20 Αυγούστου 2008

Πέντε δήμοι στη Φθιώτιδα σύμφωνα με τον Καποδίστρια 2

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, τα σενάρια για τον νέο "Καποδίστρια" συνεχίζονται εν μέσω αντιδράσεων.
Ένα από τα τελευταία (και ίσως επικρατέστερα) σενάρια για το νομό Φθιώτιδας, προβλέπει τελικά 5 δήμους από τους 23 και 2 κοινότητες που είναι σήμερα, δηλαδή:
Λαμία, Αταλάντη, Δομοκός, Σπερχειάδα, Μακρακώμη, αν και η τελευταία είναι υπό αίρεση αφού συζητείται έντονα η δημιουργία ενιαίου δήμου στη Δυτική Φθιώτιδα με έδρα τη Σπερχειάδα, όπως θα συμβεί και στην Ανατολική Φθιώτιδα, με έδρα τη Λαμία.
Σε περίπτωση που η Μακρακώμη (λόγω της γνωστής έριδας που υπάρχει μεταξύ Μακρακώμης και Σπερχειάδας, χωρίς λόγο κατά την ταπεινή μας άποψη) δεν συμφωνήσει υπάρχει έτοιμο σενάριο συνένωσης με τον Δήμο Δομοκού.
Βέβαια όλα αυτά είναι σενάρια που επεξεργάζονται οι επιτελείς του Προκόπη Παυλόπουλου και σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι αντιδράσεις που θα μεταφέρουν οι βουλευτές του νομού μας στους οποίους ήδη ασκείται μεγάλη πίεση.
Περισσότερα για τη συνολική εικόνα της Ελλάδας, σχετικά με το θέμα, δείτε εδώ.

Από το Lamia News

Σχολιασμός του Blog
Η εκτίμηση μας είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος για εφαρμογή του παραπάνω σχεδίου στις επόμενες εκλογές τουλάχιστον στον δήμο Καμένων Βούρλων.
Αν ωστόσο εφαρμοσθεί θα είναι κάτι που θα άλλαζε κατά πολύ τον ’εκλογικό χάρτη’ και κατά συνέπεια την όποια τακτική των επίδοξων υποψηφίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
kamena voyrla blogger είπε...

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας αγαπητοί αναγνώστες,
καταγράφονται στα υπόψη.

Με την ευκαιρία , θα ήθελα και να αιτιολογήσω διαγραφές σχολιασμών άσχετων με το Blog Καμένα Βούρλα.

Πιστεύουμε ότι θέματα όπως οι ολυμπιακοί αγώνες , η οικονομία της Ελλάδας αλλά και η όποια συνάντηση στις Θερμοπύλες , εξαιρώντας το γεγονός ότι δεν αφορούν άμεσα το συγκεκριμένο Blog , καλύπτονται επαρκώς και ολοκληρωμένα από άλλα ΜΜΕ με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Με τιμή ο Blogger

Ανώνυμος είπε...

Εφαρμοσθεί δεν εφαρμοσθεί ο Καποδίστριας 2 θα έχει πλάκα στις επόμενες εκλογές.

Ακούω στα καφενεία και στις καφετέριες για κίνημα κατά Αντωνίου με πρόσωπο φρέσκο και άφθαρτο.
Επίσης ακούω και άλλους φιλόδοξους , δημοτικούς συμβούλους και μη , να φλερτάρουν με την καρέκλα αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να κάνουν συνδυασμό.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Καλά τα ακούς 6.02 μ.μ. Όσον αφορά το αν θα κάνουν συνδυασμό, λες να κατεβεί μόνος του ο Αντωνίου??? Έχει γίνει πουθενά αυτό για να γίνει και στα Κ.Β.? Εκτός και αν κατεβεί ξανά ο Κεφάλας…Αλλά για 2η φορά στήσιμο, θα το φάει ο κόσμος;;
Και ποιος θα πάει να στελεχώσει ψηφοδέλτιο με τον Κεφάλα ή με αντιπρόσωπό του;;
Ερωτώ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! Το θέμα που έχει αναρτηθει εδω πέρα πιστευω πως είναι πολυ σημαντικό! Αλλά οπως φαίνεται εσείς συνεχίζεται την βλάχικη και χωρίατικη μικροπολιτική σας! Μπορείτε να φανταστείτε τι πρόκειται να συμβεί εάν ο Δήμος Κ. Βούρλων προσαρτηθεί στο Δήμο Αταλάντης...??? Απλά αυτό ρωτώ...

Και καθίστε και σχολιάστε ποιοι θα στηρίξουν τον Αντωνίου και τι θα κάνει ο Αντωνίου (που οπως λέτε δεν έχει κάνει τπτ εδώ και 1,5 χρονο...!!! Απλά, ένας άσχετος πολίτης αυτό που διερωτάται είναι: οι προκάτοχοι του εδω και δεκαετίες τι έκαναν?)

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον ανώνυμο του 4:22.Λεβέντες ξεκαθαρίστε την διαφορά του άφθαρτου και μμμ...  του αδιάφθορου και μετά κάντε με την άνεση σας ασκήσεις επί χάρτου.Θέλετε δεν θέλετε ο Μάκης θα είναι και πάλι δήμαρχος!