28 Αυγούστου 2012

2o Ράλλυ Σπρίντ Καμμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Όλα έτοιμα λοιπόν για τον 4ο και 1ο γύρο του Κυπέλλου Χωμάτινων Σπρίντ και Επάθλου Κεντρικής Ελλάδος αντίστοιχα, που συνδιοργανώνει η Α.Λ.Α.Λαμίας με τον Δήμο Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου στα Καμένα Βούρλα (ε.δ. Ρεγκίνι-Καρυά) την 1-2 Σεπτεμβρίου 2012.

Δίπλα μας, όπως πάντα άλλωστε, η “ΘΕΡΜΟΠΕΤΡΟΛ-ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ”, στον ρόλο του μεγάλου χορηγού, ενώ υποστηρικτές, η “ΓΙΩΡ. ΠΑΖΗΣ-ΑΝΤΑΛ/ΚΑ ΙΑΠΩΝΙΑΣ” από την Θεσσαλονίκη, “YACCO ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ-ΑΦΟΙ ΖΑΧΑΡΑΚΗ”, “ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΠΑΝ.ΑΡΜΥΡΙΩΤΗΣ” και βεβαίως το “MUSIC CAFÉ ΠΡΟΒΑ” στα Καμένα Βούρλα όπου θα γίνουν τόσο ο Διοικητικός-Τεχνικός Έλεγχος όσο και Απονομή Κυπέλλων-Επάθλων του αγώνα, καθώς και το “HOTEL SISSY” που θα είναι υπεύθυνο για την φιλοξενία των πληρωμάτων.

Η Α.Λ.Α.Λαμίας, έχοντας πάντα το βλέμμα της στραμμένο προς τους αγωνιζόμενους κατ’αρχήν, προσφέρει την διανυκτέρευση του πληρώματος το Σάββατο στα Καμένα Βούρλα στο Ξενοδοχείο “SISSY”, και διαμορφώνει το παράβολο συμμετοχής στα 180 €.

Υπενθυμίζεται ότι η λήξη υποβολής συμμετοχών για το 2ο Ράλλυ Σπρίντ Καμένων Βούρλων, είναι την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012 και ώρα 22:00΄ με fax στο 22310 37722 ή ηλεκτρονικά στο e-mail της Λέσχης info@alal.gr

Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να πάρετε από την ΑΛΑ Λαμίας (τηλ: 22310 27700 – 6977 959322) καθώς και από την ιστοσελίδα της Λέσχης www.alal.gr.

Για την Α.Λ.Α.Λαμίας
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: