27 Απριλίου 2021

Τι αποφασίστηκε για τον Βιολογικό του Αγίου Κωνσταντίνου ?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

48 σχόλια:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Στις 15-1-20 εδω στο μπλογκ ειδαμε τη συνεργασια με τη δευαλ και στο χαρτη το σημειο που θα γινει ο βιοκα! Διχαλορεμα περιοχη , ο δρομος που ειναι απεναντι απο εισοδο μπλουμπει θα ειναι ο δρομος του αγωγου! Ο βιοκα θα ειναι σε αποσταση 550 μετρα απο τη παλια εθνικη ! Ολα θα μοιαζανε μαγικα για ενα εργο υπεραναγκαιο που παγωσε αδικαιολογητα για 20 χρονια ,αν αυτος ο δρομος του αγωγου δεν ηταν ανηφορικος και δεν οδηγουσε σε μεγαλο υψωμα που σε ολες τις βροχοπτωσεις κατεβαζει πολυ νερο μαζι με πολυ χωμα και μπαζα ! Ο μπενσασον πριν ειχε πει οτι ο βιοκα χρειαζεται κλιση και ειχε υποδειξει σημεια αμεσως μετα τη μπλουμπει δεξια η αριστερα της πεο ωστε να γινεται οικονομια ρευματος και να ειμαστε κοντα στη θαλασσα για το τελικο αγωγο ! Η ανηφορα 550 μετρα γιατρευεται με ρευμα, ελπιζω ο μελετητης να εχει προβλεψει κατι και για το μονιμο κατεβασμα μπαζων ! Ευχομαι να ειμαστε στη τελικη ευθεια του εργου και να πανε ολα καλα για το ξεβρωμισμα του αγ κωννου και να ειναι κινητρο για επενδυτες σε ξενοδοχειακες τουριστικες μοναδες στη περιοχη ειδικα μετα το σελ πρατηριο που εφαπτονται σε θαλασσα!

Ανώνυμος είπε...

Για περίμενε να δεις αν θα κάνει προσφυγή ο Πάνος; Όπως έκανε και για το πολιτιστικό και έφαγε πόρτα. Απ' όλο το έργο σας ενοχλούν τα μπάζα του δρόμου, δεν είμαστε καλά μου φαίνεται.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

δεν καταλαβαινεις τι λεω , οταν βρεχει αυτοσ ο δρομος γινεται ρεμα πραγματικο ,φαντασου αγωγους να περνανε εντος κοιτης ρεματος ,ποσο σταθεροι μπορει να ειναι ?

Ανώνυμος είπε...

Άστο στους τεχνικούς θα βρουν την λύση, εκτός εάν έχεις άλλη, να την προτείνεις, μην μπαίνεις σε όλα μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Ε’ συμπολίτες-καμενοβουρλιώτες ξυπνήστεεεεε…
Πολλά έργα ξεκινάνε στο Α/Κ το χωριό του δημάρχου (Πολιτιστικό,Βιολογικός.Δρόμος,Λιμάνι,…). Δήμαρχος και Υπουργός σε αγαστή συνεργασία για το καλό του τόπου τους.
Στη πόλη μας 7 χρόνια τώρα τι έχει γίνει ?

Ανωνυμο είπε...

Ξεκινανε εργα στο ΑΚ; αλλα δεν τελειωνουν ...

ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Πολύ θετική εξέλιξη, μακάρι να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες γιατί ο βιολογικός είναι από τα ποιο σημαντικά έργα για την πόλη μας να μην πω το σημαντικότερο.
Η περιοχή πάνω από το blue bay λέγετε βαθυρεμα και όχι διχαλορεμα.
Όντως υπάρχει πρόβλημα στους δύο χωματόδρομους που φτάνουν στην παλιά εθνική, ύστερα από έντονη βροχόπτωση και διότι διοχετεύονται τα. νερά της ΠΑΘΕ με τσιμεντένια λουκια στους δύο αυτούς δρόμους.
Κατασκευαστικό λάθος;
Μας έπιασαν στον ύπνο και εμάς του δημότες και τον δήμο.
Τα νερά αυτά έπρεπε να εξασφαλιστούν μέχρι την θάλασσα και να μην χαλάνε οι δρόμοι.
ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ανωνυμο είπε...

Σωθηκαμε με τεχνικους ατεχνους. Βιολογικος με αντλιιστασια να ανεβαινουν 70 - 100 σε υψος .... αντι να κατηφοριζουν .....ο μελετητης τι μελετησε ;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αυτα γινονται οταν εχεις φοβισμενη δημαρχια και φοβαται να πει σε ενα ιδιοκτητη του καμπου οτι "το χωραφι σου ειναι οτι πρεπει για βιοκα και θα στο αγορασω ,αν δεν συμφωνεις θα στο απαλλοτριωσω (με χρηματα)"! Ο μελετητης δε φταιει οταν του λες βρες τροπο να πας τα λυματα μονο εκει πανω στο βαθυρεμα, στο συγκεκριμενο οικοπεδο αυτο θα σου κανει ! Και αυτο εκανε ! ΕΙΔΩΜΕΝ

Ανωνυμο είπε...

Αυτο το οικοπεδο στο βαθυρεμα ποιανου ειναι δεν θα το απαλλοτριωσει ο δημος ; ποια δημοτικη αρχη και ποτε αποφασησαν οτι αυτο το Όικοπεδο στο Λοφο ηταν το ιδανικο και οχι ενα κτημα στο καμπο ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΙΑΖΕΙ Η ΡΩΓΑ ΜΑΣ.
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΚΟΥΦΟΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΟ DELUXE HOTEL ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.
ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠ ΤΟ ΣΕΛ ΜΕΧΡΙ ΛΟΝΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΟ ΣΠΟΥΤΝΙΚ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ.
Υ. Γ. : ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 1) ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ Κ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΡΝΕΙ ΚΑΙ 2) ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ

ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΣ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΚΟΝΚΛΑΒΙΕ μετα απο τοσα αντικαταθλιπτικα νοβαρτις δεν συνηλθες ακομα ? Καλο ρε φιλε το ποιημα πολυ γελιο εριξα πρωι πρωι

Ανώνυμος είπε...

Απαλλοτρίωση ιδιωτικού χώρου προβλέπεται με διαδικασία υποβολής ενστάσεων,δικαστικής τελεσίδικης απόφασης κλπ.Πριν όμως όλων αυτών υπάρχει και η συννενόηση και η συμφωνία λ.χ ο πρώην δήμαρχος Τετρι βρήκε προσύμφωνο καλής θέλησης μεταξύ Δήμου και ιδιοκτήτη (από δημαρχια Παταριά)για αγορά συγκεκριμένης έκτασης (ΒΙΟΚΑ ΜΟΛΟΥ).Στην συνέχεια ο Ιδιοκτήτης αναίρεσε τον λόγο του ζητώντας να προσθέσει προς πώληση με την ίδια τιμή (αρχική 3000 ευρώ/στρεμ.) 6 στρεμματα
εναπομειναντα.Φυσικα ο εκβιασμός πέτυχε διότι ο Δήμος δεν διαχειρίζεται χρήματα με βάσει το κοστος-αποδοση αλλά μαλλον τα κρυφά δώρα.Παντως η τελευταία και αναγκαία πράξη είναι η απαλλοτρίωση.Μονο στον κομμουνισμό δεν υπάρχει διότι εκεί δεν υπάρχει ιδιωτική περιουσία (υπό συνταγματικη προστασία ).θα μου πεις οι φόροι εκτός εισοδήματος τι είναι,αν δεν είναι προσπάθεια απαλλοτριώσης (λαιτ).

Ανωνυμο είπε...

11.700.000 κοστος για το Βιολογικο του ΑΚ , συμφωνια για να εχει μεριδιο και η Λαμια

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση στον 12,18 πμ για την εμπλοκή της
ΔΕΥΑΛ στα αποχετευτικά του Δήμου μας είναι.
Η τεχνογνωσία που έχει,το εύρος των δυνατοτήτων. Θα έπρεπε να αναλάβει όπου υπάρχει αποχετευτικό σύστημα με αποδέκτες στον Μαλιακό την εποπτεια-διαχειριση(ακόμη και του συγκροτήματος Λεβέντη).Φυσικά το κόστος χρησης δεν μπορει να είναι ομογενοποιημένο (ανάλογα την γαιομορφια και τον αριθμό συνδεδεμένων).Ακόμη και υπεργολαβιες να γίνουν από εταιρίες (εποπτεία ΔΕΥΑΛ)
Το τελικό παραγόμενο αποτέλεσμα θα είναι θετικό.Το μόνο αρνητικό
είναι ότι η ηθική ακόμη
και στην ΔΕΥΑΛ ακολουθεί Flat tax γραμμή ανάλογα με αυτή του υπόλοιπου δημοσίου.

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτό κάντο μας Λιάνα;

Ανώνυμος είπε...

Ποιο από όλα να λιανισω ;

Ανωνυμο είπε...

Η μελετη εχει ολα περι βιολογικου η θα ειναι μια επαναληψη του κακου σχεδιασμου του βιολογικου του Μωλου ; δικτυο αποχετευσης , ομβρια , συνδεσεις σπιτιων , σταθμος βιολογικου , αντλιοστασια , προγραμμα συντηρησης, αγωγοι αποβλητων ;

Ανώνυμος είπε...

Κάνε κατάλογο ερωτημάτων βάλε και το όνομα και στείλτο στο δήμο να πάρεις μια απάντηση,αλλιώς κάτσε στα ωαρια σου .

Ανωνυμο είπε...

Ναι ρωτηστε το Δημο για παρετε την γνωστη απαντηση, 'στα στραγαλια μας' οπως ολοι

Ανώνυμος είπε...

Τότε αλλάξτε τους με άλλους που θα λένε 'στα φυστίκια μας'. Εύχομαι υγεία και καλή απελευθέρωση από τα 'δημοκρατικα δεσμα'.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Αν δε, για καποιους ναι,για κάποιους όχι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΗΣΗ
Τη Μ.Πέμπτη ο Συκιώτης διέγραψε από την ομάδα τον Τριανταφύλλη, τον δημοτικό σύμβουλο που τον έκανε για 2η φορά δήμαρχο. Για μια ακόμα φορά επαληθεύεται το ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος.

Ανώνυμος είπε...

Τον Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Τριανταφύλλη τον διέγραψε ο δήμαρχος Συκιώτης για τις αλήθειες που ειπε στη συνεδρίαση του ΔΣ για τον Προϋπολογισμό του 2021 (βλ. παρακάτω).
Οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης, π ρ ό β α τ α ? Οτι πει ο ''τσοπάνης'' ? Το αρθ. 66 ν. 3852/2010 δεν το ξέρουν ? Αίσχος !
ΝΤ είπε:
Στην εισήγηση του ο Δήμαρχος αναφέρει ότι ο προϋπολογισμός αποτελεί εργαλείο πολιτικής βούλησης σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι των πολιτών. Θα συμφωνήσω απόλυτα, αλλά Δήμαρχε την ίδια πολιτική βούληση έπρεπε να είχατε δείξει τρεις μήνες πριν , χωρίς να επιρρίπτεται ευθύνες σε τρίτους και να πιστώνεστε ο ίδιος τα όποια θετικά.
Στην οικονομική επιτροπή της 29 Μαρτίου αναφέρεστε χαρακτηριστικά στην απάντηση προς εμένα όσο αφορά για την μεγάλη καθυστέρηση του προϋπολογισμού , ότι έπρεπε να γνωρίζω «τα χρονοδιαγράμματα που τηρούνται δεδομένων των συνθηκών και ιδίως της στελέχωσης του δήμου με έμψυχο δυναμικό».
Και εσείς τι κάνατε για αυτό Δήμαρχε; Το ίδιο προσωπικό δεν είχατε όλα αυτά τα έτη;
Τέτοιο χάλι όμως δεν είχαμε ποτέ 19 Απρίλη και να μιλάμε για προϋπολογισμό.
Όσο αφορά το «βασανισμένο » ζήτημα των ανταποδοτικών τελών που χαρακτηριστικά αναφέρεστε πάλι , στην απάντηση προς εμένα στην οικονομική της 29 Μαρτίου σας απαντώ ότι σας δόθηκε η ευκαιρία σε προγενέστερη οικονομική με πρόταση δική μου και την σύμφωνη γνώμη της αντιπολίτευσης, να καθίσουμε όλοι σε ένα τραπέζι να βρούμε τη χρυσή τομή της επίλυσης των ανταποδοτικών και να γίνει μια αρχή για συνεννόηση του προϋπολογισμού κάτω από ειλικρινή διάλογο με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Αλλά προτιμήσατε τον εύκολο δρόμο της κινδυνολογίας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ‘’δεν θα είχατε να πληρώσετε τις υποχρεώσεις και τότε θα μιλάγαμε για πραγματικές ευθύνες’’.
Πραγματικές ευθύνες είναι οι δυσβάστακτες αυξήσεις τελών μέσο υγειονομική κρίσης, που όλοι οι Δήμοι έχουν κάνει γενναίες μειώσεις.
Προς το τέλος της σημερινής εισήγησης σας αναφέρετε ότι ‘’σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία στο Δήμο Καμένων Βούρλων γίνονται έργα πνοής και ανάπτυξης’’.
Ευελπιστώ αυτά που βλέπετε εσείς να τα δω και εγώ κάποια στιγμή !!!.
Χωρίς να θέλω να αφήσω ούτε ένα αναπάντητο ερώτημα δικό σας για τις πολιτικές μου επιλογές σας απαντώ με το παρακάτω απόφθεγμα ‘’Μάθε από το χθες , ζήσε το σήμερα και να ελπίζεις για το αύριο. Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να προβληματίζεσαι ‘’ –Άλμπερτ Αινστάιν-, αυτό λέει ειλικρινά η συνείδησή μου.
Μη αφήνοντας κανένα ερώτημα αναπάντητο Δήμαρχε όσο αφορά την οικονομική επιτροπή της 29 Μαρτίου αλλά και της σημερινής συνεδρίασης διαπιστώνω ότι ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΙΖΕΣΤΕ αλλά αντιθέτως δεν δείχνετε το παραμικρό ίχνος συναίνεσης . Ψηφίζω παρών και είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση προς το Δ.Σ.

ΘΩΜΑΣ ΒΟΡΛΟΒΙΤΗΣ είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 19 , ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ

Ανώνυμος είπε...

Ποια ειναι Θωμα για να τη μαθουμε και εμεις οι Κ/Βτες ?

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Φροιντ γιατι ησουν τοσο πρωιμος,δεν περιμενες να σου δωσει υλικο ο Βορλοβος για δεκα βιβλια με θεμα 'Μονομερεια και διπολικη διαταραχή΄

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι σχολιαστές άρχισα να ανησυχώ. Τελευταίο σχόλιο του ΤΡΑΧΑΝΑ στις 29/4. Πέρασαν 5 μέρες και ούτε ένα σχόλιο ? Τελείωσαν οι μάντρες του ΑΚ ? Ούτε ένα σχόλιο για τον συγχωριανό σου τον χιλίαρχο ?
Πούσαι βρε Κωστάκη ? Γιατί χάθηκες ?

Ανώνυμος είπε...

Πήγε για εξομολόγηση στους Παπάδες για να ζητήσει συγχώρεση,βοήθεια μας?

ΘΩΜΑΣ ΛΟΓΓΑΝΙΤΗΣ είπε...

ΚΆΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΤΟΣΚΑΝΗ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΆ ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ . Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ 30 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΆ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΆΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ 18 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΖΩΗ ΜΈΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΎ ΑΝΤΙΠΕΡΦ!ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Θωμά απ' το Κογκολογγό με το παράδειγμα δεν ανακαλύπτεις τον τροχο.
Πες όμως που και πως κουμπώνει με τα εδω.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρω οτι δεν αναρτωνται πραξεις πληρωμών στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Προμηθευτες διαμαρτυρονται γιατι δεν πληρωνονται. Δεν έχει χρηματα ο Δημος ή έχει γινει καμια προσφυγή ?
Αν καποιος ξερει περισσοτερα ας μας πληροφορησει.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μεσιε σχολιαζω οταν τρεχουν '' τα γεγονοτα '' οπως ελεγε ο λευτερακης ! Αυτη η ιστορια με τις μαντρες που λες ειναι 1) ηρθαν καποιοι εδω το 80 και αγορασαν ενα χωραφι στη θαλασσα και στη πορεια αφου ειδαν οτι τα εντοπια κοθωνια δεν ενδιαφερονταν για τουριστικες προοπτικες λενε δεν το φραζουμε να εχουμε ησυχαστηριο και πριβε πλαζ !--2) αυτο μετα εξελιχθηκε σε ενα πονηρο σχεδιο ωστε η περιοχη να παραγει φτωχεια και φτηνους εργατες χωρις απαιτησεις ωστε καποιες δουλειες να φαινονται πολυτιμες πχ σουπερμαρκετ εργοστασιο κλπ ! οταν καποιος παιρνει 100 ε τη μερα πουρμπουαρ στο τουρισμο πως θα τον κανεις να δουλευει για σενα για 20 ε ? κατι σαν τα κοθωνια του 60 που ειπαν στον δηθεν εθναρχη να χαλασει τη παραλια με το δρομο γιατι δε θα βρισκουμε εργατες για τις ελιες με το τουρισμο ! ---το πασχα ο σαρακιωτης μου εστειλε μηνυμα και θυμηθηκα τη βιλα στο κυμα και πηγα και ειδα αν την εχει πουλησει ! αρλουμπες, το μαυρο ναβαρα που το 11 ο πατερας του κοντεψε να με σκοτωσει οταν βγηκε αντιθετο ηταν εκει ! χαλαει το αριστερο προφιλ αν εχεις ακριβη βιλα στο κυμα με παρανομη μαντρα ,οποτε διεδωσε οτι τη πουλησες καλυτερα !------το 2006 ειχε κατεβει στις εκλογες ο αειμνηστος νωντας τσαμαδιας που εχασε ,εντιμος και ηθικος , ηταν οπαδος και αυτος της ιδεας του παραλιακου δρομου και ειχαμε συμφωνησει να συνεργαστουμε για να κινηθουν ενεργειες στη δικαιοσυνη για τις μαντρες και τη διανοιξη οταν θα τελειωναν οι ενστασεις το 2009, μας τα χαλασε η μοιρα και οτι εγινε το εκανα μονος !--- ακου την αποψη μου =το 2014 επρεπε να γινει αντδρχος ο βουλγαρης πρωτα λογω πειρας ! 5 χρονια δουλεψε με το συστημα σκουπα και φαρασι ολη μερα ,κακομαθαν ολοι να τα περιμενουνε ολα απο το δημο στις γειτονιες ! Αυτη η δημαρχια ολη απο το 14 ειναι ολοι χεστηδες και δεν μπορουν να φερουν τις αλλαγες που χρειαζομαστε !

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε από το 14 Βούλγαρης, Τσωμος να είχαν είδη αναλάβει θέσεις ευθύνης λόγω πείρας...τα πράγματα στον δήμο θα ήσαν τελείως διαφορετικά.

Ανωνυμο είπε...

Ο παραλιακος δρομος απο μονος του δεν ειναι η αναπτυξη . Αν ειχατε ολα αυτα τα χρονια εσεις που διαχειριστικατε τα δημοτικα θεματα , αν ειχατε φτιαξει το ' μεγαλο σχεδιο ' της περιοχης με καθετους δρομους και παραλληλους προς την παραλια και ειχατε βαλει το λογγο στο σχεδιο να 'βλεπει' θαλασσα ' τοτε θα ηταν διαφορετικα. Απλα τα μικροκομματικα του σημερα ηταν πανω απο το καλο του μανρινου αυριο. Οποτε μην λετε αυτοι του 1960 πολιτικοι φταινε για τα χαλια γιατι το κακο γινοταν και επι 1990 2000 2010 2020 και συνεχιζεται

Ανώνυμος είπε...

Κ. Τραχανά μια ερώτηση που είναι και πρόταση του Συλλόγου ενεργών δημοτών Κ.Β. προς κάποιους φίλους από τον Άγιο Κων/νο,που είχαν παρεβρεθεί στην ποιο πρόσφατη συνέλευση.
Γιατι δεν ιδρύεται έναν αντιστοιχο σύλλογο στον Άγιο Κων/νο;Με 20 ιδρυτικά μέλη και ένα καλό καταστατικο παίρνετε την εγκριση του πρωτοδικείου Λαμίας αμέσως.Ετσι αντί να πλαναρετε εκκεντρα ανάλογα της ψυχολογίας που έχει ο καθένας σας ,ομογενοποιειτε και κυρίως αυξάνετε την δυναμικη στην οποία αναπτυξιακή πρόταση προς τον Δημο.Αθτι που κάνετε σήμερα είναι μοιρολατρικος χωριατισμος.

Ανώνυμος είπε...

Διορθ:(Αυτό).

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Να μπορουμε να συννενοηθουμε ο παραλιακος δρομος θα φερει την αναπτυξη ,δεν ειναι απο μονος του αναπτυξη !Και εννοω αυτο που ειχα συμφωνησει με τον αντωνιου ,παραλιακος δρομος σε ολο το δημο ,ασχετα αν οι παραλιες του μαλιακου υστερουν ! Μην ξεχναμε στο ματι καηκαν ανθρωποι γιατι ηταν φραγμενες παρανομα παραλιες !Αυτο με τους καθετους, ειναι μια δικαιολογια των λακεδων υπηρετων αυτων που εχουν ιδιωτικη παραλια ,πχ καθετος κοτσιδακου που ειναι διπλα στο φραγμενο αιγειαλο μαυρου ,πατριαρχειου κλπ ,να οριστε πηγαινετε για μπανιο 80 μετρα πιο περα στο καθετο που εχει ελευθερη παραλια ,τι θελετε τωρα εδω μπροστα σε μας ? δε σας φτανει τοσος χωρος για μπανιο ? ο παραλιακος θα αναδειξει οικοπεδα που ειναι κρυμενα τωρα ,θα γινουν ταβερνες ,καφε ,ξενοδοχεια μικρα και μεγαλα και θα ειναι διαφημιση για το τοπο μας ! η αρκιτσα ειχε παραλιακο δρομο που σταματαγε στο κλαμπ καλαμια ο ενας απο τη μερια του λιμανιου και ο αλλος απο τη μερια της λειβανατας και ειχε και καθετους ! θυμαμαι που εβαζα 4χ4 και συνεχιζα μεσα απο παραλια οταν δεν εβρισκα χωρο σταθμευσης στη ξηρα το βραδυ ! μονο το 15υγουστο ειχε κοσμο ! οταν το κλαμπ καλαμια πηγε 5 μετρα πανω και ενωθηκαν οι δρομοι το 2002 τοτε εγινε κοσμοπολιτικο απο ανοιξη και ανοιξαν πολες μικρες τουρ επιχειρησεις !Παραλληλος πισω δρομος με τη παραλια γινεται οταν εχεις πολλα καμπινγκ που ειναι διπλα στη θαλασσα πχ νεοιποροι προς πλαταμωνα ,τοτε κανεις το δρομο πισω για να παραμενει σαν φυσικο τοπιο μπροστα, δεντρα του καμπινγκ και θερμαικος με αιγειαλο τεραστιο και ουτε υποψια μαντρας και καταληψης !Σε αυτο το χαλι ειμαστε πρωτοι στην ελλαδα εμεις και το ματι ! Ο παραλιακος πρεπει να ξεκινησει απο το σελ και να φτασει ποταμι λογγου ,σε αυτο ειμαι καθετος ! Αυτη η περιοχη ειναι φιλετο και κανεις δεν μιλαει ,εγω αυτα περι χιλιαρχου δεν τα ακουω καθολου , οι πραξεις σε κανουν ηρωα ,οχι οι ψηφοι ,ουτε οι νικες στις εκλογες ! Το σχεδιο λογγου δεν θες να το καταλαβεις αστο ! ----------------Μεσιε ο συλλογος καμ βουρλων εδωσε λευκη επιταγη το δεκεμβρη στο δημο ! συμφωνησε με το τεχν προγραμμα του δημου =1 εκ ευρω για πολιτ κεντρο με δημο ξεφτυλισμενο νοικαρη ,ενοικιαζομενο δημαρχειο που δεν χωραει το δσ και παλιο κτιριο ,ενοικιαζομενο ιατρειο μωλου ,ενοικιαζομενο δημαρχειο αγ κωνν και δεν ξερω για το ιατρειο καμενων ! Αν καποιος απο το συλλογο αυτο ξερει απο οικονομικα τοτε εγω ειμαι καθηγητης του παν τεξας ! Οπως αυτο το μπλογκ εγινε καλλικρατικο ετσι και ο συλλογος πρεπει να γινει για ολο το δημο η απλα δε θα εχει σπουδαιο ρολο ! Να κανουμε κι εμεις συλλογο ειναι οτι καλυτερο για το διαιρει και βασιλευε ! Σας μιλαω γνησια πολιτικα το κεντρο ειναι οι δημ εκλογες και το πιο σημαντικο το ποιος θα ειναι δημαρχος γιατι ετσι ειναι το συστημα ,οχι αλλους ανικανους κωλοτουμπες στο δημο ,δεν ειναι χωριατια αυτο ειναι εξυπνη μελετη τοπικης πολιτικης ιστοριας ! Σας αναλυω γιατι μειναμε στασιμοι και το τροπο να βγουμε απο το τελμα !

ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά.
Για την διάνοιξη παραλιακού δρόμου από τον ΑΓΙΟ έως τις εκβολές του χειμάρρου στο λόγγο, να κάνω ένα σχόλιο.
ΑΙΓΙΑΛΟΣ: Ορίζετε η ζώνη της παραλίας που φθάνει το ανώτερο ύψος κύματος(συνήθως χειμέριο κύμα).
ΠΑΡΑΛΙΑ: Ορίζετε ζώνη 30-50 μέτρων που προστίθεται σε αυτή του αιγιαλού, αναλόγως την δομημένη περιοχή.
Όλη αυτή η ακτίνα γης ανήκει στο δημόσιο, οπότε φαινομενικά είναι ποιο εύκολο να γίνει δρόμος από ότι οι κάθετοι δρόμοι που προαναφέρθηκαν και με λιγότερες αποζημιώσεις.
Για να γίνει έργο συστήνετε μια επιτροπή αποτελούμενη από παράγοντες και υπαλλήλους του υπουργείου οικονομικών, της κτηματικής,της περιφέρειας, του λιμεναρχείου,κτλ με την επίβλεψη του υπουργού οικονομικών.
Τον υπουργό τον έχουμε στην πόρτα μας, το θέμα είναι υπάρχει η πολιτική βούληση, υπάρχει η επιθυμία των εκπροσώπων του δήμου να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί πρέπει να χαλάσει η μαγιά ορισμένων η θα μένουμε πάντα στα προεκλογικά ευχολόγια;
Αυτή την στιγμή στην παραπάνω ακτογραμμή που συζητούμε λειτουργούν 4-5 επιχειρήσεις ενώ θα μπορούσε να ήταν 200, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ανάπτυξη του τόπου μας και κυρίως να αποφύγουμε την φιλοσοφία της νερατζιας!!!
Όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν για τι μιλαω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ.

Ανωνυμο είπε...

Να ξεκινησει ο δημος να αποζημειωνει πρωτα αυτα που ειναι δευσμευμενα στο Μωλο , Στα Καμ.Βουρλα και στο Αγιο Κων/νο

Ανώνυμος είπε...

Κ. Λιάκο είσαι ποιο στρωτός στην σκέψη.
Το θέμα αυτό είναι από μόνο του πολυδύναμο.
Ο ορισμός του παραλιακού μετωπου Αρκιτσας-λιβανάτας ως προηγηθεν έργο 'πιλοτος'ειναι σωστός με τις εξής παρατηρήσεις.
Α.ο Δήμος εκεί είναι διαφορετικός.
Β.Προυπαρξη υποδομής (εκτεταμένη αρχικη πρόσβαση )
Γ.Μεταβιβασεις οικοπέδων με εξασφάλιση μετακίνησης και εισόδου
(Θαλάσσιο μέτωπο).
Δ .Κτηματαγορα αντιστοιχης των Καμ Βούρλων
Ε .Υψηλός μέσος όρος εισοδήματος(αγοραστές)
άρα και ανεπτυγμένη αίσθηση του πρέπει και του μπορώ.
Η προσπάθεια διάνοιξης εδώ δεν είναι ζήτημα κάποιων "ζηλωτών"αλλά συντεταγμένων προσπαθειών.Τραχαναδες,και Φασολάδες δεν μπορεί να είναι συνέχεια το κύριο μενού.

ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Φίλε μου σε πληροφορω ότι και η περιοχή για την οποία συζητάμε έχει αρκετή δυναμική και πολλά από τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις πιο πάνω.
Να ενημερώσω ότι προ κρίσης τα παραθαλάσσια αγροτεμάχια είχαν φθάσει να πωλουνταιεως και100.000 το στρέμμα!!!
Το πρόβλημα ήταν όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρξε ένας διάλογος για το τι ακριβώς θέλουμε να είμαστε σαν μέρος και με ποιον τρόπο θα τα καταφέρουμε.
Βέβαια πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το εγχείρημα θα έπρεπε να ήταν η εκάστοτε δημοτική αρχή.
Αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα οι νέοι ιδιοκτήτες γης, να νομίζουν ότι έχουν αγοράσει κατά κάποιο τρόπο και την παραλία. Μάλιστα θυμάμαι παλιότερα κάποιοι μας έκαναν παρατηρήσεις γιατί περνούσαμε η κάναμε μπάνιο εκεί μπροστά!!!
Συγνώμη αλλά αυτό πρέπει να αλλάξει, εάν θέλουμε να πάμε μπροστά και να κρατήσουμε την νεολαία στον τόπο μας.
Για να μην παρεξηγηθω δεν μιλάω για αντεκδίκηση αλλά για συνυπαρξη.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Λιακο να σε διορθωσω , η παραλια που μπορει να γινει δρομος μπορει να ειναι και 10 μετρα μετα τον γυαλο , για να γινει εργο πρεπει να επικαιροποιηθει η μελετη ταυτοποιησης που ηδη υπαρχει στο δημο και μετα αναθεση των πραξεων αναλογισμου ,μολις τελεσιδικησουν και εξωφληθουν τα οποια λεφτα που αναλογουν ανοιγει δρομος! ---εσυ που θες να εισαι προσβλητικος και θες να θολωσεις τα νερα Α) σχεδον ιδιος δημος ημασταν τοτε λειβανατα-αρκιτσα και αγκωννος και αυτοι μαλιστα υστερουσαν αρκετα ,τα ξαδερφια μου ερχοντουσαν αγιο στα 80ς για σινεμα ,ντισκοτεκ ,θαλασσια ποδηλατα ,κοντραμπαντο μπαρ κλπ! Β) και σε μας τωρα υπαρχει μια υποδομη με 5 καθετους δρομους για προσβαση ! Γ) ολα τα οικοπεδα-χωραφια εχουν προσβαση ειτε εμπρος ειτε απο πισω και σε εμας ! Δ κ Ε βλακειες γραφεις ! Να σου δωσω και αλλο παραδειγμα τουριστικης αναπτυξης παραλια λαρισας ,απο παθε ,αγια ,ανεβαινεις οσσα βουνο,κατεβαινεις θαλασσα αγιοκαμπο σωτηριτσα βελικα κοκκινονερο =ολο παραλιακος δρομος με τουριστικα μαγαζια πανεμορφα τοπια και παραλιες ,στομιο,ομολιο και αφου εχεις κανει το γυρω της οσσας ξανα παθε στη γεφυρα πηνειου! Αν δεν εχεις παει να πας !Ο τοπος χρειαζεται μια καπιταλιστικη επανασταση γιατι το στατους κουο που ζουμε δεν εχει ονομα !

Ανωνυμο είπε...

Τραχανα αφου θες καπιταλιστικη επανασταση γιατι εισαι με το Συριζα ; η ο Συριζα ειναι καπθταλιστικη επανασταση ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ. ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ. Ο.Φ.Α.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Σας το εχω ξαναπει αριστερα μονο στην κρατικη ασφαλεια, υγεια,ασφαλιση συνταξης και παιδεια ,ολα τα αλλα ειναι καπιταλισμος =φιλελευθερη δημοκρατια !Το προγραμμα του συριζα =υγειης επιχειρηματικοτητα και καλα αμοιβομενες θεσεις εργασιας !Αυτο με τις φραγμενες παραλιες ειναι χουντα !Εχουμε ψηφισει το μααστριχτ ,ευρω 1993 ! Το εχει πει και ο πρωην βουλευτης μιχελης ,μεσα στο συριζα υπαρχουν αριστεροι ,κεντρωοι και κεντροδεξιοι ! Οταν ακουτε συριζαιο να σας λεει μονο για αριστερα δωστε του υπογλωσσια νοβαρτις να συνελθει!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι Ζαιοι τι είναι ένα συνονθύλευμα παρτακιδων του κλεπτοκρατικου ΠΑΣΟΚ,συνδικαλες του κρατικού παρασιτισμού και συνταξιούχοι εισοδηματιες σε ηλικία γάμου.Τουλαχιστον ο τραχανάς δεν είναι τρουπωμενος αλλά μαχόμενος στη πραγματική οικονομία.