07 Απριλίου 2021

Εισήγηση Εκτελεστικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για το σχέδιο του στρατηγικού σχεδιασμού Δήμου Καμένων Βούρλων 2020-2023

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι αλλά αυτό λέγεται ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενο είναι σε μεγάλο βαθμό ΚΑΚΗ αντιγραφή του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2019 που επιμελήθηκε ο τότε Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κάκαρης
Πρώτη θέση οι ανακρίβειες. Σταχυολογώ μερικές :
Σελ 60- Στην περιοχή του Δήμου λειτουργούν 3 ΚΑΜΠΙΝΓΚ, 5 ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ, 68 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ + 1 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ που λειτουργεί όλο το χρόνο
Σελ 63 – ΘΕΡΜΑΛΙΣΜΟΣ : Τα Καμένα Βούρλα, λόγω των Ιαματικών Πηγών, είναι ένας από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς ενώ αποτελούν το μεγαλύτερο και πληρέστερο τουριστικό θέρετρο της Κεντρικής Ελλάδας.
Σελ 64 – Στα Καμένα Βούρλα υπάρχει το δεύτερο μεγαλύτερο κάπινγκ της Ελλάδας, που φιλοξενεί χιλιάδες τουριστών κάθε καλοκαίρι
Σελ 69 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΑΓΟΜΕΝΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ∆ΗΜΑΡΧΟ, μεταξύ άλλων και 7. Αυτοτελές Τμήμα ∆ημοτικής Αστυνομίας
Σελ 200 – Σύμφωνα με το όραμα της ∆ημοτικής Αρχής για την επικράτεια του ∆ήμου Καμένων Βούρλων προωθείται η αναβάθμιση των τεχνικών και κοινωνικών υποδομών και υπηρεσιών και η καινοτομία, με στόχο την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.
Σελ 201 – Το στρατηγικό σχέδιο που έχει μεσοπρόθεσμο χρονικά ορίζοντα (μέχρι το 2020) στοχεύει κύρια στην μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του ∆ήμου και στην ενεργό συμμετοχή των δημοτών.
Και δυο διαπιστώσεις
Σελ 156 – Από τα απολογιστικά στοιχεία του 2019 διαπιστώνεται ότι η υπηρεσία ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης (ανταποδοτική υπηρεσία) έκλεισε με έλλειμμα στη χρήση, δηλαδή τα εισπραχθέντα ανταποδοτικά έσοδα ήταν λιγότερα από τις πληρωθείσες δαπάνες της υπηρεσίας αυτής. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι ο ∆ήμος Καμένων Βούρλων θα πρέπει να ισοσκελίσει τη διαφορά αυτή, ακόμα κι αν απαιτείται αναπροσαρμογή των αντίστοιχων τελών. (Συμπεράσματα από την χρήση έτους 2019) Σύμφωνα με τα παραπάνω, ο ∆ήμος Καμένων Βούρλων θα πρέπει να καταβάλλει προσπάθειες για να αυξήσει τα ίδια τακτικά του έσοδα και να εντατικοποιήσει την χρήση της περιουσίας του για να βελτιώσει τους δείκτες της οικονομικής του κατάστασης.

Ανώνυμος είπε...

Πιάσε το αυγό και κούρεψε το.

Ανώνυμος είπε...

Η κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος πραγματοποιείται μέσα στο πρώτο εξάμηνο της δημοτικής περιόδου (αρχή 1/9/2019) και πρέπει να εξειδικεύεται κατ’ έτος σε Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης και ετήσιο Προϋπολογισμό. Αυτό έγινε στο 4ο εξάμηνο και δεν βλέπω εξειδίκευση κατ’ έτος.
Αυτό είναι ένα κείμενο του ‘’ποδαριού’’ εξ αιτίας της πίεσης που ασκήθηκε από την Αποκεντρωμένη στον Δήμο λόγω προσφυγής συνδημότη μας στις 28/12/2020 η οποία απορρίφθηκε λόγω μη έννομου συμφέροντος !
ΝΑΙ μιλάμε για την Αποκεντρωμένη που απορρίπτει όλες τις προσφυγές επειδή όλα όσα κάνει η δημοτικά αρχή είναι νόμιμα. ΝΑΙ φίλε μου, μην εκπλήσσεσαι. Εμείς είμαστε οι παράνομοι που επισημαίνουμε τι λένε οι νόμοι!

Ανώνυμος είπε...


ΑΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ 1)

Ανώνυμος είπε...
Σωστά φίλε 8.04 πμ δημιουργικός διάλογος σημαίνει και πρόταση,κάνε την αρχή εσύ.Προτεινω ως θέμα συζήτησης με τίτλο "ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ".
Με αυτό τον τρόπο θα ξεκινήσει ένας πολιτικός διάλογος με σκοπό την βελτίωση του δημοτικού έργου.
Παράλληλα η ίδια ομάδα θα είναι το φυτώριο για μια μελλοντική κίνηση διαδοχής έξω από κόμματα και τα συναφή.
Ανώνυμος είπε...
στο σχόλιο περι δημιουργίας θεματικης ενότητας για
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ θα προσθέσω και να υπάρχει και ορθολογική προσέγγιση ως εξης :

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΗΜΙΑΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΦΙΚΤΗΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ 2)

Ανώνυμος είπε...
ΕΡΓΟ: Αποχέτευση Αγίου Κων/νου:
Στο παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε, την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων.
Επόμενο στάδιο θα πρέπει να είναι η ένταξη σε πρόγραμμα χρηματοδότησης και η κίνηση της διαδικασίας δημοπράτησης των υποέργων.
Εδώ απαιτείται προσοχή στους όρους διακήρυξης –διαγωνισμούς κλπ
ΕΥΧΗ,σύντομα η έναρξη και ΟΧΙ βέβαια,σε κάποιες ….10ετιες,η αποπεράτωση όπως στα Κ.Β.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ
ΑΔΑ: Ψ0ΒΨΟΡ10-Ν78 - Έγκριση περιβαλλοντικών όρων του έργου ‘’Αποχέτευση και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) Αγ. Κων/νου‘’ στο Δήμο Καμ. Βούρλων Ν. Φθιώτιδας.
02/04/2021
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A80%CE%92%CE%A8%CE%9F%CE%A110-%CE%9D78?inline=true

ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΒ
9:07 μ.μ., Απριλίου 06, 2021
Ανώνυμος είπε...
ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ :
Α. Προσεισµικού Ελέγχου στα κτίρια του ∆ήµου µε έµφαση στα σχολεία ανώτατο ποσό χρηµατοδότησης για Υλοποίηση του Φυσικού Αντικειµένου των Μελετών Αποτίµησης – Ανασχεδιασµού) από το Πρόγραµµα είναι 500.000 € (προ ΦΠΑ).
Β. Υποβολή πρότασης χρηµατοδότησης της πράξης µε τίτλο «∆ΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ∆ΗΜΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ»
Για ∆ηµιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης στο ∆ήµο Καµένων Βούρλων και ∆ράσεις ενηµέρωσης – πληροφόρησης - ευαισθητοποίησης στο ∆ήµο Καµένων Βούρλων
Γ. έγκριση υποβολής πρότασης µε τίτλο «Smart cities», ευφυείς …………….συνολικού προϋπολογισµού 580.630,00€
Δ. Υποβολής πρότασης µε τίτλο «Προµήθεια ηλεκτροκίνητων οχηµάτων και των απαιτούµενων σταθµών φόρτισης αυτών» συνολικού προϋπολογισµού 1.619.440,00 Ε

ΕΡΩΤΗΜΑ : ΩΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩN;

ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΒ
1:44 μ.μ., Απριλίου 01, 2021

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ 3)
Ανώνυμος είπε...
ΕΡΓΟ: Αποχέτευση Αγίου Κων/νου:
Στο παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε, την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων.
Επόμενο στάδιο θα πρέπει να είναι η ένταξη σε πρόγραμμα χρηματοδότησης και η κίνηση της διαδικασίας δημοπράτησης των υποέργων.
Εδώ απαιτείται προσοχή στους όρους διακήρυξης –διαγωνισμούς κλπ
ΕΥΧΗ,σύντομα η έναρξη και ΟΧΙ βέβαια,σε κάποιες ….10ετιες,η αποπεράτωση όπως στα Κ.Β.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ
ΑΔΑ: Ψ0ΒΨΟΡ10-Ν78 - Έγκριση περιβαλλοντικών όρων του έργου ‘’Αποχέτευση και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) Αγ. Κων/νου‘’ στο Δήμο Καμ. Βούρλων Ν. Φθιώτιδας.
02/04/2021
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A80%CE%92%CE%A8%CE%9F%CE%A110-%CE%9D78?inline=true
3:24 μ.μ., Απριλίου 06, 2021
ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Ολα σωστα, κανω λοιπον την πρωτη προταση ως ατυπο μελλος της ομαδος.

Εκπονηση τεχνικης μελετης για αναπλαση παραλιακου μετωπου στις περιοχες,
Α] φαρος Ασπρονεριου [
Β] Καλαμος Λογγου [εκει που ειναι διανοιγμενος χωρος]

Αυτη θα πρεπει να περιεχει.
1]ασφαλτοταπητα
2]κρασπεδα
3]πεζοδρομιο
4]καθετο παρκινκ[εκει που υπαρχει δυνατοτητα]
5]Νησιδα πρασινου
6]ντουζιερες
7]Μονοδρομηση Ασπρονεριου

Η υπεραξια μακροπροθεσμα της ως ανω επενδυσης [περι αυτου προκειται]θα την καρπωθει ο Δημος μεσω τις προσελκυσης παραθεριστων οχι απ ευθειας, αλλα μεσω των ιδιωτικων επιχειρησεων της περιοχης[ενοικια παραλιακου χωρου, απασχοληση προσωπικου κλπ].

Αυτο θα συμβει μια φορα και εφ οσον την συντηρηση θα την αναλαβουν οι ενοικιαστες θα ειναι μια αναπτυξιακη ενεργεια διαχρονικη

4:37 μ.μ., Απριλίου 06, 2021

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ 4 )

Ανωνυμο είπε...
Blogger νομιζω οτι πρεπει να ανοιχθει ξεχωριστη ενοτητα γιαυτα τα θεματα και οχι σκορπια σε διαφορα υποθεματα ασχετα μεταξυ τους.
6:52 μ.μ., Απριλίου 06, 2021

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ είπε...
Προταση για βελτιωση ειναι ο σχεδιασμος ολοκληρωμενης προτασης για ψυχαγωγια των νεων και ειδικα των παιδιων. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .δημιουργια σχοινοκατασκευων αναμεσα σε δενδρα, ξυλοσπιτα , παιχνιδια με βασικη υποδομη το ξυλο, κατι που ειναι φθηνο . Ως υποδειγμα αυτο που υπαρχει στη περιοχη της Μαλακασας η στη περιοχη της Παυλιανης. Που μπορει να γινει ; στο χωρο διπλα στο ξενοδοχειο , Γαλήνη, στη περιοχη πανω απο το κομβο του Καινουργιου, στη Μενδενιτσα , Στο Καλαμο. Ο λόγος ειναι οτι τα παιδια που ερχονται το καλοκαιρι με τους παπουδες και τις γιαγιαδες , πρεπει να εχουν κατι να κανουν , ως απασχοληση και διασκεδαση ωστε να θελουν να ξαναερθουν. Τα παιδια των δημοτων να βρουν εναλλακτικη διασκεδαση χειμωνα καλοκαιρι. ΚΟΣΤΟΣ ; πολυ χαμηλο και επισης επιδοτειται απο προγραμματα.
7:05 μ.μ., Απριλίου 06, 2021

Ανώνυμος είπε...

Γιατί φίλε τα αναφέρεις πάλι;Έχεις εσύ να προσδιορισεις επ αυτών ένα συμπερασμα ή μια πρόταση;περιμένω.

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο περί Στρατηγικου Σχεδιασμού 2014-2019 πού έκανε ο Ανώνυμος
5:25 μ.μ., Απριλίου 07, 2021
Ναι το 2014 -2019 το είχε φτιάξει ο κ.Κάκαρης, με την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων και παρατάξεων. Ηταν μία "διακομματική συμφωνία" και αποδοχή. Ο ορίζοντας του ήταν τότε τουλάχιστον 10-ετής.
Ο Επιχειρησιακός σχεδιασμός ήταν ανα έτος τι θα γίνει σε κάθε Διοικητική περιοχή και με εκτίμηση κόστους.

Ειχε την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Περιφερειας.
Αρα κάθε έτος έπρεπε να εγκρίνεται το Τεχνικό πρόγραμμα βάσει αυτού του σχεδιασμού.

Μέχρι να ψηφιστεί κάποιο νεότερο , αυτό πού θεσμικά είναι σε εφαρμογή τυπικά είναι το σχέδιο 2014-2019
Για το Επιχειρησιακό σχεδιασμό και το Ετήσιο τεχνικό πρόγραμμα , πρέπει να υπάρχει ένας ετήσιος απολογισμός και παρατηρήσεις για τούς λόγους απόκλισης.


Ανώνυμος είπε...

Η τώρα Δημοτική Αρχή ,πού είναι συνέχεια της προηγούμενης περιόδου , θα καταρτήσει το νέο Επιχειρησιακό σχεδιασμό της περιόδου 2019-2023.

Προτάσεις θεωρητικά έχουν κατατεθεί από την ετήσια συνάντηση με τους διάφορους συλλόγους ,πρίν κατατεθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα 2019 η 2020 ή του έτους 2021.

Πρός το κοινό καλό, ανεξάρτητα ποιός θα το κάνει ( Δήμαρχος / Δημαρχίνα, Δη,Σύμβουλος ) να συμβάλλουν όλοι με τίς ιδέες τους και την εμπειρία τους, ώστε να γίνουν λειτουργικά έργα πρός όφελος του τόπου , με κριτήριο ότι ποιά είναι τα απολύτως αναγκαία.

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστές, είμαστε στη φάση του στρατηγικού σχεδιασμού, για να ακολουθήσει το επιχειρησιακό. Μην βιάζεστε, απ' ότι διάβασα το επιχειρησιακό θα πρέπει να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, και να ζητήσουν ΚΑΙ την γνώμη των απλών πολιτών ηλεκτρονικά ( δεν το έχουν κάνει ποτέ αλλά ας ........ελπίσουμε) . Σε αυτό το σημείο μνημονεύουν και ένα άρθρο 86 του Καλλικράτη;. Πάντως έχω την αίσθηση ότι κάποιες σελίδες φαίνεται να είναι δουλεμενες πρόσφατα και δεν είναι αντιγραφή από το πρώτο στρατηγικό το 2011. Τότε είχαμε δήμαρχο από Μώλο και ο δήμος λεγόταν μωλου- αγ.κων. ο συντάκτης του κειμένου πάνω ψιλά και με ωραίες εκφράσεις είχε την Δ.Ε ΜΩΛΟΥ. Διάβαζες και διαβάζεις για απέραντες παραλίες κλπ πράγματα θα θαματα. Αυτές οι περιγραφές έχουν μείνει όπως τότε στην ιστοσελίδα του Δήμου. Ξενοδοχεία κλειστά εδώ και χρόνια και βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Δήμου αλλά και στο νέο στρατηγικό.

φιλοδημος είπε...

Ναι, το Πολιτμπίρο θα εισηγηθει στην κεντρικη επιτροπη το τετραετες αναπτυξιακο σχεδιο?
χαχαχα?
Η αυτοκοροιδια συνεχιζεται μεταξυ των μετασοβιετικων δημοτων του δημου μας
Η φαντασιακη θεσμιση του Κορνηλιου Καστοριαδη σε πληρη αναπτυξη η αλλιως το Πιραντελικό " Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε".
Πραγματι δεν θελω να γινομαι δυσαρεστος,ομως οταν υπαρχουν τετοιες νοοτροπιες αυταπατης αναγκαζεσαι...
Πότε ηταν ο θεσμος σοβαρος,επι ποιας διοικησης,ποιας αποδοσης;
Μια γραφειοκρατικη αγκυλωση που μεσω του δαιδαλωδους νομικου πλαισιου προσπαθει να ισσοροπει μεταξυ μιας αναγκαιας διαχειρισης της καθημερινοτητος και εκτακτων ζητηματων [αγωγες και απαιτησεις ιδιωτων] και κρατικων προγραμματων τυπου φιλοδημος [αρπαχτη],εν μεσω μιας ανισομερειας κατανομης προσωπικου [για καθε 10 υπαλληλους γραφειου 1 εργατης καθαριοτητος].
Ακομη και ετσι ο προγραμματισμος στην τυπικη του μορφη ειναι παρελκυστικος[ας εχουν διαβουλευθει και με τον διαβολο],ψηφιζεται και εγγραφεται χωρις χρηματα[δρασεις των 150 ευρω και βλεπουμε]που ο Καλαμποκάς του καλοκαιριου τα βλεπει και θεωρει τον εαυτο του ευρωστο οικονομικα.
Αιρετοι πολυχρωμοι αδαεις,ατολμοι και πνιγμενοι στο σφιχτοαγκαλιασμα του Μεντορα-Δημαρχου,και
αυτος το ιδιο απο τους 'οξυδερκεις' προισταμενους των υπηρεσιων ολοι μαζι σε ενα γαιτανακι βλεποντας και κανοντας,
Δημοτες αγνωστικιστες με εντονα διπολικα συνδρομα με συμμετοχη σε επιτροπες διαβουλευσης [ λαικης αγορας] αμορφωτοι συμφωνα με τις απαιτησεις της λουτροπολης,γνωμοδοτουν
"Αναζητωντας τις ριζες"της αφθονης σοσιαλιστικης κρεπαλης με τα δανεικα.
Τελος καποιοι λιγοι μεταξυ των οποιων και εγω,αποτραβηχτηκαν και δεν ξαναπηγαν σε δημ. συμβουλια σκεπτομενοι την σπαταλη χρονου .

Ανωνυμο είπε...

Δ.Ε ΜΩΛΟΥ Μεταφραση ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΩΛΟΥ , ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Κ.ΒΟΥΡΛΩΝ ΚΑΙ Δ.Ε ΑΓ.ΚΩ/ΝΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ 2011-2015

Ανώνυμος είπε...

Ο Στρατηγικος και ο Επιχειρησιακος σχεδιασμος και το ετησιο Τεχνικο Προγραμμα , αποτελει την δεσμευση και υποχρεωση του Δημου προς την περιφερεια και προς τους Δημοτες το προεκλογικα υποσχεθηκε και τι σχεδιαζει στοχευμενα να κανει.
Η εφαρμογη του ειναι υποχρεωση του Δημαρχου και των Δημοτικων συμβουλων και των δημοτικων υπαλληλων.

Ανώνυμος είπε...

Για επιχειρησιακο σχεδιασμο σε πλανο 4-ετιας θα πρεπει να εχει ως παραδειγμα
1. Ετος επιλογη και αδειδοτησεις Βιολογικου σταθμου
2. Ετος σχεδιασμος και υλοποιηση δικτυου αποβλητων
3. Ετος υλοποιηση Βιολογικου σταθμου και δοκιμαδτικη λειτουργια
4. Ετος πιλοτικη και μετα πληρης χρηση σε ολα τα σπιτια της Δημοτικης ενοτητας της συνδεσης των παροχων
5. Τροπος χρεωσης και κοστος λειτουργιας κσι κοστος συντηρησης του εργου και σχετικα δημοτικα τέλη

Για καθε Βιολογικο σταθμο δειτε σε ποιο σταδιο ειναι τωρα και την χρονικη διαρκεια και τα αποτελεσματα ανα Βιολογικο ( 3 βιολογικοι σταθμοι ΜΩΛΟΥ, Κ.ΒΟΥΡΛΩΝ , υπο σχεδιασμο ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) με κοστος εγιναν , τι εσοδα εχει ο Δημος απο τις συνδεσεις και ετησια εξοδα συντηρησης εχει και αν ειναι θετικα η αρνητικα. Δηλαδη ποση ζημιά επιβαρυνεται ο Δημοτικος προυπολογισμος ; Ηταν σωστη επιλογη να γινουν 3 Βιολογικοι σταθμοι ;
Αυτα ως παραδειγμα για τον αν ειναι αναγκαιο ενα πλανο Επιχειρησιακου σχεδιασμου , για να γινονται εργα ουσιας αλλα με Εσοδα - Εξοδα = 0
Και οχι ζημια 3× 150.000 = 450.000 καθε χρονο για συντηρηση
Βιολογικος Σταθμος Κ.Βουρλων .
Συνδεσεις σε ποσα σπιτια και ποσα διαμερισματα ;
Ετησια Εσοδα απο τελη νερου και αποχετευσης ;
Ετησια εξοδα συντηρησης ;

Βιολογικος Σταθμος Μωλου.
Εξοδα δημιουργιας του εργου
ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΩΝ;
Ποσες συνδεσεις σε ποσα σπιτια ;
ΠΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ;

Βιολογικος Αγιου Κωνσταντινου.
Εξοδα δημιουργιας σταθμου
Εξοδα για δημιουργια δικτυου
Εξοδα δημιουργιας συνδεσεων ;

Πλάνο συνδεσεων αλλων περιοχων με τους Βιολογικους σταθμους ;
Περιοχη Καινουργιου, Μενδενιτσας, Κομνινα, Ρεγγινι,Λογγου;




Ανώνυμος είπε...

Επανεεξεταση ολων των σχεδιων πολης ολων των δημοτικων ενοτητων.
Παραδειγμα . Σχεδιο Λογγου. Καποιοι κατεστρεψαν το χωριο , γιατι εκαναν την επεκταση δεξια αριστερα και οχι αναπτυξη σχεδιου προς παραλια. Ετσι αν ειχαν προχωρησει ο Λογγος θα ηταν παραθαλασιο χωριο με παραλιακο δρόμο. Οποτε αυτα που γραφουν καποιοι και λενε περι παραλιακου δρομου , μαλλον ειχαν ευθυνες οταν ειχαν την πολιτικη δυναμη, να το κανουν αλλα δεν το εκαναν.
Σχεδιο Κ.Βουρλων , δεν πηρε η δβμοτικη ενοτητα τα χρηματα απο επιδοτησεις και μετα χρεωσαν το Δημο , να το κανει με ιδιους πορους.
Καινουργιο. Σχεδιο πολης ,πλατεια , αναπτυξη προς παραλια . Συνδεση με περιοχη Θρονιου.
Μωλος . Σχεδιο πολης εφαρμογη , διανοιξη δρομων και πεζοδρομηση της πλατειας. ΑΠΟΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ και αποζημειωσεις στις δημοτικες ενοτητες .
Καθε χρονο να γινεται αποζημειωση απο τον φορο του ΤΑΠ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε να μην λεμε πραγματα που δεν γινονται ! Το σχεδιο πολης λογγου εγινε για πρωτη φορα, δεν ειναι επεκταση ! Εγινε με παρα πολυ κοπο ,ξεκινησε επι λιαλιου με τρεξιμο και πολυ κοπο αφου ενταχθηκε στο 3 κπς 250000 ευρω και τελειωσε το 2008 επι ψαθα ! Αναπτυχθηκε ομοιομορφα προς ολα τα σημεια του οριζοντα απο τα ηδη δομημενα σπιτια που υπηρχαν απο το 50 -60 !Δεν γινοτανε να παει μονοπλευρα προς παραλια !Αλλο το σχεδιο πολης αλλο ο παραλιακος δρομος απο αγιο εως λογγο που χρειαζομαστε και μιλαω για αυτον γιατι εχω την αποκλειστικοτητα, μονος μου το εχω προσπαθησει μετα την προσπαθεια του λιαλιου που χαρτογραφηθηκε !Το 2010 ζητησα το χρησμα απο το πασοκ και μετα πηγα με τον αντωνιου μονο για αυτο το μεγαλο ονειρο ,παραλιακος δρομος που θα βοηθησει και τα καμενα βουρλα ,γιατι οι περισσοτεροι που κανουν μπανιο στο καλαμο μετα βγαινουν βραδυ οι περισσοτεροι στα καμενα ! Για πεζοδρομηση στο μωλο συμφωνω απολυτα αφου βρεθει αλλος πλατυς δρομος για φορτηγα και λεωφορεια !

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΩΠΟΥ : ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ.....! ΔΗΜΑΡΧΕ. ΩΡΑΊΑ ΛΌΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ............... ΑΛΛΆ ΛΌΓΙΑ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΛΌΓΙΑ......... ΚΎΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ Η ΑΠΟΡΊΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΏΝ ΕΊΝΑΙ ΜΊΑ.... : ΑΠΌ ΤΟ 2014 ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ 2021 ΛΈΤΕ ΤΑ ΊΔΙΑ....... ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΆΤΙ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈΓΑΤΕ ΚΑΙ ΛΈΤΕ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.............. ΜΉΠΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΙΑΒΆΖΕΤΕ ΠΟΛΎ ΤΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ........ ΜΆΛΛΟΝ ΝΑΙ ΑΠ ΌΤΙ ΔΙΑΒΆΖΩ..... ΔΉΜΑΡΧΕ. ΕΊΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΡΟΧΏΡΑ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΠΉΡΑΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΤΟΡΆ ΤΟΥ..... : Π Ι Ν Ο Κ Ι Ο......!

Ανωνυμο είπε...

Γιατι κ.Τραχανα δεν μπορουσε να παει ρο σχεδιο του Λογγου προς παραλια ; τι σας εμποδιζε; μηπως μπηκε μπροστα το ψηφοθηρικο συμφερον και οχι το καλο του Λογγου ;

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν πήγατε τον Λόγγο, τότε, προς την θάλασσα, γιατί δεν φερνεται την θάλασσα στο Λόγγο, να γίνει τώρα παραθαλάσσιο. Επίσης να κατεβάσουμε την Κνιμιδα, για να έχει θέα η Καρυά στις απέραντες παραλίες του Μαλιακού και της Εύβοιας. Δεν πάνε καθόλου καλά!!!! Με τέτοιο υλικό θα ....αυτοδιοίκηθουμε; ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

Ανωνυμο είπε...

Πόσα χρηματα πληρωνουν οι Δημοτες καθε χρονο η καθε μηνα για εξοδα διοικησης ; Εξοδα μισθοι δημαρχου, συμβουλων , προεδρων , τοπικων συμβουλιων, συμβούλων , εξωτερικες εταιρειες , εξοδα διοικητικων υπαλληλων εργατων , μονιμους η εποχιακους κλπ ;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μπειτε στο γκουγκλ ερθ δειτε που ειναι η πλατεια λογγου και δειτε τους περιφερειακους δρομους που οριζουν το σχεδιο πολης ,θα δειτε οτι εχει γινει μεγαλυτερη προεκταση ανατολικα που ειναι η θαλασσα ,δε μπορουσε να γινει σχεδιο μεγεθους αγ κωννου για 20000 κατοικους ουτε να αφησει εξω τα ηδη υπαρχον σπιτια του λογγου δυτικα βορεια και νοτια .Τιποτα υποπτο δεν εγινε ,θα καταντησουμε να ψειριζουμε τη μαιμου στο τελος !Φιλε 1,08 οταν μιλαγα σε ανοικτη ενημερωση στη πλατεια απο το δημο οκτωβριο 2008 και επικεντρωσα στα 2 βασικα παραλιακος δρομος και βιολογικος που φοβοτανε να τα πιασει ο ψαθας (το βιολογικο το ειχε δεσει κομπο θα τα παμε στα καμενα ) ο μονος που σηκωθηκε να μου πει μπραβο ηταν ο αειμνηστος δημητριος παπαριζος 82 χρονων τοτε ....απο λογια μερικων εχω χορτασει .....

Ανωνυμο είπε...

Καποιοι μονο με καταγγελιες ασχολουνται , εναντιον δημου, δημοτων , εμπορων ,τριτων για να ειναι το επικεντρο .. αλλη δουλεια ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ? Α ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΡΙΦΟΣ : ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΜΠΗΤΑ -ΜΠΕΖΑΤΗ ?

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι έμαθα συνάδελφε 6:23 οι κυρίες ήρθαν στα χέρια για το ποια έχει πιο πλατινέ ντεκαπάζ στο Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Μάθατε τι έγινε με τσωμο κ βουλγαρη; Σύντομα ο Παναγιώτης απομακρύνεται από τον κοντό κ προσχωρεί στο συνδυασμό του δημάρχου. Η πρόταση για αντιδημαρχία έχει πέσει είδη στο τραπέζι ύστερα από έγκυρες πληροφορίες μιας κ ο σκεπαρνακος ετοιμάζει ηρωική έξοδο κάτω από τις εντολές της μαμάς. Δεν πέφτουμε με τίποτα...Σας έχουμε για πλάκα ολους χαχαχα Συκιωτης μέχρι να δύσει ο ήλιος

Ανώνυμος είπε...

Όοοοοοοταν σκοτώνονται όοοοοοοταν σκοτώνονται. (δις),η ζωήηηηηηηη τραβαει την ανηφόρα (δις). Με ταμπουουουρλααααα με σημαιεεεεεες με σημαιεεεεεες και με ταμπούρλα (δις)

Ανώνυμος είπε...

Θα γινει ετησιος απολογισμος εργων του Δημου ;

Ανωνυμο είπε...

Καντε και μια ιστορικη αναδρομη τι εκαναν ή τι δεν εκαναν προηγουμενοι δημαρχοι και συμβουλοι ανα δημοτικη ενοτητα τα τελευταια 30 χρονια , ωστε η περιοχη να ειναι στο σημερινο σημειο ;

ΑΝΩΝΥΜΟΣ Χ είπε...

Αφού όλοι εσείς οι ανώνυμοι γράφεται όποια @@λακία σας κατέβει λέω να γράψω και εγώ τη δική μου.
Κάποιος έγραψε ότι αν ο Δήμος δεν έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμός μέχρι 31/3 τότε από 1/4 μπορεί να διενεργεί πληρωμές μόνο για μισθοδοτικές και ασφαλιστικές δαπάνες του προσωπικού. Σήμερα 11/4/21, ο Δήμος μας δεν έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό έτους 2021.
Πως εξέδωσε με υπογραφή Γάκη χρηματικά εντάλματα για πληρωμή των αιρετών ?
5/4/21 - ΑΔΑ: 6ΨΣΩΩΚ1-2ΡΞ - ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΑΙΡΕΤΩΝ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2021
Ή μήπως δεν είναι @@λακία αυτό που λέω ? Περιμένω απάντηση

Ανωνυμο είπε...

Αντιμισθια αιρετων μισθοδοσια προσωπικου ..