25 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΙΦΝ(ΑΔΑΗΣ)ΜΟΣ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά και άγια μας τα λέει η αρθρογράφος αλλά παρέλειψε να μας πει και τα επόμενα:
ΣΟΥΗΔΙΑ
Πάνω από το 50% των καταδικασμένων για επίθεση και βιασμό στη Σουηδία τα τελευταία πέντε χρόνια προέρχονται από χώρες εκτός της Ευρώπης, σύμφωνα με έρευνα του δημόσιου δικτύου SVT, με το 40% εξ αυτών να έχουν γεννηθεί σε Μέση Ανατολή ή Αφρική και
με το 40% εξ αυτών των μεταναστών να έχουν ζήσει στη Σουηδία για ένα χρόνο ή και λιγότερο.
ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η συζήτηση για την ενσωμάτωση των προσφύγων έχει ανάψει στη Γερμανία, μετά τις καταγγελίες δεκάδων γυναικών ότι δέχτηκαν επιθέσεις τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στην Κολονία, από άνδρες που κατά τους αυτόπτες μάρτυρες ήταν «Άραβες» ή «Βορειοαφρικανοί».

Μετά το «κύμα βιασμών», κατά κύριο λόγο με δράστες αλλοδαπούς, στο Στάβανγκερ την περίοδο 2009-11, η Hero ξεκίνησε τα μαθήματα για να πληροφορεί τους νεοαφιχθέντες σχετικά με τις πολιτισμικές διαφορές όσον αφορά τη θέση της γυναίκας.
ΓΑΛΛΙΑ
Επτά στις δέκα γυναίκες μετανάστριες που ζουν σε καταυλισμούς στη βόρεια Γαλλία έχουν πέσει θύματα βίας, κυρίως σεξουαλικής, είτε μέσα στους καταυλισμούς αυτούς, είτε στη γύρω περιοχή, σύμφωνα με μια μη κυβερνητική οργάνωση που ζήτησε σήμερα να ιδρυθούν "κατεπειγόντως" κέντρα φιλοξενίας.
ΙΤΑΛΙΑ


Δεδομένα από το Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας επιβεβαιώνουν ότι 42 από τους 100 βιασμούς στη χώρα διαπράττονται από μετανάστες με τον αριθμό αυτό να συνεχίζει ανοδικά την πορεία του.
Και όχι, δεν τα πήρα από το instagram. Είναι από επιβεβαιωμενες επίσημες πήγες. Τώρα αν εσύ σα γυναίκα, αν είσαι γυναίκα, αισθάνεσαι ασφαλής και δε νιώθεις ότι οι συγκεκριμένοι μετανάστες υποβιβαζουν και περιφρονούν το γυναικείο φύλο δικαίωμά σου. Αλλά εγώ αρνούμαι να φοβούνται οι γυναίκες να κυκλοφορήσουν μέσα στην ίδια τους την πόλη για να το παίξουν κάποιοι ανθρωπιστές και να δείξουν ταχαμου αλληλεγγύη κάνοντας πάρτι με λεφτά που άλλοι δούλεψαν για να βγάλουν.