04 Μαΐου 2021

Καμένα Βούρλα: Γεμάτοι από κόσμο οι εξωτερικοί χώροι σε καφετέριες και εστιατόρια

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Προορισμός πολλών αποτέλεσαν τα Καμένα Βούρλα τις πρώτες ημέρες της επανεκκίνησης της εστίασης!

Τα Καμένα Βούρλα με το άνοιγμα της εστίασης απέκτησαν και πάλι περισσότερη “ζωή” στην παραλιακή οδό αφού πλέον δεν κυκλοφορούσε ο κόσμος μόνο στο πεζοδρόμιο αλλά και κάθησε στις καφετέριες και στα εστιατόρια της λουτρόπολης.

Πολύς ήταν ο κόσμος αυτές τις μέρες που επισκέφτηκε τα Καμένα Βούρλα. Επισκέπτες και κάτοικοι απόλαυσαν το καφέ, το ποτό -έστω και εως τις 22:45 λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας- και το φαγητό στα πολλά και καλά καταστήματα!

Ο www.fonografos.net μιλώντας με καταστηματάρχες δήλωσαν ότι περίμεναν πώς και πώς να ξεκινήσουν και πάλι, τηρούνται όλα τα μέτρα και τα πρώτα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Ευελπιστούν από εδώ και στο εξής να λειτουργήσουν κανονικά, ενώ να σημειωθεί ότι με την λειτουργία της εστίασης, πόσα πολλά άτομα απασχολούνται και εργάζονται.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από σήμερα 4/5/2021 στο fonografos.net 
    

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας μην εχουμε αυταπατες η μοναδες της Εστιασης και ψυχαγωγιας ειναι το βαρυ πυροβολικο της παρασιτικης οικονομιας μας και κατα συνεπεια της απασχολησης.

Ανώνυμος είπε...

Tέζα και ο Κοτσιδάκιας ο Ποδέμος κολληταρι των Ζαιων αφου ρουφηξε καποια εκατομμυρια απο το καθεστως Τζαβεζ και απο την θεοκρατια του Ιραν?