06 Σεπτεμβρίου 2020

Ενημέρωση περί κρούσματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων – Τι ανακοίνωσε ο Δήμος

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Ο Δήμος Καμένων Βούρλων διευκρινίζει σχετικά με τα όσα αναφέρθηκαν περί κρούσματος στην περιοχή του Μώλου τα οποία υπογραμμίζει ότι είναι λανθασμένα.

Ο www.fonografos.net σημειώνεται δεν αναφέρθηκε σε καμία περίπτωση κρούσματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων, αναρτώντας κάθε φορά ότι διασταυρώνεται και ανακοινώνεται επίσημα από τους φορείς υγείας και την πολιτεία προκειμένου να υπάρχει ορθή ενημέρωση των κατοίκων χωρίς να προκαλείται αναστάτωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Σχετικά με το κρούσμα COVID-19 στις 04/09/2020 που αναφέρονται πολλά ειδησεογραφικά μέσα ότι βρέθηκε στη Δ.Ε Μώλου και ειδικά στη Τ.Κ. Αγίας Τριάδας σας ενημερώνουμε ότι λανθασμένα αναφέρεται ο Δήμος μας καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ασθενής δεν κατοικεί στα όρια του δήμου μας.

Σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε και η μέριμνα όλων μας είναι να προστατεύσουμε τους δημότες και τους επισκέπτες μας.

Σε κάθε περίπτωση όμως ο καθένας από εμάς οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Τηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ μας.
Φοράμε τη μάσκα όπου χρειάζεται.

Ο
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινώντας κύκλο συναντήσεων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Γοργοποτάμου, στο Δημοτικό Κατάστημα του Μοσχοχωρίου, όπου θα συναντήσει δημότες από όλη τη Δημοτική Ενότητα Γοργοποτάμου.

Στόχος των συναντήσεων* αυτών, είναι η επίλυση τοπικών ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς και ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός δράσεων και πρωτοβουλιών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, στο πλαίσιο της ισόρροπής ανάπτυξης του Δήμου μας σε όλη τη γεωγραφική του έκταση.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα προγραμματιστούν αντίστοιχες συναντήσεις και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες.