04 Δεκεμβρίου 2008

Πάλι σε κατάληψη το σχολείο στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αντικρουόμενες απόψεις και έντονοι διαπληκτισμοί μεταξύ Λυκειάρχη και Δημάρχου εχθές στις 4/12/2008 για το θέμα κατάληψη η όχι με άξονα το κτιριακό πρόβλημα του σχολείου στα Καμένα Βούρλα.
Ο Μάκης είναι δίπλα στα παιδιά , στην χθεσινοβραδινή συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο παρόντων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων , των παιδιών και της Δημοτικής αρχής συζητήθηκε μέχρι και η κατάληψη του ξενοδοχείου Γαλήνη.


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή
Το κτιριακό πρόβλημα στο σχολείο των Καμένων Βούρλων είναι παλιό και γνωστό.
Το υπουργείο παιδείας διαμηνύει ‘βρείτε το οικόπεδο και σας δίνω τα λεφτά για το νέο σχολείο’.
Το οικόπεδο βρέθηκε μεν αλλά είναι μέσα στο τεράστιο οικοδομικό τετράγωνο που στο οποίο υπάρχει μισθωτήριο συμβόλαιο με τον Μήτση , ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Γαλήνη αλλά δεν το χρησιμοποιεί καθόλου ο Μήτσης , όπως και δεν το παραχωρεί κιόλας .Γιατί?
Γιατί χρωστάει ο Μήτσης στο Δήμο λίγα εκατομμύρια euro και θέλει να διαγραφούν τα χρωστούμενα.
Αίσχος κατά την άποψη μας.
Να γίνει το σχολείο κανονικά εκεί που έχει επιλεχθεί
, να καθαρίσει και ο τόπος από την εγκατάλειψη στο σημείο.
Επίσης ο Μήτης να πληρώσει στον Δήμο και τα χρωστούμενα του διαφορετικά ο Δήμος να τον πιέσει πχ κόβοντας του το νερό (μια ιδέα είναι και αυτή).
Επίσης να υποχρεωθεί το ξενοδοχείο Γαλήνη να ακολουθήσει κατά γράμμα τις σχετικές διατάξεις σχετικά με την αποχέτευση (καταλαβαίνουμε οι περισσότεροι τι εννοώ).

Σε αναμονή των εξελίξεων

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε που υπογράφεις σαν ΕΜΕΙΣ ή έχεις παραπληροφόρηση ή κάνεις λάθος εσκεμμένα . Όλος ο κόσμος των Καμένων Βούρλων γνωρίζει ποιοι αντέδρασαν στο κλείσιμο του δρόμου που περνάει μπροστά στο ΡΑΔΙΟ. Για του λόγου το αληθές πάρε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου όταν ψηφίστηκε από την πλειοψηφία το κλείσιμο του δρόμου, θα δεις ότι ο κ. Αντωνίου για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα απουσίαζε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Προς τιμήν του ο κ. Φαλάρας πήγε μόνος του και το καταψήφισε. Σε ένα σχέδιο (ευτυχώς υπάρχει και το σχέδιο) που είχε φέρει ο κ. Αντωνίου σε μια λαϊκή συνέλευση , με μικρές παραλλαγές από το σχέδιο του κ. Κεφάλα , μιλούσε και αυτός για κλείσιμο του δρόμου μπροστά στο ΡΑΔΙΟ. Απουσίαζε βέβαια εσκεμμένα από το Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Αντωνίου για να μην ψηφίσει εναντίον του χρηματοδότη του κ. Μήτση. Σηκώθηκε βέβαια και έφυγε ο κ. Αντωνίου για να μην βρίσκεται στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να μην έλθει ούτε σε αντίθεση με τον κ. Μήτση ούτε με την κοινή γνώμη των δημοτών των Καμένων Βούρλων. Τότε τα είχε τάτση μήτση κότση με τον κ. Μήτση ο κ. Αντωνίου. Όχι βέβαια ότι τώρα δεν τα έχουν καλά, απλώς θέλουν να κάνουν επαναστατική Γυμναστική στους Δημότες των Καμένων Βούρλων. Φίλε μου οι Δημότες μια φορά την πάτησαν με αυτούς τους δυο κυρίους δεν την ξαναπατάνε πάλη. Δεν θα συναινέσουν στα βρώμικα παιχνίδια τους που πάνε να ξαναπαίξουν στις πλάτες των Δημοτών των Καμένων Βούρλων προς ίδιον όφελος !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
[[ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ]
ΛΥΠΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑ ΣΥΝΕΣΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΕΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
[[[ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ [[ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ] ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝΕ ΚΟΥΚΟΛΟΦΟΡΟΙ
ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΑΥΤΟΝ Η ΕΚΕΙΝΟΝ
ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ
ΚΥΡΙΟΙ ΕΛΕΟΣ [[ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ]]
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΛΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ
ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΑΝΕΡΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Η ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΩ
ΜΠΑΜΠΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΠΑΡΙΜΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
[[ΟΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ]]
ΟΤΙ ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΝΟΥΝΕ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΙ ΑΛΛΑ
ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΙΕΙΣ ΝΕΟΛΑΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ
ΜΠΑΜΠΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σικέ η Κόντρα Αντωνίου - Μήτση
Φίλε μου δυστυχώς την ίδια πολιτική που εφάρμοσαν τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Καμένων Βούρλων οι προηγούμενοι Δήμαρχοι κ. Κεφάλας , κ. Τσιτίνης έναντι του επιχειρηματία κ. Μήτση , την ίδια πολιτική συνεχίζει να εφαρμόζει ολοφάνερα επί δυο χρόνια που είναι Δήμαρχος ο κ. Αντωνίου. Επί των ημερών του κ. Τσιτίνη κλείστηκε ο δρόμος που οδηγούσε από την Γερασίμου Βασιλειάδη στα παλιά Λουτρά. Επί των ημερών του κ. Κεφάλα έγινε προσπάθεια να κλείσει ο δρόμος που περνάει μπροστά από το Ξενοδοχείο Ράδιο. Την προσπάθεια αυτή του κ. Κεφάλα στήριξαν ο κ. Τσιτίνης πού οι Δημότες σωστά τον είχαν στείλει στην αντιπολίτευση και ο κ. Αντωνίου με την απουσία του από το Δημοτικό Συμβούλιο. Τα σχέδια τους δεν ολοκληρώθηκαν βέβαια γιατί αντέδρασαν οι φορείς της Λουτροπόλεως και αποκάλυψαν τα υποχθόνια σχέδια τους στην τοπική Κοινωνία η οποία αντέδρασε δυναμικά. Στα οικονομικά την ίδια τακτική εφάρμοσαν και οι τρείς προηγούμενοι με κάτι επιταγές των 50.000 χιλιάδων ευρώ που πήγαιναν και ερχόντουσαν προς τα ταμεία του Δήμου αλλά ποτέ δεν έφταναν, γιατί έχαναν στο δρόμο την πορεία τους. Ο σημερινός Δήμαρχος επειδή βλέπει ότι η πολιτική αυτή έναντι του κ. Μήτση τον οδηγεί σε αδιέξοδο και πάει κατευθείαν να πέσει στο γκρεμό , όπως έπεσαν οι προηγούμενοι Δήμαρχοι, προσπαθεί τώρα να παραπλανήσει τους Δημότες των Καμένων Βούρλων ( σε συμφωνία πάντα με το επιχειρηματία κ. Μήτση ). Πως ??? Βγαίνοντας και λέγοντας να εγώ είμαι σε κόντρα με τον κ. Μήτση , στηρίξτε με Δημότες των Καμένων Βούρλων για να πετύχουμε τα υποχθόνια σχέδια μας με τον κ. Μήτση ( χωρίς εσείς Δημότες και Δημοτικοί σύμβουλοι να γνωρίζετε τίποτα και κάνοντας τη μοιρασιά της πίτας όπως θέλουμε να την κάνουμε εμείς ) σε βάρος της Λουτροπόλεως των Καμένων Βούρλων και προς ίδιον πάντα όφελος. ( βλέπετε χρέος του κ. Μήτση προς το Δήμο 2.000.000 εκατομμύρια ευρώ, συμφωνία για το κτήμα 4 στρεμμάτων για σχολική μονάδα). Οι Δημότες όμως των Καμένων Βούρλων έχουν αντιληφθεί την μικροπολιτική αυτή του κ. Αντωνίου – κ. Μήτση και θα στείλουν τον κ. Αντωνίου εκεί που έστειλαν και τους προηγούμενους στα αζήτητα !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβει ο κόσμος πόσο ...... είστε κάποιοι,σας έχει τυφλώσει το μένος κατά του Δημάρχου και ενω η ανάρτηση μιλάει για την κατάληψη του Λυκείου εσείς στα ..... σας γράφετε τα παιδιά και γραφετε του κόσμου τις ..... σας για το Μακη,τον Πακη,τον Ακη και ..μώ το μυαλό σας.Τετοια εικόνα δίνετε στα παιδιά μας,αυτά αγωνίζονται για ανθρώπινες συνθήκες διδασκαλίας και εσείς τα αγνοείτε,ου να χαθείτε.