29 Νοεμβρίου 2008

Τρέμουν οι δήμαρχοι στη Στυλίδα και στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ώρες αγωνίας για τα Καμένα Βούρλα, την Στυλίδα αλλά και άλλους δήμους της περιοχής που περιμένουν να δούν αν θα εγκριθεί τελικά η τροπολογία που κατατέθηκε στη βουλή σύμφωνα με την οποία δίδεται η δυνατότητα μέχρι το τέλος του 2009 να θεωρηθούν νόμιμες οι αναθέσεις της αποκομιδή της των σκουπιδιών σε ιδιωτικές εταιρίες.

Οι ίδιοι η ομοσπονδία των εργαζομένων στους δήμους κλείνει τις χωματερές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ζητώντας την απόσυρση της τροπολογίας.
Εκτιμούν ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να δοκιμάσει τις αντοχές του συνδικαλιστικού κινήματος εκτιμώντας συγχρόνως ότι αυτός είναι ο λόγος που βάζει και περιορισμένο χρόνο στην εφαρμογή του μέτρου.
Είναι άγνωστο τι θα κάνει ο Προκόπης Παυλόπουλος όταν από την Κυριακή το βράδυ θα κλείσουν οι χωματερές και μάλιστα οι εργαζόμενοι στους δήμους και τις κοινότητες απειλούν να κρατήσουν συνεχώς κλειστές τις χωματερές μέχρις ότου η κυβέρνηση αποσύρει την τροπολογία.

Αν βεβαίως δεν περάσει η συγκεκριμένη τροπολογία οι δήμαρχοι Στυλίδας και Καμένων Βούρλων θα έχουν αξεπέραστα προβλήματα που φτάνουν ακόμη και μέχρι τον πλειστηριασμό της περιουσίας τους.

Αναδημοσίευση από LamiaNews Blog

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε με τα 230.000 ευρώ που χρωστάει ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου στην ιδιωτική εταιρεία που είχε δώσει τη συγκομιδή των σκουπιδιών ??? Πότε θα τα δώσει στην ιδιωτική εταιρεία ήδη έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος ??? Έχω μια πληροφορία ότι ο ιδιώτης ξεκίνησε δικαστικό αγώνα εναντίων του Δήμου Καμένων Βούρλων για τη είσπραξη των χρημάτων του. Και ετοιμάζεται να βγάλει σε πλειστηριασμό το Δημαρχείο Καμένων Βούρλων αν δεν πάρει τα χρήματα του. Με τις βλακώδες αποφάσεις που βάζει ο Κοκορόμυαλος κ. Αντωνίου να παίρνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι ας τα πληρώσει τώρα ο ίδιος τα χρήματα στην ιδιωτική εταιρεία , ή ας τα πληρώσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν την απόφαση αυτή και όχι οι Δημότες των Καμένων Βούρλων που δεν έχουν καμία ευθύνη για τις βλακείες που κάνει κάθε φορά ο κ. Αντωνίου. Έχουμε και λέμε 230.000 ευρώ / 11 σύμβουλοι = 20.909 ευρώ. Αρά σε κάθε δημοτικό σύμβουλο αντιστοιχεί να δώσει το ποσό των 20.909 ευρώ. Όσοι βέβαια δημοτικοί σύμβουλοι έχουν διατελέσει Αντιδήμαρχοι ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου και ο Πρόεδρος έχουν κάνει το κουμάντο τους και θα τα δώσουν από αυτά που έχουν πάρει από το Δήμο στα δυο χρόνια, οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι θα τα βάλουν από την τσέπη τους ??? Σε συνδυασμό με την έγκυρη πληροφορία που έχω ότι πολύ σύντομα θα έλθουν από την Περιφέρεια οικονομικοί ελεγκτές και θα κάνουν φίλο και φτερό το Δήμο Καμένων διότι βλέπουν ότι κάτι δεν πάει καλά στο Δήμο Καμένων Βούρλων. Τότε να δούμε που θα τρέχει να κρυφτεί ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου για τις οικονομικές ατασθαλίες που έχει κάνει στα 2 χρόνια ο κ. Αντωνίου εις βάρος του Δήμου και προς δικό του οικονομικό όφελος. Περιμένουμε εξελίξεις !!!!!
Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ του ΔΗΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ.ΕΓΩ ΣΗΚΩΘΗΚΑ Κ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ Κ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ Κ ΛΟΓΩ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ,ΤΟ ΨΕΜΑ Κ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΙΑΝΕΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ??????????ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ........

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί σύντομα σύντροφε θα εγκατασταθούν ελεγκτές του οικονομικού εγκλήματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων και θα τον κάνουν φύλλο και φτερό. Για αυτό οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ας προσέχουν λίγο τη ψηφίζουν , για να μην βρεθούν ξαφνικά ένα ωραίο πρωινό με τίποτα βραχιολάκια. Αυτοί βέβαια που έχουν κάνει τις λαμογιές και τις κομπίνες τους ας ετοιμάζονται !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά , χαλαρώστε λίγο, ενημερωθείτε τι έγινε για το θέμα εχθές, και μετά σχολιάζετε ρε παιδιά. Κάλυψη στους δήμους έδωσε η ΚΕΔΚΕ.