα των ΧΥΤΑ έρχεται από ψηλά και από μακριά. Από Ευρώπη μεριά. Το καταλάβατε?

(Όσοι παρά ταύτα δεν το κατάλαβαν, ας ανατρέξουν σε παλαιότερες αναρτήσεις του BLOG σχετικά με τις χωματερές και τα πρόστιμα)


ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΑΘΗΝΑΙΕ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΑ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΟ ΔΩ
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΓΚΙΝΙ ΓΕΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΑΛΛΑ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ

ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ Ε ΣΗΛΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕΣ Ο ΧΥΤΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. Ο ΧΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΓΟΥΛΕΜΙ-ΖΕΛΙ.
ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΡΕΓΓΙΝΙΩΤΗ, ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ, ΓΟΥΡΝΑΡΧΗΓΟΙ, ΟΜΑΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ.ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΤΕ ΣΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΙΝΙΑΣ ,ΨΕΥΤΙΑΣ, ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ
ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ . ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕ ΚΟΠΛΕΞΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.


ZORRO

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μπάμπη,

Φαντάζομαι ότι οι λοιποί πολιτισμένοι σε τρόπους και συμπεριφορά κάτοικοι του Ρεγγινίου δεν υιοθετούν το δικό σου ξεκατίνιασμα σε ύβρεις, ούτε αποδέχονται το τουρκικής προέλευσης "άει σιχτίρ" που μου απευθύνεις.

Δεύτερον, δεν με κόβει που θα γίνει ο ΧΥΤΑ από προσωπικό συμφέρον, απλώς διατύπωσα γνώμη. Εκτός κι αν η γνώμη τιμωρείται...Εκτός κι άν θέλετε να υπάρχουν αναγνώστες που υιοθετούν τις διάφορες ατεκμηρίωτες απόψεις που στρέφονται εναντίον προσώπων και τα αδικούν.

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ τον Ζορρό, γιατί ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ όταν έγραφα και με βρίζανε ως ...παραθεριστή (άρα άσχετο) οι διάφοροι κομπλεξικοί ότι την τελική απόφαση θα την έπαιρνε ο περιφερειάρχης Θανάσης Σκορδάς.

Και βεβαίως, θα συμφωνήσω μαζί του και με όλους τους ψύχραιμους και ακομπλεξάριστους σχολιαστές ότι μετά την εξέλιξη αυτή όλοι οι λασπολόγοι-ρουφιανολόγοι-γουρουνολόγοι κλπ, κλπ τύποι τρώνε τη ...γλώσσα τους για να μην πώ τίποτε άλλο.

Τα ψέμματά τους και οι λασπολογίες τους γύρισαν μπούμερανγκ εναντίον τους για να δούμε τώρα πώς θα απολογηθούν οι ίδιοι στους κατοίκους του Ρεγγινίου για τα καμώματά τους.

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπάμπη μου ξέχασα να σου απαντήσω στην πρόκλησή σου σχετικά με το όνομα και το επώνυμο, που όπως λές το τιμάς...

Όλοι οι ανθρωποι το τιμούν το όνομα και το επώνυμό τους, με το βίο και την πολιτεία τους.

Θα σε αφήσω με την αγωνία, με το μυστήριο, με την γλυκειά προσδοκία να βρεθούμε κάποτε στο Ρεγγίνι ή όπου αλλού θές στην περιοχή απ΄όπου...ούτως ή άλλως περαστικός είσαι... Έτσι μου είπαν τώρα κάτι φίλοι μου Ρεγγινιώτες, αφού δεν νομιμοποιείσαι να μιλάς εσύ ή μόνο εσύ για το Ρεγγίνι.

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Άντε τώρα μετά την εξέλιξη στον ΧΥΤΑ (που δεν θα γίνει στο Ρεγγίνι) αλλά στο "τετραεθνές" να δούμε που θα κρυφτεί ο σύμβουλος που είχε μπεί μπροστά και με ψευτιές έσκαβε το λάκκο του δημάρχου!

Θα τολμήσει να ανέβει στο Ρεγγίνι άν έχει τσίπα και φιλότιμο ή θα προτιμήσει να παραμείνει στα Καμένα για να μη φάει το γιαούρτι?

ΕΝΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΡΕΓΓΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Mπάμπη μου, Μπάμπη μου

Εσύ που έχεις όνομα και το τιμάς, βρες και τον σύμβουλο και την παρεούλα της γειτονιάς εκει στο Ρεγγίνι και πάτε στο καφενείο να πιείτε κανα καφέ της λυπητερής γιατί δεν σας έκατσε το κόλπο.
Τώρα που μάθατε ότι ο Αντωνίου σας χάλασε τα σχέδια και ο ΧΥΤΑ θα γίνει στο τετραεθνές, να δούμε με τι μούτρα θα βγείτε στο χωριό. Γιαούρτι που θα πέσει κι άγριο κράξιμο της Αρκούδας

Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Σύμβουλε απ΄το Ρεγγίνι που μένεις σώγαμπρος στο γυναικοχώρι, μάλλον είχες κανονίσει σαν αντιδήμαρχος της πρώην δημοτικής αρχής να πουλήσεις τα στρεμματάκια που έχεις στην περιοχή για να γίνει εκεί ο ΧΥΤΑ. Και όπως όλα δείχνουν, ήσουν τόσο σίγουρος ότι θα γίνει εκεί το έργο, που τάρριξες και στον Αντωνίου νομίζοντας ότι ήταν σίγουρη (κούνια που σε κούναγε) αυτή η επιλογή. Αλλά επειδή ο δημαρχάρας είναι καθαρός και τα γεγονότα τον επιβεβαιώνουν, ο περιφερειάρχης δεν ανακοίνωσε....Ρεγγίνι-όπως εσυ θα ήθελες-αλλά "τετραεθνές"!!!!!!

Γι αυτό αγαπητέ σύμβουλε απ΄το Ρεγγίνι, περιορίσου τώρα στο σίγουρο μισθό και στα απογευματινά...

Ως καλός ρουφιάνος υπόσχομαι ότι έρχεται κι αλλο ξεσκαρτάρισμα και...ξεμπρόστιασμα, γιατί έχει πολλούς λαδιάρηδες η λίστα.

Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλως τα τα παιδιά... Βρε το βλέπω και δεν πιστεύω στα μάτια μου!!!! Μεχρι χθές ο Μάκης το ένα ο Μάκης το άλλο... και σήμερα με το που επαληθεύτηκε η δέσμευση του Δημάρχου ότι ο ΧΥΤΑ δεν θα γίνει στα όρια του Δήμου εμφανίστηκαν οι "φίλοι" και οι "υποστηρικτές" του!! Ρε μπράβο!!!!
Να υπενθυμήσω... Δέν είμαι υποστηρικτής του κυρίου Αντωνίου... είμαι υποστηρικτής της ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!! Λέω τα πράγματα με το ονομά τους και δεν θίγω προσωπικότητες διότι ο μόνος σκοπός μου είναι η πρόοδος του τόπου μας!!!!

ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΑΝ ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΥΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ
ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΣΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΝΑΩ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΥ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ
ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΒΛΕΠΑΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ [ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ]] ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΣΤΟ ΝΑΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΥΤΑ
ΜΠΑΜΠΗΣ Ε ΣΗΛΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΓΚΙΝΙ
Ο ΕΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΕΓΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Η ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ
Ο ΑΛΛΟΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΖΟΡΡΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ [ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ]]
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΦΤΙΣΕ Ο ΠΑΠΑΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ Η Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΔΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΑΛΑΙΟΛΑΔΟ Η ΣΠΟΥΡΕΛΑΙΟ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΘΗΚΑ
ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ
ΜΠΑΜΠΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΘΗΝΑΙΕ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗ
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ Η ΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΑΡΓΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ [[ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΣ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΗΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΗΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ]]
ΜΠΑΜΠΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μπάμπη δεν σε γνωρίζω προσωπικά... δεν ξέρω αν γνωρίζεις ότι με τον Καποδίστρια 1 το Ρεγγίνι διοικητικά ανοίκει στο Δήμο Καμένω Βούρλων! Αναγνωρίζω τον τοπικισμό σας σαν χωρίο και αυτό μου αρέσει εώς ένα σημείο... Όταν μιλάω για τον τόπο μου, για τα Καμένα Βούρλα δεν αναφέρομαι μόνο στα Καμένα Βούρλα αλλά και στο Ρεγγίνι και στο Καινούριο και στην Καρυα... Μπορούμε να το βάλουμε αυτό στο μυαλό μας? Αν το χωνέψουμε αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για να πάει ο τόπος μπροστά! Και δεν θα πάει, επαναλαμβάνω δεν θα πάει μπροστά αν κοιτάξουμε το κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά!!!!
Θα πρέπει λοιπόν όσοι δεν έχουν μπεί σε αυτή τη λογική συνεργασίας, να μπούνε επιτέλους... και πιστεύω με τη συνεργασία όλων των δημοτών θα καταφέρουμε πάρα πολλά πράγματα και δη στον τομέα του τουρισμού! Φαντάσου Καμένα Βούρλα --> Λουτρόπολη, Ρεγγίνι, Καινούριο και Καρυά --> Αγροτουριστικοί προορισμοί!!! Απλά φέρτο λίγο στο μυαλό σου...

ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λές και τα γράφεις ΕΓΩ. Αυτά αποτελούν και απάντηση στα όσα σχολίασαν κατά καιρούς ορισμένοι, στην προσπάθειά τους να παίξουν τοπικά παιχνίδια και να απαξιώσουν τη σημερινή δημοτική αρχή. Να που έρχονται όμως τα γεγονότα και δείχνουν την αλήθεια. Και είναι γεγονός οτι ο Μάκης Αντωνίου δεσμεύτηκε ότι δεν θα γίνει ΧΥΤΑ στα όρια του διευρυμένου Δήμου Καμένων Βούρλων και ΧΥΤΑ όντως δεν εγινε. Τώρα, αυτοί που βρίζανε το δήμαρχο και θεωρούσαν δεδομένο ότι θα γίνει ΧΥΤΑ στο Ρεγγίνι δάγκωσαν τη γλώσσα τους.

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΒΡΙΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΛΩΣ ΕΚΦΡΑΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΥΤΑ
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ [ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ]ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΟΤΡΩΝΙ ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟΝ ΓΛΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ
[[[ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ]]

ΜΠΑΜΠΗΣ