30 Οκτωβρίου 2008

Ο Δήμαρχος κοροϊδεύει τα παιδιά του Λυκείου και του Γυμνασίου για το θέμα του νέου σχολείου και τα οδηγεί σε κατάληψη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το θέμα καταρχήν αφορά το χώρο, που θα χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση του νέου σχολείου, αλλά και τους χειρισμούς που έχουν γίνει μεταξύ Δημάρχου, Υπουργείου Παιδείας , Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων και τελικά του Μήτσης Hotels (Ξενοδοχείο Γαλήνη).

Μάθαμε λοιπόν ότι
Ενώ ο υπουργός παιδείας Ευριπίδης Στυλλιανίδης, στις 30-10 κατά την επίσκεψη του στα Καμένα Βούρλα
, δήλωνε ότι υπάρχουν τα κονδύλια για να γίνει το πολύπαθο νέο σχολείο, και η απλή παραχώρηση του χώρου θα ενεργοποιήσει την διαδικασία, ο Μάκης Αντωνίου ανταπάντησε ότι δεν είναι θέμα του υπουργείου αλλά πρόβλημα υπάρχει και αφορά τα Τουριστικά Ακίνητα και τον Μήτση (ιδιοκτήτη το ξενοδοχείου Γαλήνη).

Η πρόσφατη ιστορία (από τη προηγούμενη κατάληψη και μετά) έχει ως εξής
Στις 20/10 το 15μελές μαζί με τους συλλόγους γενεών και κηδεμόνων και τους διευθυντές του σχολείου, πήγαν στο δημαρχείο όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο για το θέμα.
Απέσπασαν λοιπόν την διαβεβαίωση του Δημάρχου ότι έχει λυθεί το θέμα με το ακίνητο , και το πολύπαθο χαρτί (το παραχωρητήριο) από τα Τουριστικά Ακίνητα θα είναι στα χέρια του (του Δημάρχου) την Τετάρτη 22/10, ημερομηνία που θα γινόταν και η συνεδρίαση με τα Τουριστικά Ακίνητα.

Εξεδόθη λοιπόν ανακοίνωση ότι στις 27/10 στην γιορτή του σχολείο θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση και θα μοιραστεί χαρτί το οποίο και θα ανακοινώνει το ευτυχές γεγονός.

Τίποτα δεν έγινε βέβαια, και στις 29/10 το 15μελές προσήλθε στο Δημαρχείο διερωτώμενο για την έκβαση του θέματος.

Η αποσβολοτική απάντηση του Δημάρχου ήταν ότι το θέμα αλλά και η συνεδρίαση αναβλήθηκε λόγω παραίτησης του Ρουσόπουλου. (?????)

Τα παιδιά απάντησαν με κατάληψη σήμερα 30/10 διότι θεωρούν ότι κάποιος τα εμπαίζει εμφανώς.

Έγινε μαζική συγκέντρωση γυμνασίου και λυκείου και πήγαν όλοι μαζί στο δημαρχείο που για ακόμα μια φορά άκουσαν τον Μάκη να τους λέει την ιστορία με τον Ρουσόπουλο.

Το παράξενο εδώ είναι ότι ο Δήμαρχος άρχισε να λέει στα παιδιά για τον Μήτση , και ότι η Γαλήνη χρωστάει στον Δήμο 2,5 εκατομμύρια euro , και ότι ο Δήμος δεν δίνει την άδεια στον Μήτση για την αποχέτευση , και ότι ο Μήτσης έχει επιενοικιάσει το ακίνητο για το σχολείο και άλλα τέτοια μπερδεμένα πράγματα, (τα παιδία δεν τα πολυκατάλαβαν όλα αυτά, αλλά όλοι εμείς οι υπόλοιποι που είμαστε υποψιασμένοι κάτι καταλάβαμε).

Στην επίμονη ερώτηση των παιδιών αν υπάρχει αλλού οικόπεδο προς ανέγερση του νέου τους σχολείου , μιας και υπάρχει θέμα με τον Μήτση, απάντηση δεν πήραν από τον Δήμαρχο καμία.

Εν κατακλείδι, η αίσθηση των παιδιών είναι ότι ο Δήμαρχος τους κοροϊδεύει ασύστολα και δεν δείχνει την απαραίτητη φροντίδα στο θέμα.

Αυτά πληρώνονται Δήμαρχε ….

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου οικόπεδο υπάρχει και είναι στην θέση της Ελπινίκης , εκεί που έχει κάνει τις παρανομίες της η μάφια ( Αντωνίου, Πλατανιάς, Κεφάλας, Καραμανώλης το μεγάλο κόλπο Γκρόσο , για την τσέπα τους με το παραπάνω βέβαια !!!). Αν δεν υπάρχει ιδιοκτησιακό πρόβλημα και είναι ξεκαθαρισμένο το ιδιοκτησιακό καθεστώς στη θέση της Ελπινίκης ας γίνει εκεί το Σχολικό συγκρότημα (με όλες τις παρανομίες που έχουν κάνει ) , που είναι και στο μέσον της πόλεως και διευκολύνει και την επάνω και την κάτω γειτονία. Βλέπεται όμως ότι η μάφια έχει άλλα σχέδια για εκεί . Ο κ. Αντωνίου με τον Γ.Π.Σ κ. Πλατανιά τον κ. Κεφάλα και τον κ. Καραμανώλη δουλεύουν για την Τσέπα τους και μόνο για αυτήν !!!! Ευτυχώς που οι Δημότες τους πήραν είδηση και έρχεται και η ώρα της Δικαιοσύνης και θα τους στείλουν εκεί που τους αρμόζει.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν θελουν να φτιαχτει σχολειο το καταλαβαινω, δεν υπαρχουν λεφτα...κλπ.
Ομως γιατι τα γραφεια των καθηγητων ειναι σε κτιριο και οχι σε λειωμενα?
αντε...
Μην βγαινει ο καθε μα...ας κ μιλαει οταν δεν ξερει τι του γινεται

(Σχόλιο από την φόρμα επικοινωνίας)

Ανώνυμος είπε...

File mou... lefta yparxoun... Oikopedo den yparxei...
Ellhnika milame... (Alla grafoume se greeklish mpas kai katalabeis me auto ton tropo!!!!)

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον υπάρχει συμφόρηση στο σχολείο, και οι μαθητές λυκείου και γυμνασίου συνωστίζονται , τότε να πάνε οι μαθητές του γυμνασίου στον Μώλο.

Κρίμα δεν είναι τόσο μεγάλο κτήριο στον Μώλο να έχει 10 παιδιά μόνο?

Από την μια δεν κάνει κανένας τίποτα για το κτήριο με δεδομένο το πρόβλημα ,από την άλλη θέλουμε όμως το γυμνάσιο και το λύκειο στα Καμένα Βούρλα.

Εκεί θα καταλήξει η ιστορία και να μου το θυμηθείτε.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους, γράφω από Γερμανία. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας. Πρώτη φορά τα Καμένα έχουν μια καλή και ζωντανή παρουσία στο Internet. Οι διαφωνίες που υπάρχουν από κάποιους είναι λεπτομέρειες και μέσα από αυτές μαθαίνουμε τα νέα και τι γίνετε εκεί. Άλλωστε η αλήθεια είναι κάπου στην μέση , σε όλα τα πράγματα. Το βασικό για εμάς είναι ότι δεν χάνουμε την επαφή μας. Συνεχίστε παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

Και άλλη πρόταση φίλε μου υπάρχει, αν η Μάφια δεν παραχωρήσει το χώρο της Ελπινίκης για τους λόγους που μόνο αυτή γνωρίζει !!!
Εκεί που είναι ο δρόμος μπροστά στο 5χ5 να κλείσει γιατί δεν προβλέπεται από το Σχέδιο του 1994 και να ανοίξει εκεί που προβλέπεται από το Σχέδιο του 1994, ανάμεσα στο κλειστό Γυμναστήριο και τα Λουτρά. Να καταργηθεί και το 5χ5. Οπότε στο χώρο αυτό ανάμεσα στο κλειστό Γυμναστήριο και το Σχολικό συγκρότημα κατασκευάζεται άνετα μια μεγάλη Σχολική πτέρυγα.
Αλλού όμως είναι το πρόβλημα σύντροφε , ο κ. Μήτσης σαν υπενοικιαστής που είναι κάνει ναζάκια δήθεν προς το Δήμο , ότι δεν συμφωνεί στην παραχώρηση (ενώ στην πραγματικότητα από το ιδιωτικό συμφωνητικό που έχει κάνει με την ΑΞΕ –ΑΣΤΗΡ σαν υπενοικιαστής που είναι δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο και δεν έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα. Όλοι οι άλλοι ΕΟΤ, ΕΤΑ, ΑΞΕ-ΑΣΤΗΡ συμφωνούν στην παραχώρηση ) . Αντίθετα μάλιστα ο κ. Μήτσης έχει παραβιάσει κατάφωρα αυτό το ιδιωτικό συμφωνητικό που οποιαδήποτε στιγμή μπορεί η ΑΞΕ-ΑΣΤΗΡ να τον απομακρύνει χωρίς καμία υποχρέωση. Κάνει τα ναζάκια αυτά βέβαια για να το αγοράσει δήθεν ο Δήμος έναντι του ποσού των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που χρωστάει ο κ Μήτσης σαν υπενοικιαστής στο Δήμο Καμένων Βούρλων . Αποσπώντας με αυτό τον τρόπο και την σύμφωνη γνώμη του κ. Μήτση και σαν ανταπόδοση παραγράφοντας το χρέος του κ. Μήτση προς το Δήμο των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ , πάντα κατόπιν των ενεργειών του Δημάρχου κ. Αντωνίου.
Το ρεζουμέ της υπόθεσης πιο είναι . Η συμφωνία του κ. Μήτση με τον κ. Αντωνίου κάτω από το τραπέζι , δηλαδή αντί για 2,5 εκατομμύρια ευρώ θα σου δώσω 1 εκατομμύριο Ευρώ σε εσένα προσωπικά κ. Αντωνίου για να μου παραγράψεις τα 2.5 εκατομμύρια που χρωστάω στο Δήμο , συμφωνώντας έτσι και εγώ στην παραχώρηση. Όλοι βγαίνουν κερδισμένοι και πλουσιότεροι , ο μεν κ. Μήτσης κατά 1.5 εκατομμύριο ευρώ ο κ. Αντωνίου κατά 1 εκατομμύριο ευρώ. Και ο Δήμος ελλειμματικός κατά 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Να τον χαιρόμαστε τον Δήμαρχό μας κ. Αντωνίου και εις ανώτερες κομπίνες !!!! Αυτός με τον κ. Μήτση έτσι όπως πάει θα ξεπεράσει και τον Εφραίμ. Έχουμε ένα καινούργιο σκάνδαλο Εφραίμ = Ηγούμενος Σεραφείμ = Μήτσης
Το θέμα είναι ότι προσπάθησαν να εμπλέξουν στην κομπίνα εν αγνεία τους και τον Υπουργό Παιδείας κ. Στυλιανίδη, και τους τοπικούς Βουλευτές. Δεν βλέπουν τον Υπουργό Τουρισμού κ. Σπηλιωτόπουλο που δεν σταματάει ούτε για καφέ στα Καμένα Βούρλα, γιατί έχει μάθει για το ποιόν του ανθρώπου !!!
Ηγούμενος Σεραφείμ Αντωνίου

Ανώνυμος είπε...

Καλά και αυτά τα 2,5 Εκατομμύρια Ευρώ στον κ. Καντά θα χρεωθούν , ας έχει φύγει από το Δήμο Καμένων Βούρλων. Δεν ξέρω ποιόν θα κρατήσει στο τέλος ο Εισαγγελέας αν ποτέ πάει η υπόθεση στο ακροατήριο. Τον κ. Καντά ή τον σεβασμιότατο Σεραφείμ ???

Ανώνυμος είπε...

Με τα 2,5 Εκατομμύρια Ευρώ ρε παιδιά αγοράζεις όποιο οικόπεδο θέλεις στα Καμένα Βούρλα. Να πάρει ο Δήμος Καμέμων Βούρλων το ποσό των 2,5 Εκατομμυρίων Ευρώ που του οφείλει ο κ. Μήτσης και να τα διαθέσει για την αγορά του οικοπέδου !!!! ΕΕΕΕ τι λέτε δεν γίνεται !!! Έτσι απλάααα !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας εδώ μέσα το....μακρύ και το...κοντό του! Ειδικοί σε όλα. Ξερόλες. Οικονομολόγοι, Οικολόγοι, Περιβαλλοντιστές, μα προπάντων χυδαιολόγοι υβριστές, συκοφάντες, εκβιαστές. Και η ευθύνη ανήκει στον blogger που επιτρέπει αναρτήσεις οι οποίες προσβάλλουν πρόσωπα, θίγουν υπολήψεις, λειτουργούν σε βάρος της πόλης.
Λέσα για λέσα, έγια μόλα, έγια λέσα!!!

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τον Αθηναίο παραθεριστή, απαγορεύεται , ο καθένας μας, να έχει την άποψη του και να την καταγράφει , έστω και σε κάποιο Blog.
Αυτό μου θυμίζει άλλες εποχές και νοοτροπίες.
Για την ιστορία πάντως, εδώ γράφονται πολύ λιγότερα από αυτά που λέγονται στα καφενεία στα Καμένα Βούρλα.

Λέσο είσαι εσύ ρε!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκο, στα blog δεν σημαίνει πώς γράφουμε ό,τι θέλουμε. Ελευθερία δεν σημαίνει να τσαλακώνεις τον άλλο με κατηγορίες που είναι ανυπόστατες και με ποινικά κολάσιμους χαρακτηρισμούς όπως "μαφία".
Όσον αφορά στα...καφενεία, δεν έχει σημασία τι λένε οι ελάχιστοι αστοιχείωτοι και κομπλεξικοί, αλλά ποιός το λέει!!!
Αν το λέει κάποιος σοβαρός, να το δούμε. Διαφορετικά λέσα για ...λέσα.

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

θΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!
Ακούστε λοιπόν:
Γιατί δεν υπάρχει χώρος για σχολείο? Επειδή χρειάζετα συγκατάθεση από τον Μήτση....Και γιατί ο Μήτσης κάνει κόλπα? Επειδή -όπως λένε οι πληροφορίες μου- άλλα λέει η σύμβαση που υπέγραψε με την ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ για το Γαλήνη και άλλα έχει κάνει ή μάλλον δεν έχει κάνει!!! Και ήταν υποχρεωμένος από τη σύμβαση αυτή να τα υλοποιήσει. Το ερώτημα είναι τι κάνει ο νομάρχης, τι κάνει το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και τι κάνουν τα Τουριστικά Ακίνητα. Τώρα οι τελευταίοι καλούνται να βγάλουν τα κάστανα με τη φωτιά και να διαλέξουν: Ή θα συνεχίσουν να κάνουν τα στραβά μάτια για τον επιχειρηματία ή θα πρέπει να ικανοποιήσον το αίτημα της δημοτικής αρχής, των παιδιών και των γονιών για την παραχώρηση οικοπέδου.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο δήμαρχος σε άγρια κόντρα με τον επιχειρηματία ζητάει να εφαρμοσθεί η νομιμότητα. Οι άλλοι του παρελθόντος τί άκαναν αδέλφια? Και γιατί δεν πλήρωνε ο Μήτσης τόσα χρόνια για την αποχέτευση? Έπρεπε να έλθει ο Αντωνίου για να του στείλει το λογαριασμό? Δεν ξέρανε ότι το ξενοδοχείο δεν έχει πλήρη σύνδεση με το βιολογικό? Δεν μυρίζανε τα...σκ...τά μπροστά απ΄τον Άγιο Παντελεήμονα? Δεν βλέπανε τα κλειστά ιαματικά?

Γι αυτό λέω "λέσα" τους κακεντρεχείς που βρίζουνε το δήμαρχο χωρίς να ξέρουν το προσκήνιο και κυρίως το παρασκήνιο.

Περιμένετε να δείτε και θα γελάσει το χειλάκι κάθε πικραμένου....

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση παιδιά.
Ούτε ο Κεφάλας αλλά ούτε και ο Μάκης είναι Άγιοι.

Ο Μάκης , ούτε αδιαφορεί εντελώς, ούτε όμως είναι και αθώα περιστερά.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε, η αλήθεια-όπως λές-δεν είναι κάπου στη μέση. Μία είναι η αλήθεια και δεν μπορεί να υπάρχουν μεσαίες ή πολλές αλήθειες!

Το κάθε πουλάκι από το κλαράκι κρέμεται. Ένα γνωρίζω εγώ: ότι ο σημερινός δήμαρχος τόλμησε και τολμά να έλθει σε ρήξη με τα κατεστημένα και να διεκδικήσει για το Δήμο και το ταμείο του Δήμου όσα άλλοι δεν διεκδικούσαν επί σειρά ετών. Το γιατί δεν τα διεδικούσαν, μπορείτε να τους ρωτήσετε. Το γιατί σιωπούσαν ή δεν εφάρμοζαν τα προβλεπόμενα από το Νόμο, επίσης μπορείτε να τους ρωτήσετε.

Εγώ πάντως συνιστώ να περιμένουμε την απάντηση από τα γεγονότα και τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Γιατί όπως όλα δείχνουν, ο Μάκης πάει μπροστά και δεν σταματά. Διεκδικεί κι αυτό είναι καλό για την τοπική κοινωνία.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Μη βιάζεσθε. Ένας-ένας
κι έρχονται τα...καλύτερα...χαρτιά!!!!

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Συμπέρασμα.
Ο Αθηναίος παραθεριστής είναι δεξιός σπλήνα (όχι ότι εγώ δεν είμαι αλλά αυτός κάνει μπαμ) και μέγας ψηφοφόρος και υποστηρικτής του Μάκη (και εγώ ψηφοφόρος του Μάκη είμαι αλλά δεν το κάνω και τόσο θέμα).

Η βασική μας διαφορά είναι ότι εγώ δεν τα βλέπω όλα ρόδινα , και κρίνω τα πάντα ως οφείλω ως πολίτης. Ενώ εσύ φίλε ότι κάνει ο Μάκης τα βλέπεις όλα ρόδινα.

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό λέω "λέσα" τους κακεντρεχείς που βρίζουνε το δήμαρχο χωρίς να ξέρουν το προσκήνιο και κυρίως το παρασκήνιο.

Δεν νομίζω ότι τιμά ιδιαίτερα τον Δήμαρχο να δρα παρασκηνιακά. Όπως και να είναι , αν έχει να κάνει κάτι ας το κάνει τώρα, είναι κρίμα τα παιδιά να χάνουν τα μαθήματά τους με καταλήψεις, αν και νομίζω ότι αργά ή γρήγορα όλοι οι μαθητές θα φύγουν από τα Καμένα και θα πάνε στον Μώλο. Εσείς στο μεταξύ ασχοληθείτε με τον Μήτση και τον Αντωνίου και αφήστε τα παιδιά στο έλεος, άλλωστε το να παραμελείτε τα παιδία είναι κάτι που ξέρετε να κάνετε πολύ καλά, όλοι… Και τώρα που το σκέφτομαι, ο Μήτσης τα παιδία του πρέπει να τα έχει τακτοποιημένα, τα δικά σας όμως…?????

Ανώνυμος είπε...

Άρες μάρες κουκουνάρες! Και η απάντησή μου στον φίλο σχολιαστή που με χαρακτηρίζει "δεξιό από σπλήνα" και "μέγα υποστηρικτή" του κ. Μάκη Αντωνίου, δημάρχου Καμένων Βούρλων, είναι η ακόλουθη:
Οι ταμπέλες αριστερός, δεξιός, πασόκος και ούτω καθεξής είναι ίδιον συμπεφιφοράς ανθρώπων που εξακολουθούν να ζούν στον προηγούμενο αιώνα. Το να επαινείς την πργματοποίηση μεγαλων έργων και υποδομών, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι σε τοποθετεί σε συγκεκριμένο ιδεολογικοπολιτικό χώρο, εκτός άν βλέπεις τα πράγματα με τη ματιά του κομματικού εγκαθέτου. Και εν προκειμένω από τον νέο οδικό άξονα δεν διέρχονται μόνοτα αυτοκίνητα των νεοδημοκρατών, νομίζω. Άρα οτιδήποτε έχει να κάνει διαχρονικά με την εξυπηρέτηση του πολίτη, τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη μας αφορά όλους. Να απορρίψουμε το έργο και των ωφελιμότητά του, επειδή έγινε επί σημερινής κυβέρνησης? Εγώ δεν το απορρίπτω, όπως δεν απορρίπτω και τα μεγάλα έργα που έγιναν επί των ημερών του ΠΑΣΟΚ!
Δεύτερον, είμαι όντως υποστηρικτής του σημερινού δημάρχου που έχει διεκδικητικό πλαίσιο και όραμα, προσπαθεί δε να μαζέψει τα ασυμάζευτα που του κληρονόμησαν οι προκάτοχοι που άφησαν να "περάσουν" χωρίς διεκδικήσεις τρία κοινοτικά πλαίσια στήριξης.
Κι ενώ είμαι υποστηρικτής του Μάκη γιατί μου αρέσουν οι δήμαρχοι που τολμάνε να ταράξουν τα νερά του κατεστημένου, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ψηφοφόρος του. Παραθερίζω απλώς στα Καμένα Βούρλα, γι αυτό άλλωστε και υπογράφω ως "Αθηναίος παραθεριστής". Θα μπορούσα για παράδειγμα να υπογράφω ως "ξένος" άν αυτό ικανοποιούσε μιά τοπικίστικη νοοτροπία. Κι ούτε τα βλέπων "όλα ρόδινα". Απλώς, επειδή πιστεύω ότι δεν αξίζει σ΄αυτή την όμορφη περιοχή να τα βλέπουμε μίζερα και μαύρα, προσπαθώ να έχω μιά θετική άποψη μιά διαφορετική ματιά. Τώρα, άν ορισμένοι που κινούνται προφανώς από προσωπικά ελατήρια κάνουν παιχνίδια παραπληοφόρησης και συκοφαντίας για να κερδίσουν τις εντυπώσεις στο στενό επίπεδο μιάς παρέας, ας ακολουθήσουν τον ολισθηρό τους δρόμο.

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγες μέρες, σκέφτομαι να αναρτήσω για τους δύσπιστους και για εκείνους που βαράνε λάθος άνθρωπο (τη σημερινή δηματική αρχή), την περίφημη σύμβαση του κ. Μήτση με την ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ.

Για να βάλω τα ερωτήματα όπως πρέπει σε όλους τους προηγούμενους δημοτικούς άρχοντες. Και ιδού το πρώτο ερώτημα: Γνώριζαν ή δεν γνώριζαν το περιεχόμενου της λεόντειας αυτής σύμβασης? Και τι έκαναν για να διασφαλίσουν τα οικονομκά και όχι μόνο συμφέροντα του Δήμου που είχαν ορκισθεί να υπηρετούν?

Αυτά τα λίγα για τον προβληματισμό όλων μας, για καλύτερες σκέψεις και για περισσότερο ψάξιμο και συζητήσεις!...

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ (κάτοχος αντιγράφου της σύμβασης και δαιμόνιος μελετητής)

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Αθηναίε Παραθεριστή τα μπερδεύεις τα πράγματα λίγο.

Λες να μην ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται με τον Μήτση και την περίφημη σύμβαση? Λες να μην ξέρουμε ότι αυτή η σύμβαση έχει γίνει από τους προηγούμενους τοπικούς άρχοντες?

Για αυτό τους πετάξαμε στον καιάδα τους προηγούμενους και ψηφίσαμε τον Μάκη με ποσοστό που θυμίζει πανηγυρική εκλογή (σαν τον Ομπάμα ένα πράγμα για να είμαι και εντός κλίματος αυτές τις ημέρες).

Το παρακάτω, το από εδώ και πέρα είναι το θέμα, τώρα εξετάζουμε την χρονική περίοδο με τον Μάκη τοπικό άρχοντα.

Τι έκανε για το πρόβλημα του οικοπέδου ο Μάκης? Πως διαχειρίστηκε τον Μήτση? Πως χρησιμοποίησε το μεγάλο χρέος για να τον πιέσει? Ποιες κινήσεις έκανε για να αλλάξει την κατάσταση?

Δεν λέω να κάνει θαύματα αλλά το να εξασφαλίσει ένα οικόπεδο πχ για το σχολείο η δεν ξέρω τι άλλο πχ το Ράδιο που είναι άχρηστο στον Μήτση, είναι υποχρεωτικό, και θέμα που θα έκανε τον καθένα τοπικό άρχοντα να λογοδοτήσει.

Τι έκανε ο Μάκης για να διαφοροποιηθεί στο θέμα από τους προηγούμενους τοπικούς άρχοντες? Αποτελέσματα πες μου, όχι έκανε αυτό , έκανε εκείνο κλπ κλπ , θεωρία δηλαδή. Αποτέλεσμα υπάρχει? Τα παιδιά πχ έχουν οικόπεδο για να χτίσουν του σχολείο τους?

Να σου θυμίσω, ότι η κοινωνία των Καμένων Βούρλων δεν είναι νηπιαγωγείο, δεν επιβραβεύουμε την προσπάθεια απλά, αναγνωρίζουμε μόνο το αποτέλεσμα, αν και μόνο αν αυτό υπάρχει.

Τι να το κάνω εγώ να πηγαίνει η Μάκης κάθε μέρα στην Αθήνα η κάθε μέρα να μαλώνει με τον Μήτση , αποτέλεσμα υπάρχει? ΟΧΙ !!!

Στον καιάδα και ο Μάκης λοιπόν αν δεν φέρνει αποτελέσματα, τόσο απλά.

Σε δικαιολογώ βέβαια από την άλλη , φίλε Αθηναίε Παραθεριστή, για την άποψη που έχεις, η οποία είναι λίγο παραθεριστική και απόμακρη (μιας και μένεις στην Αθήνα) αλλά έχουμε βασικές διαφορές.
Εγώ, όχι είμαι απλά δημότης, είμαι και μόνιμος κάτοικος, τα βλέπω και τα ακούω
κάθε ημέρα όλα αυτά τα πράγματα.

Εσύ μπορεί να βλέπεις τα Καμένα Βούρλα περισσότερο από αυτά που γράφονται (ακόμα και από εδώ μέσα) ενώ εγώ βλέπω τα Καμένα Βούρλα , και ακούω τους ανθρώπους , τους μαγαζάτορες , τα παιδιά κάθε μέρα όλη μέρα.

Είσαι τόσο απόλυτος άλλωστε, που ούτε και τις φράσεις τύπου ‘η αλήθεια είναι κάπου στην μέση’ τις ενστερνίζεσαι.

Ποιος είναι ταλιμπάν λοιπόν ποιανού και ποιος εξυπηρετεί συμφέροντα ποιου.

Φιλικά,
ένας ακόμα ανώνυμος σχολιαστής.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας πει κάποιος από τους Δημοτικούς Συμβούλους ποιο είναι το ακριβές ποσό που χρωστάει ο κ. Μήτσης στο Δήμο Καμένων Βούρλων είναι 2,5 εκατομμύρια ευρώ , 3 εκατομμύρια ευρώ πόσα είναι τέλος πάντων. Κανείς πιστεύω ότι δεν γνωρίζει δυστυχώς !!!! Τι ενέργειες έχει κάνει ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου επί 2 χρόνια με χαρτιά εγγράφως για να εισπράξει αυτά τα χρήματα (και όχι ψευτομαγκιές του τύπου εγώ θα δείτε τι θα κάνω, εγώ θα τον φτιάξω τον κ. Μήτση και άλλα πολλά). Εκτός αν συνεχίζει το ίδιο τροπάριο του κ. Κεφάλα παίρνει τις επιταγές από τον κ. Μήτση τις χρησιμοποιεί για πάρτη του κατά το δοκούν και όλα είναι μέλη γάλα. Η αντιπολίτευση τι κάνει στο θέμα αυτό , απολύτως τίποτα αφού έχει λερωμένη τη φωλιά της. Βλέπω τον Δήμαρχο κ. Αντωνίου να κάθεται στο σκαμνί από τους Δημότες των Καμένων Βούρλων για παράβαση καθήκοντος και εξαπάτηση. Καλά υπάρχει οικονομική υπηρεσία στο Δήμο Καμένων Βούρλων , Διευθυντής , Προϊστάμενος στο Δήμο ή κάτι αντίστοιχο ???? Αυτοί όλοι είναι ανευθουπεύθυνοι ??????
Παραθεριστής Ντόπιος

Ανώνυμος είπε...

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΛΙΦΗΔΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ!!!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΑΥΡΑΚΙΑ!
ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως με τον προηγούμενο σχολιαστή και πιστεύω ότι πρέπει να ανέβει το επίπεδο, να αποφεύγονται οι τακτικές μικροπολιτικής και οι συκοφαντικές χυδαιολογικές επιθέσεις από εκείνους που πιθανότατα προσδοκούν να γίνουν "χαλίφηδες" στη θέση του "χαλίφη", άν και στην εποχή μας δεν υπάρχουν χαλίφηδες.

Διαφωνώ όμως με την ποδοσφαιρική προτίμηση γιατί κι εμείς οι Ολυμπιακοί άνθρωποι είμαστε!!!

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση προς: ΖΟRRO, Αθηναίο Παραθεριστή κ.α.
Μπορείτε να μας αναλύσετε το σχέδιο του Δημάρχου μας για δημιουργία ΝΗΣΙΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ στον κόλπο μας?
Το είπε στους γονείς και στα παιδιά τις προάλλες, με αφορμή τη συνάντηση για το Λύκειο. Που κόλλαγε? Δε βαριέσαι…ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο φαντάζομαι πάντα και παντού κολλάει!
Περιμένω με αγωνία την ενημέρωση σας

Ανώνυμος είπε...

Eπειδή η μιζέρια...καλά κρατεί μαζί με την αρνητική κριτική, ένα θα πώ: Μπράβο στον δήμαρχο που σκέπτεται να φτιάξει νησί στον...κόλπο σας. Θα είναι μιάς πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον...επισκεπτόμαστε κι εμείς!

Λίγο γλυκά ρε παιδιά. Τόση ξινίλα και μουρμούρα πιά?

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, χωράει στον..."κόλπο" σας ένα...νησί!
Και το νησί είναι μόνο η αρχή, γιατί συνέχεια θα παθαίνετε μιά ταραχή!!!

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς…ο Αθην. Παρ δεν γνωρίζει τίποτα για το νησί…
Είδες τελικά φίλε ότι έχουμε δίκιο? Κανεναν δεν ενημερώνει ο Δήμαρχος μας, ούτε τους κολλητούς του. (δε συζητάμε να τους ρωτάει, αλλά μία ενημέρωση δεν θα ταν άσχημη). Και εισείς στην απέξω είσαστε λοιπόν, όχι μόνο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

Τι λές ρε παιδί μου!...Αυτό κατάλαβες από τα δύο τελεταία μου σχόλια?

Σου συστήνω να ανοίξεις ένα λεξικό και να επιλέξεις τις ερμηνείες της λέξεως "κόλπος". Κυρίως εξ ιατρικής απόψεως!!!!


ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ