20 Απριλίου 2021

Καταγγελία – Έργα σε παραλία και αιγιαλό

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

-----Προωθημένο μήνυμα-----
Από: "ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ"
Προς: "g.liaskou@gspp.gr" <g.liaskou@gspp.gr>
Κοιν.: "Α.Τ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ" <atkamenonvourlon@astynomia.gr>
Απεσταλμένα: Τρί, 20 Απρ, 2021 στις 11:34
Θέμα: ΕΡΓΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΕΙΑΛΟ

ΠΡΟΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΛΠ---

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΟΤΕΛ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓ ΚΩΝΝΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΌΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ . ΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ,ΕΚΧΕΡΣΩΝΕΙ ΤΑ ΒΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ,ΙΣΩΣ ΕΚΕΊ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΊ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΖΩΝΗ ΠΟΥ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΘΝ ΟΔΟΥ .Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΊΧΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ-----

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΊΜ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΝΟΣ ΤΗΛ 69******


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαφιε

Ανώνυμος είπε...

Ρε αμοιβάδα, από πότε η καταγγελία παράνομων ενεργειών είναι χαφιεδισμός?
Άμα ήμασταν όλοι σα και σένα αλήτες θα είχαμε ζούγκλα και ο κάθε ένας θα έκανε ότι γούσταρε.
Υπάρχουν νόμοι που οφείλουμε όλοι να τους τηρούμε. Δεν συμφωνείς?

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε θιασωτη χαφιέδων. κουκουλοφορε. ταγματασφαλιτη

Ανώνυμος είπε...

Καταγγελία επώνυμη είναι κατά αρχήν ηθικά αιτιολογημένη.
Από την μεταγενέστερη διαδικασία θα αποδειχθεί αν ο καταγγελιών είχε δίκιο η όχι.Παντως στις προηγμένες χώρες δεν υφίσταται η εννοια χαφιεδισμος αλλά έννομο συμφέρον.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανοπλαγιά εσυ θες να παρεις και το χρίσμα;
Αγόρι μου εσυ είσαι τελείως αμόρφωτος. Ούτε για προβατα δεν κάνεις. Στέλνεις επίσημο έγγραφο και τώρα και το προηγούμενο στον Εισαγγελέα, γράφεις με κεφάλαια, ξεκινάς το κείμενο λέγοντας γειά σας, συνταξη ανυπαρκτη, δομή λόγου για τα πανηγυρια. Άντε κάνε μας τη χάρη βρε χωριάτη.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοιους αγωνιστές θέλει,"Σταχανοβίτες".

Ανωνυμο είπε...

Δηλαδη ο Τραχανας εχει εννομο συμφερον για αυτο ; η απλα θελει να ειναι το επικεντρο συζητησης και προβολης ;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλαρακο δεν ειμαι συνταξιουχος μια καταγγελια στα γρηγορα γραφω ,ελα να σου δειξω ποσο αγραμματος ειμαι οταν επαιρνα επιδοτηση το 2000 σαν νεος αγροτης για κατασκευη αγροτικης κατοικιας και αλλα αγροτικα προγραμματα ! Αυτος που ειπε εννομο συμφερον εκανε λαθος υπαρχει το δημοσιο συμφερον να μην κανει ο καθενας οτι του καπνισει στις παραλιες που ειναι ο χρυσος της περιοχης μας !Ο πατερας μου εχει εμποδισει τη καταληψη της παλιας παλιας ε.οδου λαμιας αθηνας που δεν χρησιμοποιουνταν γιατι επεσε η γεφυρα και η μανταμ ενω ειχε παρει τα χρηματα της απ-ριωσης σκεφτηκε να την ξανακανει χωραφι για να μην κοβει στα δυο το κτημα της , στα τελευταια της καταλαβε τι ειναι η ζωη και αγορασε το ιατρειο! Δεν υπαρχει ακομα χρισμα απλα ο τοπικος συριζα πρεπει και θα ειναι παρων στις δημ εκλογες και μην επικεντρωνεστε σε μενα αλλα στην ουσια της δημοσιευσης !

Ανώνυμος είπε...

Μπλογκερ, ευτυχώς που βάζει το όνομα του και τον ξεπερνάμε, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να πάμε όλοι μας για το Δαφνί. Πες του να κάνει ένα δικό του μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Τραχανοβιτς,το δημόσιο συμφέρον σε σχέση με το έννομο είναι διαφορετικά πράγματα.
Το έννομο είναι δικαίωμα του πολιτη βάση νόμου.
Το δημόσιο συμφέρον είναι αφαιρετική έννοια,που μπορεί να προσδιοριστεί αναλόγως.
Δηλ πχ το δημόσιο συμφέρον για την ονομασία των Σκοπίων ποια είναι;Επίσης στην περίπτωση μιας τουριστικής εγκατάστασης παράτυπων ή παρανόμων ενεργειων οπως πισίνες Γαληνη η Διαμερίσματα Λεβέντη η ένα Μπιτς μπαρ όπως Λαρουμ κλπ.Ολα αυτά αναπτύσουν δουλειές,πληρώνονται ΕΦΚΑ,είναι συμφέρουσες για το δημόσιο ή όχι;Άρα εσύ κ. καταγγέλων πράττεις σύμφωνα με το έννομο το οποίο μπορεί να συμπίπτει και με το δημόσιο ή και όχι.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μεσιε δεν εχω εννομο συμφερον ατομικα οταν λεω =θελω ανοιχτες παραλιες !Ολοι θα κερδισουν για αυτο το χαρακτηριζω δημοσιο

Ανώνυμος είπε...

Πάλι λάθος καταλαβαίνεις.Οταν λέω ότι έχεις έννομο συμφέρον σημαίνει ότι
με την καταγγελία τεκμηριωνεις το ατομικό σου δικαίωμα να έχεις πρόσβαση σε ανοιχτο δημόσιο χώρο όπως βάσει του νόμου θεωρούνται όλες οι παραλιες της πατρίδα μας, αρα η ανοικτές παραλίες είναι μέσα στα ατομικά σου δικαιώματα τα οποία κάποιος με εκνομες ενέργειες τα καταπατά.
Το δημόσιο συμφέρον είναι άλλο θέμα ποιο πολύπλοκο,και ιδεαλιστικό(το εξήγησα προγενεστερα)ένα ακόμη παράδειγμα ,το κράτος χρέωσε τις επόμενες γενιές με δις ευρώ για να δημιουργήσει πελατειακή δομή προς όφελος μιας σημερινής κρατικοδιαιτης νομενκλατούρα .Ποιο είναι το δημόσιο συμφέρον στην προκειμένη,η υπερχρέωση των επόμενων γενεων ή το βολεμα κάποιων σημερινών;Επειδή είναι ρητορική η ερώτηση απαντώ. Ανάλογα σε ποια πλευρά τίθεται η ερωτηση?Εύχομαι να είσαι καλά *Σταχανοβίτη*σ.Τραχανοβιτς.

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθείτε να συνεννοηθείτε με τον ΤΖΟΜΠΑΝΗ τον Τραχανα. Άντε καλά.