24 Αυγούστου 2012

Λουκέτο στους δήμους. Δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε μισθούς

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Οι δήμοι μάλλον μοιάζουν με καμίνια έτοιμα να εκραγούν. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από τις δηλώσεις των αυτοδιοικητικών τις τελευταίες ημέρες και μετά την προκήρυξη έκτακτου συνεδρίου της ΚΕΔΕ τέλος Αυγούστου για το θέμα των οικονομικών.

Προς την κατεύθυνση των λουκέτων, προσωρινών ή επ' αόριστον, κινείται η πλειοψηφία των ΠΕΔ της χώρας. Οι δήμαρχοι απειλούν με παραιτήσεις ή και στάση πληρωμών ως απάντηση στην περικοπή της χρηματοδότησης.

Η κατάσταση στους δήμους είναι τραγική δηλώνει στο STAR κεντρικής Ελλάδας ο πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Βαγγέλης Τετριμίδας.

Κινητοποιήσεις δημάρχων από LAMIASTARGR

lamiastar.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορουν να πληρώσουν ούτε μισθούς αλλά του ΣΆΠΙΟΥ ΦΟΊΝΙΚΕΣ στο Ασπρονέρι και την είσοδο των ΚαμένωνΒούρλων έχουν να τους πληρώσουν!!! Βρε άντε από δω λαμόγια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΠΩΔΟΤΙΚΑ ????????????

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΤΗΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΝΤΟΥΤΟ ( ΚΛΟΥΒΙ ΟΡΝΙΘΩΝ) ΣΤΗΝ ΜΙΣΟΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΛΑΝΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΙ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΨΑΧΝΑΤΕ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΟΛΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, ούτε ενα ευρώ χαμένο, ελεγες κάποτε, αλλά πολλά ψαρια δεν φάγανε στον Τόλια με την αιμοδοσία στη ΔΕ Μώλου. Μήπως σου έχει ξεφύγει ο έλεγχος στα οικονομικά, για ψάξτο λίγο θα βγάλεις λαυράκι ή μάλλον τσιπούρες και κοτσομουρες, κοντα στα 5 κιλα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ?ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΕ ΘΙΓΕΙ??
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ...ΞΕΡΕΙΣ Η ΣΕ ΕΦΕΡΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ?
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΣΑ ΧΑΛΟΥΣΑΝ ΠΡΟ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ"....ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ..
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΕΣ...ΑΛΠΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ...

Ανώνυμος είπε...

Ελληναρας εισαι ,φιλε 8.18.
Σπαταλούσαν οι προυγουμενοι ,που τους στήλαμε στην αντιπολίτευση, να σπαταλήσουμε και εμεις, έχουμε το μαχαίρι κοβουμε πεπόνι. Που ακούστηκε τραπέζωμα για αιμοδοσία 575,64 ευρώ , πόσοι φάγανε δεν γνωρίζουμε , ομως η απόφαση του Δημάρχου ειναι τσιπουρες 3 κιλά προς 50 ευρω +φπα και 2 κιλά κουτσομούρες προς 44 ευρώ το κιλό + φπα, πάντως οι μπύρε ςηταν 12 και το ψωμί 10 μερίδες.
Για σκέψουτο λιγάκι να δεις ποου ειναι η πρόκληση, εκτος και εάν ήσουν και εσύ στο τραπέζι.


Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
"ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΕΣ...ΑΛΠΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ..."