03 Μαΐου 2020

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/5/2020

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger







Γραφείο: Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου
Δ/νση: Αγ. Παν/νος 8- 35008 Καμένα Βούρλα
Τηλ.: 2235350029, 2235350037
E mail: lxondrodimou@mwlos.gr

Καλείσθε να συμμετέχετε στην δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί, στις 4 Μαΐου 2020, ημέρα Δευτέρα και από ώρα 12.00 μ. έως 14.00 μ.μ., για να συζητήσουμε και λάβουμε απόφαση στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Σε εφαρμογή των νέων προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας,ανακοινώνεται ότι για λόγους πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας, σύμφωνα με την αριθμ. 18318/13-3-2020 διευκρινιστική του υπ’ αριθμ. 55 ΦΕΚ της 11-3-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 6-4-2020,
θα διεξαχθεί δια περιφοράς.

Μέχρι την ώρα λήξης της συνεδρίασης δια περιφοράς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα μπορούν να ψηφίσουν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, μέσω τηλεφώνου ή γραπτού μηνύματος στο 6977809227 (Μπήτα Γεωργία) και 2235350037 (Χονδροδήμου Λουκία) και με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: lxondrodimou@mwlos.gr και από
ώρα 12.00μ. έως 14.00 μ.μ. Μετά το πέρας της ώρα λήξης, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Μπήτα Γεωργία

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καμένων Βούρλων
2. Λήψη οικονομικών μέτρων υποστήριξης λόγω της κρίσης του κορωνοϊου COVID-19 (απαλλαγής από τέλη καθαριότητας/φωτισμού και κοινόχρηστου χώρου επιχειρήσεων, αναστολής από τέλη παρεπιδημούντων και ακαθαρίστων εσόδων επιχειρήσεων, παράτασης και αναστολής οφειλών εκμισθωτών και εργαζόμενων επιχειρήσεων σε απαγόρευση λειτουργίας, απαλλαγής τροφείων παιδικών σταθμών, αναστολής μισθωμάτων επαγγ. μισθώσεων και κυλικείων)
3. 1η Αναμόρφωση και τροποποίηση του Προϋπολογισμού, του Ετήσιου Σχεδίου Δράσης και του Τεχνικού Προγράμματος Οικονομικού έτους 2020
4. Έγκριση δεκτικών κωδικών για εντάλματα προπληρωμής του Δήμου Καμένων Βούρλων για το έτος 2020
5. Τρόπος εκτέλεσης εργασίας περισυλλογής – απόσυρσης, μεταφοράς, προσωρινής αποθήκευσης, έκδοσης πιστοποιητικού καταστροφής και περαιτέρω επεξεργασίας οχημάτων στο τέλος κύκλου ζωής
6. Υποβολή εγκλήσεως αναφορικά με τη διαδικασία παραχώρησης του τουριστικού καταφυγίου τουριστικών σκαφών Καμένων Βούρλων

Οι φάκελοι των θεμάτων θα βρίσκονται στο γραφείο της Προέδρου του Δημοτικού
Συμβουλίου κας Μπήτα Γεωργίας, προς ενημέρωση των Συμβούλων

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι και αλλιώς ανύπαρκτοι ήταν ας κάνουν οσες περιφορές θέλουν.

Ανώνυμος είπε...

έργα και ημέρες του πινόκιο:
1. ύδρευση? Θα θα θα.. (μη πας πείτε για τηλεμετρίες, ψηφιακά υδρόμετρα με δάνεια και πράσινα άλογα. πρώτα πρέπει να έχεις το ίδιο το νερό.
2. αποχέτευση? θα θα θα... (αν συλλεχθεί το τι έχει πει ο άνθρωπος για τον άγιο κωνσταντίνο θα μείνουν άλαλα και τα μικρόφωνα πλέον)
3. γπσ- σχέδιο πόλης- διάνοιξη προβλεπόμενων οδών..θα θα θα.. πρωτοπορεί κλείνοντας διέλευση και μη κάνοντας απολύτως τίποτα για να ανοίξει ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ, ΕΝΑ ΡΕ!!!
4. Καθαριότητα??? Τα ανέδειξε όλα το τσίρκο του περσινού αυγούστου στα καμένα βούρλα!! και βέβαια έφερε την ανακύκλωση λέει, αυτή που υπήρχε 8-9 χρόνια πρίν. επιπλέο,ν 120 στο φοδσα προκειμένου εν μέρει να αιτιολογήσει τις αυξήσεις σε δτ δφ και μετά να πει πρέπει να επέμβει ιδιώτης.
5. ασφαλτοστρώσεις?? απαπαπα απαγορευμένες...πρέπει να σπάνε τα κάρτερ...
είναι πάρα πολλά..
πάψε να πουλάς σανό ότι σας φταίει ο ένας και ο άλλος.
η λέξη αυτοκριτική σου είναι παντελώς άγνωστη.
6.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Ανώνυμε 10:26 π.μ., πράγματι αυτά είναι τα «έργα και ημέρες» του κ. Συκιώτη. Αλλά για όλα αυτά μας είχε προειδοποιήσει πριν τις εκλογές, στις 14/5/2019 ο συντοπίτης μας κ. Σκούφιας στο άρθρο του «Έργα και οι Ημέρες» ενός αποτυχημένου Δημάρχου!»
Ιδού ένα απόσπασμα από το προφητικό άρθρο του…
---
««Με άλλα λόγια, μιλάμε για ένα Δήμαρχο:
1.που έδειξε απροθυμία να λειτουργήσει στο πλαίσιο Αρχών και Κανόνων …
2.που οι λέξεις Διαφάνεια, Συνέπεια, Συνεργασία, του είναι άγνωστες …
3.που έδειξε ότι έχει ως φιλοσοφία την καθεστωτική αντίληψη: Εγώ Ειμί!
4.που το πολιτικό παπατζηλίκι το έχει σπουδάσει για τα καλά …
5.που δεν έλυσε, αλλά πολλαπλασίασε τα προβλήματα μας …
6.που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Αυτής της ποιότητας είναι ο κ. Συκιώτης που ζητά τη ψήφο σας για 2η δημαρχιακή θητεία.
Σας ρωτάω, λοιπόν: Είστε περήφανοι για αυτή την εικόνα του Δήμου μας;
Θα τον ψηφίσετε για να κάνει τι;
Να βάλει την ταφόπλακα στον ΔΗΜΟ;
Θα του το επιτρέψετε ως πολίτες;
Αρκετά δεν υποτίμησε την νοημοσύνη σας;
Τον εμπιστευτήκατε το 2014. Εάν όμως τον εμπιστευτείτε για 2η φορά αφού τώρα ξέρετε, θα φέρετε ακεραία την ευθύνη και να μην διαμαρτύρεστε μετά πως και πάλι σας εξαπάτησε. «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού»»
---

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση για μύστες...
Η συμβίωση της ξινής (ο νοών νοείτω) με την σκαλοπατομετρούσα μαντάμ πως εξελίσσεται?
θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε...

Υ.Γ 1 Δήμαρχε σου δίνω τζάμπα ιδέα...βάλε κάμερες και κατέγραψε τα μαλλιοτραβήγματα θα ξεχρεώσεις το δήμο...και ίσως είναι ευκαιρία να ανέβεις οικονομικά ώστε να αρχίσεις
Υ.Γ 2 Σερβιτόρε ασχολήσου με το laroom και μην απαντάς εκτίθεσαι....

Αυτά εν ολίγοις!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕΙΣΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ,ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ.
ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥς ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.
ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΚΟΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τσωμόπλα βαράτε...έχουμε λόγο να γελάμε...

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια να πας κι εσύ στο Συμβούλιο. Έχουμε καιρό να γελάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

EΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ 2014-2019 ΣΕΛΙΔΑ 118
4 ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Π.
Η παρακολούθηση και αξιολόγηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος, σχετίζεται με την επίτευξη και την πρόοδο υλοποίησης των στόχων που τίθενται σ’ αυτό. Παράλληλα, μέσα από τη διαδικασία Παρακολούθησης και Αξιολόγησης, εντοπίζονται καθυστερήσεις ή αστοχίες και προκύπτουν τυχόν προτάσεις, ώστε να ληφθούν διορθωτικές αποφάσεις για την επιτυχή έκβαση του Προγράμματος.
Η υλοποίηση και παρακολούθηση της εφαρμογής του Επιχειρησιακού Προγράμματος ανήκει στις αρμοδιότητες της Εκτελεστικής Επιτροπής, με την υποστήριξη της αρμόδιας υπηρεσιακής μονάδας Προγραμματισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εκτελεστική Επιτροπή και η αρμόδια υπηρεσιακή μονάδα Προγραμματισμού :

 Παρακολουθεί την υλοποίηση του Φυσικού Αντικειμένου των Δράσεων του Ε.Π.
 Παρακολουθεί την υλοποίηση του Οικονομικού Αντικειμένου των Δράσεων του Ε.Π.
 Καταρτίζει τους Δείκτες Παρακολούθησης και Αξιολόγησης του Ε.Π.

Έτσι, θεωρητικά, δημιουργείται ο κατάλληλος μηχανισμός αξιολόγησης των αποτελεσμάτων, μέσα από τη σύγκριση των επιδιωκόμενων και των πραγματοποιηθεισών παρεμβάσεων, σε όλη την έκταση του Δήμου. Τα αποτελέσματα της αξιολόγηση του Προγράμματος, θα υποβάλλονται στην Εκτελεστική Επιτροπή και θα κρίνονται από το Δημοτικό Συμβούλιο.
---------------
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ Ε.Π 2011-2014 (ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ )
ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ...ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ρωτηθηκε ο Τσωμος από δημοσιογράφο αν θα ξανά πολιτευθεί ,η απαντηση,ήταν-Θα ηγηθώ του Κοινωνικου ,αναπλαστικου κομματος

Ανώνυμος είπε...

Εκει στην βυζαντινη καστροπολιτεια οδος Αγ.Παντελεημονος 8, ο Υπατος ειπε στους ευνουχους ο καφες να σερβιρεταιμε με μουσικη υποκρουση ΜΕ λυρα και προς τιμην των συνεργατιδων γυναικων να απαγγελεται ποιηση της Σαπφους?

Ανώνυμος είπε...

Προς 2.55 φίλε μαζί μεν ποίηση της σαπφούς για να εμπλουτιστεί το καλλιτεχνικό πρόγραμμα προτείνω και στήσιμο σκηνής στις πλατείες ρεγγινίου και καρύας όπου θα συνδυάζεται με ποίηση με τσάι και αναπαράσταση ρωμαικών οργίων συνδυασμένα με ανατολίτικες επιρροές κάμα σούτρα...

Ανώνυμος είπε...


ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΕΡ που δεν βρίσκεις ένα τρόπο να μην γράφονται ένα κάρο μαλακίες του κάθε ΜΑΚΑΚΑ. ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΔΕΙΣ, ΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ.
Γιατί δεν ΒΑΖΕΙΣ εσύ ένα θέμα ,που εσύ κρίνεις ουσιαστικό για τον τόπο, ΚΑΙ ότι ΣΧΟΛΙΟ Ή ΠΑΠΑΡΑ είναι ΑΣΧΕΤΟ-Η ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ , μήπως μαζέψεις την κατάσταση, δεν σε ενδιαφέρει;; για εισαι ικανοποιημενος με το ..επιπεδο του διαλογου.
ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ, ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ, ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΓΝΩΜΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ....ΔΙΩΧΝΕΙΣ..
ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚ...Α.

ΕΡΩΤΗΜΑ :ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ;;;
{{Αυτό το Blog φτιάχτηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει τους δημότες , τους παραθεριστές και φίλους των Καμένων Βούρλων, με χρηστικές πληροφορίες , κακώς και καλώς κείμενα,νέα των Καμένων βούρλων και γενικότερα με ό,τι αφορά την ευρύτερη περιοχή.}}


kamena voyrla blogger είπε...

Και ποιος είμαι εγώ, και ποιος είσαι εσύ ρε φίλε επίσης, που θα κρίνουμε την άποψη του κάθε ενός? Να σου θυμίσω ότι η άποψη είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα, και έγκειται στον κάθε έναν που την διαβάζει αν θα την υιοθετήσει ή όχι. Θα επαναλάβω για άλλη μια φορά, αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει, αυτοί είμαστε, αυτό ψηφίζουμε και ανάλογα συμπεριφερόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Σωστα τα λέει
ο μπλόγκερ περί του δικαιώματος της άποψης.
Επίσης σωστή και η διαπίστωση περί τοπικού επιπέδου γνωμης-γνωσης.
Προσθέτω ότι η πολιτική δράση πάντα είναι ατομική και υποκειμενική,ακόμη και αν εντάσσεται σε συνολο,λ.χ.οι ομάδες των αυτοδιοικητικών,φαινομενικά τηρούν την πειθαρ εια,αλλά όταν καλουνται
να αποφασίσουν ζητήματα
σημαντικού ηθικού βάρους τότε διαφοροποιούνται της κοινής γραμμής.Ετσι βλέπουμε συμμαχίες,προσχωρήσεις,αποχωρήσεις,στο Δ.Σ.αλλα και παραιτήσεις.Ολα αυτά προσδιορίζουν και την ατομική δράση.