26 Απριλίου 2021

Μην βαράτε το σαμάρι (για πολλοστή φορά)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες

Πρόσφατα ο Δήμαρχος μας, χρησιμοποίησε την δικαστική οδό σε μια προσπάθεια του να φιμώσει την ελεύθερη έκφραση και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων.

Δηλαδή ο Δήμαρχος μας, δεν θέλει να λέμε την άποψη μας, ούτε δια ζώσης ούτε ηλεκτρονικά, και φοβάμαι πως δεν θα θέλει ΚΑΝ να έχουμε άποψη, και μάλλον θέλει να ΜΗΝ ασκούμε κριτική σε αυτόν και στα άλλα θεσμικά όργανα του Δήμου μας,... δηλαδή να κάνουν ότι γουστάρουν και να μην τους ‘καίγεται καρφάκι’.

Έμαθα από τους εναγόμενους (μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας), ότι ο μεν πρώτος θα πρέπει να απολογηθεί γιατί γράφει επωνύμως την άποψη του για την τοπική αυτοδιοίκηση και τον Δήμαρχο μας, ενώ ο δε δεύτερος κατονομάζετε ως διαχειριστής και κλήθηκε από την δικαιοσύνη να αποσύρει από το blog αυτό το επώνυμο άρθρο του πρώτου, (προσωρινά), άρθρο που κατά τον ενάγοντα είναι ποινικά κολάσιμο, κλπ κλπ

Ας μην σας κουράσω με άλλα δικαστικά νέα, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου άλλωστε.

Η πρώτη ουσία του πράγματος είναι καταρχήν και κατά το κοινώς λεγόμενο, ότι ‘η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει να φαίνεται και τίμια’.

Πράγμα που σημαίνει, ότι δεν μπορεί ο άλλος (ο δημότης δηλαδή) να σε εμπιστευτεί για να διαχειριστείς τα χρήματα του και το αύριο αυτού του τόπου(κύριε Δήμαρχε), όταν αποδεδειγμένα (έστω και στον προσωπικό σου βίο), όντας πάντα δημόσιο πρόσωπο και εφόσον εκπροσωπείς έναν θεσμό, να υπάρχουν σοβαρές υποψίες σαφής παρανομίας. Προφανώς και κάνω αναφορά στις μηδενικές φορολογικές δηλώσεις (που μέσω του ΔΙΑΥΓΕΙΑ και το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ γνωρίζουμε όλοι νόμιμα), ενώ από την άλλη μεριά, όλοι ξέρουμε ότι ο Δήμαρχος είναι ένας καταξιωμένος γιατρός, από τους καλύτερους του είδους, με μαγαζί γωνία κλπ κλπ. Με δεδομένα λοιπόν τα παραπάνω είναι εύλογο να υπάρχει συνολική κριτική και ταυτόχρονα να υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις και υποψίες ότι ανάλογες πρακτικές μπορεί να εφαρμοστούν και στα Δημαρχιακά.

Η δεύτερη ουσία του πράγματος είναι ότι, ‘μην βαράτε το σαμάρι’. Το blog καταγράφει απόψεις, θέσεις και προτάσεις, των δημοτών. Άλλες καλές και άλλες κακές. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΤΟ BLOG, πόσες φορές πρέπει να το πω για να το καταλάβετε? Αναζητήστε τα πραγματικά προβλήματα στον καθρέπτη σας, στις παλιές διοικήσεις, στην γενικότερη οικονομική κατάσταση του τόπου μας αλλά και όλης της Ελλάδας. Στο blog υπάρχουν συγκεκριμένες πολιτικές (διαβάστε πάνω δεξιά), και τα ενυπόγραφα άρθρα δεν υπόκεινται σε κανενός είδους λογοκρισία. Τουναντίον τα ανώνυμα άρθρα και σχόλια ,υπόκεινται σε κριτική εφόσον διαπιστώνουμε (με τη δικιά μας ηθική) ότι ξεπερνούν τα εσκαμμένα, ενώ πάμπολλες φορές έχουν διαγραφεί σχόλια με την απλή κατάθεση όχλησης μέσω email (όπως άλλωστε περιγράφει και η πολιτική χρήσης του blog, πάνω δεξιά επαναλαμβάνω).

Καλό Πάσχα
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Κώστας Γιαννακούρος
Διαχειριστής του ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Blog 

ΥΓ (για την ιστορία πάντως εγώ το κατέβασα το άρθρο, προσωρινά, μόλις έμαθα από τους εναγόμενους την εντολή του δικαστή)

4 σχόλια:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Το μπλογκ ευτυχως μονοπωλει την τοπικη ενημερωση και εσυ φιλοξενεις τις αποψεις ολων μας με ευγενεια και τωρα που ειπες και το ονομα σου το μπλογκ ανεβηκε και αλλο ! Ο εμπορικος συλλογος καμ βουρλων αν δεν σου στελνει ενημερωσεις αυτος εκτιθεται στα μελη του ! Να εισαι καλα καλο πασχα σε σενα και ολους !

Ανωνυμο είπε...

Γιατι μονο Καμμενα βουρλα μπλοκ ... νομου Φθιωτιδας επρεπε να γραφει.... αλλα παλι Λαμια θα επεφτε ... οποτε τα ιδια .....

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραια μεχρι εδω τα λετε,ας παμε ομως παρακατω.Με την εκδικαση των ασφαλιστικων της 15ης Απριλιου τι εγινε;Θα εχει ενδιαφερον να δουμε την αποφαση,ετσι για να δουμε ποσο πατο εχουμε πιασει ως κοινωνια και ως κρατος δικαιου...

Ανώνυμος είπε...

Χέστηκε η φοράδα στο αλωνι.