16 Σεπτεμβρίου 2020

Πάλι γκάφα του ΕΟΔΥ με τα Καμένα Βούρλα!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Η …εμμονή του ΕΟΔΥ να ανακοινώνει ανύπαρκτα κρούσματα στον Δήμο Καμένων Βούρλων επαναλήφθηκε σήμερα με την ανακοίνωση των νέων κρουσμάτων.

Ανακοινώθηκε κρούσμα που αφορά 29χρονη κάτοικο των Καμένων Βούρλων,μόνο που η συγκεκριμένη γυναίκα κατάγεται από τα Καμένα, αλλά εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου διαμένει μόνιμα στην Χαλκίδα.
Έτσι και πάλι ο Δήμος Καμένων Βούρλων υποχρεώθηκε να διαψεύσει την πληροφορία του ΕΟΔΥ:

«Σχετικά με το κρούσμα COVID-19 στις 15/09/2020 που αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ότι βρέθηκε στα Καμένα Βούρλα σας ενημερώνουμε ότι λανθασμένα αναφέρεται ο Δήμος μας καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση η 29χρονη ασθενής ναι μεν έχει καταγωγή από τα Καμένα Βούρλα αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο δεν κατοικεί στα όρια του Δήμου μας. Σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε και η μέριμνα όλων μας είναι να προστατεύσουμε τους δημότες και τους επισκέπτες μας. Σε κάθε περίπτωση όμως ο καθένας από εμάς οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Τηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ μας. Φοράμε τη μάσκα όπου χρειάζεται….»

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γκάφα ρε παιδιά. Ο ΕΟΔΥ ρωτάει διεύθυνση μόνιμης κατοικίας. Όταν ο άλλος δηλώνει μόνιμη κατοικία στα Καμένα Βούρλα εκεί καταχωρείται και το κρούσμα. Δεν μπορούν στον ΕΟΔΥ να κάτσουν να κάνουν σενάρια κατά πόσο ο άλλος είναι διακοπές ή μετακόμισε προσωρινά και να ρίξουν στα χαρτιά αν θα επιστρέψει στη μόνιμη κατοικία του ή θα μείνει εκεί που τον εντόπισαν. Ενημερώνει τις υπηρεσίες της δηλωμένης μόνιμης κατοικίας. Αν δηλαδή αυτός που βρέθηκε πχ στη Μύκονο σπάσει την καραντίνα και επιστρέψει στη μόνιμη κατοικία του οι δημοτικές αρχές δεν πρέπει να ξέρουν τα στοιχεία του να τον εντοπίσουν; όπου και να πας, σε όποια υπηρεσία, ακόμα και σε γιατρό να πας για εξέταση διεύθυνση μόνιμης κατοικίας θα ζητήσουν. Θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ενήμεροι εκεί στον lamiafm1 για το πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε ότι οι πολίτες θα πρέπει να παραμείνουν σε επιφυλακή και να δώσουν έμφαση στις εξής τρεις οδηγίες:
• Σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει στο παρελθόν, να αποφύγουν τους υπόγειους, ημιυπόγειους και ισόγειους χώρους.
• Να αποφύγουν τις περιττές μετακινήσεις και να ασφαλίσουν ερμητικά τις πόρτες και τα παράθυρα.
• Να μην διασχίζουν χειμάρρους, ρέματα ή δρόμους είτε πεζή είτε με αυτοκίνητο.
Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ η κακοκαιρία θα διαρκέσει 3 ημέρες και θα χτυπήσει τις εξής περιοχές:
Την Πέμπτη (17-09-2020) από το απόγευμα, στο νότιο Ιόνιο και την
Πελοπόννησο κυρίως στα δυτικά τμήματα της.

Την Παρασκευή (18-09-2020) στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη
Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια. Από το
απόγευμα στα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ενώ το βράδυ θα
επηρεαστούν οι δυτικές Κυκλάδες.
Στην Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά τα φαινόμενα θα είναι πολύ ισχυρά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ SOS

• ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΡΑΝΟ ΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ
• ΓΕΦΥΡΑ TΡΑΝΟ ΡΕΜΑ - ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ (ΥΠΕΡΨΕΙΛΙΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ)
• ΓΕΡ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΑΞΙ
• ΕΡΜΟΥ ΑΠΟΡΡΟΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΚΤΟΡΑ
• ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΡΕΜΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ( ΣΩΛΗΝΕΣ)

Ανώνυμος είπε...

Φρεατια ; εχει καθαρισει εγκαιρα τα φρεατια ο δημος ; η παλι θα του φταιει καποιος αλλος , για αυτα που επρεπε να κανει και δεν κανει ; τα βασικα για τους δημοτες !!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τη γκάφα. Επίσης όπως η συγκεκριμένη δήλωσε τόπο μόνιμης κατοικίας τα Καμένα Βούρλα ενώ δεν κατοικεί μόνιμα εκεί, μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο. Να διακοπάρει κάποιος στα Καμένα Βούρλα και να φαίνεται μόνιμος κάτοικος Λιβαδειάς.

Ανώνυμος είπε...

Αντιδημαρχοι αναλαβετε δραση ,γιατι το αρχηγικο συστημα δεν τραβαει , το παρεσυρε το ρεμα ...

Ανώνυμος είπε...

Οι αντιδημαρχοι των Κ. Βουρλων ενδιαφερονται μονο για τα μαγαζια της παραλιας. Ολη η υπολοιπη πολη τους αγηνει παγερα αδιαφορους. μια βολτα εκτος παραλίας θα σας πεισει για την καταντια της πολης. Αρα δεν περιμενουμε τιποτα, οπως και απο τον δήμαρχο. Δυστυχως...