17 Δεκεμβρίου 2008

Παρουσίαση βιβλίου στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο Σύλλογος Γυναικών Καμένων Βούρλων,
σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου
και ώρα 6.00 μ.μ στο Ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ στην αίθουσα συνεδρίων
την παρουσίαση του μυθιστορήματος της Βίκης Φαλάρα

" Οι αλκυόνες γεννούν το καλοκαίρι".

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο της καθηγήτριας κυρίας Φαλάρα

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι;
Γιατί ο σύλλογος Γυναικών διοργανόνει την εκδήλωση στο Γαλήνη; Δεν είχαν μετέχει σε συναντήσεις για το Λύκειο που ο Δήμαρχος τα έχωνε στο Μήτση;
Ο Μήτσης δεν δίνει το οικόπεδο και εμποδίζει να γίνει το Λύκειο μας, και ο Σύλλογος δίνει πόντους και αβάντες στο Μήτση; Τον νομιμοποιεί με αυτή την κίνιση. Εϊναι ξεκάθαρο. Δεν νομίζω να πάει κανείς από την πλειοψηφία στη παρουσίαση. Εκτός και αμα είναι στημένο το πράγμα με τη κόντρα Μήτση-Μάκη.
Και απορώ γιατί και η Φαλάρα το δέχτηκε. Καθηγήτρια είναι, δεν ζει το πρόβλημα με τα λιόμενα τόσα χρόνια, αλλά και την αρνητική στάση του Μήτση;
Εμείς οι ντόπιοι που έχουμε μαγαζιά (είμαι ένας από αυτούς) θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε την παρουσίαση.
Υποστηρίζω το Δήμαρχο μας στις προσπάθειες του για να βρεθεί λύση για το Λύκειο και έτσι πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται σε σοβαρά θέματα από όλους μας.
(Επειδή δε θα πάω, να μου πείτε αμα πήγε κανένας από τους συμβούλους ή ο Δήμαρχος).
Ένας καταστηματάρχης

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω ο προηγούμενος ανώνυμος, αν και δε θα παραστεί στην εκδήλωση,να πάρει το βιβλίο και να το διαβάσει, με αυτό τον τρόπο θα βελτιώσει σίγουρα την ορθογραφία του αλλά κυρίως θα αλλάξει τα μυαλά του.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά χαλαρώστε, παρουσίαση βιβλίου γίνεται.

Σιγά μην περιμένει να νομιμοποιηθεί ο Μήσης από αυτήν την παρουσίαση.
Άλλο το ότι πρέπει να ασκηθούν πιέσεις στον Μήτση για βιολογικό , οικόπεδο για σχολείο, δημοτικά τέλη κλπ και άλλο το να φιλοξενηθεί ένα εικαστικό γεγονός στις εγκαταστάσεις της Γαλήνης που είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Καμένων Βούρλων πολλά χρόνια τώρα. Δεν λέω να απομονώνουμε εντελώς τα γεγονότα αλλά δεν μπορούμε και να συνδέουμε –συγχέουμε τα πάντα.

Εγώ θα πάω.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ένας νεολαίος και θέλω να ελπίζω ότι εκφράζω τις αγωνίες και τις ελπίδες ενός έστω μέρους της νεολαίας μας. Θεωρώ ότι είναι άστοχη η παρουσίαση του Βιβλίου της κ. Φαλάρα στο Hotel Μήτσης την ίδια στιγμή που όλη σχεδόν η εκπαιδευτική κοινότητα είναι σε σύγκρουση με τον επιχειρηματία κ. Μήτση , λόγω της μη παραχώρησης της έκτασης για την δημιουργία της σχολικής μονάδας. Η αγώνες και η αντίσταση της νεολαίας πρέπει να έχει σαν παράδειγμα τους μεγαλύτερους τους και ειδικά τους δασκάλους τους . Πρέπει αυτά που λένε να τα εφαρμόζουν και στην πράξη και όχι να παραμένουν λόγια του αέρα. Βέβαια δεν ευθύνεται η κ. Φαλάρα για την επιλογή του χώρου αλλά ο σύλλογος γυναικών. Θεωρώ ότι η κ. Φαλάρα θα επανεξετάσει τη θέση της για την παρουσίαση του βιβλίου της στο Hotel Μήτσης και θα πάρει τη σωστή απόφαση όπως αρμόζει σε έναν μαχόμενο δάσκαλο. Για να έχουμε και εμείς οι νεολαίοι σαν παράδειγμα κάτι για να συνεχίσουμε τους αγώνες μας.

Ανώνυμος είπε...

Σας περνάει το μυαλό ότι μπορεί να μην είναι στο χέρι της η επιλογή του χώρου αλλά πχ της εκδοτικής εταιρείας ??

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες ,
δεν το έχουμε ακόμα το εξώφυλλο του βιβλίου της κυρίας Φαλάρα,
αν το είχαμε θα είχε αναρτηθεί στο blog.
Μάθαμε ότι θα είναι διαθέσιμο από την Κυριακή.
Μόλις το παραλάβουμε θα το ‘ανεβάσουμε’.

(απάντηση στα email σας που λάβαμε για το θέμα)

Ανώνυμος είπε...

Από ότι κατάλαβα,για μιά ακόμη φορά ,αυτός ο τόπος δεν λέει να πάει μπροστά.Διαβάζω πιο πάνω σχόλια καποιων ανώνυμων(τι καλή κρυψώνα η ανωνυμία)σχετικά με την παρουσίαση του βιβλίου της Βίκυς Φαλάρα στο ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ.Τους φταίει ο χώρος γιατί ο Μήτσης είναι εχθρός των Καμένων Βούρλων.
Ευτυχώς κάποιος νοήμων το ξεκαθάρησε.Ήταν ο χώρος επιλογή της Φαλάρα;Ή μήπως του συλλόγου γυναικών που διοργανώνει την εκδήλωση;Ή μήπως της εκδοτικής εταιρίας;Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
Εν πάσει περιπτώσει αυτό που θέλω να πω είναι το εξής.Όχι άλλη χολή,μικροπρέπεια και ανασφάλεια προς άτομα του τόπου που παράγουν πολιτισμό.Έχουμε πολλά άτομα σαν τη Φαλάρα στα Καμένα Βούρλα;2-3 άτομα είναι όλα κ όλα αυτά που μας προσφέρουν πολιτισμό μέσα στα άγρια μεσάνυχτά μας και 'μεις αντί για ευχαριστώ πετάμε χολή.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια φίλοι μου να εναντιονόμαστε σε τέτοιου είδους προσφορά.Διαφορετικά είμαστε άξιοι της τύχης μας.Λες και τις έχουμε φάει με το κουτάλι τις βιβλιοπαρουσιάσεις από ντόπιους συγγράφεις.
"Διομήδης"