01 Μαΐου 2020

Όλα τα έχει η Μαριωρή ...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη


Χτυπάτε καμπάνες, ηχήστε σάλπιγγες! Μεγαλεία ετοιμαστείτε να απολαύσετε! €  782.923,60 ο Προϋπολογισμός για ποδοσφαιρικά γήπεδα σε μητροπόλεις και  χωριά της περιοχής μας. Αναβαθμίζεται το γήπεδο των Καμένων Βούρλων και του  Αγίου Κωνσταντίνου, από κοντά και του Καινούριου και του Ρεγγινίου. 
Αλίμονο, στο παράπονο θα τα αφήναμε.... Και επειδή αυτά δεν είναι αρκετά,  θα συνεπικουρεί στις μεγάλες αναμετρήσεις και το υπο κατασκευή γήπεδο της  Μενδενίτσας!!

Τώρα, συγχωρέστε με, αλλά για τον Μώλο, Καλλίδρομο, Σκάρφεια, Αγιο  Σεραφείμ, Καρυά και Άγναντη δεν διάβασα κάτι σχετικό. Πιστεύω όμως, πως  κάποια μέριμνα θα ληφθεί και γι' αυτά.

Τρέμετε, ομαδάρες Αθηνών και Θεσσαλονίκης!! Έρχονται οι Φθιωτείς παίκτες να  σας φορέσουν ματογυάλια. Θα ακούνε Καμένα Βούρλα οι Ολυμπιακοί και θα  ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι τους. Τα πρόσωπά τους θα κοκκινίζουν απ' τον  θυμό τους. Άσε τους Παναθηναϊκούς που θα πρασινίζουν από τη ζήλεια τους  μετά την ήττα από τους Αγιοκωνσταντινιώτες. Αμ' η ΑΕΚ; Αυτή ειναι και  κιτρινιάρα απ' τη φτιασιά της, θα δει και του παικταράδες του Ρεγγινίου, ε,  τη χρυσή δεν τη γλιτώνει...! Όχι, τίποτα άλλο, δεν υπάρχουν και οι παλιές  οι χειροπράκτισσες να την κόψουν..

Και μ' αυτά ξέχασα και το Καινούριο, αλλά τι να κάνω; Ως, εδώ ήταν οι  ποδοσφαιρικές μου γνώσεις. Βρείτε κι εσείς μιαν ομάδα αντάξια του  βεληνεκούς του, να αναμετρηθεί μαζί του, για να καταλάβει τι εστί Καινούριο!

Τώρα, εγώ είμαι και συμπονιάρα, τους λυπάμαι τους καημένους! Τόσα  χιλιόμετρα θα κάνουν να έρθουν στα μέρη μας, εμείς να μην τους φιλέψουμε το  κάτι τις; Σκέφτηκα, μια και είναι νικημένοι και ταλαιπωρημένοι να τους  χαλαρώσουμε και λίγο...
Προτείνω λοιπόν, ένα ιαματικό μπανάκι στις υπερπολυτελείς πισίνες του  Κονιαβίτη και των Καλλυντικών θα ήταν ό,τι έπρεπε. Ίσως, και στο μέλλον να  είναι τυχεροί να ζήσουν για να κολυμπήσουν και στις ραδιούχες πηγές των  χλιδάτων εγκαταστάσεων του Ασκληπιού και του Ιπποκράτη...
Αυτά, βέβαια, είναι τριτευούσης σημασίας έργα. Άσε που ως φιλόζωη θα λυπηθώ  αν εξωραϊστούν τα κτήρια των δυο μεγάλων ιατρών της αρχαιότητας. Σκεφτείτε  λίγο, πού θα πάνε τα συμπαθή πτηνά του κούκου και της κουκουβάγιας που  λαλούν στα πανύψηλα δένδρα των οροφών των;;

Αλλά, γιατί μακρηγορώ;; Ήγγικεν η ώρα των αθλητικών κατορθωμάτων..!

ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ...

ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΑΣ...!!!

Με εκτίμηση,
Σούλα Κούκουνα-Βλάχα

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ Κ.ΒΛΑΧΑ! ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΤΕ!ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ Κ. ΒΟΥΡΛΑ-ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ-ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ!ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ(3ος-4ος ΟΡΟΦΟς ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ-ΟΙΚΟΝ. ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΑ ΤΕΛΉ.....ΚΛΠ)ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ Η ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ! ΑΛΛΑ ΠΩΣ???

Ανώνυμος είπε...

Η λαίλαπα θα σταματήσει μόνο όταν καθένας από εμάς ξεχωριστά πάψει να κοιτάει τα ατομικά του μικροσυμφέροντα και δει τη μεγαλύτερη εικόνα. Το να τα φορτώνουμε μονίμως στους εκάστοτε δημάρχους είναι το εύκολο. Το δύσκολο είναι να αναγνωρίσουμε την ατομική μας ευθύνη. Εμείς εκλεγουμε τη δημοτική αρχή. Άρα έχουμε μερίδιο ευθύνης για τις πράξεις και τα έργα τους. Ας κοιτάξει ο καθένας μας πίσω και ας αναλογιστεί ποια άτομα επέλεξε με την ψήφο του και με ποια κριτήρια. Συγγενικά, φιλικά, συμφεροντολογικά ή πραγματικά αξιοκρατικά; Κάθε τόπος έχει την αρχή που επιλέγει. Αν λοιπόν ετούτος εδώ ο τόπος έχει μόνιμα δημοτική αρχή χωρίς όραμα και ουσιαστικό έργο μήπως να σταματήσουμε να κοιτάμε προς τη δημοτική αρχή και να αρχίσουμε να κοιτάμε προς τους ψηφοφόρους; Μηπως τελικά πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς και να αντισταθούμε στις νοοτροπίες δεκαετιών; Προσωπικά δε διατηρώ πολλές ελπίδες.

Ανώνυμος είπε...

Ποια λαιλαπα και ποια αναπτυξη, ο Πλευρης τα ειπε για τον συριζαιο υπουργο,-Μα ειναι
πράματα αυτά να βγαίνει στη τηλεόραση και να λεει οτι βάζει ενα καρότο στον πισινό του?

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λες προσωπικά ψήφισα το συντοπίτη Παπαναγιωτου διότι δεν γούσταρα Συκιωτη ο προδότης των Καμένων συνθηκολογήσε για χάρη της καρέκλας Εάν το γνώριζα εκ αρχής προδότη , ερπετό, σκουλήκι η θα ψήφιζα κατ' ευθείαν Συκιωτη κ θα το είχα υποχρεωμένο Η θα ψήφιζα τσωμο από αντίδραση Εσύ μας ξεγελασες έστησε της εκλογές πήρες αντάλλαγμα τα Καμένα τι πήραν? Αι σιχτίρ τενεκέ ξεγανωτε!!

Ανώνυμος είπε...

Προς κα Σούλα Κούκουνα-Βλάχα
Εξαίρετο το σκωπτικό σας κείμενο αλλά θα περίμενα απο εσάς να τα ''χώσετε'' και στους εκπροσωπούντες τους διάφορους συλλόγους της πόλης που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να λένε δεξιά-αριστερά "τι να κάνουμε εμείς, άλλοι αποφασίζουν για τα της πόλης πράγματα..." Έχουν και αυτοί μεγάλη ευθύνη για την κατάντια μας!

Ανώνυμος είπε...

Pardon Madam,αλλα ενω το θεμα για την σπαταλη στα γηπεδα ειναι σωστο ,λετε οτι η αναπτυξη στην λουτροπολη δεν μπορει να γινει με αυτον τον τροπο ,μηπως εννοειται τον αλλον ,δηλ, αυτον της καταληψης απεναντι του ξενοδοχειου σας δημοσιου χωρου με τραπεζοκαθισματα .
Αν ναι, τοτε γιατι η Κτηματικη Υπηρεσια βαζει προστιματα αυθαιρετης καταληψης,στην καρτελα σας στην εφορια και εσεις και ολοι οι αλλοι με τα ιδια "προσοντα",ονομαζεται το προστιμο ,οχι αποβολης απο τον χωρο, αλλα διατηρησης επι αοριστου;
Φαινεται λοιπον οτι το ψαρι βρωμαει απο την ουρα.

Ανώνυμος είπε...

αυτό το θέμα με τίτλο ΄΄Υποβολή εγκλήσεως αναφορικά µε τη διαδικασία παραχώρησης του τουριστικού καταφυγίου τουριστικών σκαφών Καµένων Βούρλων΄΄ στο δ.σ. της δευτέρας ξέρει κανένας τι αφορά??

Ανώνυμος είπε...

7:55 μ.μ., Μαΐου 01, 2020, "εγκληση" εινσι ¨"μήνυση". Αλλα μήνυση μετα απο τοσα χρονια μαλλον οχι, εχει πετάξει το πουλακι, μήπως είναι παλιά ιστορία με τους ερασιτέχνες αλιεις, αυτοί κάτι είχαν κάνει, αλλά το Δ.Σ τι δουλειά έχει;.
ΙΔΩΜΕΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ας κοιταξουμε γυρω μας να δούμε ποια σοβαρα άτομα ,έχουμε ως περιοχή για να τα στηριξουμε απο τωρα για τον επομενο Δημαρχο και τη ομάδα που θα τον πλαισιώνει, γιατι αλλιως παλι οι ιδιοι και οι ιδιοι .
Και τωρα αυτοι , οι ιδιοι , έχουν πλεον και πολυ χρημα διαθεσιμο για τις επομενες εκλογες , για να παραπλανησουν το κοσμο.

Ανώνυμος είπε...

Τι σημαίνει σοβαρός? Κ τι ότι έχει διαθέσιμο χρήμα για εκλογές?

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Σουλα-Κουκου..χα, , ξέρεις που είναι το γήπεδο Κ.Βουρλων έχεις περάσει ποτέ την πόρτα;;
Έχεις κεράσει ποτέ την νεολαία κανα γλυκάκι που τα κάνεις ωραία.
Αλήθεια τα αγωνιστικά ποδήλατα που σου φέρανε από το Ζαφειρι τι τα έκανες;;
Καλό μίνα , Καλό καλοκαίρι.