02 Δεκεμβρίου 2008

Πόλεμος με το "συγκρότημα Μήτση" στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Συζητήθηκε το θέμα "Μήτση" χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζουν οι σχέσεις της Δημοτικής Αρχής και του ξενοδοχειακού "συ­γκροτήματος ΜΗΤΣΗ" στα Κα­μένα Βούρλα.
Στόχος του Δημάρχου Μάκη Αντωνίου σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι να μπει ένα τέλος στο ιδιότυπο καθεστώς πολιτικής και φορολογικής ασυλίας κάτω από το οποίο λει­τουργούσε τα τελευταία χρόνια η μεγάλη ξενοδοχειακή μο­νάδα.
Ο κ. Αντωνίου παρουσιάζο­ντας στο Δημοτικό Συμβούλιο τα αποτελέσματα μιας πολύμηνης έρευνας εμφάνισε στοιχεία σύμ­φωνα με τα οποία το ξενοδοχει­ακό συγκρότημα οφείλει στο ταμείο του Δήμου μεγάλα ποσά.
Ο ίδιος ο δήμαρχος εμφανίστηκε αποφασισμένος να μη χαριστεί και να φθάσει η αντιπαράθεση στα άκρα προκειμένου να ει­σπράξει για λογαριασμό του Δήμου Καμένων Βούρλων τις οφειλές του συγκροτήματος.
«Εάν ο κ. Μήτσης θέλει να έχει πόλεμο με τη Δημοτική Αρχή θα τον έχει» δήλωσε χθες ο κ. Αντω­νίου στην προσπάθεια του να στείλει ένα μήνυμα ότι η πολιτική της σημερινής Δημοτικής Αρχής δεν είναι να χαρίζεται στους με­γάλους και να κυνηγάει τους μι­κρούς.
«Όλο αυτό το διάστημα στόχος της Δημοτικής Αρχής» σημείωσε ο κ. Αντωνίου «ήταν η αρμονική συνύπαρξη με την ξενοδοχειακή μονάδα αφού πολιτική μας δεν είναι να διώχνουμε τις επενδύσει αλλά να προσελκύουμε και νέες.
«Ως δήμαρχος όμως είμαι υποχρε­ωμένοι να διαφυλάξω τα συμφέ­ροντα του Δήμου Καμένων Βούρλων που σήμερα πλήττονται από την αυθαίρετη συμπεριφορά της ξενοδοχειακής μονάδας» υπο­γράμμισε ο κ. Αντωνίου.
Η πολιτική του Δημάρχου απέ­ναντι στο "συγκρότημα Μήτση" φαίνεται να έχει και τη συναίνεση της Αντιπολίτευσης.
Συμφωνώ­ντας με την εισήγηση του Δημάρ­χου ο πρώην δήμαρχος Καμένων Βούρλων Δημήτρης Κεφάλας πρότεινε να γίνει καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για υποβάθ­μιση από την πλευρά του συ­γκροτήματος του πολιτισμικού περιβάλλοντος στο Δήμο Καμέ­νων Βούρλων.
Όπως είπε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Κεφάλας «όλα αυτά τα χρόνια οι Δημοτικές Αρχές προσπαθούσαν με διπλωματικά μέσα να συνυπάρξουν αρμονικά με το συγκρότημα. Δυστυχώς όμως όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα μεγάλα χρέη παρελθό­ντων ετών που δεν έχουν εξο­φληθεί αναγκάζουν το Δήμο να κινήσει όλες τις διαδικασίες για την είσπραξη τους με αποτέλεσμα οι σχέσεις να έχουν φτάσει σε οριακό σημείο».
Σύμφωνα με την άποψη του κ. Κεφάλα νομιμοποιείται ακόμη και μία προσφυγή του Δήμου στα Ευρωπαϊκά Δηκαστήρια, προσφυγή που θα μπορούσε να στηριχθεί στις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί ανάμεσα στο Δήμο και στο "συγκρότημα Μήτση" και τις υποχρεώσεις που δεν εκπληρώνονται.
Η άποψη του πρώην Δημάρχου είναι ότι το συ­γκρότημα "Μήτση" τα τελευταία χρόνια στα Καμένα Βούρλα έχει δημιουργήσει ένα γκέτο για να εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τους δικούς του πελάτες.
Από την πλευρά του ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πλατανιάς ση­μείωσε ότι ο Δήμος πριν κινήσει οποιαδήποτε διαδικασία είσπρα­ξης των οφειλών θα πρέπει να «δέσει» όπως είπε χαρακιηριστικά όλες τις οικονομικές απαιτή­σεις ώστε αυτές να μην επιδέχονται αμφισβήτηση από την πλευρά του συγκροτήματος.
Με τις ενέργειες του Δημάρχου συμφώνησε και ο Δημοτικός Σύμ­βουλος κ. Αντύπας τονίζοντας ότι τα 600 στρέμματα της "ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ" στα Καμένα Βούρλα είναι ο πλούτος μας και ποτέ δεν τα έχουμε διαχειριστεί σωστά.Το Δημοτικό Συμβούλιο εξου­σιοδότησε το Δήμαρχο να προ­χωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες με στόχο τη διαφύλαξη των συμφερόντων του Δήμου διεκδικώντας την είσπραξη όλων των οφειλών.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.ΜΕΝΩ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΗΤΑΝ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΕΡΓΟΙ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΑΞΕΣΤΟΙ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ Κ ΖΗΛΟΦΘΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΙΣΩ.ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ?????ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ!!!!!!!!!!!ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΑΛΛΑ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ!!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ.....ΚΑΝΕΙΣ ΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ....ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΟΛΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ???????ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Προηγούμενε σχολιαστή, είναι καλό να αποφεύγονται χαρακτηρισμοί που δεν τιμούν κανένα, προφανέστατα ι εσάς που τους περιλαμβάνετε τα κείμενά σας. Για το επίμαχο ζήτημα της ξενοδοχειακής επιχείρισης Μήτση έχετε να πείτε κάτι? Μήπως θεωρείτε ότι αυτό που εσείς ονομάζετε "νοοτροπία των ντόπιων" φταίει για τη συμπεριφορά του επενδυτή έναντι του Δήμου και της Τοπικής Κοινωνίας? Δηλαδή όποιος θέλει να επενδύσει στα Καμένα Βούρλα να αφήνεται ασύδοτος? Να μην πληρώνει τα οφειλόμενα στο δημοτικό Ταμείο? Να κάνει πολεοδομικές παραβάσεις και αυθαιρεσίες? Να ρίχνει τα βοθρολύματα στη θάλασσα αρνούμενος να συνδεθεί με το δίκτυο αποχέτευσης? Να...Να....Να...

Λοιπόν αξίζουν συγχαρητήρια στο δήμαρχο και στους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης για την αποφασιστικότητα, αλλά επίσης πρέπει να επισημανθεί επαινετικά και η υπεύθυνη στάση της αντιπολίτευσης σ΄αυτό το μείζον θέμα.

Και τα καλύτερα έρχονται!!!!


ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΗΝΑΙΕ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Κ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Κ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.....

Ανώνυμος είπε...

Κατ΄αρχήν δεν έρχομαι στα Καμένα Βούρλα μόνο ένα μήνα το χρόνο Έρχομαι και σχεδόν όλα τα Σαββατοκύριακα. Και περπατώ στο δρόμο. Και μιλάω και με τους μόνιμους κατοίκους. Και ακούω. Και βλέπω. Και ρωτάω. Και μαθαίνω...
Συνεπώς θεωρώ ατυχή-για να μην πώ- αντιδημοκρατική την επισήμανση με την οποία ξεκινάτε το σχόλιό σας. Απλούστατα, διότι σε ένα κατ΄εξοχήν τουριστικό θέρετρο, δεν έχουν άποψη μόνο οι ντόπιοι, μπορούν να έχουν άποψη και οι παραθεριστές όπως εγώ.

Δεν μου απαντήσατε όμως στο προκείμενο. Έχει άδικο η δημοτική αρχή των "ντόπιων" που θέλει να επιβάλλει την νομιμότητα και να εισπράξει από μιά ανθούσα κατά τα άλλα επιχείρηση τα οφειλόμενα ποσά στο Δήμο? Έχει άδικο η δημοτική αρχή του φέρνει το θέμα με τον επισημότερο τρόπο ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου για να ενημερώσει και να κινητοποιήσει?

Νομίζω πώς όχι. Και σε αυτή την προσπάθεια, φρονώ ότι δεν πρέπει να αναδεικνύονται οι μικροπολιτικές, αλλά οι ...πολιτικές. Και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος απο το περιεχόμενο της σχετικής ανάρτησης, άν έτσι έχουν τα πράγματα. Και δεν αμφιβάλλω ότι έτσι έχουν.


ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ (με αγάπη για τα Καμένα Βούρλα και τους ανθρώπους που σκέφτονται, αγωνίζονται, οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον για μιά από τις πιό όμορφες και τόσο κοντινές στην Αθήνα γωνιές της πατρίδας μας)

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΕΜΟΣ ή ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ το διαζύγιο Μήτση –Αντωνίου.

Όταν τον Νοέμβριο του 2006 ο Ιδιώτης επιχειρηματίας κ. Μήτσης άρχισε να σφραγίζει το Υδροθεραπευτήριο Ασκληπιός οι φορείς της Λουτροπόλεως των Καμένων Βούρλων αντέδρασαν και έκαναν μια επιστολή προς το Δήμαρχο Καμένων Βούρλων και το Δημοτικό Συμβούλιο. Σε αυτή την επιστολή οι φορείς ανέφεραν που ο Ιδιώτης δεν τηρεί τις συμβατικές υποχρεώσεις του προς την ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ και προς το Δήμο Καμένων Βούρλων. Και ζητούσαν να γίνει προσφυγή από το Δήμο Καμένων Βούρλων εναντίον του επιχειρηματία ώστε να εκπέσει. Την Επιστολή των Φορέων μπορεί να την βρείτε στην Εφημερίδα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΣΗΜΕΡΑ , Τεύχος Ιανουαρίου 2007, Φύλλο 10, Σελίδα 5, και στο site : www.nokb.gr/newspaper/Jan2007/ Για χάριν της Ιστορίας αναφέρω ότι είχαν προηγηθεί οι Δημοτικές Εκλογές τις οποίες είχε χάσει ο κ. Κεφάλας αλλά παρέμενε μέχρι της 31 Δεκεμβρίου του 2006 όπου θα αναλάμβανε ο κ. Αντωνίου. Σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο που ήταν το τελευταίο του 2006, πάρθηκε μια ομόφωνη απόφαση , με βάση την επιστολή των Πολιτών-Φορεών που τους είχε κατατεθεί. Τη έλεγε αυτή η ομόφωνη απόφαση , να προσλάβει ο Δήμος Νομικό Σύμβουλο και εν συνεχεία να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες που προβλέπονται από το Νόμο. Στα πρώτα Δημοτικά Συμβούλια του 2007 της Νέας Δημοτικής αρχής ερωτώμενος ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου στο τι γίνεται με το θέμα των Λουτρών , απάντησε ότι χειρίζεται προσωπικά το θέμα. Ερχόμαστε τώρα στο σήμερα και βλέπουμε που κατέληξαν οι προσωπικοί χειρισμοί του κ.Αντωνίου με τον Επιχειρηματία κ.Μήτση μετά από δυο ολόκληρα χρόνια αδιαφάνειας και προσωπικών χειρισμών κάτω από το τραπέζι και πίσω από το παραβάν. Ποιος εμποδίζει τον κ. Αντωνίου να εισπράξει ότι χρωστάει ο επιχειρηματίας κ. Μήτσης στο Δήμο Καμένων Βούρλων εφαρμόζοντας το νόμο , απολύτως κανένας , από τους Δημότες πως τα εισπράττει ??? Ή περιμένει να πάνε οι Δημότες να τα εισπράξουν !!!!! Τι το λέει και δεν το κάνει , ας τα εισπράξει λοιπόν, σε αντίθετη περίπτωση όσο δεν τα εισπράττει είναι υπόλογος έναντι των Δημοτών και έναντι της Δικαιοσύνης. Για το άλλο θέμα του διορισμού Νομικού Συμβούλου η απόφαση υπάρχει ας την εφαρμόσει προχωρώντας νομικά εναντίον του επιχειρηματία κ. Μήτση που δεν είναι εντάξει με τις συμβατικές του υποχρεώσεις. Θέλουμε πράξεις και έργα κ. Αντωνίου και όχι λόγια και παρόλες του αέρα, από λόγια είμαστε χορτάτοι , από έργα δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΚΟΙΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ Κ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Κ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.Ο ΔΗΜΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΤΣΙ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Κ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!!!!ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ...ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ προηγούμενε σχολιαστή για το σχόλιό σας. Σας έχω όμως και κάτι νέα μούρλια....Νέα που ταξιδεύουν τόσο γρήγορα από την τοπική κοινωνία μέχρις εδώ στην Αθήνα. Νέα που με κάνουν να διατυπώνω το ερώτημα (κι όποιος ξέρει απαντά):

-Ποιοί είναι οι ...δάσκαλοι που ασχολούνται με τα "κοινά" των Καμένων Βούρλων και τους αρέσει να ανακατώνουν με την κουτάλα, αλλά είναι βολεμένοι στην μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα ως προϊστάμενοι των προϊσταμένων ώ προϊστάμενοι της μπροστινής παραλίας ή των λουτρών ή....ή....ή

Διότι σου λέει ο άλλος. Δεν μπορεί κύριε να παίζεις σε πολλά ταμπλό. Να είσαι και βολεμένος, αλλά ταυτόχρονα να δείχνεις ότι κόπτεσαι και αγωνίζεσαι, να κάνεις μικροπολιτικά κόλπα και δασκαλίστικα παιχνιδάκια, αφού είναι σίγουρο ότι κάποιος θα σου τραβήξει τον...φερετζέ!

Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ......ΜΠΟΡΩ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ Κ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΑ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΩ.ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.
ΑΣΧΕΤΟ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 50,60,70,80,90...ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΕΡΟΣ.....ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!Κ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 30!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτες οι αναμνήσεις είναι εκείνες που με κάνουν να επιμένω. Γιατί πιστεύω ότι οι καλές μέρες μπορούν να ξαναγυρίσουν σε ένα πανέμορφο Τόπο. Συμφωνούμε...

Και βέβαια, άν το ψάξεις, θα μάθεις. Για τον...δάσκαλο που δίδασκε και λόγο δεν εκράτει, για τα προϊσταμενιλίκια και τις υπευθυνότητες της περιφραγμένης παραλίας, των λουτρών κλπ,κλπ,κλπ.

Είμαστε λίγοι σ΄αυτό το μέρος και ...γνωριζόμαστε.

Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ρουφιάνε, (άν και δεν μ΄αρέσει το ψευδώνυμο)

Τί χουνέρι είναι αυτό που μας έκανες και μας έβαλες μεσημεριάτικα να ψαχνόμαστε για τον "δάσκαλο" αφεντικό της παραλίας και των λουτρών?

Άν και δεν είχα σκοπό να ανέβω Καμένα αυτό το Σαββατοκύριακο, μάλλον θα έλθω γιατί μου μυρίζει γλέντι και πολύ γέλιο.

Νάσαι καλά

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΦΕΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!ΜΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ??????Κ ΤΥΧΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ??????ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΣΩ?????????

Ανώνυμος είπε...

Αν έχουν λέει? Δασκαλάρχες,παραλιάρχες, κουμανταδόροι, λουτραδόροι και σουλατσαδόροι. Πάντα πρώτοι στους αγώνες και στη μάσα...χωριστά!!!!
Καλά και γελαστερά Χριστούγεννα σε όλους.

Ένα μόνο πράγμα θα σας πώ και ίσως καταλάβετε φίλοι μου πολλά: Ντάλιες φυτά δεν χρειαζόμαστε άλλα στα Καμένα Βούρλα!!!!!! Χορτάσαμε πιά....

Ανώνυμος είπε...

Ντάλι,ντάλι, ντάλι, ντάλι...στο γιαλό πετούν οι γλάααροι.
Πολύ μου άρεσε από παιδάκι αυτό το ωραίο τραγουδάκι.

Είπαμε. Δεν θέλουμε άλλες ντάλιες στα Καμένα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, καλά πάτε. Θα το λύσετε το κουίζ, για να μη σας πώ ότι το λύσατε κιόλας

Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΑ......ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΣΟΓΑΜΠΡΟΙ Κ ΤΡΩΝΕ.....ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΘΗΝΑ Κ ΚΑΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς οι υποψίες μου επαληθεύτηκαν:
Ο ΖΟΡΡΟ, ο Ρουφιάνος, Και ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ, (μάλλον και ο ΕΓΩ), είναι το ίδιο και το αυτό άτομο…
Στις 3 Δεκεμβρίου είχε πιάσει δουλειά και έγραφε ανά 10-20λεπτο από το μεσημέρι ως αργά το απόγευμα. Και μάλιστα σε διαφορετικά post ταυτόχρονα. Είναι ξεφτίλα…
Η ανωνυμία είναι δικαίωμα του καθενός, αλλά η σκόπιμη και επ’αμοιβή κατά πως φαίνεται ΚΑΤΙΝΙΑ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ μέσω παραπλάνησης, είναι ξεφτίλα.
Εϊστε πολύ λίγοι οι εγκάθετοι, δηλαδή ένας (1). Λυπάμαι που έπαιρνα σοβαρά μερικές φορές τα γραφόμενα σου, και έμπαινα στον κόπο να σου απαντώ. Δεν θα ξαναγίνει, τουλάχιστον από μένα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο...το βρήκες. Είμαστε...ένα άτομο. Κούνια που σε κούναγε κι εσένα. Απλούστατα είχες μάθει να μην παίρνεις απαντήσεις στις διάφορες παπαρολογίες που έγραφες ή γράφατε ορισμένοι στα σχόλιά σας.
Κι επειδή φάγατε "τάπα" αρχίσατε τους συνειρμούς και όπως πάντα τα αυθαίρετα συμπεράσματα, γιατί δεν μπορείτε να αντέξετε τα διαφορετικά επιχειρήματα και φυσικά τα ερωτήματα!!!!

Με την ευκαιρία τί γίνεται με τον τυπά υπάλληλο, προϊστάμενο ξενοδοχειακής παραλιακής και...λουτρών? Εεεεε

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10:28... Τσέκαρε τις τοποθετήσεις μου στα θέματα που γνωρίζω και βέβαια μπορώ να εκφέρω άποψη...
Και εμένα κάτι μου μυρίζει με τα ψευδώνυμα Σκουπιδιάρης, Αντικειμενικός, Ουσιαστικός (νομίζω), αλλά δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο κάθε ένας!
Γι' αυτό μην ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεματα!!!!
Είαμι αυτός που είμαι, διατηρώ την ανωνυμία μου γιατί έτσι μυ αρέσει και θα συνεχίσω να σχολιάζω στο μπλόγκ παραθέτοντας την δική μου άποψη γιατί είναι δικαίωμα μου!
Αν δεν σας αρέσει η ανωνυμία μας... υπάρχουν και αλλού πορτοκαλίες που κάνουν μανταρίνια!

ΕΓΩ
Υ.Γ. Με τα λεφτά της αμοιβής μου ετοιμάζομαι να αγοράσω μια βιλα στο ασπρονέρι... αν χρειάζεσαι και εσύ κάποια χρήματα πες μου... για να κάνω τα κονέ μου...
Υ.Γ.2 Δυό λέξεις θα σου πώ μόνο... Άϊντε, άϊντεεεεε...

Ανώνυμος είπε...

Eπειδή καταλαβαίνω για ποιον καθηγητή λέτε, που τυγχάνει να ήταν και καθηγητής μου πριν κάποια χρόνια, τι το κακό είναι να δουλεύει η γυναίκα του στο Γαλήνη? Παράνομη είναι? Και ποια η διαπλοκή? Είναι σύμβουλος ή δήμαρχος ο καθηγητής?
Δηλαδή τότε για τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ της περιοχής όλης, το ΓΑΛΑΞΙΑ και τη σχέση του Δημάρχου με αυτή, τι πρέπει να πούμε?
Να σας θημύσω το λιβάνισμα του δημάρχου στον Ιδιοκτήτη της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ τόσες και τόσες φορές? Να θυμήσω τα στραβά μάτια για την ΚΑΤΑΛΗΨΗ του πεζοδρομίου και του δρόμου του Μεγάλου μαγαζιού, που έχουν γίνει πάρκινγκ? Θα επιτρέποταν για κάποιο άλλο μαγαζί?
Να θυμίσω την κατάληψη των πεζόδρομων από το μαγαζί «Βασιλικόν», ιδιοκτησίας τίνος άραγε? Αποκαλύψτε πρώτα αυτά κύριοι (Ρουφιάνος-2.46 και 3.01),(ΑΘην. Παρ. -3.05), (Ανώνυμος 3.13, 3.25, 3.27) (Ρουφιάνος 3.29) (Ανώνυμος 4.05), δηλαδή ΕΣΥ ο ΕΝΑΣ, και μετά εκθέστε απλούς πολίτες. Περιμένω τις αποκαλύψεις σας, και ένα συγνώμη, γιατί αλλιώς θα το συνεχίσω εγώ, και μάλιστα με φωτογραφίες.
Και τέτοιες που δε φαντάζεστε……………………
(Που να πρωτοαρχίσω και που να τελειώσω,…άμα πάρω μπρος )

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΕΝ ΕΤΗ 1998. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;
ΓΙΑΤΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ Κου ΚΕΦΑΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΧΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ; ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο Κος ΦΑΛΑΡΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΧΤΙΖΩΤΑΝ Η ΠΤΕΡΥΓΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ Η ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΙΣΤΕΙ Η ΠΤΕΡΥΓΑ.
ΕΡΩΤΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ;
ΦΙΛΕ ΜΟΥ 1:41 ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΞΑΦΝΙΑΖΕΣΑΙ, ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΚΕΡ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOGG ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ, ΕΝΤΙΜΟΙ, ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ.
ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ!!!!!


ΕΜΕΙΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε? Το κόψαμε το τροπάριο με τον καθηγητή και τις απειλές από ΕΣΑΣ?
Έτσι μπράβο, οι ρουφιάνοι κα κάθονται φρόνιμα γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…..

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΑΛΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΦΥΤΑ..ΒΛΗΤΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 3:25 KAI TΩΝ 3:27...ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΣΥ ΤΟΥΣ "ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟΥΣ-ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ" ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

Ντάλιες και τι ντάλιες...Φυτά από την παραμόρφωση! Τις έχουνε έτοιμες για περιφορά οι γύφτοι, μαζί με τις γλάστρες και το...καστανόχωμα!!!!

Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΦΥΤΑ Η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ρουφιάνε,ρουφιανάκο..
Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι δεύτερη δουλειά κάνει αυτός που δεν τρώει με χρυσές κουτάλες από τη μια δουλειά;(Όπως τρώνε κάποιοι άλλοι από το Δήμο πχ;)Ο καθηγητής για τον οποίο μίλησες (που ήταν και δικός μου καθηγητής πριν από λίγα χρόνια)ό,τι δουλειά έχει κάνει την έχει κάνει φανερά.Δεν είναι κάτι μεμπτό.Αν εννοείς πριν από τρία-τέσσερα χρόνια στην Isabella και δεν υποννοείς κάτι άλλο απλά για να σπηλώνεις ονόματα.Μπορείς να μιλάς ανώνυμα καθώς και επί αμοιβή ίσως(ε;) αλλά σίγουρα όχι χωρίς αποδείξεις και ονόματα,γιατί αυτόματα γίνεσαι άκυρος από μόνος σου.

Ρουφιανοκτόνος