25 Σεπτεμβρίου 2020

"Τα έσπασαν" οι ανήλικοι που φιλοξενούνται στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης με άτομα που ήθελαν να βγουν από το ξενοδοχείο…

Επεισόδιο με τους φιλοξενούμενους ανήλικους στα Καμένα Βούρλα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (24/9).

Κάποιοι εξ αυτών άρχισαν να πετούν πράγματα και να δημιουργούν φασαρία, ενώ έξω από το χώρο βρίσκονταν και κάτοικοι των Καμένων Βούρλων οι οποίοι δεν συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Στο σημείο βρέθηκε αστυνομική δύναμη για να ελέγξει την κατάσταση ώστε να μη δημιουργηθεί κάτι πιο σοβαρό και πράγματι το επεισόδιο φαίνεται να έλαβε τέλος λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Δείτε βίντεο:




lamiareport.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι έσπασαν οι ανήλικοι ρε φασισταριά και λέω για σας που ανεβάσατε και σχολιάζετε το βίντεο; Μαζεύτηκαν έξω από το ξενοδοχείο που διαμένουν οι ανήλικοι δεν ξέρω πόσοι και με ποιο σκοπό; Τι πήγαν οι "αγανακτισμένοι" κάτοικοι να φυλάξουν εκεί; Νύχτα κρυστάλλων στα Καμένα Βούρλα ρε ξεφτίλες ; Εκεί θα φτάσετε; Εκφράσεις που ακούγονται στο βίντεο " ετοιμάζονται" κλπ γιατί λέγονται και καταγράφονται, ενώ δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα; Είναι ντροπή για τον τόπο αυτά που κάνουν κάποιοι κάτοικοι απέναντι σε παιδιά , ντροπή.Και θα το πληρώσει ο τόπος αυτό . Ακριβά.

Μπάμπης Γιώρτης είπε...

ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΆ ΑΛΉΤΕΣ ΚΟΜΜΟΎΝΙΑ ΤΣΙΡΆΚΙΑ ΤΟΥ GEORGE SOROS ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΊΗΣΗΣ ΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣΠΆΡΤΕ ΔΡΌΜΟ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΊΣ ΤΏΡΑ

Μπάμπης Γιώρτης είπε...

ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΆ ΡΕ ΑΝΏΝΥΜΕ ΑΝΏΝΥΜΟ ΚΟΜΜΟΎΝΙ.
ΥΠΆΛΛΗΛΕ ΤΙΣ ΜΚΟ.
ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΆ ΡΕ ΒΡΩΜΙΆΡΗ ΤΑ 20ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ 25ΧΡΌΝΑ ???
ΠΑΙΔΙΆ ΌΠΩΣ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΆΦΗΣΑΝ ΑΝΆΠΗΡΗ ΤΗ ΜΥΡΤΏ ΟΙ ΠΟΥ ΣΚΌΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΆΠΠΟΥ ;

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΩΤΗΣ είπε...

Φανταστείτε να γίνουν 300 και 500 τα ανήλικα δεν θα τολμάει άνθρωπος να βγαίνει στο δρόμο.
Δεν θα τολμάει παιδί να πηγαίνει φροντιστήριο και σχολείο.
Και φυσικά δεν θα φύγουν ποτέ από τα καμένα βούρλα.
Το ίδιο παραμύθι λέει η κυβέρνηση το ίδιο παραμύθι λένε οι ΜΚΟ σε όλες τις περιοχές που εγκαταστάθηκαν ισλαμιστές και από τις οποίες όχι μόνο δεν έφυγαν αλλά, πολλαπλασιάζονται συνεχώς δημιουργώντας ταυτόχρονα μία υγειονομική βόμβα

Κριτων είπε...

Κλιμακώνεται μια αντίδραση πρωτόγνωρη ως
προς την ένταση των συναισθημάτων.
Είναι εκτόνωση μιας λογικής, καλλιεργημένη από παραστασεις-πληροφοριες που έρχονται από διάφορα σημεία της χώρας.
Προσθετικά εδώ είναι ιδιάζουσα κατάσταση της
Λουτρόπολης που σήμερα
έχει οριακό οικονομικό αποτέλεσμα στα ξενοδοχεία(εκτός θάλασσας)και στα καταστήματα κυρίως της "βιομηχανίας" του καφέ όπου υπάρχει ακόμη δυναμική.
Έτσι κάποιοι θέλοντας να έχουν μια υποτυπώδη βιοσημοτητα σκέφτονται ότι μια λύση θα ήταν και η εκμετάλλευση του μεταναστευτικού
(ενοικιαση από ΜΚΟ)
Φυσικά αυτό είναι αποτέλεσμα οικονομικής ανάγκης και όχι λύση πρώτης επιθυμιας.
Ούτε θα ήταν επιλογή εάν η κρίση ειδικά εδώ στα Καμενα βουρλα δεν συνοδευόταν από μείωση του ιαματικού τουρισμού,την υψηλή τιμή ζώνης με ανελαστικο λόγω πολλών τετραγωνικων Ενφια.
Επίσης η αλλαγή από θέρετρο ενοικίασης σε ιδιόκτητο,αλλά και η σαφής πολλών ετών αδυναμία του Δήμου να ικανοποιήσει προτάσεις αξιοποίησης του δημοτικού κοινόχρηστου χώρου(πλατείες,παραλία,πεζόδρομοι,κλπ).
Όλα λοιπόν συντελούν στην εμφάνιση ανισορροπιών,που εκφράζεται ακραία(πάντα θα υπάρχει).
Όμως το νόμιμο όσο και να μην είναι ηθικό πάντα είναι εν ισχύει,και αν μια συλλογικότητα αποφασίζει να κρίνει υπό την μορφή του λαϊκού δικαστηρίου και μάλιστα για λόγους αντίθεσης με άλλους συνδημοτες(για το κράτος συμφωνώ)
Μην ξεχνάμε ότι στην ίδια οδό είχαμε ίδιες αντιδράσεις(περίπτωση υγρών καυσίμων)μόνο που η σημερινοί αντιδρώντες ήταν οι τότε υπερασπιστές(κάποιοι έστω).Λογικά λοιπόν τίποτε δεν είναι σταθερό προς την μια κατευθυνση,αλλά χρειάζεται περίσκεψη πριν την....Ντουντουκα.
Δεν είμαστε δα και κομμουνιστές σε διατεταγμένη παράταξη αλλά Αστοί με διαφορετικό ΑΦΜ.




Ανώνυμος είπε...

Θα βάλω κι εδώ το σχόλιό μου και θα το βάζω παντού μέχρι να αποφασίσετε να υποστηρίξετε και τις γυναίκες. Αλλά μάλλον η μοίρα των γυναικών σας είναι αδιάφορη
ΣΟΥΗΔΙΑ
Πάνω από το 50% των καταδικασμένων για επίθεση και βιασμό στη Σουηδία τα τελευταία πέντε χρόνια προέρχονται από χώρες εκτός της Ευρώπης, σύμφωνα με έρευνα του δημόσιου δικτύου SVT, με το 40% εξ αυτών να έχουν γεννηθεί σε Μέση Ανατολή ή Αφρική και
με το 40% εξ αυτών των μεταναστών να έχουν ζήσει στη Σουηδία για ένα χρόνο ή και λιγότερο.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η συζήτηση για την ενσωμάτωση των προσφύγων έχει ανάψει στη Γερμανία, μετά τις καταγγελίες δεκάδων γυναικών ότι δέχτηκαν επιθέσεις τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στην Κολονία, από άνδρες που κατά τους αυτόπτες μάρτυρες ήταν «Άραβες» ή «Βορειοαφρικανοί».

Μετά το «κύμα βιασμών», κατά κύριο λόγο με δράστες αλλοδαπούς, στο Στάβανγκερ την περίοδο 2009-11, η Hero ξεκίνησε τα μαθήματα για να πληροφορεί τους νεοαφιχθέντες σχετικά με τις πολιτισμικές διαφορές όσον αφορά τη θέση της γυναίκας.
ΓΑΛΛΙΑ
Επτά στις δέκα γυναίκες μετανάστριες που ζουν σε καταυλισμούς στη βόρεια Γαλλία έχουν πέσει θύματα βίας, κυρίως σεξουαλικής, είτε μέσα στους καταυλισμούς αυτούς, είτε στη γύρω περιοχή, σύμφωνα με μια μη κυβερνητική οργάνωση που ζήτησε σήμερα να ιδρυθούν "κατεπειγόντως" κέντρα φιλοξενίας.
ΙΤΑΛΙΑ


Δεδομένα από το Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας επιβεβαιώνουν ότι 42 από τους 100 βιασμούς στη χώρα διαπράττονται από μετανάστες με τον αριθμό αυτό να συνεχίζει ανοδικά την πορεία του.
Και όχι, δεν τα πήρα από το instagram. Είναι από επιβεβαιωμενες επίσημες πήγες. ΑΡΝΟΥΜΑΙ να φοβούνται οι γυναίκες να κυκλοφορήσουν μέσα στην ίδια τους την πόλη για να το παίξουν κάποιοι ανθρωπιστές και να δείξουν ταχαμου αλληλεγγύη κάνοντας πάρτι με λεφτά που άλλοι δούλεψαν για να βγάλουν. ΑΡΝΟΎΜΑΙ να γίνουν οι γυναίκες θύματα και πιόνια για μια ακόμα φορά στην ιστορία. ΑΡΝΟΎΜΑΙ να καταπατηθούν δικαιώματα που αποκτήθηκαν με αγώνες μέσα στα χρόνια στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας. Και ΑΡΝΟΎΜΑΙ να φιλοξενήσω λαούς που θεωρούν ότι η κακοποίηση γυναικών δεν είναι έγκλημα.

Ανώνυμος είπε...

Αντε βρε ,με το καλο, αν τα κατεφέρετε να κάνετε τον τόπο πρωτοσέλιδα στον τύπο θα έχετε καταφέρει επίσης την απόλυτη οικονομική καταστροφή του Δήμου και των κατοίκων του
https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1516599/tha-fygoyn-esto-kai-me-trampoykismo-leei-katoikos-gia-toys-anilikoys-prosfyges-sta-kamena-voyrla-vid

Ανώνυμος είπε...

Ενώ αν μείνουν εδώ οι μετανάστες θα χεστουμε στο τάληρο.

Unknown είπε...

ρε καrαγkιοzι εσυ που λες για 'Νυχτες Κρυσταλων' εχεις ρωτησει τη γνωμη των λαθροισλαμιστων για τους εβραιους ρε καrαγkιοzι? να πεθανει το ισραηλ λενε ρε καrαγkιοzι αλλα εκει δεν τολματε να τους πειτε fασιsταρια γιατι σε αυτους πεφτετε στα τεσσερα εσυ και οι φεμοβιγκαν του 'ο βιστης εισαι εσυ' και των απλυτων ελληνοφονων και αλβανων 3ης γενιας απο τα εξαρχεια του Χυσσα και του Ζακι του prrezaki ρε καrαγkιοzι!!! ΤΙ ΟΧΙ ΡΕ καrαγkιοzι??

Ανώνυμος είπε...

Χούλιγκαν εθνοψεκασμένοι υπάνθρωποι εμπόδισαν το φορτηγό με φαγητό και κουβέρτες για τα 39 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα στα Καμένα Βούρλα και στη συνέχεια πήγαν και έξω από το ξενοδοχείο για να μην μπορέσουν να βγουν και να προμηθευτούν φαγητό.
Τα όσα ακούγονται σου προκαλούν εμετό.

Ανώνυμος είπε...

Οσοι θέλετε ντε και καλα τον πολιτισμό τους βρειτε καμια τριανταρια κοριτσοπουλα να τους παντρέψετε να πιάσετε σπόρο.

Ανώνυμος είπε...

Θα σε βρω