15 Μαΐου 2020

Οι αναθέσεις του Δημάρχου Καμένων Βούρλων Ιωάννη Συκιώτη, στον ... ξάδερφο του …

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή - καταγγελία αναγνώστη 


Σας αποστέλλονται  συνημμένες ογδόντα (80) διοικητικές πράξεις των ετών 2014, 2015, 2016, 2017 και 2018 (συμβάσεις, αποφάσεις ανάθεσης προμήθειας, χρηματικά εντάλματα πληρωμής) που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια και αφορούν στο πρώην Δήμο Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου, στη Φθιώτιδα.

Στο σύνολο των ογδόντα (80) διοικητικών πράξεων, ως υπογράφων για λογαριασμό του πρώην Δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου, παρουσιάζεται ο δήμαρχος Συκιώτης Ιωάννης.

Στο σύνολο των ογδόντα (80) διοικητικών πράξεων,  ως δικαιούχος στα χρηματικά εντάλματα πληρωμής και ως προμηθευτής στις συμβάσεις και στις αποφάσεις ανάθεσης προμήθειας, αναφέρεται ο Συκιώτης Δημ. Σπύρος, ο οποίος φέρεται να είναι εξάδελφος του δημάρχου Συκιώτη Ιωάννη.   

Θα ήταν σκόπιμο να ελεγχθεί:
1.       αν με την υπογραφή ογδόντα (80) διοικητικών πράξεωνσυντρέχουν για το πρόσωπο του δημάρχου Συκιώτη Ιωάννη καταστάσεις συγκρούσεων συμφερόντων, όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 58 παρ. 3 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87Α/7-6-2010), και σε περίπτωση που συντρέχουν να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα.
2.       αν με την υπογραφή των διοικητικών πράξεων μετά την έναρξη ισχύος του Ν.4412/2016συντρέχουν για το πρόσωπο του δημάρχου Συκιώτη Ιωάννη καταστάσεις συγκρούσεων συμφερόντων, όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 24 του Ν.4412/2016 (ΦΕΚ 147Α/8-8-2016), και σε περίπτωση που συντρέχουν να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα.
3.       Η συμπλήρωση των πεδίων που σχετίζονται με σύγκρουση συμφερόντων στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης ετών 2015, 2016, 2017, 2018 και 2019 του δημάρχου Συκιώτη Ιωάννη.

54 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΙΛΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

επιασε δουλεια ο βαξεβανης βλεπω. καποιος θα επρεπε να το κανει αυτο

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε αρθρογράφε αν με τις καταγγελίες σου υπονοείς οτι υπάρχει διαπλοκή μεταξύ των ξαδέρφων, τότε οφείλεις αυτά να τα καταγγείλεις στις αρμόδιες αρχές, εισαγγελία και αποκεντρωμένη. Έχεις, όμως, ένα μικρό πρόβλημα. Πρέπει να γίνει ΕΠΩΝΥΜΟΣ. Έχεις τα κότσια για αυτό. Κάντο. Αλλιώς ξέρεις που σε γράφει ο Δήμαρχος...

Ανώνυμος είπε...

Τι το κουράζετε το θέμα; αφού ξέρετε ότι όλο το παιχνίδι παίζεται στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Εκτός από του ΚΚΕδες που ψηφίζουν καθαρά κοματικά όλοι οι υπόλοιποι ψηφίζουν το συγγενή, το φίλο, τον άνθρωπο που έχουν μια υποχρέωση. Το θέμα για τον κάθε υποψήφιο δήμαρχο κάθε φορά είναι να βάλει στο ψηφοδέλτιο άτομα από τα μεγάλα σόγια ή άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένες κλίκες που επηρεάζουν πολύ κόσμο. Κι αν τύχει και μοιραστεί κάνα σόι σε δύο παρατάξεις κάθεται η οικογένεια και κάνει σύσκεψη πως θα μοιράσει τις ψήφους για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Εσύ θα ψηφίσεις τον ξάδερφο κι εγώ με τη μάνα σου πχ το μπάρμπα. Και πιάνουν και τους υποψήφιους μετά και λένε παιδιά θα τα μοιράσουμε. Εγώ θα σε ψηφίσω αλλά ο Κώτσος θα ψηφίσει από εκεί γιατί έχει υποχρέωση. Και είναι όλοι ευχαριστημένοι. Κι ας μου πει κάποιος ότι δε γίνεται έτσι. Οπότε ότι και να λέτε τώρα στις επόμενες εκλογές πάλι τα ίδια θα γίνουν. Τσεκάρετε ποιους έχει υποψήφιους ο καθένας και χαλαρά θα ξέρετε ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το Blog φτιάχτηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει τους δημότες , τους παραθεριστές και φίλους των Καμένων Βούρλων, με χρηστικές πληροφορίες , καλώς και κακώς κείμενα, νέα των Καμένων βούρλων και γενικότερα με ό,τι αφορά την ευρύτερη περιοχή kai poios tha vgi tin epomeni tetraetia dimarxos
Από : Φωνογράφο
https://fonografos.net/v1/%CF%80%CE%B5%CE%BD%CF%
<>
(*) Aς γράφει και κάτι ευχάριστο, χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Τσέλιγκα και του Μπαξεβάνη.

Ανώνυμος είπε...

Tα εντός παρενθέσεως<> είναι :
Πεντακάθαρες οι παραλίες στα Καμένα Βούρλα –
Ευκαιρία για απόδραση ενόψει καύσωνα!>>

Ανώνυμος είπε...

Βασικά πιο πιθανό είναι να βρεις νέα για τα Καμένα Βούρλα στο Λαμία report και το φωνόγραφο παρά στο Καμένα Βούρλα blog. Ίσως θα έπρεπε να μετονομαστεί σε Αντι- Συκιώτης blog.

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη 1:30, καταρχήν ευχαριστούμε για το σχόλιο - υπόδειξη, ωστόσο δεν είναι νέο ότι οι παραλίες και οι θάλασσες των Καμένων Βούρλων είναι καθαρές!

Επίσης εμείς δεν φιλοξενούμε πληρωμένες - διαφημιστικές καταχωρήσεις (στα τοπικά ΜΜΕ) του συλλόγου επαγγελματιών ή μεμονωμένες διαφημιστικές καταχωρήσεις ανεξάρτητων επαγγελματιών.

Τέλος, σε προτρέπω να διαβάσεις την πολιτική του blog (πάνω δεξιά), και συγκεκριμένα την ‘Προειδοποίηση’ που υπάρχει, έτσι ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις από αμφότερες πλευρές.

Φιλικά ο Blogger

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ είπε...

Ανώνυμοι 1:19 + 1:21 + 1:30 αυτό το blog δεν είναι αντι-συκιώτης. Σε αυτό το blog γράφονται αλήθειες που ο δήμαρχος τις κρύβει και παρουσιάζει τα πράγματα ειδυλλιακά, όπως πχ η ανάρτησή του στο fonagrafos για «…πεντακάθαρες οι παραλίες στα Καμένα Βούρλα»
Πηγαίνετε στο ασπρονέρι να … φρίξετε.
Βρώμα, κάδοι απορριμμάτων ελάχιστοι και γεμάτοι σκουπίδια, αδέσποτα σκυλιά να περιφέρονται, κλαδιά από κόψιμο ελιών πεταμένα στο δρόμο, λακούβες κάθε 2 μέτρα στο δρόμο γύρω-γύρω κατά μήκος της παραλίας, οι καμπίνες λίγες και ετοιμόρροπες, τα ντους λίγα και κατεστραμμένα κοκ
Αυτά φίλοι μου δεν είναι στη φαντασία μου αλλά η σκληρή πραγματικότητα.
Αν αυτά δεν διορθωθούν στη πιο καλή παραλία της Φθιώτιδας, μην περιμένετε επισκέπτες στα ΚΒ.
Ακούς αντιδήμαρχε κε Αντύπα ; Είσαι και επιχειρηματίας και έπρεπε σε αυτά να έχεις ήδη δώσει λύση … ΧΘΕΣ.
Αλλά έστω και τώρα φρόντισε κάτι να κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που στην Ελλάδα όλοι κάνουμε πως δεν ξέρουμε και ξαφνικά πέφτουμε απ τα σύννεφα ειλικρινά με ξεπερνάει. Ο δήμαρχος ίσως κρύβει έσοδα από την εφορία. Σιγά το νέο. Βρείτε μου έναν επαγγελματία που να μην κρύβει έσοδα με τον άλφα ή βήτα τρόπο. Και όχι μόνο οι επαγγελματίες. Από που να ξεκινήσω και που να σταματήσω. Κάποιοι διορισμένοι καθηγητές που τα απογεύματα πάνε από σπίτι σε σπίτι για τα ιδιαίτερα; γιατροί που το φακελάκι πάει κι έρχεται; όλοι όσοι δουλεύουν μαύρα καθαρά στην τσέπη και είναι και εγγεγραμμένοι ως άνεργοι στον ΟΑΕΔ; οι περισσότεροι από εμάς ότι μπορούμε να γλιτώσουμε το γλιτώνουμε. Ο δήμαρχος ίσως δίνει δουλειές στον ξάδερφο. Αυτό κι αν είναι νέο. Λες και ζούμε στην Ελβετία και όλα λειτουργούν αξιοκρατικά. Ολα τα υπόλοιπα σ αυτή τη χώρα λειτουργούν άψογα και ξαφνικά βρίσκουμε ένα δήμαρχο που ίσως και να ευνοεί κάποιους δικούς του. Και λέω ίσως γιατί δε γνωρίζω τα γεγονότα οπότε δεν μπορώ και να εκφέρω άποψη. Ούτε εφοριακός ούτε εισαγγελέας είμαι για να δικάσω και να βγάλω απόφαση. Η πιο εύστοχη ανάρτηση είναι του 2:55. Αυτά είναι τα βασικά προβλήματα. Πέρασα κι εγώ από το Ασπρονέρι και έφριξα επίσης. Εμένα αυτά με απασχολούν κυρίως. Και αυτά μπορώ όντως να τα κρίνω γιατί τα βλέπω και τα ζω. Τα υπόλοιπα ας τα βρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Και όποιος έχει στοιχεία ας πάει να κάνει καταγγελία. Εγώ τον εκάστοτε δήμαρχο τον κρίνω από τα έργα του. Και δυστυχώς από έργα δε βλέπω τίποτα. Ας μιλήσουμε λοιπόν γι αυτά και ας αφήσουμε την πάταξη της διαφθοράς στους καθ ύλην αρμόδιους.

ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ είπε...

Φίλε 3.56 η ανάρτησή σου έχει 2 σκέλη.
Α. Και εγώ είδα αυτά που περιγράφει ο 2.55 και όπως και εσύ συμφωνώ μαζί του. Έχω όμως μια ένσταση. Αν ο Δήμαρχος έχει κάνει αυτή τη βόλτα που κάναμε εμείς και έστειλε για ανάρτηση στο fonagrafos για «…πεντακάθαρες οι παραλίες στα Καμένα Βούρλα» τότε εσκεμμένα θέλει να κάνει κακό στον τουρισμό των ΚΒ πρός όφελος ίσως των παραλιών του ΑΚ που πράγματι έχει φροντίσει να είναι καθαρές. Γιατί αν τον πιστέψει πχ ο λαμιώτης και κατέβει για μπάνιο και δει αυτά τα χάλια τότε αυτό θα το πει στο φίλο του κοκ κατά το γνωστό : ο καλλίτερος διαφημιστής είναι ο πελάτης σου.
Β. Μπορεί εμείς οι επιχειρηματίες και άλλοι να κρύβουμε κάποια έσοδα απο την εφορία αλλά εμείς δεν έχουμε ούτε εξουσία ούτε διαχειριζόμαστε δημόσιο χρήμα, όπως ο Δήμαρχος. Σου θυμίζω το γνωστό ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται. Και ο Δήμαρχος με το να μην δηλώνει τα εισοδήματά του απο την εξάσκηση του ιατρικού του επαγγέλματος αλλά και με το να αναθέτει σε πλείστες περιπτώσεις απευθείας σε επιχειρηματίες για προμήθειες ή έργα του Δήμου, και μάλιστα σε συγγενείς του, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΟΣ. Και όταν δεν φαίνεται τίμιος οι πολίτες-δημότες οφείλουν να φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τις λοβητούρες του.
Έχεις αντίρρηση ;
Ένας Τοπικός Επιχειρηματίας ...

Ανώνυμος είπε...

Προς επαλήθευση των ανωτέρω σχετικά με το ασπρονέρι σήμερα το μεσημέρι που ήμουν στη παραλία είδα έναν οδηγό να πέφτει μέσα σε μία από αυτές τις λακούβες καταστρέφοντας ένα ζαντολάστιχο. Δεν ξέρω τι ενέργειες θα κάνει αλλά αν μου συνέβαινε εμένα θα έκανα μήνυση στο Δήμο για αποκατάσταση της ζημιάς.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε ένα δήμαρχο με τη γυναίκα του που δεν δηλώνουν τίποτα έχοντας στην κατοχήττους super car 80.000 euros. Έναν δήμαρχο που δίνει αβέρτα αναθέσεις στον ξάδερφο του. Έναν δήμαρχο που όλες τις ασφάλειες του Δήμου πάλι τυχαία τις δίνει στον Καραμανωλη. Από όπου και να το πιάσεις βρωμάει..
Μην μιλήσουμε και για τα γκομενιλικια του... Όσο για το φλωρογραφο ασχολίαστο δεν αξίζει.
Αυτόν ψηφίσατε αυτός σας αξίζει λουστείτε τον.

Ανώνυμος είπε...

Καμία αντίρρηση. Φυσικά και πρέπει να έρθουν όλα στο φως της δημοσιότητας. Αυτό που λέω είναι ότι δε μου προκαλούν καμία έκπληξη γιατί δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που κάνει κάτι τέτοιο. Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο. Και αν στα χαρτιά είναι νόμιμο ότι και να πούμε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι επί της ουσίας. Ήθελα απλά να χτυπήσω το καμπανάκι και να τονίσω ότι όσο ασχολούμαστε υπερβολικά με αυτά τα θέματα κάποια άλλα εξίσου σημαντικά μένουν πίσω. Και γι αυτά ίσως μπορούμε να κάνουμε κάτι. Η θερινή σεζόν πλησιάζει. Είναι που είναι τα πράγματα δύσκολα λόγω επιδημίας, αν μείνει και ο δήμος αδρανής ως συνήθως και δεν κάνει κάτι να αναδείξει την πόλη, το καλοκαίρι θα βγει όπως όπως και ο χειμώνας απλά δε θα βγει. Οπότε νομίζω ότι τώρα είναι ώρα να φωνάξουμε για αυτά τα πράγματα περισσότερο μπας και γίνει τίποτα αν γίνει. Τώρα αν μεροληπτεί ο δήμαρχος υπέρ της μιας ή της άλλης πόλης δεν μπορώ να το ξέρω αλλά αν κάνει κάτι τέτοιο εννοείται πως είναι κατακριτέο. Ίσως είναι ώρα οι επαγγελματίες να κάνετε μια σύσκεψη για το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο, να χτυπήσετε την πόρτα της δημαρχίας και να προτείνετε ίσως και να απαιτήσετε κάποιες αλλαγές. Μη χάνουμε χρόνο ασχολούμενοι με τα της εφορίας και χαθεί όλη η σεζόν. Και να κάνει επιτέλους και τα αυτονόητα. Καθαριότητα, συχνότερη αποκομιδή σκουπιδιών, πλύσιμο δρόμων και πεζοδρομίων, απολύμανση κλπ κλπ. Πρέπει να δείξουμε ότι η πόλη είναι οργανωμένη, καθαρή και ασφαλής. Αλλιώς δύσκολα τα πράγματα.

ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Όπως στρώνεις θα κοιμηθείς, λέγανε και λένε οι γονείς μας και οι παππούδες!!!
Προς ανύπαρκτος εμπορακους και ανώνυμους
Άλλο οι εκλεγμένοι και άλλο οι επαγγελματίες. Οι εκλεγμένοι πρέπει να δείξουν ήθος, αξιοπρέπεια, να οδηγήσουν την κοινωνία μπροστά, να αφήσουν έργο.
Ευχαριστώ. ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ανεκδοτο.. Πολιτική

Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του:

– Μπαμπά, τι είναι η πολιτική;

Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει σημάδια ωριμότητας, του απαντάει με ένα παράδειγμα:

– Κοίταξε παιδί μου… Μια χώρα είναι σαν μια οικογένεια. Πάρε για παράδειγμα τη δική μας.

Η μαμά, είναι σαν την κυβέρνηση, κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι.

Εγώ, ο πατέρας, είμαι σαν το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονομία του σπιτιού.

Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της.

Τέλος, το μωρό που έχουμε σπίτι συμβολίζει το μέλλον της χώρας.

Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει;

– Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεβάτι του.

Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα, ακούει κλάματα από την κούνια του μωρού. Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και βλέπει ότι το μωρό έχει λερωθεί..

Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται. Ο πατέρας άφαντος! Τον πιάνει πανικός!

Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύβους… πλησιάζει, κοιτάει και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στα τέσσερα! Κάγκελο ο πιτσιρίκος!

– «Τι να κάνω;», σκέφτεται, «να ξυπνήσω την μαμά; θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια, να διακόψω τον μπαμπά; ντρέπομαι, και ποιος θα αλλάξει το μωρό; Εγώ δεν ξέρω να το κάνω…»

Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο. Το επόμενο μεσημέρι, μετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο:

– Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές;

– Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα.

– Και τι συμπέρασμα έβγαλες;

– Όταν η κυβέρνηση κοιμάται, το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη, η κοινή γνώμη αδιαφορεί, και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκατά

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΘΕΛΕΙ.
ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς γκρινιάρηδες .
Ο Φωνογραφος Εδειξε δραστηριοτητα καθαρισμού της παραλίας στα Καμενα Βουρλα (φωτο κλπ),
ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΔΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
Η παραλία ήταν μήνες τώρα γεμάτη απο πλαστικά, μπουκάλια, και άλλα πολλή, τα καθάρισαν.
Ελα όμως που δεν ρώτησαν τον ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ που δειχνει την κορμαρα του μονον στον ΦΑΡΟ, και ενοχλειται για το κλαρια και σκουπιδια που εβγαλαν οι κ.κ με τις βιλλες για να τα φορτώσει ο Δήμος;; Θα πρεπε πρώτα να μαζέψουν αυτά τα σκουπίδια , να ετοιμάσουν πλήρως το κομματι αυτο και μετα καθαρισμα σε ολη την αλλη παραλια τωνΚ.Β.
Δίνω δικιο για τις λακουβες και οχι μονον σε αυτον τον δρομο.
Αντε σιγά σιγά να μαζέψετε την πολη, καλοκαίρι έρχεται, κορονοιο περνάμε.

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ είπε...

@9:13 μ.μ., επιλεκτική ανάγνωση έκανες, εγώ έγραψα για :
1.βρώμικη παραλία
2.κάδοι απορριμμάτων ελάχιστοι και γεμάτοι σκουπίδια,
3.αδέσποτα σκυλιά να περιφέρονται,
4.κλαδιά από κόψιμο ελιών πεταμένα στο δρόμο,
5.λακούβες κάθε 2 μέτρα στο δρόμο γύρω-γύρω κατά μήκος της παραλίας,
6.οι καμπίνες λίγες και ετοιμόρροπες,
7.τα ντους λίγα και κατεστραμμένα
Γιατί αναφέρεις μόνο το (4) και το μισό (2) ?

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε το ξαδελφο , γιατι δεν κοιτατε τα υπολοιπα , ποιος κανει ασφαλειες στα οχηματα του δημου, ποιος παιρνει συνεχεια αναθεσεις 24800 απο Λαμια συνεχεια , βενζινες στο Δημο, δουλιτσες για τα σκουπιδια .

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ, για πες μου, στον ΦΑΡΟ του Ασπρονεριου της Τ.Κ Αγιου Κων/νου, είναι καμιά οργανωμένη και κλειστή παραλία-πλαζ που θαπρεπε να γίνει «κουφέτο», απο τοσο νωρις
και να μείνει σε δευτερεύουσα φάση ΟΛΗ η ΑΛΛΗ παραλία στο κέντρο της πόλης;
Μάλλον σε ενόχλησε η δημοσίευση και όχι ο καθαρισμός.
Αμ το άλλο, κλαδεύουν τις ελιές στις βίλες,που είναι έξω από την πόλη , πετάνε τα κλαριά στον δρόμο, απίκο ο Δήμος να τα μαζεύει;;

Ανώνυμος είπε...

Ολοι εσεις που γραφετε υπερ του Συκιωτη, και εναντιον οποιου πει κατι και κανει κριτικη καλη η κακη , μια ερωτηση , δεν γραφετε και για το εργο που Ηδη εχει κανει , οχι τις υποσχεσεις του , κατι που εχει ολοκληρωθει και λειτουγει σωστα ;;; ειναι ηδη 7 χρονια δημαρχος και αλλα 8 συμβουλος , ποια ειναι η προσφορα του υπερ του Δημου ;;;

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα πήγα και εγώ στο Ασπρονέρι για μπάνιο με την παρέα μου και αυτό που θέλω να καταθέσω είναι οτι ο ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ έχει απόλυτο δίκιο. Απαράδεκτη κατάσταση. Αρκετός κόσμος απο Λαμία. Επείγον να γίνει κάτι με τις λακούβες, σπάμε τα ΙΧ μας και να πάρει ο δήμος τις στίβες απο κλαριά και σκουπίδια που έχουν συσσωρευτεί. Και ας φροντίσει να επισκευάσει τις καμπίνες και να τις βάψει λιγάκι και τα ντους. Και να βγάλει ένα ξεραμένο φοίνικα .....

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχος με πολλα
Α..... .......
Α ..... ......
Α ............
συμπληρωστε τα κενα του

Ανώνυμος είπε...

Αδικος
Ασχετος
Αρχομανης

ΚΡΙΤΩΝΑΣ είπε...

δυστυχως δεν υπαρχει αντιπολιτευση ο τσωμος ψηφισε το προυπολογισμο και αυτο σημαινει οτι συμφωνει με ολα οσα θα γινουν ενω ειχε δικια του προταση και τον παρεσυρε να πει οτι την αποσυρω. μητσαρα δεν σκεφτεσαι λιγο ? η αντιπολιτευση ψηφιζει οταν εχει μεσα μονο καλα η μονο τις υποχρεωτικες δαπανες, οχι αυξησεις που δεν φερεις ευθυνη ,τωρα πρεπει να λες ναι σε ολα αλλιως ερχεσαι σε κοντρα με τη ψηφο σου και θα στο κοπαναει συνεχεια οτι το εχεις ψηφισει αυτο .κρυφτηκες πισω απο το σκουφια στην ενσταση, ο σκουφιας ηρωας αλλα εσυ εισαι επικεφαλης ομαδας, εσυ απειρος οι αλλοι δεν το καταλαβανε της ομαδας σου.το 28 % ειναι σοβαρο ποσοστο και το διαλυεις.κατεβηκες για δημαρχος χωρις να εχεις διαβασει τον ηγεμονα του μακιαβελι ? ξυπνα δημητρη

Ανώνυμος είπε...

Ρε κριτωνα την απαντηση του συνηγορου του πολιτη που προσφυγατε ως συλλογος ενεργων δημοτων γιατι δεν την αναρταται στο μπλοκ για να ενημερωθουμε και εμεις? Τελικα ποιος ειχε δικιο στην αντιπαραθεση μακρυνιτσα - σκουφια ? Προσφυγη στο συνηγορος ή στην αποκεντρωμένη?

ΚΡΙΤΩΝΑΣ είπε...

φιλε μου αυτο ειναι απλο η αποκεντρωμενη διοικηση εχει την ευθυνη για την νομιμοτητα των αποφασεων του δημου.ο συνηγορος του πολιτη ειναι αν ο δημος αδικησει καποιον πολιτη η μια ομαδα πολιτων .το θεμα των αυξησεων ειναι για ολους .ο μακρυνιτσας εχει εκτεθει πολυ με αυτα που εχει κανει μολις χασει την αντιδημαρχια γεια σας ειμαι απεναντι . αντωνιου μακης το καλυτερο συστημα ολοι ενα χρονο αντιδημαρχια ,πηρες το χαρτζηλικι σου και προσφερε και αμισθος αν μπορεις, αλλα τον μαυρισαμε

Ανώνυμος είπε...

Κριτωνα εγω σε ρωτησα για γ. μακρυνιτσα και γ. σκουφια σχετικα με την αυξηση στα τελη. Δεν απαντησες. Δεν σε ρωτησα για δ. μακρυνιτσα και μ.αντωνιου ?

ΚΡΙΤΩΝΑΣ είπε...

σου απαντησα φιλε μου ο σκουφιας ειχε δικιο ειναι θεμα αποκεντρωμενης διοικησης .ειναι επιλογη του δημου να ρυθμιζει ποσο ακριβη καθαριοτητα θελει ακομα και βραδυ και κυριακες αν ειναι φουλ τουριστικος οπως το κεντρο αθηνας κ θεσσαλονικης -δεν εχει σχεση ο συνηγορος του πολιτη με αυτο .το μονο που πρεπει ειναι να ειναι ανταποδοτικο ,να μην βγαζει κερδη ο δημος απο αυτο ,να ξοδευει ολα τα λεφτα που παιρνει

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε διάσημος έγινες άντε και στο cnn...

https://www.documentonews.gr/article/aplhrwta-daneia-mamoyth-psemata-kai-adhlwtes-etaireies-sto-documento-poy-kykloforei-mazi-to-docville


ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ 2.500 ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΖΑΚ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

https://www.hellenicparliament.gr/userfiles/pothen/xrhsh2018_etos2019/SYKIOTIS_IOANNIS_1521100_2019.pdf

Ανώνυμος είπε...

Διάβασε τα πρακτικά στο διαύγεια κ θα κατάλαβεις. Ξεκάθαρα κ έντιμα διατυπώθηκε ότι είναι ο προϋπολογισμός είναι πλασματικος . Πήρε ψήφο ανοχής για να σταματήσει να λέει ότι φταίει πάντα ο Τσωμος για όλα κ ότι είναι φρένο για την "αναπτυξιακή" πορεία του Δήμου. Ούτως ή άλλως θα πέρναγε καθώς έχει πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο παρ όλα αυτά θεωρώ κ γη ότι η στάση της αντιπολίτευσης πρέπει να σκληρύνει κ αλλο

Ανώνυμος είπε...

Κριτωνα εχω μια απορια. Ο δικηγορος Αργυροπουλος που είναι μελος του συλλογου δεν μπορει να μην γνωριζε ποιος ελεγχει τις αποφασεις των δήμων. Γιατι σας οδηγησε σε λαθος δρόμο? Το ρωταω γιατι αν ο συλλογος ειχε κανει και αυτος προσφυγη στην αποκεντρωμενη υποστηριζοντας την ενσταση του σκουφια, η αποκεντρωμενη νομιζω οτι δεν απερριπτε την ενσταση. Εσυ τι λες ? Και θελω την απαντηση σου οχι σαν φιλος που εισαι του αργυροπουλου αλλα σαν δημοτης.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κριτωνας δεν έχει σχέση με τον Κριτων,άρα μην τον ρωτάτε για τον Συλλογο,δεν μπορεί να απαντήσει,η φρασεολογία του άλλωστε το δειχνει,,,προβοκάρει
τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Δλδ υπάρχει και 2ος ΚΡΙΤΩΝ ?

Ανώνυμος είπε...

O Κριτωνας εχει την εξης διαφορα απο τον αυθεντικο.
Εχει μπρουταλ εκφραση, ανοιγει διαλογο με τον οποιαδηποτε ,χρησιμοποιει ονοματα δημοτων,
εχει ρηχη εκφραση σε ενα επικεντωμενο θεμα.

ΚΡΙΤΩΝΑΣ είπε...

φιλε μου αν τρελαθει η δημοτικη αρχη και εφαρμοσει τις αυξησεις με τη φτωσεια που ερχεται ,για να μην ξεχναμε εχουμε χρεος 180 % αντι για 75 το δημοσιο εχει πουλησει τα φιλετα δηλαδη δεν εχει κερδη απο οτε κλπ-τραπεζες ξενες,ελληνες αφραγκοι,ο εσμ θα δωσει δανεικα αντι για δωρα,οι επαγγελματιες του τοπου μας θα καταστραφουν με τη συμφωνη γνωμη του τσωμου κλπ. οταν εισαι 65 και εχεις κανει το χρεος σου σωστα να εχεις στοιχειοθετημενη αντιπροταση κατα των αυξησεων και σε βαζει μια απειρη προεδρος να πεις στο μικροφωνο οτι την αποσυρεις τουλαχιστον να σεβαστεις το χρονο που σπαταλησες για να την γραψεις και μην κανεις τους ψηφοφορους σου να τραβανε τα μαλλια τους .πχ αν η ανακυκλωση γινει υποχρεωτικη και η κομποστοποιηση και καθε μαγαζι και σπιτι παρει τρεις καδους με την υποχρεωση να τους γεμιζει ξεχωριστα ακομα και με την επιβολη προστιμου θα δεις οτι ο δημος θα εχει οικονομια καυσιμων και μεροκαματων απο τη μειωση των βρωμικων σκουπιδιων -εσοδα απο τα ανακυκλωσιμα που δεν βρωμανε αν εχει γινει σωστα και μπορουν να περιμενουνε στο καδο και τα εξοχικα θα προμηθευτουνε μηχανημα που κανει τα κλαδεματα πριονιδι λιπασμα και το φορτηγο του δημου θα ηρεμησει και θα κουβαλαει μονο μπαζα και χωμα . προς αλλον φιλο εχεις καταλαβει οτι δικηγορος και συμβολαιογραφοι ειναι αχρηστο επαγγελμα ? θα πηγαινε καλυτερα η ζωη χωρις αυτους.

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Αλλαξα ταμπεραμεντο και μοτιβο για ουσια λογων

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι ο αληθινος ? Ο ΚΡΙΤΩΝΑΣ 5.52 ή ο ΚΡΙΤΩΝ 7.14 ?

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

και οι δυο

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΩΝ αφου αλλαξες ταμπεραμεντο και μοτιβο για ουσια λογων μου χρωστας την απαντηση στην ερωτηση που σου εκανα στις 2:02 μ.μ., Μαΐου 17, 2020. Περιμενω.

Ανώνυμος είπε...

Τσογλαναρια κυριως του Αι κωτσου με επικεφαλη εναν υπερβαρο.

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

EKANE ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΡΒΙΤΟΡΕ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ...?
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΟ LA ROOM....YΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ...

Υ.Γ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ I.Q ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Δ.Σ (ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ) ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙHΝΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ CORONOVIRUS ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!

Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΡΙΤΩΝΑΣ Ο ORIGINAL.

Υ.Γ 2 ΔΗΜΑΡΧΑΚΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΒΛΕΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΡΜΑ ΜΕ ΤΟ DOCUMENTO

ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ είπε...

TA TEΛΕΙΩΣΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΟΛΑ ΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Τι εγραψε το DOCUMENTO ? Θα μας πει κανεις ?

Ανώνυμος είπε...

Μαθαινω οτι για την υποθεση των τελων και του προυπολογισμου υπαρχει προσφυγη στη 3μελη επιτροπη του αρθ 152 και εκει μπορει να υπαρξει διαφορετικη εκτιμηση ως προς τη νομιμοτητα. Μου λενε οτι οι πιθανοτητες ειναι μεν λιγες αλλα αν οι της αποκεντρωμενης ακολουθησουν την ιδια τακτικη νομιμοποιησης των παραβασεων τοτε μου λενε οτι θα ακολουθησει η διωξη τους στα δικαστηρια για παραβαση καθηκοντος δημοσιων υπαλληλων. Στην υποθεση υπαρχει και συνδρομη επιφανους δικηγορου των αθηνων. Λετε ?

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

ΑΠΟ τη στιγμη που η αντιπολιτευση δεν εχει κανει τιποτα για τους ελεγχτικους θεσμους σημαινει οτι πρεπει να γινουν αυξησεις ,ξυπνατε

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα ξεστραβωσου κ διάβασε πρώτα τι ενέργειες έχουν γίνει από την αντιπολίτευση. Επιθυμία του 60 τοις εκατό του πληθυσμού των Καμένων είναι ο Συκιωτης κ η ομάδα του..Όλα τα άλλα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Άσε την κατευθυνόμενη κριτική που ασκείς κ επικεντρωσου στο πρόβλημα που είναι οι υπέρογκες αυξήσεις δημοτικών τελών. Στρίψε τα βέλη σου προς τους συμβούλους της συμπολίτευσης οι οποίοι στηρίζουν με κλειστά μάτια την καταστροφική πολιτική Συκιωτη. Εμείς που είχαμε αντιρρήσεις για την συνεχιζόμενη επί εξαετίας καταστροφική γραμμη κάναμε το καθήκον μας , διαχωρισαμε τη θέση μας , υποβάλαμε κ συνεχίζουμε να υποβάλλουμε τις προτάσεις μας με γνώμονα πάντα το δημοτικό κ όχι το ατομικό συμφέρον. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά Κρίτων είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους .

Ανώνυμος είπε...

Γιατί; υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε με το Βαξεβάνη; μπορούμε να διαβάσουμε και τα δελτία τύπου του σύριζα. Το ίδιο πράγμα θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ελεγκτικοί λέγονται

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

δε καταλαβαινετε το απλο .οταν απο 12000 δημοτες κανει ενσταση μονο ο σκουφιας που δεν ειναι στο δημο και το μονο που ειχε ηταν προφορικη στηριξη του τοπικου συριζα που μετα χαθηκε,το κκε με παρουσια στο δημο δεν εκανε τιποτα ,το κιναλ με φλωρακη τιποτα ,ο τσωμος τιποτα ,η αποκεντρωμενη και λογικα εκρινε οτι χρειαζονται αυξησεις για να παρει λεφτα ο δημος και να νοικοκυρεψει απορριματοφορα -καδους κλπ. η αποκεντρωμενη δεν ειναι εδω για να ξερει την εγκαταλειψη του σχεδιου τετριμιδα που φερνει το δημο σε διαλυση . ο φλωρακης τι εκανε ? ερχεται καθε μερα καμενα παει τραπεζα και πινει καφε ,αφου βλεπει οτι ο τσωμος αδιαφορει ας επαιρνε πρωτοβουλια 28 % εχουν οχι 5. τελος η παλινωδια δεν ψηφιζω τις αυξησεις αλλα τις ψηφιζω στο προυπολογισμο ομοφωνα .τι θελετε να σας κανει η αποκεντρωμενη οταν κοιμομαστε ολοι μαζι .ειμαστε στο τοπο του παραλογου οπου ο σκουφιας που ειναι ασξιος πολλων συγχαρητηριων καταντησε να πολεμαει μονος του σαν γραφικος.κουνηστε λιγο το κεφαλι σας απλα πραγματακια ειναι

Ανώνυμος είπε...

Βρε 5.36 εσύ δεν είσαι ο ΚΡΙΤΩΝ. Το ύφος, το λεξιλόγιο και η γενικά η όλη παρουσίαση του κειμένου δεν είναι του ΚΡΙΤΩΝ. Απορώ πως το δέχεται ο πραγματικός ΚΡΙΤΩΝ ?
Εκτός και αν έχουμε τέτοια μετεξέλιξη που θυμίζει "κομμουνιστές" να γίνονται "δεξιοί" και το αντίστροφο. Λέτε ?

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Φιλτατε μου ο SIGMUND FRAUD επειτα απο πολλες εμπεριστατωμενες μελετες ειπε οτι η ψυχη του ανθρωπου ειναι απροβλεπτη και μπορει να μελετηθει μονο επι της βασης πιθανοτητων.