19 Μαΐου 2020

Ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη, την Πρόεδρο και το ΔΣ του Δήμου Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Άγναντη Μάιος 2020.

Μέσα στην καραντίνα η ορεινή μας κοινότητα συνάντησε τις δυσκολίες της απομόνωσης και των ελλείψεων στην υλικοτεχνική υποδομή των τηλεπικοινωνιών, με τα παιδιά μας να μην έχουν τις ευκαιρίες που είχαν άλλοι μαθητές για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους.

Τώρα που η καραντίνα τελειώνει, φαίνονται ακόμη πιο μεγάλα τα προβλήματα για τους γονείς τους.
Οι φωτογραφίες, αδιάψευστος μάρτυρας για τους αγροτικούς δρόμους που οδηγούν στα στρέμματα του μόχθου και στα ποιμνιοστάσια, στην πρωτογενή παραγωγή που στηρίζει όχι μόνο την μικρή τοπική κοινωνία αλλά ολόκληρο το Δήμο Καμένων Βούρλων.

Δυστυχώς κύριοι του Δήμου αυτοί οι δρόμοι δε είναι για να χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ από φυσιολάτρες και περιηγητές ή από κλαμπ 4Χ4 που διψούν για περιπέτεια. Καλοδεχούμενοι και αυτοί, αλλά πρωτίστως έχουν χαραχθεί για την πρόσβαση γεωργικών μηχανημάτων, φορτηγών και γενικά οχημάτων που σχετίζονται με την παραγωγή και φυσικά για να διέρχονται πυροσβεστικά οχήματα.
Και αν δε σέβεστε το μόχθο μας που σε λίγο καιρό δε θα μπορούμε να τον κατεβάσουμε από τα χωράφια μας, υποχρεούστε από το νόμο να στρώσετε τους δρόμους για τη δημιουργία ζωνών πυρόσβεσης.

Δυστυχώς στις επανειλημμένες οχλήσεις μου, μετά τις ψεύτικες υποσχέσεις, τώρα αποφεύγετε ακόμη και να μου απαντήσετε. Το γεγονός ότι βρέθηκα στην ίδια παράταξη, με τη δημοτική αρχή, ενισχύει ακόμη περισσότερο τη συγκεκριμένη φωνή, που είναι φωνή απόγνωσης προκειμένου να τηρήσουμε την υπόσχεση που δώσαμε σε όσους μας ψήφισαν αλλά και σε αυτούς που δε μας ψήφισαν. Ότι δηλαδή θα κάνουμε όσα μπορούμε περισσότερα για τον τόπο μας.

Ως πρόεδρος της Κοινότητας Άγναντης εφόσον συνεχίζεται να κωφεύετε στις εκκλήσεις μου για παρεμβάσεις που θα έπρεπε ήδη να είχατε κάνει, επιφυλάσσομαι να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων του τόπου μου.

Γιάννης Παπασταμάτης
Πρόεδρος Κοινότητας Άγναντης

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύγε πρόεδρε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να στρώσουμε κ άσφαλτο???
Μήπως να στείλουμε την Νέα Οδό να κάνει οδοσημανσεις?
Το χωριό Νέα Αγναντη το χετε ακουστά?
Εκεί να πάτε. Για κάποιο λόγο δημιουργήθηκε. Ίσως διότι επαληθεύεται το ντόπιο ρητό Αγναντη και Ρεγγινι (Ρεγκινι,Ρεγκινη, Ραιγκοινει) ποδάρι να μη μείνει.
Αλλά ξέχασα ειστε ψωροπερηφανοι Αγνανταιοι εσείς και θέλετε το χουριο σας. Τρομαρα σας

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΟΣΤΑΣ είπε...

AYTO ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ? ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ,ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΤΣΑΠΑ ? ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ ? ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΑΙΤ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ .ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ .ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΣΑΝ ΑΓ ΚΩΝΝΟ .ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΚΡΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΟΣΤΑΣ είπε...

ΒΡΕ ΚΕΦΤΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΑΓΝΑΝΤΗ .ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.ΡΑΤΣΙΣΤΗ .ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΙΟΥΣ .

Ανώνυμος είπε...

Τραχανοπλαγιά,διαβασα σωστα η πρωτογενης παραγωγη κραταει την ελλαδα .Μηπως ηθελες να πεις οτι η μαυρη οικονομια κραταει ζωντανη την ελλαδα ομως να ζητας στα βαρκά τεχνικα εργα παει πολυ,αρκετα ειναι ενα γκρειντερ δυο φορες το χρονο .

Ανώνυμος είπε...

Σανοφαγε υποστηρικτή του ντοτορισιο, 6:17 μμ 19/5/20, θες να μας πεις ενα δρόμο που έστρωσε πλήρως άσφαλτο ο δημος στις πόλεις των καμένων Βούρλων και του μωλου απο το 2014 που ανέλαβε ο κοτζακ και μετά???

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΟΣΤΑΣ είπε...

ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΥΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ? ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝΕ ? ΕΛΙΕΣ ,ΛΑΔΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝΕ ? ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΛΑΔΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΥΡΑ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΟΛΑ ΕΠΟΝΤΑΙ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΗΓΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΣΤΡΟΛ.ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΖΩΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΣΕΠΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ? ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΑΖΕΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ΚΩΣΤΑ ΤΡΑΧΑΝΑ και ας μην σε ξερω. Εκεινος ο ρεζιλης ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ που η Αγναντη τον υποστηριξε τι λεει για το χωριο του ? Ε ρε ανθρωποι χωρις τσιπα που υπαρχουν. Η αξιοπρεπεια του - να μου πειτε που τη βρηκε - για μια καρεκλα.
Ε εσεις που ψηφισατε τον πιπιλα ξυπνατε γιατι αυριο θα ειναι αργα! Ο ανθρωπος ειναι μονο δηλωσεις, λογια-λογια-λογια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναγιώτου φίλε είναι από 20 χρονών στα Καμενα,δεν είναι αγνανταιος,γιατί να βγει αγνάντι.

Ανώνυμος είπε...

τι γίνετε ρε παιδιά? σκορπίσατε? ο πρόεδρος της άγναντης διαμαρτύρεται και απο ότι φαίνεται έχει δίκιο,ο πρόεδρος του αγ. σερεαφείμ δημοσιέυει επιστολές για αιτήματα και τον αγνοείτε, οι παραλίες εκτος της κεντρικης των καμένων όλες βρώμικες, τα χόρτα δύο μέτρα, οι λακούβες δεν έχουν αφήσει ζάντα ίσια,Πέρσι τέτοιον καιρό μας λέγατε πως φταίει η αντιπολίτευση που δεν είχε ψηφίσει προυπολογισμό φέτος να που ψήφισαν προυπολογισμό να που διπλασιάσατε τα ανταποδοτικά και τα έσοδα του δήμου ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΕΛΙΚΑ??? ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΤΕΛΗ??? ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΕΦΤΟΝ ΑΜΕΣΩΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Κακώς οι δήμοι ασχολούνται με το αγροτικό οδικό δίκτυο. Μέχρι προ Καποδίστρια τους αγροτικούς δρόμους τους συντηρούσαν οι αγρότες που τους χρησιμοποιούσαν. Δεν υπάρχει καμιά ανταποδοτικότητα στην συντήρησή τους. Τι δουλειά έχει να πληρώνει ο δημότης που δεν έχει καμία σχέση με τα αγροτικά για τους αγροτικούς δρόμους. Στοιχίζει στον Δήμο μας πάνω από 100.000€ κάθε χρόνο. Σε λίγο θα μας ζητήσουν να τους τα οργώνει κιόλας ο Δήμος.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΟΣΤΑΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΙ -ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ,ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ,Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΛΠ.ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡ ΔΡΟΜΩΝ ΛΟΓΩ ΕΓΓΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΡΕΙΤΕΡ

Ανώνυμος είπε...

Αι πρόεδρε δεύτερος τσωμος παρουσιάστηκε !! Ύστερα μαζί με τον άλλον κατεβείτε για δήμαρχοι χαχαχα !! Όχι 56 Αλλά 106 θα δώσει ο κόσμος στο Συκιωτη..ουστ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι ο ίδιος Τραχανάς Κώστας που πέρυσι τον Αύγουστο απαντούσε στο ίδιο μπλογκ ότι ο λαός έδωσε ισχυρή εντολή να συνεχιστεί το έργο του δημάρχου σε κάποιους που διαμαρτύρονταν για την κατάσταση στα Καμένα βούρλα; δεν ξέρω. Ρωτάω.

Ανώνυμος είπε...

Δήμος ακυβέρνητο καράβι χωρίς καπετάνιο. Τα χόρτα έπνιξαν τα Καμένα Βούρλα , οι λακούβες στους δρόμους της πόλης μεγαλώνουν και δεν ενδιαφέρεται κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής και ειδικά εσύ φίλε Άκη Αντύπα
για να συνεχίσει η παραλία Ασπρονερίου να προσελκύει κόσμο για μπάνιο και μετά να έρχεται και σε εμάς για φαγητό-καφέ-ποτό, και να μην περιμένουμε μόνο το Σ/Κ να έχουμε κόσμο πρέπει να κάνετε επί πλέον παρεμβάσεις.
Μερικές που εγώ κρίνω ότι πρέπει να γίνουν είναι.
Να κλείσετε τις πάρα πολλές λακούβες. Σπάνε οι άνθρωποι τα ΙΧ τους.
Να καθαρίζετε τη παραλία τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα
Να κόψετε κατά μήκος του δρόμου τα χόρτα και να καθαρίσετε τους φοίνικες (βάλτε μερικούς ακόμη)
Να βάλετε μικρούς πάσσαλους κατά μήκος του δρόμου και σήμανση ώστε τα ΙΧ να μην παρκάρουν επι της παραλίας Να βάλετε 2 ακόμα αποδυτήρια (υπάρχουν 2 που θέλουν συντήρηση + βάψιμο)
Δίπλα στα 4 αποδυτήρια να βάλετε απαραίτητα ντους
Να πείτε στη κυρία με τα σκυλιά να τα έχει μέσα στο οικόπεδο γιατί τριγυρίζουν σε όλη τη παραλία και αφοδεύουν/κατουράνε με κίνδυνο για την υγεία των ανθρώπων
Αν αυτά γίνουν και κάνουμε και μια σχετική προβολή νομίζω ότι θα κερδίσουμε όλοι μας.
Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΟΣΤΑΣ είπε...

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΕΔΩΣΕ 56 %--ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΟΤΟ ? ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΧΑΣΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ -ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΑΞΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 8,20 όποιος μιλάει και ζητά πράγματα για τον τόπο του γίνεται τσωμος; έχετε μάθει απο τους μισθωτούς που δε μιλάνε κι απο τις γλάστρες που σηκώνουν το χέρι σε όλα

Ανώνυμος είπε...

Ρε 1.52 για Κακό παράδειγμα έχεις το Τσωμο; όπως κ εσείς ετσι κ αυτός ειχε αποψη κ δεν ήτανε γλάστρα να σηκώνει το χέρι. Επίσης ζητούσε διαφανείς διαδικασίες σε όλα κ όχι αμφιβόλου αποτελέσματος διαδικασίες που σκοπό έχουν το προσωπικό κ όχι το δημοτικό συμφέρον. Το Κακό για τους διοικούντες είναι ότι γνωρίζει πράγματα το οποίο δεν βολεύει τη διοίκηση. Αυτά κυριοι

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ, Η ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ Ο ΣΕΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΧΟΡΤΟ, ΑΠΛΗΣΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΧΟΡΤΟ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΥΜΕΤΑΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ...

ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Ο Πρόεδρος καλά κάνει και διαμαρτύρεται, για αυτό άλλωστε εκλέχθηκε να προασπίσει τα συμφέροντα του τοπικού Αγναντης.
Το θέμα είναι οτι πέρασαν 6 χρόνια με την συμπολυτευση και ακόμα περιμένει...
ΥΓ: Στον Άγιο ΚΩΝΝΟ θα στρώσουμε κανένα δρόμο;
ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Σκάσε ρε Λιάκο μιλάτε κιόλας...τόσα πράγματα έχουν γίνει!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Λιάκο τα υδροπλάνα δεν τα βλέπεις;μόνο οι δρόμοι και το παρκε σε ενδιαφέρει;

Ανώνυμος είπε...

Για το παρκέ φταίει ο τσωμος το ίδιο κ για τους δρόμους τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν άφηνε τον Δήμαρχο να κάνει έργο?

Ανώνυμος είπε...

Και για τον covid ο τσώμος φταίει

Ανώνυμος είπε...

ποια υδροπλάνα καβειροκρίτωνες??? 2 πισι από το ίδιο σπίτι φάση μυρίζει.... τα υδροπλάνα είναι απλά ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ του κράτους. όχι του ντοτόρ. πείτε μας τι έκανε...το απόλυτο 0.

ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Να σκάσετε εσείς. Εάν θέλετε να μου πείτε ποιειστε είστε ανύπαρκτοι, και αν όχι κάντε Κάντι για να πάρει ο τόπος μας μπροστά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε 12.44 το σανό που σας ταίζει ο καραφλός τράμπ τι έχει μέσα? που τα είδες τα υδροπλάνα βρε ταγάρι?
Το μοναδικό που έχει κάνει ο κότζακ είναι το μηδενικό πόθεν έσχες αυτού και της συζύγου του όπως και η εξαφάνιση του ιατρείου του. Συν τις αναθέσεις στον ξάδερφο και στον φραουλή.

Υ.Γ Δήμαρχε ωραία η τράμπα της οθόνης του ιατρείου σου με την πανάκριβη apple που χρέωσες στο δήμο.

Ανώνυμος είπε...

https://www.gazzetta.gr/plus/perierga/article/1476805/dimarhos-mpike-se-feretro-kai-paristane-ton-nekro-gia-na-min-syllifthei-epeidi-paraviase-lockdown

ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΡΙΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΠΟΤΑΚΙΑ...ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Ευθυμήσαμε κρύο το αστείο 2.20

Ανώνυμος είπε...

Ειρωνικά το έλεγε ο άνθρωπος..και είχε και έχει δίκαιο.Ασε που είναι από τους λίγους που ενώ τον χλευάζουν έχει το σθένος και κάτι άλλο και γράφει επώνυμα..Μεγεια μας

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόσο μένος αγαπητοί.?Εσειςδεν είστε που τον ψηφίσατε λέγοντας ότι δεν υπήρχε κάτι καλύτερο?Εσείς δεν είστε που εμπαιζατε ανθρώπους που προσπάθησαν να φτιάξουν συνδιασμό και προφανώς εισαασταν πιόνια?Εσείς δεν ησασταν που είχατε να εξοφλήσετε προσωπικές μικροεξυπηρετησεις με την ψήφο σας?Μάλλον έχετε μνήμη χρυσοψαρου.Εχει κάνεις σας το θάρρος και το σθένος να κινηθεί νομικά?ΟΧΙ!Όσο για τον πρόεδρο της Αγναντης καλό θα ήταν να σιωπά..ξέρει αυτός!Ας δώσουμε και τα εύσημα στον αντιδήμαρχο Παπαγρηγορίου για την εικόνα βρώμας και δυσωδίας την παραμονή και ανήμερα της τοπικής εορτής . Πληροφορίες λένε ότι μνημονεύουν την εποχή Τριαντάφυλλη οι κάτοικοι.

Ανώνυμος είπε...

Νίκο πληροφορίες λένε ότι με χρήματα του δήμου κ με πετρέλαια έκανες μικροπολιτική κ καθαρισμούς ιδιωτικών οικοπέδων. Ρι δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι του 50αρικου; και τι ζητάς τώρα επειδή δεν πήρες θέση να κάνεις ύπουλη ζημιά; Ότι θες ευθέως Νίκο. Η περιοχή είναι μικρή κ γνωριζόμαστε όλοι. Τώρα άμα θες να γίνεις Δήμαρχος στη θέση του Τωρινού Δημάρχου γνωρίζεις..αι φτύσ τα μπούτια σ!!

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τα όσα ξαφνικά θυμήθηκε να καταγγείλει ο πρόεδρος της Αγναντης, νομίζω ότι απλα του στέρησαν τα μηχανήματα για να παρεμβαίνει κυρίως στα χωραφάκια του, καθώς και σε αυτά των κολλητών του, διότι απλά οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες χωραφιών που δεν τον ψήφισαν ή δεν ήταν κολλητοί του, οσες φορές και αν ζήτησαν να τους "στρώσει " ένα δρόμο ή να βελτιώσει χαλασμένους αγροτικούς δρόμους, για να αποκτήσουν πρόσβαση στα χωράφια τους, ή τους σταύλους τους, εισέπραξαν επιδεικτική άρνηση και αδιαφορία ! Οι κτηματίες-ιδιοκτήτες χωραφιών , σταύλων και λοιπών ιδιοκτησιών της Αγναντης έχουν δίκιο να ζητούν από την Δημοτική Αρχή να τους παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να μπορούν να προσεγγίζουν τα χωράφια τους και τους σταύλους και όχι μόνο.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΟΣΤΑΣ είπε...

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ . ΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 14 ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ Η ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΡΑΝΤΙΖΕ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 15 ΜΕ ΖΕΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΝΟ ΟΧΙ ΑΓΝΑΝΤΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝΕ ΤΗ ΤΣΑΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΒΡΑΔΥ.ΠΟΣΟ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 300 Ε ? ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ,ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΠΥΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΦΙΛΙΑ ΧΑΧΑΧΟΥ ΑΡΜΑΝΙ ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΕ ΣΤΓΧΩΡΙΑΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ , ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ.ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ