13 Αυγούστου 2012

Θα είναι η σπεσιαλιτέ τους!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αναγνώστης του enikos.gr φωτογράφισε και μας έστειλε την απόδειξη στην οποία αναγράφεται το κόστος ενός Καπουτσίνο Φρέντο σε καφετέρια στα Καμμένα Βούρλα. Πλήρωσε 5,50 ευρώ.


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Μ@....... ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ 50 ΕΥΡΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΦΕ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ....ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ........ΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Διευκρίνιση:
Πρόκειται για απόδειξη του κεντρικού μπαρ στο ξενοδοχείο Γαλήνη και όχι καφετέριας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.........ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧ@@@@@ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ.......
ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΛΑΜΙΩΤΕΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Κομπλεξικοι ταγαραδες Λαμιωτες,θελετε κ καφε στην πισινα στο ΓΑΛΗΝΗ κ μετα σας φαινεται κ ακριβα;Να πινετε τον καφε σας στο ΣΚΕΤΣ και στο PEOPLE με τους υπαλληλους με ιπατητηδα κ οχι σε πενταστερα ξενοδοχεια,ζωα ε ζωα!

Ανώνυμος είπε...

Exeis dikio megale kai tha to balw epikefalida auto sto blog mou ....ti douleia exoume emeis ta ZWA oi Lamiwtes sta Kamena ???/ Auto lew kai egw ....... eimaste ZWA giati erxomaste akomh kapoioi apo emas (eutixws ligoi) sta Kamena ....egw to fwnazw kathe mera ...Agia Marina Raxes klp ....Oute Eurw sta Kamena ..den to axizete , eiste panakriboi , anagwgoi klp. Oson afora thn hpatitida exeis dikio ...exete ta pio epikyndina magazia ...douleuoune Albanoi kai Boulgaroi xwris karta ygeias.. Kathiste monoi sas loipon na doume poios tha xasei !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αμην κ ποτε!Καλα θα ηταν να πουλησετε κ τα διαμερισματα που εχετε αγορασει για να ησυχασουμε απο σας,γιατι το μονο αποθημενο σας ειναι ενα σπιτι στα Καμενα Βουρλα,μιας κ σεις αντι να χτιζετε προς τη θαλασσα χτιζετε προς το Καρπενησι!Λες να χει θαλασσα κ εκει;Αντε λοιπον στη Γλυφα κ στον Καραβομυλο κ αφηστε μας εμας,μπορει κ να επιβιωσουμε,ποιος ξερει!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΡΟΤΙΝΑ ΛΙΓΟ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΖΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ !!!! ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. 11:14 ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ! ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ ΛΑΜΙΩΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ . ΕΠΙΣΗΣ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΛΑΜΙΩΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΑΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΕ ΕΣΕΝΑ , ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΦΙΛΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΕΙΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ . ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΝΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΜΕΝΩΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ 2000 € Η 3000 € ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ 10 ΚΑΦΕΔΕΣ Η 10 ΠΟΤΑ Η 10 ΠΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΩΔΙΔΕΙΣ ???? ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΩΤΑΜΕ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΣ !!!!! ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ !!! ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ !!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 1:41 καλα τα λες αλλα i-phone 4s εστω κ κλεμμενο το βρησκεις 50e, παπουτσια dsquared μαιμου τα αγοραζουν με 40e, carbon καπο στο αυτοκινητο το βαζουν με αυτοκολητο 40e!Καφε στο ΓΑΛΗΝΗ εν γνωση σου θα τον πληρωσεις 5.50e!Oτι δεινεις παιρνεις!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΟΣ.ΤΑ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ.Η ΛΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΘΡΩΠΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΓΧΟΛΥΝΣΗ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ.Η ΑΓΟΡΑ ΤΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΟΛΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ.Η ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ "ΙΝ"ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.Η ΑΙΔΗΨΟΣ ΝΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΛΑΜΙΑ.ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ.ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ!![ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ}

Ανώνυμος είπε...

Ο Κύριος που κατηγορεί γενικά τα Καμένα Βούρλα με την απόδειξη είναι λάθος γιατί κάθε μαγαζί έχει τον τιμοκατάλογο πριν παραγγείλεις ξέρεις πόσο κάνει ο καφές και αν δεν σε συμφέρει πας σε άλλο μαγαζί που πουλάει φθηνότερα[βρίσκεις και με δύο ευρώ το φρέντο].
Αν έκανε χρήση της πισίνας του ξενοδοχείου ΓΑΛΗΝΗ και πλήρωσε τον καφέ μόνο 5.5 ευρώ αυτό είναι προσφορά και όχι κλεψιά.
Τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων έχουν ακριβότερες τιμές, απευθύνονται σε πελάτες άνετους οικονομικά και δεν θέλουν τον κάθε έναν προβληματικό οικονομικά.
Οσο γιά τους Λαμιώτες στη Λαμία πληρώνουν τον καφέ τους 3.5 ευρώ περίπου και δεν τους ενοχλεί,στα Καμένα θέλουν να τον πιούν με 2 ευρώ,όσο στο χωριό τους.
Ας έρχονται επιτέλους οι λογικοί Λαμιώτες γιατί και τα μαγαζιά έχουν τεράστια έξοδα ,τα βγάζουν πέρα δύσκολα και δεν βλέπω κανέναν να έχει οικονομήσει από αυτούς,εκτός από τους ιδιοκτήτες.
Και σε μένα δεν μου αρέσουν οι τιμές και θέλω να πέσουν,αλλά ψάχνω και βρίσκω φθηνότερα.
Ψάξτε και εσείς γιατί υπάρχουν μαγαζιά φθηνότερα και γιά ποτό και γιά φαγητό.

Ανώνυμος είπε...

Στους δυσκολους καιρους που ζουμε δεν θα επρεπε να μιλαμε ετσι.οπως και στη λαμια ετσι και στα καμενα υπαρχουν ακριβα μαγαζια ..αν δεν τα αντεχει η τσεπη μας απλα δεν παμε.τα καμενα βουρλα ολο το χρονο στηριζουν τη λαμια ετσι πρεπει να κανει και η λαμια.αυτη ειναι η αποψη μου.αν και δεν μενω πια στα καμενα παντα θα πηγαινω και οταν θα πηγαινω θα ψωνιζω στη λαμια.μια αλυσιδα ειμαστε ...

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε φίλε ,θα περιμενεις κανα τεταρτο να πιασεις τραπεζι ,θα καθισεις και αν δεν εχει καταλογο θα ζητησεις να σου φερουν και αν σου φανουν ακριβα τοτε θα σηκωθεις θα πεις συγνωμην ειστε ακριβοι και θα φυγεις.Μωρέ τι λογική είναι αυτή;Και επειδή μαλλον δεν τα ξερεις καλά αλλες τιμες γραφει γιατι στο τελος σου χρεωνουν το νερο της βρυσης ως εμφιαλωμενο ,τα χαρτακαι για το σκουπισμα των χεριων και δεν ξερω τι αλλο ,εχεις παοδειξη; Δες και μετα ξαναέλα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΚΟΙΤΑΓΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ.ΔΕΝ ΣΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.......................