21 Νοεμβρίου 2008

ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΗΤΣΗ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ "ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΒΙΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο κ.ΜΗΤΣΗΣ" ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ....

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αποφασισμένος να προχωρήσει στην αξιοποίηση των ιαματικών του Κουνιαβιτη είναι ο Δήμαρχος Καμ. Βούρλων Μάκης Αντωνίου δηλώνει στον FM-1.

"Ανεξάρτητα από τις προθέσεις του κ. Μητση εμείς θα προχωρήσουμε στη σύνταξη μελέτης γιατί τα καλλυντικά ανήκουν στο Δήμο και σε κανένα κ. Μήτση".

Αναφορικά με το οικόπεδο για την ανέγερση του Λυκείου ο κ. Αντωνίου δηλώνει ότι περιμένει μια απάντηση από κυβερνητικό στέλεχος και εκτιμά ότι και αυτός ο στόχος θα επιτευχτεί αφού τα όποια προσκόμματα συγκεκριμένων συμφερόντων δεν θα περάσουν.

Τέλος υποσχέθηκε ότι οι αντιρρήσεις του κ. Μητση για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων είναι ανεδαφικές και κάνεις δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει από τη λουτρόπολη έργων προστασίας της από πλημμυρικα φαινόμενα.

http://www.lamiafm1.gr/

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν συστρατευτούμε όλοι οι δημότες μαζί να απαιτήσουμε αυτά που είναι δικά μας... δλδ. πηγές κονιαβήτη, πάρκο, κάμπινγκ και υδροθεραπευτήρια, δεν πρόκειτε να δούμε ανάπτυξη σε αυτό τον τόπο ΟΥΤΕ ΣΕ 1000 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Θα πρέπει να απαιτήσουμε να περιέλθουν στην κυριότητα του Δήμου μας όλα αυτά έτσι ώστε ξνα μπορέσουμε να τα εκμεταλευτούμε εμείς οι ίδιοι με τον καλύτερο δυνατό τροπο!!! Γιατί αν περιμένουμε απο τους άλλους (κρατος και Μήτσιδες) ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ!!!!

ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

Δημότες των Καμένων Βούρλων αν θέλουμε να πάει ο τόπος μπροστά πρέπει όλοι μας να στρατευτούμε με τον Δήμαρχό μας κ. Αντωνίου επικεφαλής και να διεκδικήσουμε να περάσουν στο Δήμο τα παλιά Λουτρά οι πηγές Κουνιαβίτη τα Ξενοδοχεία Ράδιο και Θρόνιο. Σε αυτό τον αγώνα δεν πρέπει να λείψει πιστεύω κανείς μας μιας και ξέρουμε πόσο αγωνιστικός και διεκδικητικός είναι ο Δήμαρχό μας σε αυτά τα θέματα. Είναι άλλωστε δοκιμασμένος από το παρελθόν για τους διεκδικητικούς αγώνες εναντίον του κ. Μήτση ο Δήμαρχο μας !!!!!
Αν χρειαστεί ας πάρουμε και τις καραμπίνες , που διαθέτει αρκετές ο Δήμαρχος μας
Λευτεριά στο Δήμαρχό μας !!! Να τον απελευθερώσουμε από τον κ. Μήτση !!!!!

Ο ΑβαΝΤαΔΟΡΟΣ του ΜάΚη