12 Νοεμβρίου 2008

Δεν θα εφαρμοσθεί ο Καποδίστριας ΙΙ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αναβλήθηκε η εφαρμογή του Καποδίστρια ΙΙ σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα από το ΒΗΜΑ, όπως είχαμε και εμείς προβλέψει στις 20/8/2008 σε δημοσίευση μας για το θέμα .

Οι υποψήφιοι ας μετρήσουν τα κουκιά λοιπόν, ακριβώς όπως στις προηγούμενες εκλογές.
Κινητικότητα διακρίνουμε ωστόσο στο πολιτικό τοπίο (σε τοπικό επίπεδο) ένθεν και ένθεν.
Κάποιοι εμφανίζονται με έτοιμο συνδυασμό (μην βιάζεστε), κάποιοι άλλοι αρκούνται σε
κατ ιδίαν συναντήσεις και διαβουλεύσεις, γίνετε ένα παιχνίδι γενικότερα.
Στην γωνία είμαστε εμείς και περιμένουμε να κρίνουμε και να κατακρίνουμε , καταθέτοντας την άποψη μας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακούσαμε κι ένα καλό

Ανώνυμος είπε...

Τι έχει να πει τώρα ο κοκορόμυαλος κ. Αντωνίου που έβαλε τους δημοτικούς συμβούλους να ψηφίζουν ομόφωνα χωρίς να έχουν γνώσεις των ιδιετεροτήτω ν της επέκτασης του Καποδίστρια ΙΙ . Τι έχει να πει τώρα που έβαζε τους δημοτικούς συμβούλους να ψηφίζουν ομόφωνα απόρριψη αιτήματος πολιτών των Καμένων Βούρλων , οι οποίοι επειδή θεώρησαν ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό ζητούσαν τη διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος για τον Καποδίστρια ΙΙ. Είναι εκτεθειμένος τώρα στην κοινή γνώμη των Δημοτών των Καμένων Βούρλων !!!! Δεν φταίει βέβαια μόνο αυτός φταίνε και οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ψήφιζαν έτσι χωρίς καμιά επιφύλαξη ότι τους έλεγε ο κοκορόμυαλος , αυτοί δεν έχουν άποψη και γνώμη ???? Δυστυχώς αυτοί είναι οι σημερινοί Δημοτικοί Σύμβουλοι που μας διοικούν, άβουλα όντα, χωρίς δυνατότητα έκφρασης δικής τους γνώμης και άποψης . Δοξάστε τους !!!!!
ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟς ΣΥΜΒΟΥΛΟς

Ανώνυμος είπε...

Κοκορόμυαλε εσύ τους ψήφισες αυτούς, οπότε δέξου τις συνέπειες... Άβουλο ον, που θές να μου υπογράφεις σαν Δημοτικός Σύμβουλος... (μόνο στα όνειρα σου)!!! Που δεν ξέρεις τι σου γίνεται! Άλλοι είναι αυτοί που φαγώθηκαν να γίνει δημοψήφισμα ντε και καλά για μια ακόμα ΠΑΠΑΡΑ της κυβερνήσης!!! Ωραίο σύστημα ρε συ... λένε την ΠΑΠΑΡΑ τους, βλέπουν πως θα αντιδράσει ο λαός και πράτουν ανάλογα! Εκτος από τον Καποδίδτρια 2 πρόσφατο είναι και το κόλπο με τα τεκμήρια στα αυτοκίνητα κ.α.! Ρε τι λαμόγια υπάρχουν!!!
Δόξα ΣΟΙ!!!

ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ δημοτικέ σύμβουλε, οι δημόσιοι άνδρες πρέπει να υπογράφουν με το ονοματάκι τους!...
Να μην κρύβονται πίσω από την ανωνυμία, να υβρίζουν και να χυδαιολογούν...

Αφού γράφετε οτι ο......(δεν υιοθετώ τον χαρακτηρισμό) κ. Αντωνίου έβαλε τους δημοτικούς συμβούλους να ψηφίζουν ΟΜΟΦΩΝΑ για τον Καποδίστρια ΙΙ, κι αφού χαρακτηρίζετε άβουλα όντα σύμπαντες τους σημερινούς δημοτικούς συμβούλους, άρα κι εσείς (αφού λέτε ότι είστε δημοτικός σύμβουλος), περιλαμβάνεσθε στη συγκεκριμένη κατηγορία!...

Θέλω να πώ ότι είσαστε ένας "μαϊμού" δημοτικός σύμβουλος, που λόγω κομπλεξικής μανίας και υστερόβουλης τακτικής προτιμάτε να καταφέρεσθε εναντίον του δημάρχου, λές και ο δήμαρχος είναι ο ...υπερυπουργός!....

Δημοτικά συμβούλια για τον Καποδίστρια ΙΙ δεν έγιναν μόνο στα Καμένα Βούρλα, γιατί Ελλάδα δεν είναι μόνο τα Καμένα Βούρλα. Έγιναν σε όλους τους Δήμους ενώ το θέμα των συνενώσεων αποτέλεσε αντικείμενο διαδοχικών συσκέψεων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (ΚΕΔΚΕ).

Σε κανένα Δήμο δεν έγινε τοπικό δημοψήφισμα, ούτε τέθηκε τέτοιο θέμα στις συνεδριάσεις της ΚΕΔΚΕ.
Επιπλέον η διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος απαιτεί τεχνογνωσία, μέσα και χρήματα για να θεωρηθούν έγκυρα τα αποτελέσματά του και να δημοσιοποιηθούν ως έγκυρα. Δεν μπορεί από μόνος του ο δήμαρχος και το κάθε δημοτικό συμβούλιο να στήνει κάλπες χωρίς διαδικασία.

Επιπλέον έχω να πώ ότι αποτελεί τρομακτική κακοήθεια και λασπολογία να επικρίνεται ο δήμαρχος μιάς επαρχιακής πόλης γιατί δεν προέβλεψε την απόφαση της κυβέρνησης να μην προχωρήσει στους εξαγγελθέντες σχεδιασμούς!...

Μη γράφουμε ....μ.....κακίες επειδή έτσι μας συμφέρει για μικροκομματικούς τοπικιστικούς λόγους.

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε παραθεριστή Αθηναίε είναι καλή η προσπάθεια που κάνεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα (πάντα με το αζημίωτο βέβαια ) αλλά πολύ λίγη. Μου φαίνεται από ότι διαβάζω ότι ο δημοτικός σύμβουλος έχει περισσότερο δίκιο ( μπορεί ο δημοτικός σύμβουλος να είναι και της αντιπολίτευσης και όχι κατ` ανάγκη της συμπολίτευσης). Αν πας στο Blog με θέμα τα ΧΥΤΑ θα δεις ότι ο κ. Αντωνίου ως προεδρεύον του ΦΟΣΔΑ έχει πάρει απόφαση η οποία έχει δημοσιευθεί στο BLOG, ότι είχε βρει έκταση 150 στρεμμάτων (τι δική του έκταση όπως ο ίδιος έλεγε στους κολλητούς του) προς 7000 χιλιάδες ευρώ το στρέμμα (τόσα ζήτησε από τον Περιφερειάρχη) . Έχουμε και λέμε 150 στρέμματα χ 7000 χιλιάδες ευρώ το στρέμμα = 1.050.000 εκατομμύριο ευρώ. Αν σύντροφε παραθεριστή δεν είναι καραμπινάτη κομπίνα αυτό τι είναι ???? Ευτυχώς που τον πήρανε είδηση οι Ρεγκινιώτες και τον μαδήσανε, τον κήρυξαν ανεπιθύμητο στο Ρεγκίνι !!!
Σύντροφε Αθηναίε παραθεριστή από ότι φαίνεται από αυτά που λέει ο Δημοτικός Σύμβουλος στο θέμα του Καποδίστρια ΙΙ και του δημοψηφίσματος τους εξανάγκασε ο κ. Αντωνίου να ψηφίσουν αυτό που ήθελε αυτός και όχι ότι ήθελαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ( εκτός από τον κ. Κεφάλα που ψήφισε μόνος του κατά συνείδηση χα !! χα !!!! ας γελάσουμε λίγο εδώ). Τώρα που δεν θα γίνει ο Καποδίστριας ΙΙ έχουν εκλείψει οι Εθνικοί λόγοι που επικαλέστηκε ο κ. Αντωνίου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τρίγκας Ηλίας για να μην γίνει το Τοπικό Δημοψήφισμα ??? Βέβαια σύντροφε τι να κάνεις και εσύ τι δουλειά σου κάνεις για να βγάλεις το ψωμί σου !!! Μην νομίζεις όμως ότι τρώμε κουτόχορτο !!!!
Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το μυστρί, το....πιλοφόρι και μαζί το.λασποφόρι. Φαίνεται αγαπητέ μου ότι έχετε σπουδάσει την "γκαιμπελική" επιστήμη της προπαγάνδας και συστηματικής διαστροφής, που βάζει ταμπέλες σε ανθρώπους, θίγει προσωπικότητες και συνειδήσεις, αφήνει υπονοούμενα και γενικώς προσβάλλει.

Επειδή αναφέρεσθε σε μένα τον υπογράφοντα ως "Αθηναίο παραθεριστή" και επισημαίνετε ευθέως ότι βρίσκομαι σε διατεταγμένη και μάλιστα πληρωμένη υπηρεσία, ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ BLOGGER ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΈΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ (ό,τι θέλετε τέλος πάντων) που να φαίνεται πώς ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων προεδρεύει (όπως ισχυρίζεσθε ψευδώς) του διαδημοτικού οργάνου!... ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΥΔΗ στο μπουρδολόγημά σας, ακριβώς επειδή δεν αντέχετε τον δημοκρατικό διάλογο και την καλόπιστη κριτική. Απλά είσθε ένας κακόπιστος εργολάβος λάσπης και συκοφαντιών που νομίζει ηλιθίως ότι επικρίνοντάς με για οικονομικά οφέλη, μπορεί να κάμψει την αποφαιστικότητά μου να ΨΕΛΝΩ ΤΟΝ ΕΞΑΨΑΛΜΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.

Μου χαλυβδώσατε φίλε μου την θέληση να παρακολουθώ συστηματικότερα πλέον την πάσης φύσεως μπουρδολογία και να καταγγέλω ελεύθερα, με επιχειρήματα και με παραπομπές αλήθειας κάθε προσπάθεια παραχάραξής της.

Αν δεν κατανοείτε την γλώσσα, και τα εκπεμπόμενα μαθήματα διαβάστε, διαβάστε, διαβάστε κάποιο βιβλίο. Γνωρίζω ότι σας ζητώ δύσκολα πράγματα. Έτσι είναι. Για να ανέβεις σε ένα επίπεδο γνώσης και για να αντιμετωπίσεις την παθογένεια της προναφερθείσας "γκαιμπελικής"-άρα φασιστικής-τακτικής της λασπολογίας, πρέπει να κάνεις θυσίες ζωής.

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ
(συγγνώμη ζητώ απ΄όλους για το ύφος και τον σκληρό τόνο, αλλά όχι να με κατηγορούν ορισμένα τσόλια ότι κονομάω κιόλας επειδή δεν συμφωνούν με τις απόψεις μου. Κατάλαβες κλώνε του χιτλερικού Γκαίμπελς?)

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος είσαι φίλε μου παραθεριστή!!! Καλά τα λές και πολυ σωστά όπως σου έχω ξαναπεί! Φαίνεται ξεκάθαρα εδω μέσα οτι οι περισσότεροι προσπαθούν με νυχια και με δόντια να θίξουν την υπόληψη του Δημάρχου και να αραδιάσουν τους τόνους λάσπης που έχουν μαζέψει για αυτόν!
Βλέπεις τους ενοχλεί επίσης η αλήθεια και η αντικειμενικότητα με την οποία τοποθετούμαστε επι των θεμάτων!
Καλο Σ/Κ!!!!

ΕΓΩ