14 Μαΐου 2020

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του Δημάρχου κ. Συκιώτη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γράφει ο Οικονομολόγος Γιάννης Σκούφιας –  13/5//2020

Κύριοι σχολιαστές, ανώνυμοι, ψευδώνυμοι και επώνυμοι, παρακολουθώ τα σχόλιά σας όσον αφορά τη δήλωση ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του Δημάρχου κ. Συκιώτη και επειδή με το θέμα έχω ασχοληθεί από την 1/10/2019 αυτό που θέλω να σας μεταφέρω είναι ότι άδικα χάνετε το χρόνο σας σε μεταξύ σας αντιπαραθέσεις γιατί … το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Είτε αυτό λέγεται ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ [βλ. Προϋπολογισμός] είτε αυτό λέγεται ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ [βλ. ΑΑΔΕ + Δ.Ο.Υ].

Ο κ. Συκιώτης με τη βοήθεια κομματικών του φίλων [τους οποίους όλοι σας γνωρίζετε] είναι στο … απυρόβλητο. Οι Κρατικοί Ιαβέρηδες κυνηγούν μόνο Γιάννηδες-Αγιάννηδες και υποκλίνονται στους έχοντες και κατέχοντες επειδή κατέχουν κάποιο αξίωμα ή είναι μέλη της εκάστοτε Κυβερνώσας παράταξης.
Δεν θα επεκταθώ περισσότερο. Για την αλήθεια των λεγομένων μου επισυνάπτω την αλληλογραφία μου με τις Κρατικές Υπηρεσίες – προσοχή στις ημερομηνίες - και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματά. Θα παρακαλούσα, όμως, να αφήσετε τα κομματικά σας γυαλιά όταν διαβάζετε την αλληλογραφία.  

Email  1/10/2019
Από : Ιω. ΣΚΟΥΦΙΑΣ
Προς:
[1]  κα. ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ -  ΥΕΔΔΕ_Υπηρεσία Ερευνών-Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων v.koliopoulou@aade.gr  
[2] κ. ΠΙΤΣΙΛΗ – ΓΓ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ - ΑΑΔΕ -  gov.office@aade.gr
[3] κ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ – ΥΠΟΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ -  cstaik@parliament.gr
[4] κ. ΝΤΙΤΟΡΑ  - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΣΕ - sintonistis@apdthest.gov.gr 

Κύριοι, στην ιστοσελίδα της Βουλής - https://www.hellenicparliament.grδημοσιεύτηκαν τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των Πολιτικών. Μεταξύ των άλλων υπάρχουν και οι δηλώσεις του Δημάρχου Καμένων Βούρλων κ. Συκιώτη.  Παρατηρώ ότι ο κ. Συκιώτης από την άσκηση του ιατρικού του επαγγέλματος [Καρδιολόγος - Βύρωνος 32, Λαμία Φθιώτιδας ] δηλώνει για το 2015 = 3.042,69 € και για τα έτη 2016 και 2017 μηδενικά εισοδήματα. Στη μικρή κοινωνία που ζούμε, οι δημότες ισχυρίζονται ότι ο κ. Συκιώτης - ενώ συνεχίζει να ασκεί το επάγγελμά του ιατρού -  δεν δηλώνει τα πραγματικά του εισοδήματα και ότι «κλέβει το κράτος δηλ. δεν πληρώνει φόρους» μιας και δεν εκδίδει αποδείξεις στους πελάτες του.
Επειδή η φοροδιαφυγή είναι αθέμιτος πλουτισμός και έγκλημα κατά της κοινωνίας, σας επισυνάπτω τις σχετικές δηλώσεις του κ. Συκιώτη και παρακαλώ όπως κάνετε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα για έλεγχο των λογιστικών του βιβλίων, ώστε να διαπιστωθεί αν πράγματι είναι «φοροφυγάς» ή οι δημότες από αντιπολιτευτικούς λόγους τον κατηγορούν.
Γιατί αν «κλέβει το κράτος» ποιος μας εγγυάται ότι δεν «κλέβει και τον Δήμο» μιας και λαμβάνει και διαχειρίζεται κρατικές χρηματοδοτήσεις;

Email  29/10/2019
Από : ΑΑΔΕ  [Διευθυντής  Ιω. ΚΑΤΣΙΠΗΣ ]  gov.office@aade.gr
Προς :  Δ.Ο.Υ. Λαμίας
Κοιν : [1]  Ιω. Σκούφιας [2] ΑΔΘΣΕ [3] Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης

Σας διαβιβάζουμε το υπ’ αριθμ. Πρωτ. 6124/170823/14.10.2019 [αρ. πρωτ. Εσιερχομένου 1144319/21-10-2019] έγγραφο της ΑΔΘΣΕ - Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος με συνημμένη καταγγελία του κ. Σκούφια Ιωάννη, για δικές σας ενέργειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας.

Email  30/10/2019
Από : Ιω. ΣΚΟΥΦΙΑΣ
Προς :  κ. ΠΙΤΣΙΛΗ – ΓΓ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ - ΑΑΔΕ -  gov.office@aade.gr
Κοιν : Ιω. ΚΑΤΣΙΠΗ

Κύριοι, χθες πήρα ένα e-mail υπογεγραμμένο από τον συνεργάτη σας κ. Ιω. Κατσίπη που απευθύνεται στη Δ.Ο.Υ.  ΛΑΜΙΑΣ για δικές της ενέργειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της σχετικά με τις δηλώσεις ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του Δημάρχου Καμένων Βούρλων κ. Συκιώτη.
Έχω λόγους να πιστεύω ότι ο έλεγχος θα καλύψει τυχόν φοροδιαφυγή για αυτό φρονώ ότι πρέπει τον έλεγχο [σύγκριση πελατολογίου με αποδείξεις] να τον κάνει υπηρεσίας εκτός Λαμίας. Συγνώμη για την υπόδειξη.


Email  20/12/2019
Από : κ. Ντόβα – Διεύθυνση ΑΔΘΣΕ
Προς :  κ. Ιω. ΣΚΟΥΦΙΑ

Σε συνέχεια της εν θέματι καταγγελίας σας πληροφορούμε ότι η Δ.Ο.Υ. ΛΑΜΙΑΣ με το αριθμ. 48268/2.12.2019 έγγραφό της μας ενημέρωσε ότι σε διενεργηθέντα φορολογικό έλεγχο στον Ιω. Συκιώτη για το φορολογικό έτος 2015 δεν προέκυψε αποκρυβείσα φορολητέα ύλη ή διαφορές του ελέγχου σε σχέση με τα δηλωθέντα της οικείας φορολογικής δήλωσής του.

Email  27/12/2019
Από : Ιω. ΣΚΟΥΦΙΑ
Προς:
[1] κ. ΠΙΤΣΙΛΗ – ΓΓ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ - ΑΑΔΕ -  gov.office@aade.gr
[2] κ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ – ΥΠΟΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ -  cstaik@parliament.gr
[3] κ. ΝΤΙΤΟΡΑ  - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΣΕ - sintonistis@apdthest.gov.gr 

Κύριοι , σε συνέχεια των 2 email που σας είχα αποστείλει [1/10/19, 30/10/19], σήμερα είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι οι φόβοι μου για κάλυψη του δημάρχου-ιατρού  κ. Συκιώτη, επαληθεύτηκαν. Σας επισυνάπτω δε και το έγγραφο με το οποίο μου γνωστοποιήθηκε ότι σε διενεργηθέντα φορολογικό έλεγχο δεν προέκυψε αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη.
Θεωρώ, ως εκ της προηγούμενης επαγγελματικής μου δραστηριότητάς, Λογιστής-Φοροτέχνης στον όμιλο Μυτιληναίου, ότι  δεν διενεργήθηκε πραγματικός έλεγχος με βάσει το πελατολόγιό του.
Κύριοι, αυτός ο  φορολογούμενος πολίτης ως Ιατρός που διατηρεί Ιατρείο στο πιο κεντρικό σημείο της Λαμίας, επί σειρά ετών, δεν μπορεί να δηλώνει Φορολογητέο Εισόδημα  3.042,69 €  … όταν η μάνα μου ως συνταξιούχος του ΟΓΑ δηλώνει 6.000 €.
Κύριοι, αυτό δεν λέγεται Κράτος Δικαίου.
Το να στέλνετε τους Ιαβέρηδες να κυνηγούν Γιάννηδες-Αγιάννηδες και να υποκλίνεστε στους έχοντες και κατέχοντες επειδή κατέχουν κάποιο αξίωμα ή είναι μέλη της Κυβερνώσας παράταξης [έχουν μπάρμπα στη Κορώνη] … αυτός ο τόπος θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο όσο και αν εσείς περί του αντιθέτου ισχυρίζεστε …
--------------------------------------

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα, ξεκάθαρο. Πήγε η ΔΟΥ Λαμίας στον φοροφυγά, του είπε δώσε μας τις αποδείξεις που έκοβες για τις επισκέψεις, τους είπε ο φοροφυγάς δεν έχω κόψει ρε παιδιά να μόνο αυτές τις 2-3 έχω. Η ΔOΥ τις διασταύρωσε με τα μηδενικά δηλωθέντα εισοδήματα, και αποφάνθηκε ότι όλα καλώς. Γάτες με πέταλα εκεί στην ΔΟΥ, αλλά δεν ξέρω ποιος κοροϊδεύει ποιον.

Εγώ πάντως ξέρω θετικά από τουλάχιστον 4 που πάνε στο γιατρείο, κάθε φορά έχει τουλάχιστον 5 στην ουρά, και δεν έχουν πληρώσει ποτέ λιγότερα από 50-100 euro.

Η συγκάλυψη ημετέρων σε όλο της το μεγαλείο, καταδικαστέα σαφώς η ΔΟΥ για μη σοβαρό έλεγχο με δεδομένη την καταγγελία, καταδικαστέα και η οικογένεια πολιτικών που το συγκαλύπτει.

Κάπου νομίζω έχω το τηλέφωνο του Γιώργου του Πιτσιλή.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και όλοι μας, λίγο-πολύ, κάνουμε κάποια φοροδιαφυγή, αλλά αυτός έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Είναι άλλο να έχεις εισόδημα πχ 15.000 € και να μπορείς να κρύψεις τις 5.000 και να δηλώσεις 10.000 € και άλλο να δηλώνεις … 2015 = 3042, 2016=0, 2017=0, 2018=0 ! Αυτό λέγεται φοροκλοπή. Και όσο κάποιοι σαν αυτόν δεν δηλώνουν τα πραγματικά τους εισοδήματα και δεν ελέγχονται … τόσο εμείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ θα πληρώνουμε και για αυτούς . Τόσο απλά.
Επίσης ξέρετε πολλούς φαρμακοποιούς που να εργάζονται για 210 € το μήνα ( 2523 : 12 = 210) ?
Κανένας μας δεν θα τολμούσε να δηλώσει στη ψύχρα αυτά τα εισοδήματα χωρίς να έχει πλάτες στο κουβέρνο (ακούς Σταϊκούρα ) δλδ να έχει την διαβεβαίωση ότι ο τυχόν έλεγχος θα είναι εκ των πραγμάτων για τα μάτια του κόσμου.
Ανεξάρτητα του αποτελέσματος οφείλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον κ. Σκούφια που είχε τα θάρρος επώνυμα να καταγγείλει τον πρώτο πολίτη του Δήμου μας.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Ρε Νικολάου ποιος είναι ο Βαξεβάνης /

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 36 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΟΟΣΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ TAX FOUNDATION ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ (ΚΕΦΙΜ).

Ανώνυμος είπε...

Γιατί; υπάρχει κάποιος που δεν το γνωρίζει αυτό; είναι το αποτέλεσμα της ταξικής μεροληψίας που έλεγε ο Τακαλώτος. Ο οποίος μετά είπε "συνειδητά υπερφορολογήσαμε τη μεσαία τάξη" και στην πορεία πρόσθεσε "καλά κάναμε και αντιμετωπίσαμε έτσι τη μεσαία τάξη διότι φοροδιαφεύγει συστηματικά". Οπότε προς τι η έκπληξη;

ζωτσος αντωνης είπε...

η δου ειναι εκθετη γιατι ο ελεγχος βασιζεται στη λογικη =πως κρατας ιατρειο στη λαμια με ακριβο ενοικιο ισως και γραμματεα, λογιστη,ρευμα, τηλεφωνο,νερο για να εχεις κερδη μονο 3200 ε το χρονο ? 9ευρω τη μερα ? αν η δου του εκοβε προστιμο για λογικα εισοδηματα που εκρυψε θα πηγαινε στο δικαστηριο και το δικαστηριο θα τον πιστευε οτι εβγαζε 9 ευρω τη μερα ? σαφως οχι. γιατι η δου δεν ελεγξε τα επομενα χρονια που δηλωνει μηδεν ? το εκλεισε και εχει δηλωσει κλειστο στη δου ? διελυσε το ενοικιαστηριο και το αδειασε ? πουλησε τον εξοπλισμο η εκανε αυτοπαραδοση ? αν ναι τοτε ειναι ολα καλα . αν οχι η λογικη λεει οτι δουλευει κρυφα χωρις να κοβει αποδειξη . οι γιατροι δεν εχουν φπα επειδη ειναι αναγκαιο λειτουργημα και δεν εχουν δικαιολογια να μην κοβουν αποδειξεις . πρεπει να γινει καταγγελια στην επιβλεπων εισαγγελικη αρχη που ελεγχει τη δου για διαφθορα η στραβα ματια. αν μια καφετερια στα καμ βουρλα δηλωνει οτι βγαζει 9 ευρψ τη μερα ,η οτι εχει ζημιες 3 χρονια θα το πιστεψει η δου ? αμεσως θα σου πει γιατι το κρατας τοτε ? και θα φαει τη καμπανα

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η ΔΟΥ δε λειτουργεί με αυτή την απλή και απόλυτα σωστή λογική. Ξέρω αμέτρητες περιπτώσεις αλλοδαπών αλλά και γηγενών που δουλεύουν σχεδόν μόνιμα μαύρα, δηλώνουν από μηδενικό έως ελάχιστο εισόδημα χωρίς περιουσιακά στοιχεία στο όνομά τους και παίρνουν και κοινωνικά τιμολόγια και ότι επίδομα υπάρχει. Ταυτόχρονα κάνουν και αυτασφάλιση στον ΟΓΑ για να εξασφαλίσουν μια σύνταξη. Και δεν έγινε ποτέ ένας ανάλογος έλεγχος από την εφορία. Με το απλό αυτό ερώτημα. Πώς ζεις με τόσο εισόδημα και δύο ή τρία παιδιά και ταυτόχρονα πληρώνεις και εισφορές; Απλή λογική είναι. Αλλά κοιτάνε μόνο τα χαρτιά. Είναι στα χαρτιά εντάξει; και το θέμα λήγει εκεί. Εν τω μεταξύ ο Συκιωτης έχει δηλώσει και κάποια εισοδήματα από άλλες υπηρεσίες. Οπότε σου λέει μ αυτά ζω. Στο ιατρείο κάνω φιλανθρωπία στην τελική. Εμ οι άλλοι που δε δηλώνουν ούτε αυτά πώς στην ευχή ζουν;

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια παρ τον τσωμο κ ελατε με την όπισθεν...χαχαχα σας περιμένω με "όρθιο" το ηθικό

Ανώνυμος είπε...

ο βουλευτης του συριζα τι λεει για αυτο ? κανει τη παπια ? ηταν στην επιτροπη για τα σκανδαλα στην υγεια και εδω τι κανει μουγγα ? στο ενα ελεγε οτι πρεπει να ερευνηθουν τα παντα ,μονο για θεαθηναι ?

Ανώνυμος είπε...

απορω με το κουραγιο σας αγαπητε μου.....μα φυσικα και υπαρχει, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ πλεον ,συγκαληψη.Προσεχετε μονον διοτι οταν υπαρχει συγκαληψη...την πληρωνει ο καταγγελων...ειναι πολυ της μοδας τωρα τελευταια στα μερη μας.....σιγα να μην εφερναν απο την Αθηνα κλιμακιο της εφοριας....αμα ο υπουργος δε θελει η εφορια δεν παει πουθενα.Καλα θα κανει ομως ο κ Σταικουρας να μην εκτιθεται πλεον γιατι πολλα εχουν μαζευτει και δεν κανει να δινει ασυλιες...αν δινει βεβαια.....εσεις τι λετε????

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΝΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΡΟΜΠΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ.

https://lamianow.gr/fthiotida-agnanti-proedros-tis-t-k-pros-dimarcho-kai-d-s-quot-dystychos-tora-apofeygete-akomi-kai-na-moy-apantisete-quot-foto/

https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/155695-foni-apognosis-tou-proedrou-tis-agnantis-gia-tous-agrotikoys-dromous

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΝΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΡΟΜΠΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ.
Η Επιστολή απο το :
https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/155695-foni-apognosis-tou-proedrou-tis-agnantis-gia-tous-agrotikoys-dromous

«Ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη, την Πρόεδρο και το ΔΣ του Δήμου Καμένων Βούρλων
Άγναντη Μάιος 2020.

Μέσα στην καραντίνα η ορεινή μας κοινότητα συνάντησε τις δυσκολίες της απομόνωσης και των ελλείψεων στην υλικοτεχνική υποδομή των τηλεπικοινωνιών, με τα παιδιά μας να μην έχουν τις ευκαιρίες που είχαν άλλοι μαθητές για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους.
Τώρα που η καραντίνα τελειώνει, φαίνονται ακόμη πιο μεγάλα τα προβλήματα για τους γονείς τους.
Οι φωτογραφίες, αδιάψευστος μάρτυρας για τους αγροτικούς δρόμους που οδηγούν στα στρέμματα του μόχθου και στα ποιμνιοστάσια, στην πρωτογενή παραγωγή που στηρίζει όχι μόνο την μικρή τοπική κοινωνία αλλά ολόκληρο το Δήμο Καμένων Βούρλων.
Δυστυχώς κύριοι του Δήμου αυτοί οι δρόμοι δε είναι για να χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ από φυσιολάτρες και περιηγητές ή από κλαμπ 4Χ4 που διψούν για περιπέτεια. Καλοδεχούμενοι και αυτοί, αλλά πρωτίστως έχουν χαραχθεί για την πρόσβαση γεωργικών μηχανημάτων, φορτηγών και γενικά οχημάτων που σχετίζονται με την παραγωγή και φυσικά για να διέρχονται πυροσβεστικά οχήματα.
Και αν δε σέβεστε το μόχθο μας που σε λίγο καιρό δε θα μπορούμε να τον κατεβάσουμε από τα χωράφια μας, υποχρεούστε από το νόμο να στρώσετε τους δρόμους για τη δημιουργία ζωνών πυρόσβεσης.
Δυστυχώς στις επανειλημμένες οχλήσεις μου, μετά τις ψεύτικες υποσχέσεις, τώρα αποφεύγετε ακόμη και να μου απαντήσετε. Το γεγονός ότι βρέθηκα στην ίδια παράταξη, με τη δημοτική αρχή, ενισχύει ακόμη περισσότερο τη συγκεκριμένη φωνή, που είναι φωνή απόγνωσης προκειμένου να τηρήσουμε την υπόσχεση που δώσαμε σε όσους μας ψήφισαν αλλά και σε αυτούς που δε μας ψήφισαν. Ότι δηλαδή θα κάνουμε όσα μπορούμε περισσότερα για τον τόπο μας.
Ως πρόεδρος της Κοινότητας Άγναντης εφόσον συνεχίζεται να κωφεύετε στις εκκλήσεις μου για παρεμβάσεις που θα έπρεπε ήδη να είχατε κάνει, επιφυλάσσομαι να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων του τόπου μου.

Γιάννης Παπασταμάτης
Πρόεδρος Κοινότητας Άγναντης»

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φιλε απο οπου και τον πιασεις ... λερώνεσαι. Απορω με τους συνοδοιπορους στη παραταξη του δεν καταλαβαινουν οτι η βρωμα παιρνει και αυτους ? Τσιπα δεν εχουν ? Αλλα και συ βρε δικηγορινα Γεωργια Μπητα να στηριζεις εναν κ. Τίποτα ? Δεν μου κοβοτανε το χερι που σε στηριξα εγω και ολο μου το σοι...