07 Δεκεμβρίου 2008

Καζάνι που βράζει όλη η Ελλάδα μετά την δολοφονία του 16χρονου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Έκτακτα , το Καμένα Βούρλα Blog σχολιάζει την εκτός περιφερείας επικαιρότητα λόγω του τόσο μεγάλου θέματος που έχει προκύψει μετά την δολοφονική ενέργεια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το τι γίνεται δεν περιγράφετε (ακριβολογώ).

Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου ενώ σε όλη την Ελλάδα διοργανώνονται πορείες διαμαρτυρίες από αντιεξουσιαστές και μη, εν τω μέσω μουσαντένιας παραίτησης των Παυλόπουλου – Χινοφώτη , οι οποίες δεν έγιναν αποδεκτές από τον πρωθυπουργό.

Καταστροφές έχουν γίνει σε πάρα πολλά καταστήματα με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί άνεργοι μέσα στα Χριστούγεννα.
Τα ποιο δύσκολα νομίζω έρχονται για καταστηματάρχες και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που θα βρεθούν σε λάθος ώρα και λάθος τόπο.

Η ανακοίνωση των αντιεξουσιαστών , μεταξύ των άλλων λέει
Όταν εκείνοι μιλάνε για ζημιές,εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές.
Στόχος δεν είναι η βασανισμένη μικροεπιχείρηση και τα αυτοκίνητα απλών πολιτών αλλά το Κράτος και τα σύμβολά του.

Άποψη του Blog Καμένα Βούρλα
Εγκληματική η ενέργεια των αστυνομικών και κατ επέκταση των πολιτικών και φυσικών προϊσταμένων τους, αλλά, και κακουργηματική και κατακριτέα είναι καταστροφή περιουσιών αθώων πολιτών.

Και μη χειρότερα…

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝΕ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ
ΜΑ ΟΧΙ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΑΘΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ
Η ΠΕΤΡΑ ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟ Η ΣΦΑΙΡΑ
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΟΛΓΟΘΑ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ
ΤΑ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε blogger, ΄
δηλαδή άν ένας "θηριώδης μ......κας" όπως ο εν λόγω αστυνομικός διαπράξει ένα έγκλημα, φταίνε οι φυσικοί και πολιτικοί προϊστάμενοι της Αστυνομίας? Να την χέσουμε τη σημερινή κυβέρνηση και να υποθέσουμε ότι στα πράγματα ήταν το ΠΑΣΟΚ ή ένας σχηματισμός κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ...Και γινόταν αυτό που έγινε τώρα με ένα εγκληματία ειδικό φρουρό. Θα ζητούσαμε να πέσει εκείνη κυβέρνηση και θα μιλούσαμε για ευθυνες της φυσικής ή της πολιτικής ηγεσίας. Θα γενικεύαμε από την πράξη του ενός και θα λέγαμε ότι φταίει ολόκληρη η Αστυνομία?
Δυστυχώς, το επίπεδο στη χώρα μας είναι χαμηλό, μας αρέσουν οι γενικεύσεις, και καταφεύγουμε και στη βία. Ελάτε να δείτε τα χάλια από τη συμπεριφορά των αλητών που κατέστρεψαν περιουσίες στην Αθήνα βοηθούμενοι από συμμορίες αλλοδαπών που δεν σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί.
Ζούμε όμως σε ένα απέραντο φρενοκομείο. Για ένα πανηλίθιο εγκληματία αστυνομικό βρίζουμε ολόκληρη την Αστυνομία και υστερα ζητάμε να μας προστατέψει από τους ληστές, τους βανδάλους, τους νομικά παραβάτες. Είμαστε όλοι για κλάμματα. Και όπως σωστά είπε ο Σημίτης "αυτή είναι η Ελλάδα"

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11:50

Ένα καλός σενάριο , κατά πως τα λες, είναι η Αστυνομία να δολοφονεί ανενόχλητη και να μην συμβαίνει τίποτα.
Να μην ανοίγει ρουθούνι, να μην έχει κανένας την ευθύνη πλην του οργάνου και όλα καλά. Δεν μου κάνει για σωστό ρε φίλε.

Εγώ δεν έγραψα να πέσει η κυβέρνηση, έγραψα ότι υπάρχουν ευθύνες στην πολιτική και φυσική ηγεσία, τι ανακάτεψες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στην μέση.
Ο Αστυνομικός κάνει ότι του λένε , ότι τον έχουν εκπαιδεύσει, και είναι αυτός (καλός η κακός) που επιλέχθηκε από την φυσική και πολιτική ηγεσία με την γνωστή μέθοδο και προσλήφθηκε ως αστυνομικός.

Ποιος έχει την ευθύνη λοιπόν?
Εγώ ?

Από την άλλη βέβαια είναι καταδικαστέο και αυτό που γίνετε με τις φωτιές και τις καταστροφές από κάποιες ομάδες , δεν τον αμφισβητεί κανένας.
Άλλο το ένα όμως και άλλο το άλλο.

O Blogger

Ανώνυμος είπε...

eΥπάρχει εντολή από τη φυσική και πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας να πυροβολούν στο ψαχνό? Δεν νομίζω...
Υπάρχουν κανόνες και πλαίσιο που ορίζει σε ποιές περιπτώσεις ο αστυνομικός κάνει χρήση του υπηρεσιακού όπλου. Στην προκειμένη περίπτωση ο ακατανόμαστος αυτός ειδικος φρουρός έγραψε στα παλιά του παπούτσια και τους νόμους και τις διατάξεις και την ηθική.

Όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα στο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν όπως φαίνεται να εκμεταλλευθούν μικροπολιτικά την τραγωδία με το μαθητή.

Ειδικότερα:

Ο μέν Γιώργος Παπανδρέου πήγε με αναμμένα κεριά στο Περιστέρι σε μα εκδήλωση μνήμης για τον αδικοσκοτωμένο μαθητή, έκανε δηλώσεις ζητώντας παραίτηση της κυβέρνησης, εμφανίσθηκε θλιμμένος για ένα λεπτό μπροστά στις κάμερες, αλλά λίγα λεπτά αργότερα τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι "θλιμμένοι" σύντροφοί του χασκογελούσαν βλέποντας κοινούς γνωστούς λές κι επρόκειτο για πασαρέλλα. (Υπάρχουν τα πλάνα και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση)

Ο δε Αλαβάνος του ΣΥΡΙΖΑ από τη μιά ζητούσε κατάργηση των ΜΑΤ χαϊδεύοντας τα αυτιά των κουκουλοφόρων (καλά του τα είπε η Παπαρήγα) και από την άλλη επέκρινε τα ΜΑΤ επειδή δεν "προστάτευσαν" τις περιουσίες στο κέντρο της Αθήνας ή των άλλων μεγάλων πόλεων.

Νά γιατί μπερδεύω το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή προσδοκούν σε πρόσκαιρα κομματικά οφέλη και δεν αντιλαμβάνονται ότι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπισθούν τα φαινόμενα της βίας (του αστυνομικού εγκληματία από τη μιά και των καλόπαιδων από την άλλη) είναι να ανέβει το πνευματικό επίπεδο των παλιών και των νέων. Την δημοκρατική συμπεριφορά της μη βίας έπρεπε να τη διδάσκουν στα παιδιά οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί. Οι πρώτοι τα έχουν αμολημένα και παραπεταμένα γιατί έχουν άλλες "σπουδαιότερες" ασχολίες και οι δεύτεροι (οι εκπαιδευτικοί) επειδή έχουν επίσης σπουδαιότερη εργασία που είναι τα...ιδιαίτερα.

Ο τσάμπα μάγκας αστυνομικός, είχε προφανέστατα στη ζωή του κακούς γονείς και κάκιστους εκπαιδευτικούς.

Το ίδιο κακούς γονείς και εκπαιδευτικούς είχαν και έχουν οι κουκουλοφόροι, οι πλιατσικολόγοι και οι καταστροφείς της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Και περισσότερο απ΄όλους έχουν τραγικές ευθύνες οι δήθεν διανοούμενοι του Τόπου και οι προβεβλημένοι θεατρίνοι των Μέσων Ενημέρωσης, που ενώ εισπράττουν εκατομμύρια το χρόνο, καμώνονται ότι πάσχουν για τη νεολαία και τους φτωχούς, και ρίχνουν λάδι στη φωτιά για να κερδίσουν με τη σειρά τους θεαματικότητες και ακροαματικότητες.

Είναι έγκλημα για τη Δημοκρατία να μη διδάσκουμε τα νέα παιδιά ότι ο δημοκρατικός πολίτης είναι εκείνος που από οποιαδήποτε θέση, επάγγελμα ή κομματική επιλογή σέβεται την ζωή και την περιουσία του άλλου. Ότι η ελευθερία η δική μας τελειώνει εκεί που βρίσκονται τα όρια της ελευθερίας του άλλου.
Ότι οι "μπάτσοι γουρούνια" προέρχονται από τις τάξεις της ελληνικής κοινωνίας που αρέσκεται στις γενικότητες και στους αφορισμούς.

Οι επικίνδυνες γενικεύσεις θα μπορούσαν να αφορούν σε όλους μας. Στους δικηγόρους που θα μπορούσαμε να τους αποκαλούμε "χασοδίκες" και εκμεταλλευτές κρίνοντας από μερικές εξαιρέσεις.
Στους γιατρούς που θα μπορούσαμε γενικεύοντας αυθαίρετα να τους αποκαλούμε "χασάπηδες" ή "φακελάκιδες".
Στους δημοσιογράφους που θα μπορούσαμε να τους αποκαλούμε "αλήτες ρουφιάνους", κάνοντας κανόνα την άθλια και καταδικαστέα συμπερφορά ορισμένων επαγγελματιών του Τύπου.

Άς προβλημτισθούμε λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΣ και ας διδάξουμε ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Διαφορετικά είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε την παθογένεια και τις οδυνηρές συνέπειες από τον ξεπεσμό της πολιτικής στην Ελλάδα, από την επικράτηση του κακού και ανηθικότητας.

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Γιωργάκης εμφανίσθηκε στο Περιστέρι με αναμένη άσπρη λαμπάδα!...Μπέρδεψε τα...Χριστούγεννα με το ΠΑΣΧΑ!!!!
Kι ύστερα θέλει να κυβερνησει την Ελλάδα...