05 Μαΐου 2020

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓ ΚΩΝΝΟ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ --   ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ-ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ-ΝΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΙ 2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΓ ΚΩΝΝΟΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ .ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΕΠΙΔΗΜΙΙΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,  ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΕΥΤΥΧΩΣ..ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ..ΤΟ ΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΦΚΑ-ΕΝΦΙΑ -ΦΟΡΟΙ -ΔΕΗ- ΟΤΕ -ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ --ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ --ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ --ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΛΙΩΝ ---ΨΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ  --ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΛΠ..ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟ ΕΝΟΙΙΚΙΙΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΦΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΓΟ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΗ ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ..ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΓ ΚΩΝΝΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΥΡΑ ..ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ..Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ..ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΕΥΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΓ ΚΩΝΝΟ..ΕΠΙ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΛΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΩΝ ΔΙΕΥΡΥΝΘΗΚΕ ,ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ  ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ



14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΨΙΜΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ.....

Ανώνυμος είπε...

Πάλι μισές αλήθειες και παρουσίαση στοιχείων κατά το δοκούν από τον ΣΎΡΙΖΑ.
Το "σχέδιο αναδιάρθρωσης" των ΕΛΤΑ που εκπόνησε η εταιρεία Price Water House & Cooper (PwC) τον Ιανουάριο του 2019 κατά παραγγελία της προηγούμενης διοίκησης των Ταχυδρομείων, προέβλεπε περικοπές 83 εκατομμυρίων ευρώ στο κόστος λειτουργίας ως το 2021. Προβλεπόταν μείωση προσωπικού και σταδιακό κλείσιμο καταστημάτων ώστε από 700 ανά την Ελλάδα να μειωθούν σε 450. Στο μεταξύ άλλαξε η κυβέρνηση και η διοίκηση των ΕΛΤΑ αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία παρέμεινε ως σύμβουλος. Το θέμα είναι ακόμα υπό συζήτηση καθώς εκπονείται νέο σχέδιο διάσωσης και αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ.
Για το ζήτημα του κλεισίματος καταστημάτων υπενθυμίζεται πως «δεν είναι η πρώτη φορά που κλείνουν με γρήγορους ρυθμούς». Την περίοδο 2001 - 2019, έκλεισαν 270 καταστήματα, τα 70 από τα οποία κατέβασαν ρολά την τετραετία 2015 - 19.
Άρα το σχέδιο για το κλείσιμο των καταστημάτων εκπονήθηκε επί της δικής σας κυβερνήσεως και επίσης δεν είδα να διαμαρτύρεστε για τα 70 καταστήματα που έκλεισαν πάλι επί της δικής σας κυβερνήσεως. Εκτός αν το κατάστημα του Αγίου Κωνσταντίνου δεν ήταν μέσα στα 250 που σκόπευε να κλείσει η κυβέρνηση ΣΎΡΙΖΑ. Ή μήπως ήταν;

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΥΡΛΩΝ είπε...

ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΟ ΚΕΠ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ .ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΑΕΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΠΧ 50 ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ 10 ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓ ΚΩΝΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓ ΚΩΝΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΤΑ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ 70000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ 30000 ,15000, ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΟΣΗΜΑ ΑΓΡΟΕΡΓΑΤΩΝ ΚΛΠ .ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ .ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Οπως παντα σας εχει μεταδοση την τέχνη του ψεμματος ο Πινόκιο Αλέξης. Λοιπόν τα πράγματα ειναι απλα τις κοπελες δεν ενδιαφερθηκατε συριζαιοι και τις απολυσατε ενω τις καθαριστριες και κατι συμβασιουχους της εαβ ηπείρου της Γεροβασιλη βυσματα και τους εργαζόμενους της ηλεκτρομηχανικης στη χαλκιδα τους ενταξατε στο δημοσιο μετα απο ενεργειες Βερναρδάκη και Καρανασταση. Οποτε το σανο αφήστε το για το δήμαρχο δεν μπορείτε να τον μιμηθείτε!

Ανώνυμος είπε...

Άρα για να καταλάβουμε. Το 2016 ο Σύριζα εντάσσει τα ΕΛΤΑ στο υπερταμείο προς αξιοποίηση και μερική ιδιωτικοποίηση. Εκπονεί σχέδιο το οποίο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει λόγω εκλογών. Και τώρα διαμαρτύρεται που μια άλλη κυβέρνηση εφαρμόζει το δικό του σχέδιο έχοντας αντίρρηση ως προς το ΠΟΙΑ καταστήματα θα κλείσουν. Είχαν άλλη λίστα και η τωρινή κυβέρνηση έχει άλλη λίστα; άρα η αντίρρηση έχει να κάνει με τη λίστα ή με το γενικότερο σχέδιο;ας προτείνουν τότε μια δική τους λίστα. Επίσης όταν άλλες κυβερνήσεις απολύουν συμβασιούχους είναι αντιλαϊκές ενώ όταν το κάνουν οι ίδιοι είναι δίκαιο και θεμιτό; δύο μέτρα και δύο σταθμά το λένε αυτό νομίζω. Αλλά ξέχασα.Ο σύριζα συγχωρείται γιατί έκανε σκληρή διαπραγμάτευση.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΥΡΛΩΝ είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΛΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΛΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΠΧ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΦΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΕΝΤΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΑΓ ΚΩΝΝΟΥ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ 3000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓ ΚΩΝΝΟ. ΑΝ Ο ΑΓΙΟΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΩΤΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ ,ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

5 Μαΐου έκλεισαν 10 χρόνια από τον τραγικό θάνατο των υπαλλήλων της ΜΑΡΦΙΝ. Απόλυτη σιγή από τον σύριζα σε επίπεδο ηγεσίας, στελεχών αλλά και τοπικών. Ούτε μια δήλωση για τι 4 ζωές που χάθηκαν. Και λέω 4 γιατί ανάμεσα στα θύματα ήταν μια έγκυος κοπέλα. Και ο σύριζα Καμένων Βούρλων διαλέγει ακριβώς αυτή τη μέρα για να θίξει το θέμα κλεισίματος καταστήματος ΕΛΤΑ - Eurobank. Και δεν αναφέρει καν τους 2000 υπαλλήλους ανά την Ελλάδα που θα απολυθούν πάρα μόνο το συγκεκριμένο κατάστημα και την εξυπηρέτηση των πελατών. Αιδώς Αργείοι.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΥΡΛΩΝ είπε...

ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΩΝ Η ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ . ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.ΕΠΙΣΗΣ, Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ MARFIN. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Προς Συριζα.
Γιατι τα ΕΛΤΑ εχουν επιχειρηματικο και κοινωνιμο ρολο;
Μηπως τελουν φιλανθρωπια με το κουβαλημα των εντυπων λογαριασμων της εφοριας,ενω πληρωνονται αδρα αν συνυπολογισεις και τα υποχρεωτικα μπαξισια με την παραδοση της συνταξης [παλιά],αλλα και οτι σημερα οι ιδιωτικες εταιριες [ταχυμεταφορες ]καλυπτουν τα παντα.
Η ειμαστε στο πολεμο του 40 που στελνανε τα φανταρακια γραμματα στο σπιτι;
Μηπως το επιχειρειν των ΕΛΤΑ [λιανικη τραπεζικη] απεχει παρασάγγας απο τις συστημικες τραπεζες και ως διεκπεραιωση αλλα και ως προς τον χρονο [κατακρατηση χρηματων απο πληρωμες λογαριασμων];
φυσικα ειναι ΝΠΔΔ με οτι αυτο συνεπαγεται [ρουσφετια, μονιμοτητες,απεργειες, σαββατο κλειστα κλπ] και οπως ολες οι εταιριες του δημοσιου μονιμα με ζημιες[σημερα 75 μυρια ευρω ] ,που τα καλυπτει η φορολαιλαπα στην αγορά.
Αρα για την βενεζουελακουβα μπορει να ταιριαζει ,για τον συγχρονο κοσμο οχι.
Τωρα αν πρεπει να συντηρουνται γραφειοκρατικες δομες στα χωρια γαι λογους τοπικους,απο το να φυγουν τελειως, καλυτερα ειναι να υπαρχουν ολα καπου κεντρικα και κοντα, για να διατηρηθουν
εξ αλληλοσυσχετισης και μονο, αυτο αλλιως λεγεται και οικονομια κλιμακος.
Σκεφτειτε πρωτα και μετα τα ξαναλεμε... φιλοι κρατιστες.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι συζητάμε σε λάθος βάση εξαρχής. Οι δύο υπάλληλοι είπαν, που τους είπαν κάποιοι από Αθήνα κλπ κλπ. Δηλαδή θα έκλεινε το υποκατάστημα ξαφνικά στα τέλη Μαρτίου χωρίς επίσημη ενημέρωση προς το προσωπικό. Χωρίς να ξέρουν αν θα φύγουν με εθελουσία ή αν θα μετατεθούν κάπου αλλού. Γιατί ως γνωστόν απολύσεις σε μόνιμους του δημοσίου δεν υπάρχουν. Θα πρότεινα λοιπόν να δούμε πρώτα αν και πώς και μετά το συζητάμε. Προσωπικά το βρίσκω λίγο δύσκολο να κλείσει το κατάστημα χωρίς να αντικατασταθεί από κάτι άλλο. Κάποιο πρακτορείο πχ. Οπότε ας μη βιαζόμαστε. Ας περιμένουμε κάτι πιο επίσημο από φήμες. Γιατί επί της ουσίας η όλη ανάρτηση σε φήμες βασίζεται.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΥΡΛΩΝ είπε...

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΗΜΕΣ ,ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ,ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΙΘΟΤΑΝ ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΑ ,ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓ ΚΩΝΝΟ ΛΟΓΓΟ ΑΓΝΑΝΤΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΦΑΞ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ.Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ .ΦΙΛΕ ΜΕ ΘΑΜΠΩΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ,ΑΨΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

Δώσε διεύθυνση,τωρα που ο Τραμπ ζητάει μαρξιστες επιδημιολογίας ,να σε πάρει για ειδικό συμβουλο να του φτιάξεις τα νοσοκομεία.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα πλάκα κι εγώ απ όλο αυτό το κατεβατό μόνο την τελευταία πρόταση κατάλαβα. Τα ανάμεσα έτσι όπως είναι όλα μαζί αχταρμάς δύσκολο. Θέλει προσπάθεια και βαριέμαι.