11 Απριλίου 2021

Μεγάλη φωτιά στα Καμένα Βούρλα απείλησε σπίτια – Δείτε τις εικόνες στο σημείο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου (10/4), από πυρκαγιά που ξέσπασε σε καλαμιές στον Άγιο Σεραφείμ του Δήμου Καμένων Βούρλων και συγκεκριμένα στην περιοχή «Ξηρολιτσές», όπου υπάρχουν παραθεριστικές κατοικίες…

Ο πολύ ισχυρός άνεμος που φυσούσε στην περιοχή, έδωσε γρήγορα δύναμη στις φλόγες που απείλησαν τις εξοχικές κατοικίες. Η άμεση επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του Αγίου Κων/νου και οι ενισχύσεις που έφτασαν από Λαμία και Αταλάντη, είχαν ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά λίγο πριν τις 17:30 να τεθεί υπό έλεγχο.

Συνολικά επιχείρησαν έξι οχήματα με 15 πυροσβέστες, ενώ ενημερώθηκε και ο Διοικητής ΔΙΠΥΝ Φθιώτιδας Ανδρέας Μωράτης που λόγω των κατοικιών έθεσε σε επιφυλακή κι άλλες δυνάμεις. Στο σημείο έφτασε και ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης όπως και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων Δημήτρης Καραμανώλης που έθεσαν σε ετοιμότητα τα μηχανήματα του Δήμου για συνδρομή που ευτυχώς δε χρειάστηκε. 

Δείτε εδώ το βίντεο του lamiareport.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρο δεν εχει ο Αγιος Σεραφειμ ? Τον Δημαρχο γιατι τον συνοδευε ο προεδρος των ΚΒ και οχι ο Αντιδημαρχος Σκεπαρνακος ?

Ανώνυμος είπε...

μωρε και τα σπιτια μας να καουν αυτοι το ιδιο βιολι..καμμια επικοινωνια λεει μεταξυ προεδρου Αγ Σεραφειμ και Δημαρχου...τρωγονται σαν τα σκυλια κι ας προερχονται απο τον ιδιο πολιτικο χωρο...ο καθε ενας τους εχει σηκωσει δικο του μπαιρακι γιατι ετσι τους γουσταρει αδιαφορωντας για την υποχρεωση τους να συνεργαστουν για να καμουν τη δουλεια τους που ειναι η προσφορα στο κοινωνικο συνολο...ντροπη και μονον ντροπη.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια εκεινος ο Δημοτικος Συμβουλος..λεμε τωρα...που ειναι απο τον Αγ Σεραφειμ τι εκανε;Ανύπαρκτος στα προβληματα ..παρων στις ψηφοφορίες που τον κατευθυνουν τι να ψηφισει...αχ πατριδα μου καημενη τι γαιδαρους βγαζεις τωρα...