07 Δεκεμβρίου 2008

Αλλαγή φρουράς στους Αντιδημάρχους αλλά και στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σύμφωνα με το άρθρο 92 παράγραφος 1 του κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006) ακούγονται βιολιά στο Δημαρχείο.

Συγκεκριμένα η αλλαγή φρουράς στους αντιδημάρχους αλλά και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου (έμμισθες θέσεις) είναι προ των πυλών.

Ο παραπάνω νόμος, εκτός των άλλων αναφέρει :
"Στον πρώτο και στον τρίτο χρόνο της δημοτικής περιόδου, την πρώτη Κυριακή του Ιανουαρίου, το δημοτικό συμβούλιο συνέρχεται, ύστερα από πρόσκληση του συμβούλου του επιτυχόντος συνδυασμού που έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους και, σε περίπτωση ισοψηφίας, εκείνου που είναι γραμμένος πρώτος κατά σειρά στην απόφαση του δικαστηρίου. Στη συνεδρίαση αυτή, στην οποία προεδρεύει ο σύμβουλος που συγκάλεσε το συμβούλιο, το σώμα εκλέγει, χωριστά και με φανερή ψηφοφορία, τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και το Γραμματέα του.
Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας προτείνονται από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό και ο Αντιπρόεδρος από το σύνολο της μειοψηφίας. Ο σύμβουλος που προεδρεύει αναθέτει τα καθήκοντα του ειδικού γραμματέα του συμβουλίου σε έναν από τους υπαλλήλους του Δήμου." Κλπ κλπ

Επίσης με βάση το άρθρο 87 παράγραφος 2
"Αντιδήμαρχοι είναι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας που ορίζει με απόφασή του ο δήμαρχος. Με την επιφύλαξη του τελευταίου εδαφίου αυτής της παραγράφου, η θητεία τους δεν μπορεί να είναι μικρότερη του ενός (1) έτους.
Κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.
Ο δήμαρχος μπορεί με αιτιολογημένη απόφασή του να αντικαθιστά, οποτεδήποτε, τον αντιδήμαρχο".

Οι συνεννοήσεις λογικά έχουν γίνει, κάτι υπέπεσε και στην και στην αντίληψη μας σχετικά , οπότε το ‘κάνουμε θέμα’

Ο Μάκης, εξ όσων ακούγεται έχει συνδέσει αυτή την διαδικασία με τον νέο του συνδυασμό για την προσεχή (σε δυο χρόνια) εκλογική αναμέτρηση, και θα δώσει τα σκήπτρα μόνο σε αυτούς που θα είναι μέσα σε αυτήν, ενώ κάνει στην άκρη αυτούς που θα δηλώσουν η δήλωσαν ότι δεν θα συμμετέχουν στο νέο αυτό ψηφοδέλτιο.

Δυνατότητα επίσης υπάρχει για αλλαγή του Προέδρου της ΔΕΠΑΚΑΒ.
Και αυτή η θέση αλλάζει (η μπορεί να αλλάξει) προκειμένου όλοι να μπορέσουνε να σώσουν τους δημότες και τις δημότισσες.
Και εδώ βέβαια να προσθέσουμε (επαναλάβουμε) ότι έκαστος θέση επιβραβεύεται με τον ποσό της μισθοδοσίας ενός αντιδημάρχου (για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος).

Καλά ξεμπερδέματα κύριε Δήμαρχε

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι πρόεδρος της ΔΕΠΑΚΑΒ ρε παιδιά?

Ανώνυμος είπε...

Δημαιρεσίες στο Δήμο Καμένων Βούρλων στις 4 Ιανουαρίου 2009
Οι αλλαγές στο Δημοτικό Συμβούλιο των Καμένων Βούρλων μετά τις Δημαιρεσίες έχουν ως κάτωθι.
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αναγνωστοπούλου Όλγα.
Αντιπρόεδρος Αναστασίου Γεώργιος.
Πρώτος Αντιδήμαρχος αντ` αυτού Τρίγκας Γεώργιος.
Δεύτερος Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα τα Μεγάλα έργα Πλατανιάς Ιωάννης.
Την ΔΕΠΑΚΑΒ αναλαμβάνει ο Καριερίστας του Πολιτικού STAR SYSTEM Καλύβας Παναγιώτης που είναι και γνώστης του αντικειμένου και κρατάει στις πλάτες του όλο το Καινούργιο.
Ο Αναστασίου Γιώργος αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος τώρα , ώστε να εκπαιδευτεί για να αναλάβει Πρόεδρος με τη Νέα Δημοτική Αρχή το 2011
Στη Δημαρχιακή Επιτροπή θα συμμετέχει από την αντιπολίτευση ο Νάκος Ανδρέου.
Ο Άκης Αντύπας σαν πετυχημένος στα πολιτιστικά δρώμενα παραμένει εκεί που είναι για να προχωρήσει το είδη πλούσιο έργο του που τελειωμό δεν έχει.
Ο κ. Τρίγκας Ηλίας μετά την απομάκρυνση του από την Προεδρία παραμένει Πρόεδρος στο ΚΑΠΗ για να το οργανώσει καλύτερα, αφού και ο ίδιος πλέον ανήκει στα ΚΑΠΗ. Εκτός αν πάρει κανένα τηλέφωνο το Μάκη ο κ. Μπερλουσκόνη που λόγω της συνεργασίας και της φωτογράφησης που είχε με τον Πρόεδρο των Ιαματικών Πηγών κ. Τρίγκα τον παρακαλέσει να τον κάνει Αντιδήμαρχο. Δεν αποκλείεται να πάρει το Μάκη και ο κ. Καραμανλής για τον Ηλία.
Επανέρχεται δριμύτερος σαν Αντιδήμαρχος αντ` αυτού ο κ. Τρίγκας Γεώργιος επειδή θεωρείται ότι πέτυχε στην πρώτη θητεία το ακατόρθωτο , δεν έκανε απολύτως τίποτα, απλώς έπαιρνε τα χρήματα από το Δήμο.
Ο κ. Πλατανιάς σαν νέο αίμα με νέες ιδέες για το Γ.Π.Σ, αύξηση συντελεστή δόμησης 1,2 και βλέπουμε …….. αναλαμβάνει Β` Αντιδήμαρχος για να προχωρήσει τα μεγάλα έργα ( Νησιά Πάο – Πάο, Σχέδιο, Γ.Π.Σ , Ανάπλαση παραλίας κ.α ) που έχει σαν στόχο ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου για την επόμενη θητεία του. Είμαστε πλέον βέβαιοί ότι ούτε το σχέδιο πρόκειται να προχωρήσει σε αυτήν την τετραετία.
Ο Μουρτζούνης Τάκης κόπηκε από την Προεδρία (παρά την αρχική συμφωνία που είχε γίνει ) λόγω του ότι είναι ανυπάκουος και δεν διαθέτει τις απαιτούμενες γνώσεις (ο δασκαλάκος) της κ. Αναγνωστοπούλου.
Η κ. Ακρίδα Φιλιώ κόπηκε γιατί η συντοπίτισσα της κ. Αναγνωστοπούλου διαθέτει περισσότερα προσόντα και είναι πτυχιούχος ……. , κάνει χρέη ακόμη και Γραμματέα(έκοψε την προηγούμενη Γραμματέα που και εκείνη διέθετε αξιόλογα προσόντα) έχει το πλεονέκτημα να μιλάει πολλές ξένες γλώσσες, ενώ η κ. Ακρίδα δεν διαθέτει τα ίδια προσόντα ή δεν μπορεί να τα αξιοποιήσει και να εκτιμηθούν δεόντως από τον Μάκη από ότι φαίνεται.
Ο κ. Φαλάρας κόπηκε γιατί θεωρείται από τη λένε οι άλλοι συνάδελφοι του ότι δεν παρουσίασε έργο στην πρώτη θητεία του και έχει βγάλει και λίγο γλωσσίτσα.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία για όλους στο έργο τους το οποίο είναι σίγουρο ότι δεν θα γίνει παρόλο που διαθέτουν τεράστια προσόντα !!!!!!!!
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ????????ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ???ΠΟΥ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΛΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!Ο ΚΑΛΥΒΑΣ ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???????????ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!ΜΟΛΙΣ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!!!!ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΙΣΩ Κ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΓΕΡΟΥΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αναμενόμενα προφητικός και διαβασμένος ο φίλος 1:46, που υπογράφει ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Συμφωνώ στο σύνολο της τοποθέτησης του, δεν απέχει και πολύ η αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτοί οι δεινόσαυροι Καρφίτσας και Πλατανιάς υπάρχουν ακόμη ??? Δυστυχώς από ότι φαίνεται υπάρχουν ακόμη και είναι ένα σπάνιο είδος υπό εξαφάνιση , για αυτό ο Μάκης προσπαθεί να τους συντηρεί για να τους βάλει στο Μουσείο που θα φτιάξει τώρα και να πηγαίνει να τους βλέπει ο κόσμος και να τους θαυμάζει !!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά φίλε μου η Όλγα είναι αυτή που δήλωνε δημοσιογράφος ???

Ανώνυμος είπε...

Ναι φίλε μου η Όλγα είναι αυτή που εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία για χάρη του Μάκη. Πάντως για Γραμματέας καλή φαίνεται , έχει ανεβάσει αρκετά το Μάκη , δεν ξέρω τη απόδοση θα έχει σαν Πρόεδρος , για αυτό πρέπει να ρωτηθεί ο Μάκης που γνωρίζει και περισσότερα !!!

Ανώνυμος είπε...

Στα χρέη Γραμματέα θα επανέλθει η παλιά Γραμματέας !!! Γνωρίζει να μας πει κανείς ???

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοιο επιτελείο ποιος τον πιάνει το Μάκη θα υπάρξει μεγάλη παραγωγή έργου !!! Πιστεύω ότι δεν θα προλαβαίνει ούτε στο σπίτι να πηγαίνει ???

Ανώνυμος είπε...

Όποιος είναι έξω απο το χορό πολλά τραγούδια λέει! Πιστεύω ότι η κυρία Αναγνωστοπούλου έχει πολλα προσόντα και σε όποια θέση και να τη βάλει ο Δήμαρχος θα ανταπεξέλθει γιατί είναι από τα άτομα που δουλεύουν νύχτα μέρα... Βλέπω όμως ότι κατηγορείτε όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα στον Δήμαρχο... Μπορεί να μην είναι όντως ότι καλύτερο... ΑΛΛΑ θέλω να μου πείτε εσεις που ίσως είστε πιο σοφοί απο εμένα... 1 όχι 2, 1 άτομο του Δήμου μας που να είναι ικανό να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του τοπικού πολιτικού μας στίβου. Θέλω ονόματα, αλλά και τεκμηρίωση της άποψη σας.
Δεν νομίζω να ζητάω πολλά ούτε και κάτι παράλογο. Αλλά το θεωρώ εξαιρετικό θέμα για συζήτηση!

ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντύπας είναι ικανός να ανταπεξέλθει στα δύσκολα.
Το έχει αποδείξει άλλωστε ως επιτυχημένος επιχειρηματίας και σχεδόν τεχνοκράτης.
Άλλο αν δεν έχει το χρόνο η την όρεξη να ασχοληθεί με τα του Δήμου.
Η ερώτηση που κατέθεσε ο ΕΓΩ ήταν να βρούμε έναν ικανό, όχι έναν παραγωγικό.

Υπάρχει αντίρρηση?

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ: ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΘΕΣΜΙΚΟΣ ΡΕΓΓΙΝΙΩΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου ικανός για Δήμαρχος είναι πράγματι ο Αντύπας , αλλά πρέπει να δείξει και το ανάλογο ενδιαφέρον για τον Δήμο εκτός αν το κάνει σκόπιμα και σπινάρει τον τελευταίο χρόνο για να πιάσει το Μάκη στον ύπνο !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε φίλε μου ο Καλύβας δεν πιο ικανός από Αντύπα που έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος , έχει και εμπειρία και πολιτικό μέλλον . Στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν τον προλαβαίνουν οι γραμματείς όλο προτάσεις είναι για την ανάπτυξη του Δήμου. Όπου πήγε εκλέχτηκε , αρά είναι αγαπητός στον κόσμο τον θέλουν σχεδόν όλοι οι Δημότες των Καμένων Βούρλων.

Ανώνυμος είπε...

Βρεεεεε μπροστούρα που πάει χαμένη !!!!!! και να είναι και άπλυτη .

Ανώνυμος είπε...

Εδώ βγήκε ο Μάκης Δήμαρχος απ` τον Άντερα και μας πειράζει ο Καλύβας που είναι και υπόδειγμα οικογενειάρχη είναι βέρος Καμενοβουρλιώτης και γνωρίζει από κοντά όλα τα προβλήματα του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, λέτε να κάνουμε δήμαρχο τον Θανάση που είναι φύλακας στο λιμάνι;
Για να σοβαρευτούμε λίγο. Δεν ψάχνουμε μονόφθαλμο. Ικανό ψάχνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Όπως διαπίστωσες blogger
το επίπεδο έπεσε πολύ χαμηλά.
Και εις ανώτερα!!!

kamena voyrla blogger είπε...

Μια χαρά το βλέπω το επίπεδο αγαπητέ μου φίλε , αναγνώστη του blog και ανώνυμε σχολιαστή.
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές.
Και οι χαλαρές με διάθεση αστεϊσμού αλλά και οι ποιο σοβαρές με τις βαριές έννοιες προς σκέψη και περισυλλογή.
Ωστόσο το έχουμε ξαναγράψει και στο παρελθόν ότι οι απόψεις που εκφράζονται από τους αναγνώστες με την μορφή σχολιασμών σε ένα θέμα, δεν ταυτίζονται πάντα με τις δικές μας απόψεις.

Δεν θα επεκταθώ άλλο, σήμερα τουλάχιστον, διότι σήμερα είναι μια ημέρα πένθους ....

Φιλικά ο Blogger

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν θα γίνει ο Θανάσης Δήμαρχος απ` το Λιμάνι , σε πληροφορώ όμως φίλε μου ότι ο Θανάσης από το Λιμάνι , θα ήταν πολύ καλύτερος από ότι κάτι Καρφίτσιδες και Πλατανιάδες αν ήταν στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί έχει πάντα δικιά του γνώμη και άποψη , άλλο αν διαφωνείς ή συμφωνείς μαζί του . Έχει όμως πάντα δικιά του γνώμη και άποψη !!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά, αυτός ο "γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου" πρέπει να ενταχθεί στο σωματείο των μέντιουμ, προφητών, χειρομαντών κλπ κι άν θέλει να κονομήσει να φτιάξει και καμιά γραμμή 090...
Αλλά και οι άλλοι "κολαούζοι" από πίσω, ακολουθούν και βγάζουν τα σώψυχά τους, λές και είναι οι χειρότερες κουτσομπόλες της γειτονιάς. Ανεβείτε ένα κλίκ παραπάνω λεβέντες μου, φωνάξτε και τον καθηγητή-παραλιάρχη-λουτράρχη-προϊστάμενο των προϊσταμένων και πάρτε κανένα μάθημα για το "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω..."
Δεν τον βλέπετε? Νάτος εκεί είναι. Ανάμεσα στις...ντάλιες, τα υπέροχα, θεαματικά φυτά.

Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ακούω ότι μαζεύονται ομάδες προς συνεννόηση, με απώτερο σκοπό έναν νέο συνδυασμό. Το λυπηρό είναι ότι συμμετέχουν και γλείφονται για την αρχηγία και δεινόσαυροι του παρελθόντος. Του κουτρούλη ο γάμος θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Δεινόσαυροι ή βλαχόσαυροι?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ποιό είναι βλαχούλη μ΄ το καλό της Πόλεως και των Δημοτών? Και τι ξέρεις εσυ από τοπική αυτοδιοίκηση κακιώστρα? Σου έχω μιά φουστίτσα όλο τρέλα.

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι για το επίπεδο των τελευταίων σχολιαστών….Πρέπει να ντρέπεστε. Είστε ανόητοι, και κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία σας συκοφαντείτε ονομαστικά αλλά και βρίζεστε μεταξύ σας. Θέλετε να απαξιώσετε το Blog και απορώ ο διαχειριστής πως επιτρέπει να μειώνεται τοοοόσο πολύ το blog. Κρίμα και πάλι κρίμα.

kamena voyrla blogger είπε...

Θα σας παρακαλούσα να είστε ποιο κόσμιοι όταν απευθύνετε χαρακτηρισμούς σε πρόσωπα χρησιμοποιώντας το ονοματεπώνυμο τους.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασε ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου να μας πει, ότι με το νέο νομοσχέδιο περί αναδιοργάνωσης της Δημοτικής Αστυνομίας , σε Δήμους που έχουν χαρακτηρισθεί ως Τουριστικοί μπορεί να ορίζεται ένας επιπλέον Αντιδήμαρχος κατά την Τουριστική περίοδο . Επομένως ορίζεται ο Τρίγκας Ηλίας Αντιδήμαρχος που από ότι φαίνεται έκανε και την παρέμβαση στον Υπουργό για να δημιουργηθεί η θέση αυτή !!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ blogger, το να παρακαλείς ανωνύμους θεώρω ότι είναι σαν να πετάς βότσαλα στην παραλία και να περιμένεις να προκαλέσουν tsounami.
Η λύση είναι η διαγραφή των ανάρμοστων σχολίων, πρακτική την οποία εφήρμοσες σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν. Λυπούμαι γιατί η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η οποία αποτελούσε για εμένα τη μοναδική πηγή ενημέρωσης σχετικά με τα επίκαιρα στον τόπο καταγωγής μου, καταλήγει σε πινάκιο υβριστικών σχολίων και λασπολογίας ανωνύμων.

Πέτρος Κουνούκλας

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΚΡΥΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ.ΚΟΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΙΣΗ,ΤΙΣ ΖΗΛΕΙΕΣ,ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ Κ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΣΩ.ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ BLOGG!!!!!!!!!!!

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητοί φίλοι

Καταρχήν πιστεύω ότι η φρασεολογία που χρησιμοποιείται εν γένει στους ανώνυμους σχολιασμούς, αντέχεται από την ηθική όλων όσων διαβάζουν και ενημερώνονται από το Blog.

Αν ωστόσο υπάρχει διαφορετική άποψη, και μόνο από τους ονομαστικά θιγόμενους, μπορεί να αποσταλεί email με σκοπό την απόσυρση (διαγραφή) μέρους η ολόκληρου του επίμαχου , ανώνυμου σχολίου.

Πρακτική που έχει γίνει και στο παρελθόν με επιτυχία.

Με τιμή ο Blogger

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ΚΑΣΙΟΠΟΙΑ
Μετά από νυχτερινές και πρωινές διεργασίες με τους Θεσμοθετημένους και μη Θεσμοθετημένους συμβούλους του ο Μάκης κατέληξε στο νέο σχήμα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Πρόεδρος : Τάκης Μουρτζούνης (όπως ήταν η αρχική συμφωνία )
Α` Αντιδήμαρχος αντ` αυτού : Όλγα Αναγνωστοπούλου ( επί όλων των θεμάτων !!!! )
Β` Αντιδήμαρχος : Γιάννης Πλατανιάς ( μεγάλα έργα πνοής , αν τα δείτε και σεις γράψτε μου )
Γ` Αντιδήμαρχος : Γεώργιος Τρίγκας Τουριστικής Περιόδου για να μεταφέρει τις ιδέες που πήρε κατά την επίσκεψή του στο Άμπανο και στο Δήμο Καμένων Βούρλων.
Τα ανωτέρω ισχύουν αυτή τη στιγμή. Δεν είμαστε σίγουρη ότι μέχρι τέλος του χρόνου δεν θα ξανά αλλάξει η γνώμη του Μάκη γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να ξυπνήσει το πρωί !!!!
Αναμένουμε !!!! Για κάθε νεότερο επί του θέματος θα έχετε ενημέρωση !!!!
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ