26 Αυγούστου 2012

Συνάντηση των μελών της Επιτροπής και των Επαγγελματικών φορέων του Δήμου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ-ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ-ΕΔΡΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Δελτίο Τύπου
Καμένα Βούρλα: 26/08/2012


Στα Καμένα Βούρλα, στο Ξεν/χείο Σίσσυ την Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012 και ώρα 9μμ, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των μελών της Επιτροπής και των Επαγγελματικών φορέων του Δήμου, Ξενοδόχων Καμ. Βούρλων, Ελευθέρων Επαγγελματιών, με θέματα:

Α) ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Β) ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΕΙΑ

Γ) ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ



O Πρόεδρος

Δημήτρης Παπαναγιώτου

Τα μέλη της τουριστικής επιτροπής

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οδηγίες προς Ναυτιλομένους:Πρώτον θέμα το Ράλλυ Ακρόπολης και η πρόταση προσφοράς μειωμένης τιμής,απο τους ξενοδόχους και τους επαγγελματίες των Καμ.Βούρλων με σκοπό την ανταγωνιστική προσφορά προσέλκυσης του, της Λαμίας σε σχέση με αυτή του Λουτρακίου.Δηλαδή η Λαμία του Κοτρωνιά,του Περγαντά,του STAR TV,του FMI και γενικά της ΦΘΙ\ΔΟΣ περιμένουν να πείση το στέλεχος της παράταξης που διοικεί το Δήμο,ο κ.Παπαναγιώτου τα μέλη των δ.σ.των Συλλόγων για συνένεση επ'αμοιβαία ωφελεία.Τίθεται όμως ενα τεράστιο ΗΘΙΚΟ θέμα οτι ολοι αυτοί που ζητούν "συνενόηση"κάνουν οτι περνάει απο το "χέρι" τους για να υποβαθμίσουν τα Καμ.Βούρλα και στο θέμα της ονομασίας του Δήμου και στα λύματα του Αγ.Κων\νου. Η Λογική απάντηση των συλλόγων θα πρέπει να είναι καμμία συνεργασία με αυτούς που ζημιώνουν την λουτρόπολη!Καί εφ'όσον έλθει το Ακρόπολης τα καταλύματα έχουν τιμές "πόρτας"νόμιμες.Ετσι μόνο θα κατανοήσουν το μέγεθος της ανοησίας τους,οι "κομματικοί επιβήτορες" που σήμερα το παίζουν "καλοί καγαθοί".ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΑ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ\ΝΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΥΨΟΥΝ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΤΤΟΝΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΠΛΑ ΠΑΡΩΝ.Τρίτον οι διάφορες αδελφοποιήσεις εφ' οσον δεν εντάσονται σαφέστατα σε ενα σχεδιασμό τόνωσης εισερχομένου τουριστικού εισοδήματος καλύτερα να ειναι χαμηλής μόχλευσης,και σε επίπεδο πολιτιστικών "φολκ ρολ" εκδηλώσεων.Εν κατακλείδι ο κ.Παπαναγιώτου ας προσέξει τι ζητά και απο ποιούς,διότι τα Καμ.βούρλα "φυσάνε πλέον και το γιαούρτι" με τους διάφορους πολιτικούς Μασκαράδες που μπλέξανε.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα..ποιοι φυσανε?οι γραφικοι που καθονται στο μαγαζι του γιαννακη?????χεχεχεχεχαχαχαχαχαχχαχεχεχεχαχχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

H αγωγή που ειχες απο τον πατέρα σου σε έκανε ικανό για απαντήσεις εμπεριστατωμένες και άξιες της οικογενεία σου,αν δε συνεχίσεις με αυτό το ρυθμό ειναι σίγουρο το προσδωκόμενο πολιτικό ώφελος που θα έχει αυτός που υποστηρίζεις,υιέ μου ,υιέ μου.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΣ κ. 1:51 ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΤΑΙΟΔΟΞΗΣ ΑΛΛΑΖΟΝΙΑΣ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

10.01 Είσαι μέγας προβοκάτωρ διοτι ο Μήτσος είναι πάντα χτενισμένος.... Τουριστική ανάπτυξη χωρίς άψογη κόμη δεν γίνεται.... Δυστυχώς για όλους μας όμως έχει αρχίσει τελευταία να φοινικίζεται....!!!