27 Απριλίου 2021

Καμένα Βούρλα: Κρούσμα σε δημοτική υπάλληλο – Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το περιστατικό απομονώθηκε άμεσα, απαγορεύτηκε η είσοδος και απολυμάνθηκε το Δημοτικό κατάστημα αλλά δεν είναι το μοναδικό στον Δήμο.

Σε ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Νίκου Παπαγρηγορίου, αναφέρεται σχετικά:

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα (26/4/2021) εντοπίστηκε ένα (1) νέο κρούσμα COVID-19 σε υπάλληλο του Δημοτικού Καταστήματος Καμένων Βούρλων.

Τηρώντας αυστηρά τα μέτρα που ορίζει ο ΕΟΔΥ με βάση το Πρωτόκολλο Διαχείρισης Κρούσματος για τους χώρους εργασίας του Δημοσίου (https://eody.gov.gr/odigies-gia-toys-choroys-ergasias…/) , η υπάλληλος μπήκε άμεσα σε καραντίνα με ταυτόχρονη ιχνηλάτηση των επαφών της, πραγματοποιήθηκε αναστολή εισόδου ατόμων, καθώς και απολύμανση Δημοτικού Καταστήματος.

Επίσης εντοπίστηκε και ένα (1) ακόμα κρούσμα COVID-19 σε δημότη μας (87 ετών) και συγκεκριμένα στη Δ.Ε. Καμένων Βούρλων , η οποία νοσηλεύεται και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Λίγες ώρες νωρίτερα εντοπίστηκαν δύο ακόμη (2) νέο κρούσματα COVID-19 σε κατοίκους του Δήμου (52 και 24 ετών) και συγκεκριμένα στη Δ.Ε. Αγίου Κωνσταντίνου, οι οποίοι έχουν ήδη μπει σε καραντίνα, καθώς παράλληλα πραγματοποιείται και ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Η μέριμνα όλων μας είναι να προστατεύσουμε τους δημότες μας.
Σε κάθε περίπτωση όμως ο καθένας από εμάς οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

lamiafm1.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κουιζ....κ της πολιτικης προστασιας....ποιος δημοτικος συμβουλος εψηνε τα αρνακια του με την παρεα του και ολοι μαζι οι γειτονες στη μεση του δρομου ΚΑΙ φετος; εχουν ασυλια οι δημοτικοι σας συμβουλοι; οχι καλε εχουν φυσικη ανοσια της αγελης αφου συμπεριφερονται ως αγελη γελαδοπροβατων....ντροπη....ελεος πια με την απροκαλυπτη πλεον υποκρισια σας...μας κλεισατε μεσα και παρακολουθουμε τους αρεστους σας να πρατουν οτι τους γουσταρει....ασυδοσια..ατιμωρησια..και ουε σε οποιον διαμαρτυρεται....

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά κατ αρχήν.Σημερα έφυγε ένας νέος άνθρωπος 42 ετών πατέρας τριών παιδιών στα Καμενα από μακρόχρονη αρρώστια .Αυτό λέγεται μεγαλη ατυχια που φέρνει σκέψεις σε όλους ότι τίποτε δεν είναι μόνιμο
στην ζωή και απόλυτο, εκτός της ατελειωτης βλακιας των ανθρώπων.