26 Απριλίου 2021

Απάντηση στο άρθρο «ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΠΡΩΤΙΑΣ»

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Έγραψε προ ημερών ο Τραχανάς Κώστας ένα άρθρο και έβαλε κάποιες φωτογραφίες με κτίσμα της εκκλησίας (στην άκρη των Αγίου Κωνσταντίνου) που έχει μάντρα στα όρια της Θάλασσας, αλλά παρέλειψε να μας πει ότι ακριβώς δίπλα υπάρχει άλλη ιδιοκτησία (μεσοτοιχία μάλιστα) που έχει την μάντρα του 10 μέτρα ποιο μέσα στην Θάλασσα.

Γιατί δεν σας ενόχλησε κύριε και η δίπλα μάντρα? Φίλος σας είναι? Είναι επιλεκτική η όχληση που νοιώθετε? Ή απλά έχετε μένος με τα εκκλησιαστικά?

Όπως και να έχει, έχετε άδικο, και προσεγγίζεται το θέμα ρατσιστικά για να μην πω κάτι άλλο βαρύτερο.

Μαζέψου λίγο κύριε Τραχανά, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. 

Πάρτε και μια φωτογραφία από το Google Earth που τόσο συχνά χρησιμοποιείτε, για να καταλάβουν όλοι πόσο άδικος είσαι.


6 σχόλια:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΤΖΙΟΒΑΝΙ γραψε το ονομα σου μην κρυβεσαι ! Απο αρχη =το 2010 εκανα καταγγελια προς απαντες που εχουν μαντρα στον αιγειαλο η παρανομη μεσα στο κτημα τους στον εισαγγελεα ,ελεχθηκαν απαντες ακομα και η μπλουμπει που εχει απλα πεζοδρομιο μου το ειπε ο ιδιος !Αρα οποιος κλεινει παραλια πριβε με μαντρα ειναι εχθρος μου ! Στη συγκεκριμενη δημοσιευση που εκανα διαβαστε τη ,αναφερω οτι η μαντρα του πατριαρχειου ειναι η μονη επικινδυνη γιατι εχει παρει κλιση 20 μοιρες προς τη θαλασσα και εχει διαλυθει απο το κυμα . Επειδη εχω διαβασει την μελετη ταυτοποιησης αιγειαλου παραλιας με το εθν κτηματολογιο , η διπλα μαντρα που λες ειναι παρανομη αλλα εντος ιδιοκτησιας ,ο αιγειαλος δεν ειναι παντου ευθεια ! Η προηγουμενη μαντρα ιδιοκτησια μαυρου ισως ακομη ,που ειναι χαμηλη 30 ποντους και μετα εχει σιτα ειναι επισης μεσα στον αιγειαλο και τοτε εκανε παραπονα στον πατερα μου που τον κατηγγειλα ,τουλαχιστον δεν ειναι επικινδυνη και ετοιμοροπη !Σε ευχαριστω που εδειξες οτι ειμαι ο μονος που θελει αυτο το ονειρεμενο εργο =παραλιακος δρομος !

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν πούμε στην Εκκλησία να κάνει εργασίες στήριξης της μάντρας, θα είμαστε όλοι οκ?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

οχι δεν ειμαστε οκ ,κανονικα πρεπει να παει 14 μετρα πανω αν θελουμε δρομο και παλι δεν μπορει να κανει βαρεως τυπου περιφραξη απλα σιτα η πλεγμα , αλλα θα μπορουσαμε να δειξουμε ανοχη τουλαχιστον σε μια τετοια κινηση

Ανώνυμος είπε...

καλα καλα. θα παρεις τα rx:moy.
αν δεις εσυ ποτε την μαντρα να παει εστω και μισο μετρο πισω να μου γραψεις

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αυτο δε γινεται με το καλο αυτο γινεται μονο με το νομο ,αλλα ο δημος ψηνει αρνι ολο το χρονο

Ανωνυμο είπε...

ΣΚ ΠΑΣΧΑ 35 ΒΑΘΜΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ . ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΨΗΤΟ ......ΚΑΙ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ