26 Νοεμβρίου 2008

Οι καπνοκαλλιεργητές της Λοκρίδας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΒΑΪΟΣ ΓΚΑΝΗΣ:
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!
ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ!

Σήμερα αποφασίζουν οι αγρότες του Δομοκού για το πότε θα κατέβουν στους δρόμους ξεκινώντας κινητοποιήσεις σε συνεργασία με τους αγρότες της Λοκρίδας , της Βοιωτίας και της Θεσσαλίας . Εκπρόσωποι των αγροτών θα συγκεντρωθούν στο Δομοκό δηλώνοντας αποφασισμένοι να κόψουν την Ελλάδα στα δύο εάν χρειαστεί .
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Βάϊος Γκανής τόνισε πως η απόφαση των Βρυξελλών δεν ικανοποιεί τους καπνοπαραγωγούς και επετέθη στον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης για έλλειψη πολιτικής διεκδίκησης ενώ αιχμές άφησε και κατά συναδέλφων του, του Παμφθιωτικού συλλόγου .
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό είναι το κύριο αίτημα των αγροτών κατά τον κ .Γκανή και εάν δεν γίνει αυτό τότε θα εισηγηθεί δραστικότερα μέτρα.

lamiafm1.gr

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι στην Αταλάντη θα κλείσουν τον δρόμο με τα τρακτέρ? Ξέρει κανείς πότε? φτοοοουυυυυυ

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο κλείσιμο κάνουν!!! Τα βράδια δίνουν νυχτοκάματα στους Αλβανούς να μείνουν στις θέσεις των αγροτών-εξεγερτών! Έλεος!!! Υπάρχουν πιο αξιοπρέπεις τρόποι να βρούν το δίκιο τους έτσι ώστε να μην υποφέρουμε εμείς οι υπόλοιποι πολίτες!
Συμφωνώ απόλυτα με τον Αθηναίο να στραφούν σε διαφορετικού είδους καλλιέργειες, πόσο μάλλον τις βιολογικές... αλλα βλέπεις έχουν καλομάθει στα καπνά επειδη τα ματσώνουν καλά! Αντε ένας χρόνος υπομονή να απαγορευτεί το κωλοτσίγαρο απο όλους τους χώρους, δημόσιους και ιδιωτικούς!

ΕΓΩ