03 Νοεμβρίου 2008

Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Λαμία

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σύμφωνα με την εγκύκλιο 121 της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί , θα γίνει η επίσημη υποδοχή του Ηγέτη της Ορθοδοξίας, του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Εκτός των άλλων η σχετική εγκύκλιος αναφέρει τα εξής:

«Είναι η πρώτη φορά στην δισχιλιετή Εκκλησιαστική Ιστορία της Φθιώτιδος, πού Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέπτεται την περιοχή μας»

«Η επίσημη υποδοχή θα γίνει στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου και ώρα 11η πρωινή και θα ακολουθήσει η επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό μας Ναό, κατά την οποία ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα απευθυνθεί εις το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Φθιώτιδος και θα απονείμει την Πατριαρχική του ευλογία.
Την ίδια ημέρα το μεσημέρι θα εγκαινιάσει και το νέο περικαλλές Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην πόλητης Στυλίδος.»

«Τις λεπτομέρειες του προγράμματος της υποδοχής και επισκέψεως του Παναγιωτάτου θα πληροφορηθείτε από τα τοπικά Μέσα Ενημερώσεως και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως 89,4 FM. Εν αναμονή της μεγάλης χαρμοσύνου Παρασκευής σας εύχομαι πάσαν παρά Θεού ευλογίαν. »

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ Ο ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

http://www.imfth.gr/


Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: