25 Σεπτεμβρίου 2020

Υπουργός Ν.Μηταράκης: “Λυπάμαι για τα ακραία φαινόμενα στα Καμένα Βούρλα” – Γ. Συκιώτης προς Υπουργό:” Ψεύδεστε!”

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δηλώσεις έκανε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Ν. Μυταράκης για την κατάσταση στα Καμένα Βούρλα με τους μετανάστες.

Απαντήσεις έδωσε Live ο Δήμαρχος Δήμου Καμένων Βούρλων κ. Γιάννης Συκιώτης σε έντονο μάλιστα τόνο και υπήρξε επίσης έντονη αντιπαράθεση:

Σημειώνουμε ότι οι κινητοποιήσεις κατοίκων και φορέων συνεχίζονται στα Καμένα Βούρλα. Σήμερα 25/9/2020 το απόγευμα στις 16:00 κλείνουν τα διόδια στην Αγία Τριάδα (αρχική συνάντηση των κατοίκων στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα στις 15:00) ως μία συμβολική διαμαρτυρία. 


84 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παλι μπροστα στον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ θα ξαναπεις το ιδιο ψεμα οτι δεν ηξερες ταχα τιποτα για τους προσφυγες βρε ανικανε πολιντικατε...!!! HTML

Ανώνυμος είπε...

Σε ξεφτίλισε ο Μηταράκης δήμαρχε.

Μάζεψε τον κόσμο, γιατί εσύ ενορχήστρωσες τις αντιδράσεις και ήσουν μπροστάρης, γιατί όσο το τραβάς φαίνεται πόσο λάθος κάνεις.

Άσε το άλλο που έκλεισες τα σχολεία. Με ποιο δικαίωμα ρε φίλε? Μήνυση θέλω να σου κάνει η Κεραμέως ,να σε πάνε αυτόφωρο να κάτσεις σκ μέσα να στρώσεις επιδερμίδα.

ξέρεις τι ποινές προβλέπονται για τη δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους από δημόσιους λειτουργούς?

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τη βία και το μίσος. Αλήθεια για κακοποίηση και βιασμούς γυναικών από αλλοδαπούς τι προβλέπεται;

Ανώνυμος είπε...

Μια απλή ερώτηση - απορία προς τον υπουργό.
Στα ασυνόδευτα ανήλικα γιατί δεν συμπεριλαμβάνονται και κορίτσια; Αυτά δεν έχασαν τους δικούς τους; Κι αφού είναι τόσο αθώα, ασυνόδευτα κι ανήλικα γιατί δεν βάζουν μαζί τους και κορίτσια. Ανήλικα είναι. Δεν θα τα πειράξουν. Οι άλλες Ευρωπα:ικές χώρες, μόνο για αγόρια ανήλικα ενδιαφέρονται; Ασυνόδευτα κι ανήλικα κορίτσια δεν θέλουν;

Ανώνυμος είπε...

Επισήμως υπάρχουν στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή 4.779 ασυνόδευτα παιδιά, ανήλικα δηλαδή που δεν έχουν κάποιο γονέα ή κηδεμόνα μαζί τους, το 93,8% των οποίων είναι αγόρια και το 6,2% κορίτσια, τα περισσότερα στην εφηβεία εφόσον μόνο το 7,15% υπολογίζεται ότι είναι κάτω των 14 ετών.
Οπότε πού να τα βρουν τα κορίτσια; σ' αυτές τις χώρες τα κορίτσια είναι κλεισμένα μέσα και χρησιμοποιούνται ως αναπαραγωγικές μηχανές. Και οι νεαροί άντρες στέλνονται στην Ευρώπη ως "ανήλικοι" και δεν έχουν κηδεμόνα μαζί γιατί ξεκινάνε από εκεί χωρίς κηδεμόνα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα και με το Δήμαρχο και με τους κατοίκους...απο τις ελάχιστες φορές.

Ανώνυμος είπε...

Αν είχαν κάνει το ίδιο και στην Λέσβο,δεν θα είχε καεί.

Ανώνυμος είπε...

Τα πολιτισμικα χαρακτηριστικα των ανθρωπων αυτων ειναι περιπου ιδια με των Αλβανων αφ οσον μιλαμε για μουσουλμανους. Η ελλαδα και η ευρωπη εχει αποδεχτει την διαφορετικοτητα αυτη εφ εσον δεν ερχεται σε αντιθεση με το νομο.
Ο υποθετικος κινδυνος για παραβατικοτητα ισχυει σε ολους και για ολακαι γαι εμας προς αυτους.
Αλλο ομως δεν δεχομαι η δεν ανεχομαι να μοιραζομαι το οξυγονο με περαστικους μεταναστες ατα Καμενα βουρλα επειδη ειμαι κλειστοφοβικος η συμφεροντολογος ή βολεμενος η ιδεοληπτικος,η αρρωστοφοβικος η λαικιστης και αλλο οτι βαζω το υποθετικο εγκλημα ως αιτιολογια αρνησης.
Φυσικα ο διαλογος του Μυταρακη με τον Δημαρχο ηταν αποκαλυπτικος,στο σημειο παραδοχης του υπουργου οτι ζητα συγμνωμην για μη εγκαιρη ενημερωση,αλλα τωρα τι κανουμε ,ο δε δημαρχος
ειπε οτι εγω δεν ελεγχω τους Συλλογους-τον εξης εναν-που εχουν μπροσταρηδες κολλητους συνεργατες του.Η λαοκρατια σε πληρη αναπτυξη .
Ουτε το κκε και η χρυση αυγη δεν ηταν τοσο μαχημοι?

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε μη μασσς ετσι ελεγαν και για τον καραβομυλο και τελικα τα πηραν πίσω μονο την οργή του λαού φοβούντσι αυτοί ήδη κέρδισες απο τους 180 που σχεδίαζσν, να μείνουν μόνο 32 και αποκάλυψες,σε οσουςδε ρώτησες όμ σε αμβισβητούδαν οτι πράγμτι δεν γνώριζες..δε ρώτησες όμως πόσοι φιλοξενούνται στο δήμο του μηταράκη;

Ανώνυμος είπε...

Θλιβερό θέαμα στα διόδια.. ένα μάτσο ακροδεξιά αποβράσματα, αμόρφωτοι, ξενοφοβοι, ρατσιστές που λατρεύουν να μισούν... Μαζί τους μία παρέα αιρετών πού η νοημοσύνη τους μετά βίας πιάνει το 100.. Πιπίλας, Αντύπας,Φραουλής και Παπαναγιώτου(αυτός έχει αρνητικό IQ)
Ντρέπομαι που ζω σ' αυτή τη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

αν ντρέπεσαι, σήκω φύγε..
δεν θα λείψεις σε κανέναν...

we love NOT illegal immigrants

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον 5:13
Ήμουν στα διόδια και δεν είμαι τίποτα απ' όλα που λες. Το αντίθετο θα έλεγα.
Απλά θα σου πω το εξής. Στις δημοκρατικές χώρες, που προάγουν τον πολιτισμό και που υπάρχουν και λειτουργούν τα συντάγματα και οι νόμοι, ποτέ κάποιος δεν θα έκανε οτιδήποτε χωρίς να ενημερώσει και να συναποφασίσει για την ενέργεια που έχει σκοπό να κάνει. Και για να στο εξηγήσω καλύτερα, αν έρθω απροειδοποίητα στο σπίτι σου και μπω χωρίς καν να σε ρωτήσω ή να πάρω την άδειά σου και συ απλά μου ζητήσεις να φύγω από το χώρο σου κι εγώ αρνηθώ, να ξέρεις ότι είσαι ένα ακροδεξιό απόβρασμα, αμόρφωτος, ξενόφοβος και ρατσιστής που λατρεύεις να μισείς.
Τί σου έκανα ο άμοιρος; Στο σπίτι σου μπήκα απρόσκλητος.

Ανώνυμος είπε...

6.45μμ είσαι σε αποδιοργάνωση.
Μπερδευεις τις έννοιες.
Ποιο δικό σου ,το ξενοδοχείο Ευσταθίου;
Από πού το βρήκες το κατέκτησες με απαλλοτρίωση υπέρ του λαού;Δεύτερον αν δεν είναι νόμιμη η ενοικίαση γιατί δεν προσφευγεται στον εισαγγελέα;Δηλ όποτε θέλει ένα τσούρμο ιδεοληπτικων θα επιβάλλουν δια της βιας τα θέλω τους,ενάντια στα συνταγματικά δικαιώματα ενός ιδιωτη
που αφορούν την ελευθερία επιλογής πελατών.Δηλ να μαζευτούμε κάποιοι να αποκλείσουμε ένα κατάστημα γιατι οι πελάτες του θα μας φανούν λίγο κιτρινομαυροι δηλ πιθανοί αλλοδαποί.Αυτο σήμερα που έγινε εδώ είναι ξενοφοβικό και δεν αρμόζει στην λουτρόπολη . Τα γεροντακια στην Γλούνιστα είναι ποιο σοβαρά,ντροπή και στον εμπορικό σύλλογο που μετατράπηκε σε πολιτική αστυνομία τύπου ΟΠΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το κατάφεραν λοιπόν. Μια δράκα ακροδεξιών και φασιστών με την ανοχή (;) του Δημάρχου έγραψε την πιο μαύρη σελίδα στη σύγχρονη ιστορία των Καμένων Βούρλων. Είναι τόση η αρνητική "διαφήμιση" για τον τόπο που δεν ξέρω το πότε και πώς θα συνέλθει. Το θέμα με τα ασυνόδευτα είναι πρώτο σε δημοφιλία στο τουίτερ , δείτε εδώ #καμενα_βουρλα και απασχολεί πάρα πολύ κόσμο στο φεησμπουκκ, κόσμο , από όλη την Ελλάδα . Μπείτε και δείτε αναρτήσεις και σχόλια μήπως και καταλάβετε κάποτε ότι δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, πόσο μάλλον το μέλλον του τόπου σε χέρια ακροδεξιών εθνοκάπηλων. Ευθύνες έχουν και ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο 9 αν ήταν πλήρως ενημερωμένο0 , αλλά και η αστυνομία για τα χθεσινοβραδυνά αίσχη των "αγανακτισμένων" έξω από το ξενοδοχείο με τους ανήλικους.

Ανώνυμος είπε...

Η αποφαση να μην διανεμηθει φαγητο στους ανθρωπους αλλα και η ολη αντιμετωπιση τους περα απο ντροπιαστικη ειναι και απανθρωπη. Οταν εχεις ενα τοσο σοβαρο ζητημα για την πολη σου με εξυπνους και λεπτους χειρισμους κινοιτοποιείς τον κρατικο μηχανισμο ωστε να βρεθει ενας χωρος εκτος οικιστικης ζωνης να φιλοξενηθουν για λιγο καιρο, και ταυτοχρονα σαν δημος εμπλεκεις ολους τους αρμοδιους φορεις για οικονομικη και αναπτυξιακη στηριξη. Ωστοσο ο ''ΓΙΑΤΡΟΣ'' που εχουμε για δημαρχο (ντροπιαζει το λειτουργημα του) ως γνησιος δεξιος, ρατσιστης, ξενοφοβικος ανθρωπακος για να εχει τη μαζα του αγραμματου ΕΛΛΗΝΑ μαζι του, φερεται με τροπους που παραπεμπουν σε μια αλλη εποχη. Να τον χαιρεστε λοιπον, μεινετε μονοι σας με τη μιζερια σας και αναρωτηθειτε γιατι αυτη η γαμη*****νη πολη δεν προκειται να παει ποτε μπροστα.
Υ.Γ. στο βιντεο ακουγονται καποιοι χριστιανοι (χααχαχαχα) να βριζουν και να χαρακτηριζουν αυτους τους ανθρωπους (πεινασμενοι γαρ).... Αυτοι ειναι που θα μας χαλασουν ως λαο, χωρα, πιστη και πατριδα;

Ανώνυμος είπε...

εισαι γροθος

Ανώνυμος είπε...

Όποιος προσπαθεί για τον τόπο είναι ακροδεξιός, για τον Έλληνα που υποφέρει ούτε λόγος. Κάποιοι υπερευαισθητοι εδώ έχουν καιρό να πάνε ψυχίατρο. Νόμισαν ότι ευαισθησία είναι να καταστρέψουν την Ελλάδα με σημαία το μπάρες σκύλοι αλέστε.ρε δε ντρέπεσαι λίγο που έγραψες κατεβατά εθνομηδενιστικη προπαγάνδας;;;σε έχουν πάρει χαμπάρι εκεί να ξέρουν τι φίδια κολοβα έχουν στον κόρφο τους;;πάρτε το απόφαση η Ελλάδα θα ζήσει,και σύντομα θα ξαναμπουν τα φίδια στις τρύπες τους.

Ανώνυμος είπε...

Ενας μυαλωμενος δημαρχος θα εκανε τα εξης.
Απο μηνες που κυκλοφορουσε η φημη περι αιτησεων διαφορων ξενοδοχων να μπουν στο προγραμμα, θα
ερχοταν σε επαφη με τους ξενοδοχους,αφου επαιρνε στα χερια του την σχετικη λιστα απο τον Μηταρακη.
ΘΑ συνυπολογιζε την δυσφημιση ή οχι της Λουτροπολης,την οικονομικη παραμετρο των ξενοδοχων,το πολιτικο κοστος και θα εκανε μια ενημερωση στους φορεις,θετοντας τις παραμετρους καθαρα.
Αναλογα με τις απαντησεις απο τους κοινωνικους εταιρους θα καθοριζε και τις απαντησεις προς το υπουργειο μεταναστευτικης πολιτικης,βαζοντας και εναλακτικες.
Αν παλι δεν ειχε συμφωνια με τους αρμοδιους τοτε θα ανακοινωνε την αντιθεση του ετσι ωστε οι δημοτες να ηταν ενημερωμενοι.
Ετσι ο πρωτος πολιτης θα ειχε την εξωθεν καλη μαρτυρια οτι δεν αφησε τιποτε στην τυχη.
Φυσικα εδω δεν συνεβη το ιδιο με αποτελεσμα να ξεφτυλισθει η πολη πανελληνιως ως κεντρο αναρχιας με το να εμποδιζει την τροφη σε νεους ανθρωπους απο μια μικρη ομαδα φανατικων και μαλιστα επαγγελματιων.
Ντροπη για τον ξεπεσμο αυτο καποιων δηθεν χριστιανων.

Ανώνυμος είπε...

11:31 .... Προσπαθείς ΕΣΥ για τον τόπο που 20 χρόνια τα παιδιά μας κάνουν μαθήματα σε λυομενες αίθουσες; Προσπαθείς ΕΣΥ για τον τόπο που δεν κάνεις τίποτα για να μεινουν οι νέοι στον τόπο τους; Προσπαθείς ΕΣΥ για τον τόπο που θέλεις να βγάλεις απο τη μυγα ξυγκι, εχοντας απαξιώσει πλήρως οτι τουριστικό αξιοθέατο έχει η πόλη; Προσπαθείς ΕΣΥ για τον τόπο έχοντας εξεφτυλίσει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, κοινωνικής δικτύωσης κ.α. την τοπική μας κοινωνία;
Ο Ελληνας της δικής σου ιδεοληψίας και μόρφωσης υποφέρει εξαιτίας του μυαλού και της έλλειψης παιδείας που έχει. Η Ελλάδα θα πάει μπροστά με ανθρώπους νέους, μορφωμένους χωρίς ταμπού συμπλέγματα και προκαταλήψεις. Συγγνώμη που χρησιμοποιώ πολλές άγνωστες λέξεις αλλά ο ανθρωπισμός και ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να διδάσκεται καθ'όλη τη διάρκεια της ζωής σου.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε μας ντρόπιασες. Πώς επέτρεψες να σ΄απαξιώσουν έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρησιμοποιείς άγνωστες λέξεις.απο τα ταμπού συμπλέγματα και προκαταλήψεις, μου τα είπες όλα.και για τον προσωπικό σου αγώνα και για το λόγο που είσαι ενάντια σε κάποιους.διεκδικησε τα δικαιώματα της ιδιεταιροτητας σου χωρίς να είναι ανάγκη να καταστρέψεις τη χώρα σου.περιορισε το Ίσως δικαιολογημένο μίσος σου εκεί που πρέπει και όχι επί δικαίων και αδίκων.αυτα για τα περί επιπέδου.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΟΣΤΑΣ είπε...

στον αερα του οπεν πανελληνιας μεταδοσης δεν τολμησε να πει οτι ειναι ολοι λαθρομεταναστες ,ειπε απλα μεταναστες και δεν τολμησε να πει οτι δε θελει κανεναν ουτε σε απομερο ξενοδοχειο ,ουτε με προειδοποιηση ,τον αποκαλυψαν οι δημ/γρφοι και ο μηταρακης -----γιναμε πανελληνια ρομπα με το τσιρκο στα διοδια ,αρουγγανοι κανιβαλοι μαουμαου--δεν καταλαβαινετε οτι με τετοιες ενεργειες μπορει να μας τελειωσουνε τουριστικα καποιοι διασημοι αντζελ τζολι ,σαραντον σουζαν ,ριτσαρντ γκιρ με μια απλη τους αναρτηση στο φεισμπουκ που θα δειχνουν την ελλαδα σαν φασιστικη χωρα

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΩΝ είπε...

Μετα και την διαβεβαιωση του υπουργου οτι προκειται για 39 παιδια δεν θεωρουμε οτι αποτελουν κινδυνο για τη πολη των Καμ Βουρλων και κρινουμε τις ενεργειες ορισμενων κατοικων και φορεων ως απαραδεκτες και ακραιες

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά βλέπω "παιδιά" με μούσια. Εσύ έχεις δει πολλά;

Ανώνυμος είπε...

το επιχειρημα σου ειναι της κατηγοριας: πεταει ο γαιδαρος? ΠΕΤΑΕΙΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

Όσο εσείς σκοτώνεστε μεταξύ σας οι ΜΚΟ κάνουν πάρτι και κονομανε λεφτά, η κυβέρνηση ξεφορτώνεται το πρόβλημα των νησιών φορτωνοντάς το στην ηπειρωτική Ελλάδα, οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι κάνουν τα κορόιδα γιατί δε θέλουν άλλους και τους εγκλώβισαν στην Ελλάδα και οι μετανάστες μένουν σε ένα ερείπιο χωρίς θέρμανση και βασικές υποδομές και τους ταΐζει ένα κετερινγκ που έρχεται κάνεις δεν ξέρει από που. Ψάξτε να βρείτε ποιοι είναι οι χαμένοι και ποιοι οι κερδισμένοι στην όλη υπόθεση.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι συριζαίοι καλό θα ήταν να μη μιλάτε γιατί εσείς δημιουργήσατε το πρόβλημα με τα "ανοιχτά σύνορα" και τους πρόσφυγες που "λιάζονται κι εξαφανίζονται". Μην πω για τη συμφωνία να γίνονται επαναπροωθήσεις μόνο από τα νησιά. Ή μήπως νομίζετε ότι τα ξεχάσαμε;

Ανώνυμος είπε...

Προς 10.22 Επειδή δηλαδή οι Συριζαίοι ήταν καραγκιόζηδες θα υποκλινόμαστε στους ΝΔτες κλόουν; Επειδή οι Συριζαίοι ήταν ερασιτέχνες απατεώνες, θα χειροκροτούμε τους ΝΔτες που είναι επαγγελματίες;

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Ανώνυμος είπε...

Λαμογια ολου του κοσμου ενωθειτε για κοινους αγωνες. Συλλογος μιζαδορων

Ανώνυμος είπε...

Από http://www.antinews.gr/action.read/politiki/pate-allou-na-paiksete-/2.147052
Πως θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος μια κυβέρνηση που έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία και κυριολεκτικά έχει αποδομηθεί από μόνη της; Η απάντηση είναι απλή: Η παιδική χαρά των… αρίστων!
Πρώτη φορά στα χρονικά βλέπουμε κυβέρνηση ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ και να μην μπορεί να βάλει γκολ. Χωρίς αντιπολίτευση, με ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ και η λαϊκή οργή καθημερινά να λαμβάνει διαστάσεις χιονοστιβάδας.
Δεκατέσσερις μήνες μετά τις εκλογές και η κυβέρνηση ήδη παρουσιάζει ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ, με τις ΑΝΑΖΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ να θυμίζουν άλλες οδυνηρές εποχές για την χώρα.
Τα εθνικά θέματα βρίσκονται στην χειρότερη καμπή τους…
Στο μεταναστευτικό έχει χαθεί ο έλεγχος προ πολλού…
Στην οικονομία είναι διαλυμένα τα πάντα....
Στο μέτωπο του κορονοϊού τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο…
Μπορεί κάποιος να μας πει που έχει πετύχει το σχέδιο σωτηρίας που είχε τάξει η κυβέρνηση του... νέου Μωυσή για την ανόρθωση της χώρας;
Έχει κάποια επαφή με την ελληνική κοινωνία, με τους επιχειρηματίες, με τους μεροκαματιάρηδες, με τους ανθρώπους της αγοράς, με αυτούς που παλεύουν καθημερινά για να πληρώνουν με τους υπέρογκους φόρους ένα κράτος το οποίο κυριολεκτικά τους βασανίζει στην καθημερινότητά τους;

Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει κάποια επαφή με την πραγματικότητα στο κέντρο της Αθήνας;
Το έτερο μέλος της, εν δυνάμει πρωθυπουργός και αυτός (ΕΛΕΟΣ), υιός της πρωθυπουργικής αδελφής, μήπως ζει σε άλλη χώρα; Μήπως νομίζει ότι οι Αθηναίοι τον εξέλεξαν δήμαρχο στο Μόντε Κάρλο; Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ανεπάρκεια, τέτοια ασχετοσύνη και τέτοια μπαρουφολογία. Ένα έργο πήγε να κάνει στην Αθήνα και απέτυχε παταγωδώς. Και στο τέλος μας είπε ότι το... γκαζόν στη πλατεία Ομονοίας θα το ξαναφτιάξουν οι γεωπόνοι γιατί έχει χαλάσει από ένα σκουλήκι. Αστεία πράγματα!!! Μα σε ποιους απευθύνονται;

Έχει καταλάβει ο κύριος Μητσοτάκης, η φαμίλια του και οι... άριστοι άσχετοι ότι οι πολίτες έχουν κουραστεί πια με την ασχετοσύνη τους και δεν αντέχουν άλλο να βάζουν το χέρι στην τσέπη για να ικανοποιούν τις ορέξεις και τις απαιτήσεις της κυρίας Μέρκελ;
Θα πρέπει να αντιληφθούν επιτέλους ότι ο ελληνικός λαός έχει σιχαθεί να αντιμετωπίζεται η χώρα του ως μπανανία, επειδή ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ δεν σηκώνουν κεφάλι στους παραλογισμούς των Ευρωπαίων και συνεχώς προσπαθούν να μικρύνουν μια υπερήφανη πατρίδα.
Μέχρι εδώ κ. Μητσοτάκη!!!
Και σταματήστε πια να προσπαθείτε να διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα μέσω κουραστικών διαγγελμάτων. Τζάμπα ταλαιπωρείστε.
Δυστυχώς η παιδική χαρά των… αρίστων εζυγίσθη, εμετρήθη, και ευρέθη ελλιπής.
Πάτε αλλού να παίξετε…!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημοτικα θεματα .παιδική χαρά των… αρίστων εζυγίσθη, εμετρήθη, και ευρέθη ελλιπής

Ανώνυμος είπε...

Περασα πριν λίγο από το ξενοδοχείο των μεταναστών.
,ενας αστυνομικός σουλατζαριζε,κάποια μαστοραντζα ψώνιζε στους Βασιλείου η διπλανοί σκούπιζαν την αυλή τους.
Στο στενάκι είδα τρια παιδιά μέχρι 15 ετών να κάθονται στα σκαλοπάτια παίζοντας με κινητά και ακουστικά.
Δηλ μια ησυχία καθημερινότητας.
Ποιος λοιπόν είναι αυτός που δυσφημησε τα Καμενα βουρλα;
Ντροπή σε αυτούς που
υποκίνησαν την αντίδραση,και ντροπή στον δήμαρχο και την ομάδα του που την υποστήριξε για ψηφοθηρικους λόγους.
Επίσης θέλω να εκφρασω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της πλειοψηφίας των δημοτών,προς αυτούς που εκαναν επίδειξη αυτοαναρχιας και εδειξαν
την ποιότητα της σκέψης τους ,
ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.


Ανώνυμος είπε...

μετανάστες ή πρόσφυγες ? Έχετε πάρει χαμπάρι ότι οι περισσότεροι μετανάστες είναι νέοι που απλά κυνηγούν το όνειρο της ευρώπης και της ζωής του ινσταγκραμ, "της ζωής των άλλων" που βλεπουν απο τα κοινωνικά δίκτυα? Αμφιβάλλω εάν το 10% είναι πραγματικά πρόσφυγες.

το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρότερο απο όσο παρουσιάζεται.
Κάποιοι θα μου πείτε για ξενοφοβία και ρατσισμό κλπ. πείτε ότι θέλετε δεν με ενδιαφέρει, θα απαντήσω, απλά κοιμάστε όρθιοι.

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε φίλε προοδευτικε.σηκωσε το τηλέφωνο, σε καλει ο Ρίτσαρντ γκιρ. ��

Ανώνυμος είπε...

Άψογα!!!

Unknown είπε...

ΠΟΙΆ ΠΑΙΔΊΑ ΡΕΕΕΕΕΕ !!! ????? ΠΟΥ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ???? ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΑΠΟ ΑΛΓΕΡΊΑ ???? ΠΑΛΙΌ ΦΑΣΊΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ !! ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΤΟ ΘΆΒΕΤΑΙ !!!?? ΕΊΣΤΕ ΘΛΙΒΕΡΉ !! ΑΠΆΤΡΙΔΕΣ !! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΊΣΤΕ ΤΌΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΈΣ ΠΆΡΤΕ ΤΟΎΣ ΣΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΣΆΣ !!!! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ Ο ΤΡΌΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΈΡΟΝΤΑΙ Η ΚΑΤΟΙΚΕΊ - ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΆΞΤΕ ΧΏΡΑ !! ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ Κ ΌΛΑΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Η ντροπή ντρέπεται στα Καμένα Βούρλα
https://www.news247.gr/gnomes/xrhstos-demeths/i-ntropi-ntrepetai-sta-kamena-voyrla.8985490.html

Ανώνυμος είπε...

- Ένας δήμαρχος που υποκίνησε τις αντιδράσεις στο προαύλιο της εκκλησίας και στα κανάλια κρύφτηκε πίσω από τις πλάτες των άλλων "Όχι, εγώ οι σύλλογοι τα έκαναν ". - Μια δημοτική αρχή που δεν πείθει κανέναν ότι δεν ήξερε και έβαλε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και να ξεσπάσουν κοινωνικές αντιδικίες, ενώ θα έπρεπε να αντιδράσει έγκαιρα και σύμφωνα με τις σωστές διαδικασίες. - Μια μερίδα πολιτών που με τις ακραίες συμπεριφορές τους απώθησαν κι όσους δεν ήθελαν αυτήν την εγκατάσταση. - Μια εκκλησία που χτυπούσε πολεμικά τις καμπάνες καταπατώντας κάθε έννοια χριστιανικής αλληλεγγύης. - Υπεύθυνοι συλλόγων που αρνήθηκαν την παρακώλυση διανομής φαγητού, αλλά παραδέχτηκαν τη στέρηση κλινοσκεπασμάτων, που όσο να το κάνεις είναι πιο ανθρώπινο. - Μια κοινωνία που δε σηκώθηκε από την καφετέρια ούτε όταν της πήραν τα λουτρά. - Μια πόλη τόσο διαλυμένη, που αν είχε τουρισμό ήδη, τα ξενοδοχεία της θα ήταν γεμάτα παραθεριστές και δε θα υπήρχε χώρος για μετανάστες-πρόσφυγες ή ό,τι άλλο. Δεν είναι σωστό να φιλοξενηθούν μέσα στην πόλη. Αλλά έγιναν όλα λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι παραπάνω που μιλάτε σαν να στε Μ. Κ. Ο. Είστε για πολλές .. Όταν θα γίνει εξέγερση από αυτούς που φέρανε γιατί να στε σίγουροι θα μαζευτούν κ άλλοι καθίστε στον καναπέ και απολαύστε... Κοματοσκυλα όλα κ κομουνιστές του καναπέ.. Ξυπνάτε ζώα.. Αμφιβάλλω επίσης αν κάνεις από εσάς είναι καμενοβουρλιωτης... Οπότε γράψτε στα blok τα δικά σας άχρηστοι.. Κ αν γουστάρετε τα πακιστανια στα Καμένα πάρτε σπίτι σας.. Αντε καναπεδατοι όλοι σας καραβλαχοι μάθατε κ το ίντερνετ και τα blogspot κ εκφερεται κ γνώμη

Κόκκινος Dany είπε...

Συγχαρητήρια στον δήμαρχο για τον αγώνα του. Ερώτηση λοιπόν στους προδότες της ΝΔ όλων τον κομμάτων: Εσείς που μιλάτε για ανήλικα παιδιά τι ξέρετε για την δικογραφία του 1995 του Ιωάννη Αγγελή;Τι ξέρετε για το σχέδιο Μπουλγκραβια;
Για να τελειώνουμε είστε προδότες από το 1984 σας είχαν ενημερώσει κάποιοι όπως Ο Γ.Παλμος .Το σχέδιο είχε φτωχοποιηση των Ελλήνων. Αθρόα προσέλευση Θεσσαλονίκη προτευουσα 6 εκατομμυρίων . Διχοτόμησης της Ελλάδας. Άρα εδώ έχουμε να επιβάλουν οι υπουργοί το σχέδιο αυτό.Πλεον καλούνται οι εισαγγελείς,ένστολοι και ειδικά του στρατεύματος να σταματήσουν να είναι επίορκοι.Να συλληφθούν αν και εφόσον πολιτικοί Έλληνες ακολουθούν το σχέδιο Μπουλγκραβια και να επαναφέρουν την δημοκρατια στον τόπο ,

Γεώργιος κουτκας είπε...

Ο Ιωάννης Λαγός και η ΕΛΑΣΥΝ συμπαραστέκονται στους Έλληνες κατοίκους των Καλαβρύτων για να μην υπάρχει χοτ σποτ στην πόλη τους. Όσο για το σχέδιο ισλαμοποιησης της Ελλάδας που ο Μηταράκης εφαρμόζει έως υποτακτικός δεν θα περάσει.Η Ελασυν και ο Ιωάννης Λαγός λένε Άμεση απέλαση των λαθρομεταστων. Έλληνες αντισταθείτε έναντι στους τυράννους που θέλουν την διχοτόμησης της πατρίδας μας. Ελάτε δίπλα μας στην ΈΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΉ ΑΝΆΣΧΕΣΗΣ.
ΥΓ. Για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την Ελευθερία.

Dio 7 είπε...

Κυριάκο Μητσοτάκη εσύ;.Πες μας ρε γιατί εφαρμόζεις το σχέδιο Μπουλγκραβια.Πες μας το όνομα σου να ξεκινήσουμε τις αγωγές πλέον από σένα.Οταν γίνει έκρηξη Λαθρομεταναστών να σε βάλουμε μπροστά .Άντε υποτακτικοί που για ένα πακέτο δρακουλινια πουλάτε την μάνα σας.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Πολυ τελοπον και κηραλοιφη εχει πουλησει ο βελοπ στα καμενα βουρλα μας ηρθε και ο λαγος και ειμαστε σε καλο δρομο να γινουμε κανιβαλοι

Ανώνυμος είπε...

Πάντα λέγαμε με καμάρι ότι είμαστε από τα Καμένα Βούρλα! Μην μας κάνετε να ντρεπόμαστε σας παρακαλώ! ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ κίνηση η εμπόδιση της τροφοδοσίας και το κλείσιμο της εθνικής!Αυτά που δεν θέλουμε να μας κάνουν, μην τα κάνουμε στους άλλους! Υπάρχουν και άλλοι τρόποι, με σωστά επιχειρήματα και εναλλακτικές προτάσεις!!

Ανώνυμος είπε...

Η κου κλουξ κλαν καμενων βουρλων θα ξαναχτυπησει παλι με δυνατη ακοη, βραδυνη οραση και αυξημενη οσφρηση?

Dio 7 είπε...

Όταν ένας ιδιώτης τα δικαιώματα του για χρήμα υπερβαίνουν το καλό της πατρίδας και του Λαού τότε υπάρχει προδοσία

Dio 7 είπε...

Κανίβαλοι είστε κάποιοι έτσι και αλλιώς αλλά και προδότες.Επιορκοι κρατικοί λειτουργοί καθώς και υπουργοί.ο σχεδιασμός ο ίδιος που διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία.Οπως είπε και από πάνω κάποιος υπάρχει σχέδιο από το 1995 .Όσοι έχετε άλλοι άποψη γιατί τα περνετε από το κόμμα σας καλή απολογία στον Θεό .Είστε συνειδητά ρουφιάνοι και προδότες

Ανώνυμος είπε...

στο 3.40 του βιντεο λεγετε απο τον υπουργο κατι μυθικο
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ
ουτε ο παπαδοπουλος δεν θα το ελεγε τοσο οικτρα
αν αυτο δεν ειναι καταλυση τις δημοκρατιας τοτε τι ειναι

Γεώργιος κουτκας είπε...

Τα Βούρλα,την Σμύρνη και τον Πόντο βίασαν σκότωσαν γυναίκες και παιδιά οι παππούδες των ασυνοδευτων.Η πλάκα τελείωνει είναι στρατός κατοχής και όποιος τους στηρίζει είναι δοσίλογος.Στην δημοκρατια πρέπει να υπάρχει λόγο όχι παραφροσύνη .Δεν θα γίνουμε δούλοι στο ίδιο μας τον τόπο για να βγάλουν χρήματα οι φασίστες της νέας τάξης πραγμάτων.Κατω ο φασισμός ζήτω η ελευθερία της πατρίδας

Πλουμπίδης Χ. είπε...

Οι φασίστες της οικογένειας Ρότσιλντ που αιώνες κάνουν δουλεμπόριο ανθρώπων προσπαθούν να μιλήσουν για δημοκρατια Όσο περί κανιβαλισμού γιατί αντιδραμε στην παράβαση του Συντάγματος από τις κυβερνήσεις υποτακτικών το αφήνω στην χλεύη της ιστορίας.Οποις αρνείται την ελευθερία και τους νόμους είναι προδότης.Αμεση απέλαση των λαθρομεταστων

Ανώνυμος είπε...

Στις προχθεσινές κινητοποιήσεις πάρθηκαν απουσίες! Και από τους δημοτικούς συμβούλους και όλους όσους ήταν υποψήφιοι. Σε 3 χρονάκια έρχονται εκλογές. Για ελάτε καμάρια μου να σας καμαρώσουμε... Με τι μούτρα θα έρθετε να μας ζητήσετε ψήφο;

Ανώνυμος είπε...

επειδή κάποιοι σχολιαστές -χρυσαυγίτες και ναζί κατά κύριο λόγο- εμπλέκουν στις βρωμιές τους , και το όνομα του Χριστού και της ορθοδοξίας καλό είναι να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα.
Η ιδέα ότι τα "πρεζόνια", τα "κωλόπαιδα των Εξαρχείων", οι 'πού***δες', οι γυναίκες που δεν μας κάθονται, και οποιοσδήποτε δεν μας γουστάρει πρέπει να πεθάνουν, ή αν πεθάνουν στην τελική δεν τρέχει και τίποτα, γιατί ..τα θέλανε ή δεν προσέχανε. Μια βαθιά απ-άνθρωπη φιλοσοφία, χαωδώς ανήθικη, απύθμενα αντίχριστη και αφάνταστα αντίθεη, ευθέως αντίθετη στο Ευαγγέλιο, που υποτίθεται ότι πιστεύουν οι θιασώτες της, που ομνύουν στο όνομα του Χριστού.
Αλλά αυτό που πιστεύουν, δεν είναι Χριστός, είναι κάτι άλλο. Αν θέλουν να δουν τον Χριστό, θα πρέπει να διαβάσουν την περικοπή του Ευαγγελίου που αναφέρεται στην τελική κρίση:
"ἀποκριθήσονται αὐτῷ καὶ αὐτοὶ λέγοντες· κύριε, πότε σε εἴδομεν πεινῶντα ἢ διψῶντα ἢ ξένον ἢ γυμνὸν ἢ ἀσθενῆ ἢ ἐν φυλακῇ, καὶ οὐ διηκονήσαμέν σοι; τότε ἀποκριθήσεται αὐτοῖς λέγων· ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐφ᾿ ὅσον οὐκ ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἐλαχίστων, οὐδὲ ἐμοὶ ἐποιήσατε. καὶ ἀπελεύσονται οὗτοι εἰς κόλασιν αἰώνιον, οἱ δὲ δίκαιοι εἰς ζωὴν αἰώνιον"
Οι άνθρωποι δεν εγκαλούνται για σαρκικά ή άλλα παρεμφερή αμαρτήματα, δεν εγκαλούνται επειδή δεν ήταν ευσεβείς ή πατριώτες, ή κάτι άλλο. Εγκαλούνται, επειδή αμέλησαν τον ίδιο τον Χριστό. Ο ίδιος ο Χριστός μπαίνει στη θέση του πεινασμένου, του αρρώστου, του φυλακισμένου, του ξένου, του κάθε περιθωριακού. Στα κείμενα της Εκκλησίας, η (συμβολικά περιγραφική) αναφορά στους καταπιεσμένους, γίνεται συχνά με όρους όπως «χήρες», «ελάχιστοι αδελφοί», «πετεινά του ουρανού», «ορφανά», «μωρά του κόσμου» «φτωχοί». Και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Μα ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ. Παιδιά του Θεού, είναι εκείνοι που δεν έχουν τίποτα, παρά μόνον τον Θεό. Όχι εκείνοι, που η ζωή τους βασίζεται στον πλούτο, την εξουσία, την επιβολή, την οικονομική και πολιτική δύναμη.
Όποιος θέλει λοιπόν να δει τον Χριστό στη Γη, θα τον δει στα πρόσωπα των θυμάτων του 'κόσμου τούτου'.

Unknown είπε...

ΞΈΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΗΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΆΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΣΟΥ ΕΊΠΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΈΣ ΣΤΟΥ: "ΣΕ ΌΠΟΙΑ ΠΌΛΗ ΠΆΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΣΕ ΕΜΈΝΑ ΝΑ ΤΙΝΆΖΕΤΑΙ ΤΑ ΡΟΎΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΎΤΣΙΑ ΣΑΣ !! "ΤΑ ΜΙΣΆ ΣΑΣ ΜΆΘΑΝΕ ΝΑ ΛΈΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΣΑΣ "!!ΘΑ ΔΏΣΕΤΕ ΛΌΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΌ !!

Γεώργιος κουτκας είπε...

Σε νοιάζουν τι θα πουν αυτοί και όχι αν η πατρίδα γίνει μια νέα Σερβία η Συρία. Τώρα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα κάποιοι Νεοδημοκρατες και αριστεροι γίνατε ένα.Σας ενώνει το χρήμα καιτο δουλεμπόριο άνθρωπον.Δεν είστε ανθρωπιστές δουλέμποροι είστε όλοι όσοι μιλάτε για ανθρώπινα δικαιώματα.Οι άνθρωποι πρέπει να μεγαλουργούν στης πατρίδες τους. Τα αφεντικά σας λοιπόν αφού βομβάρδισαν τις πατρίδες και έφεραν "εμφυλίους" τους φέρνουν στην Ελλάδα για να κάνουν το ίδιο.Αληθεια ανθρωπιστές δικαιώματα ανθρώπινα υπάρχουν για τους Έλληνες; Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι σήμερα .Οι άνθρωποι που παλεύουν ενάντια στον φασισμό της νέας τάξης πραγμάτων για την Ελευθερία της ανθρωπότητας και οι υποτακτικοί της.Διαλεξατε είδη Δυστυχώς στρατόπεδο.Ειστε υπεύθυνοι όπως οι κυβερνώντες τύπου Μηταράκη όταν οι αλλοδαποί πάρουν σήμα να ξεσηκώθουν για σφαγές αμάχων Ελλήνων.Εδω είναι Ελλάδα ας πάνε στο αφεντικό τους τον διαλο και η Τζολί και ο Γκιρ.Την Ελλάδα θέλουμε και ας τρώμε πέτρες.

Γεώργιος κουτκας είπε...

Η ντροπή σε όλους σας μα ποιο πολύ σε κοινούς που κονομανε από το δουλεμπόριο για να επέλθει το τελικό σχέδιο της Σιών για σφαγή του Ελληνισμού

Γεώργιος κουτκας είπε...

Τα καμένα Βούρλα έχουν ιστορία καθώς εσείς ξεχάσατε ότι οι πρόγονοι των ισλαμιστών σφαξανε μικρά παιδιά ,βιασμούς γυναικών και παιδιών στα Βούρλα της μικρας Ασίας.Οποτε τι ζητάτε ρε ναζιστές του 4 Ράιχ να αποδεχτούμε την νέα σφαγή των παιδιών μας.Οχι κύριοι θα δώσετε πλέον λόγο για τα έγκληματα σας.Ο φασισμός της νέας τάξης πραγμάτων θα πέσει ο Ελληνισμός και οι πανανθρώπινη αξία που τον πρεσβεύει θα επικράτησει εναντί τους σκότους που θέλετε να επιβάλεται.Γθα του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την Ελευθερία

Ανώνυμος είπε...

Είστε πολλοί αλλά είστε σκόρπιοι (οι για τον γάιδαρο καβάλα, μην παρεξηγηθώ κιόλας), εσείς που δεν χάνετε εκπομπή του βελόπ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ
Τις τελευταίες μέρες με την έλευση λαθρομεταναστών στην πόλη μας βρίσκετε σε εξέλιξη ένα σχέδιο που εφαρμόστηκε στο παρελθόν και σε άλλες περιοχές της πατρίδας μας.Χωρις να ρωτηθεί κανένας μας και με την παράκαμψη κάθε θεσμικού παράγοντα και του λαού της πόλης μια ΜΚΟ σε συνεργασία με ιδιώτες έφεραν την πρώτη φουρνιά λαθραιων.Παιδακια προσφυγόπουλα και διαφοροι άλλοι τέτοιοι χαρακτηρισμοί με σκοπό την ευαισθητοποίηση μέσω ενός λανθάνοντος ανθρωπισμού και τελικό αποτέλεσμα την εγκατασταση.Οπως και πριν χρόνια στα νησια.Δακρυβρεχτα ρεπορτάζ και σχέδια για πρόσκαιρη παραμονή και προώθηση στην Ευρωπη.Μεχρι και υποσχέσεις για Νόμπελ ειρήνης δίνανε και τελικά το μόνο βραβείο που πήραν ήταν αυτό του βολικού μαλακα.Στις αντιδράσεις των κατοίκων η μόνιμη εποδος.Φασιστες ξενόφοβοι Χρυσαυγιτες και διάφορα άλλα ωραια.Και από κοντά πληρωμένοι δημοσιογράφοι τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων να λοιδορήσουν με μοναδική ευκολία μια ολόκληρη περιοχή.(οπού η ΧΑ πήρε όλο κι όλο 76 ψήφους)Ταυτοποίηση δηλαδή της λαικης θέλησης με κάτι ακραίο για να φοβίσουν τον κόσμο να μη μιλαει.Δηλαδη ''αφού δε συμφωνείτε μαζί και δε συντάσσεστε με αυτά που θέλουμε σας βάζουμε ταμπέλα''.Μα αυτό ακριβώς είναι η επιτομή του φασισμού οι οποίοι το χρησιμοποιούν αντιστροφα.Στην άρνηση της επιβολής με το έτσι θέλω αυτών που πιστεύουν βαφτίζουν και στοχοποιουν αβίαστα μια περιοχή και τους κατοίκους της με ακραίους χαρακτηρισμούς βάζοντας έτσι το στοιχειό του εκβιασμου.Αλλο χαρακτηριστικο φασισμού αυτο.Με λίγα λόγια δηλαδή ''η κάνετε αυτό που θέλουμε η θα σας δυσφημήσουμε παντού να σας καταστρέψουμε.''Αν αυτό δεν είναι φασισμός τότε τι ειναι?Θα ακούσετε πολλά τις επόμενες μερες με σκοπό να σας κάμψουν την ψυχολογία και το πνεύμα αντιστασης.Κλειστε τα αυτιά σας και αγωνιστείτε για τον τόπο σας.Ο εύκολος ανθρωπισμός μερικών (συμπολιτών αλλα και στρατευμένων αριστεριστών που μπαίνουν στα διάφορα ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες) μη σας παρασυρει.Να σταματήσει τώρα που είναι αρχη.ΨΗΛΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ.

Γεώργιος κουτκας είπε...

Εν αρχήν είναι ο λόγος της αλήθειας.Ειμαστε Έλληνες πατριώτες όπως είπε και ο Μίκης Θεοδωράκης όταν πουλιόταν η Μακεδονία.Με τις οποίες αμαρτίες μας πιστεύουμε στον τριαδικό Θεό μας και την πατρίδα.Σου απαντάμε λοιπόν με τα λόγια του Χριστού μιας και είπες μισή αλήθεια.'Υμεις κατά τη σάρκα κρίνετε εγώ ου κρίνω ουδένα (ιω.8,15). Γνω'σθεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς (Ι8,32).Ίων 8,44 υμείς εκ του Πατρός του διαβόλου 'εστε'και τας επιθυμίας του πατρός ημών θέλετε ποιείν εκείνος ανθρωπικτονος ην απ'αρχής.Εδω ο Χριστός μιλάει σε όλους αυτούς που έλεγαν τα ίδια όπως εσύ.Ο Χρίστος επίσης εισήλθε στον ναό και τα γκρέμισε όλα φωνάζοντας κάνατε οίκο εμπορίου και πορνείας τον οίκο του πατρός μου Έχιδνες . Λοιπόν όπως βλέπετε ξέρουμε ακριβώς τι θέλετε λοιπόν να κάνετε όλοι εσείς την Ελλάδα μας ισλαμιστική όχι .Ο Χρίστος όταν είδε τους Έλληνες είπεν:<< εληλυθεν η ώρα ίνα δοξασθη ο υιός του ανθρώπου>>.Ο θεός δίνει δικαίωμα να υπερασπιστεί ακόμα και με τα όπλα τον δίκαιο αγώνα για υπεράσπιση της πατρίδας του. Τα όσα γράφεις πιο πάνω για να συγκινήσεις όταν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο έναντι της πατρίδας μας .Τα ανήλικα που βρίσκουν τα λεφτά να έρθουν;Έχει κάνει τέστ dna να δουν τις ηλικίες και αν είναι παιδιά και γονείς;όχι.Δεν σας είδα ποτέ να κάνατε καμία διαμαρτυρία όταν αυτοί έσφαζαν ελληνορθόδοξους στην Λιβύη, Αφρική , Αίγυπτο.Λοιπον καλό το ψέμα σάς αλλά σας έχουμε καταλάβει ότι κάνατε στην Γιουγκοσλαβία το κάνετε και εδώ. Μαθήματα ανθρωπιάς οι Έλληνες δεν χρειαζόμαστε ,τα διδάξαμε αιώνες τώρα.Βλακες και άπατριδες δεν είμαστε.Αν τύχει χρειαστεί να δώσουμε την μάχη για φωτοδότες πάλι η γη τούς Έλληνες θέλει να έχει.

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σάς αδέρφια μην υποκύψετε στιγμή.Ολα αυτά τα καημένα "ανήλικα προσφυγακια"είναι ενήλικα λαθρομεταναστακια.Επιτελους ξυπνάμε οι Έλληνες τέλος τα παραμύθια θα έπρεπε να ντρέπονται οι πολιτικοί που μας έχουν κάνει Καμπούλ και σας κουνάνε και το δάχτυλο από πάνω.Η τιμωρία τους είναι στην κάλπη

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλύτεροι ρατσιστές από τους αριστερούς δήθεν ανθρωπιστές δεν υπάρχουν και μην πιάνεις τον Θεό μας στο στόμα σου.Δεν θέλουμε το κακό κανενός πάνω στην γη αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα δεχτούμε να κάνουν σε εμάς κακό.Δεν τους θέλουμε τους λαθραίους όπως και να τους αποκαλείται....

Ανώνυμος είπε...

Ποια θα ειναι η τιμωρια ,για αυτα που συμβαινουν ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΡΏΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΎΣ ΓΤ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΈΣ ΤΟΥΣ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί ψεκασμένοι, αρκετά έχουμε ξεφτιλιστεί πανελληνίως, σωπάστε επιτέλους, φτάνει! Και μάθετε πως η σκατανθρωπιά δεν πουλάει πια. Αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες θα τα πληρώσουμε δυστυχώς όλοι και όχι μόνο οι υποκινητές των γεγονότων. Θέλω να ελπίζω ότι εκφράζετε μια θλιβερή μειοψηφία των κατοίκων αυτής της πόλης και ότι μέσα στο σκοτάδι που πλημμύρισε τον τόπο υπάρχει ακόμη φως.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΟΣΤΑΣ είπε...

Κουτκα γιωργο σε συγχαιρω που γραφεις το ονομα σου αλλα ρε φιλε ειναι τρελα αυτα που λες οτι ας φαμε και πετρες ---εδω το παιδακι εχει απο 5 χρονων κινητο αξιας και θα του πει ο πατερας να τρωει μονο μακαρονια ?----ειμαστε στο πιο στρατηγικο σημειο της γης 2 φτωχες ηπειροι μαζι με μια πλουσια απο ληστειες στο παρελθον και περιμενεις να μην εχεις μεταναστες με θαλασσια συνορα ? --νομιζεις οτι η σημαια ,τα ρασα και η περικεφαλαια του θ κολοκοτρωνη θα γεμισουν τις κατσαρολες μας ? χωρις πολιτισμο θα τελειωσει ο τουρισμος

Ανώνυμος είπε...

Και Ψευδεστε και τρωτε ..

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιο από τα παιδιά των σχολείων δίπλα πάθει κάτι οι πρώτοι που θα παλουκωθουν σε μια νύχτα θα'ναι οι συριζαιοι..για αυτό σκάστε,γιατί το μέλλον είναι άγνωστο.. και πιστέψτε με..θα ρθει από κει που δεν φαντάζεσαι..ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΘΕΙ..ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ .

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο πολιτισμός που φέρνουν οι λαθραίο,είναι τελικά ανώτερος από τον προσωπικό πολιτισμό σου Τραχανά.. μόλις το είπες,ελπίζω το επίπεδο σου μα μην έχει πολλούς ομοϊδεάτες στα καμενα βουρλα, γιατί εκτός από καμμένα θα γίνουν και ερημωμενα από ελληνες.ακομα και το άγαλμα του Λεωνίδα θα φύγει περπατώντας.ντροπη !!!έχετε μόνο το νου σας στα παιδιά γιατί το τέλος θα'ναι δημόσιο.οτι κατάλαβες καταλαβατε.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΟΣΤΑΣ είπε...

εσυ που απειλεις ανωνυμα εισαι φοβιτσιαρης κανιβαλος και οι 2---οταν λεω πολιτισμο εννοω τον δικο μας ,να μην σε παιρνει βιντεο πως κανεις σαν μαουμαου στα διοδια ---κανετε λες και δεν ξερετε οτι το βιντεο πηγε σε δευτερολεπτα παντου στο κοσμο ---κανατε ζημια στην ελλαδα οχι μονο στα καμ βουρλα --το τραγελαφικο ειναι κατι πρωην πασοκοι που δωσανε παρων στα διοδια ,αυτα σας ελεγε ο ανδρεας οταν μιλαγε στη λαμια ? να ειστε βαρβαροκανιβαλοι και ρεζιλια ? επιτελους αποκαλυφθηκατε πληρως ----τωρα πηγαινετε να ακουσετε φασιστιανακη βγαζει νεο δισκο

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα ειναι τα παιδια , οι λαθρομεταναστες, ο ξενοδοχος , η μεταναστευτικη πολιτικη, Οι ΜΚΟ , οι κατοικοι, ο Δημαρχος που καθε φορα παει και αλλου (οπου φυσαει ο ανεμος ) , το Δημοτικο Συμβουλιο ; τα καναλια και ο τυπος ; Τιποτα απο αυτα , ολα μαζι ;

Γεώργιος κουτκας είπε...

Κύριε Τραχανά Κωνσταντίνε ότι γράφω είναι με στοιχεία.Υπαρχει δικογραφία 1995 Αγγελής .Από το 1984 η Ελλάδα βάλετε για την διχοτόμησης της. Επόμενος γνώριζω τι λέω.Οσο για τα παιδιά που λέτε εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο .μην ξεχνάτε ότι επειδή έχω ζήσει πράγματα ένας παιδί από το ισλάμ κρατά όπλο από τα 12. Συμφωνώ για τον πολιτισμό αλλά πάνω απ' όλα ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ υπάρχει κίνδυνος.Εχω πίστη στον ΙΧΩΡ του Έλληνα.Σε ευχάριστω.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά πουλά καμμία ελιά,πιες κανένα ούζο και κανε κανένα πάρτυ.εισαι γνωστός,άστο.

Ανώνυμος είπε...

Σχόλια πολλα που διαβάζω σχετικά με τον Δήμο Καμενων Βουρλων & συγκεκριμένα τα τελευταία γεγονότα με τους "ανήλικους προσφυγες".. Χαίρομαι που είναι πολλοί αυτοί που έχουν πια καταλάβει τι πραγματικα γίνεται.. Που αποσκοπούν όλα αυτά.. Και σε όλην την χώρα γενικότερα!..
Σχολίασα λοιπόν σε ένα απ'τα πολλα βίντεο που παιχτηκαν τελευταία.. Και ενώ το σχόλιο μου, δημοσιεύτηκε με επιτυχία.. Εντούτοις μετά από λίγο το κατέβασαν.. Και εννοείται πως δεν υπήρξε υβρεις.. Απλά ήταν λόγια θεωρώ εύλογα με επιχειρηματα..
Ξαναμπαίνω να ελενξω τα σχόλια κάτω απ'το συγκεκριμένο βίντεο & ενώ έγραφε ότι ήταν πανω απο 10 σχόλια.. Εκ των οποίων & το δικό μου.. Δεν φαινόντουσαν ουτε των υπολοίπων.. Είναι λοιπόν αυτό "δημοκρατία, ελευθερία του λόγου;" Φοβούνται τόσο πολυ ΚΑΠΟΙΟΙ την αφύπνιση;
Αυτή η χώρα θα σηκώσει & παλι "ανάστημα ".. Μόνο που πρεπει να καθαριστεί από μέσα.. Και ο αγώνας δεν πρεπει να σταματά.. Η χώρα αυτή είναι " το καλυτερο οικόπεδο.. " Και γι'αυτό επιδιώκουν την εξαφάνιση του ελληνικού πληθυσμου.. Και ένα μήνυμα που στέλνω σε αυτους που ανήκουν σε κομματοστρατους.. Είναι ότι η ζωή είναι ρόδα που γυρίζει όπως λένε.. Ας τα αφήσουν λοιπόν αυτά κάποιοι "φιλεύσπλαχνοι" & "βολεμένοι".. τα περι ρατσισμού! Την " καραμέλα " για να μην αντιδρούμε στα αίσχη που βλέπουμε & πως κατίντησε η χώρα! Ανεργία.. Φόροι τρελοί.. "Μπολιασμα" με λαούς άλλης κουλτούρας με θρησκεία για ζώα!.. Παντού προτεραιοτητα οι λαθραίοι μετανάστες σε νοσοκομειακή περιθαλψη, να έχουν βοήθημα στις γέννες τους.. Να τους δίνεται η ελληνική ιθαγένεια με μεγάλη αμεσότητα & παει λέγοντας..
Δεν θα πω άλλα.. Η αγανάκτηση μου όπως των περισσοτερων Ελλήνων που έχουν μυαλό & σοφία κατανοούν των όσων είπα.. Για τους υπολοίπους.. Δεν μπορώ να λογικεψω τα γκαγκά μυαλά τους δυστυχώς..

Ανώνυμος είπε...

Με έκανες να χαμογελάσω με την καλή έννοια :) Έτσι ακριβώς!..

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
Ο Μηταρακης ειπε σε δημοσιογραφο οτι τα καμενα βουρλα δεν θελουν τα προσφυγοπουλα αλλα θα θελανε να πανε στα ξενοδοχεια με ενα προγραμμα απο ΜΚΟ, γυφτοπουλα διοτι ειναι ελληνες και χριστιανοι?

Ανώνυμος είπε...

Και αλήθεια λες!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗ . για τους λαθρομεταναστες των καμμενων βουρλων . ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ... παλι δικηγορος σου τα εγραψε ολα αυτα που λεει στα facebook ; δικα του παντως δεν ειναι . Οταν ειχαν ερθει μεταναστες απο την Συρια , τοτε στου Λεβεντη ηταν καλοι ; μπερδευετε επι τουτου , λαθρομεταναστες , Covid19 , ιστος της πολης κλπ

Ανώνυμος είπε...

Χειριστικος ο τυπος , δημοσιοτητα , και κατηγορει τον Υπουργο , τα ιδια ομως γινονται και στις θερμοπυλες , αρα ολους τους ειχαν ενημερωσει και ειχαν συμφωνησει , μηπως γιαυτο πηραν επιχορηγησεις , 30 Ταλαντα ; ουφ ζουμε και αυτο τον Εφιαλτη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λογος του εναντι στο Λογο του Υπουργου , δηλαδη καποιος λεει ψεματα , αν δεν λεει ψεματα ο Υπουργος τοτε ποιος ;

Ανώνυμος είπε...

Τα εργα και οι Πραξεις ενος Δημαρχου . θεατρικη παρασταση προσφατα στο Σινε Κ.Β του ΔΑΝΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Παλι δελτιο τυπου , εβγαλε ο τυπος , τελικα με τα καθημερινα προβληματα ποιος ασχολειτε ; μονους τους εχει αφησει τους αντιδημαρχους και τους τοπικους προεδρους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα .