03 Νοεμβρίου 2008

Ταλαιπωρίας συνέχεια στην εθνική οδό

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το ΥΠΕΧΩΔΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2008

ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΥΠΕΧΩΔΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: «Εργασίες στρώσης αντιολισθηρού τάπητα στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από Α.Κ. Λογγού (Αγ. Κων/νος) έως Δυτ. Ημικόμβου Καμ. Βούρλων»

Το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. σας ενημερώνει ότι λόγω εργασιών στρώσης αντιολισθηρού τάπητα, από αύριο Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 8 το πρωί έως το απόγευμα της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου 2008, θα γίνει εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας στον δεξιό κλάδο της Αθηνών- Λαμίας από τον Α.Κ Λόγγου έως τον Δυτικό Ημικόμβο των Καμμένων Βούρλων προς το τοπικό οδικό δίκτυο (παλαιά εθνική οδό- παραλιακή Αγίου Κωνσταντίνου και στην συνέχεια είσοδο στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Δυτικού Ημικόμβου των Καμμένων Βούρλων).

Αντιστοίχως, από το πρωί της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου έως το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Νοεμβρίου, θα γίνει εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας στον αριστερό κλάδο, από τον Δυτικό Ημικόμβο Καμμένων Βούρλων προς το τοπικό οδικό δίκτυο στην ανάλογη διαδρομή.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και ν’ ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΜΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!! ΒΛΕΠΕΤΕ, ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗ Ν.Ε.Ο. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ! ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ, ΤΗΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΑΝ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΡΕΥΜΑ, ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΑΝ!!!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ... ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΡΟ ΤΑΠΗΤΑ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΩΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΡΩΝΑΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ???
ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΗΣΤΟ ΤΡΟΠΟ!
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ....
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ??? ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ...
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ... ΡΕΕΕΕΕΕ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ!
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΠΑΥΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου, ρώτησε -πριν γράψεις αυτά που γράφεις- και κάποιο ειδικό. Ο αντιολισθηρός τάπητας μπορεί να μπεί τελευταία κι αφού προηγουμένως γίνει επαρκής χρήση από τα διερχόμενα αυτοκίνητα... Καλά έκανε το ΥΠΕΧΩΔΕ και παρέδωσε πριν από ένα χρόνο τον αυτοκινητόδρομο στην κυκλοφορία. Φαντάζεσαι πόσους νεκρούς και τραυματίες θα είχαμε θρηνήσει άν συνεχιζόταν η κυκλοφορία από τον παλιό δρόμο στο πέταλο του Μαλλιακού?
Και σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο έργο είναι μόνιμο και η μικρή ταλαιπωρία για το στρώσιμο του αντιολισθηρού τάπητα ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ!
Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κατά την άποψή μου με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αυτές τις εργασίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας και κάνουν ασφαλείς τις μετακινήσεις μας. Πρόκειται (κι αυτή είναι η άποψή μου) για έργα εθνικής σημασίας που μας αφορούν όλους: Μπλέ, πράσινους, κόκκινους κλπ.
Δηλαδή άν χρειασθεί μετά από ένα, δύο, τρία ή περισσότερα χρόνια να γίνουν νέες βελτιωτικές και αισθητικές παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο έργο πάλι θα αρχίσουμε την γκρίνια και θα καταφεύγουμε στον λαϊκισμό?
Έλεος πιά με την κομματική τύφλωση και την τραγική διχόνοια! Έλεος...

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτα σύμφωνο με βρίσκουν οι θέσεις του Αθηναίου παραθεριστή. Φανερώνουν την παιδεία και την αντικειμενικότητα της σκέψης του. Ως προς το πρώτο σχόλιο τα λόγια είναι περιττά και καταπράσινα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΣΙΝΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ!!!!