20 Αυγούστου 2012

Πρόσκληση για Δημοτικό Συμβούλιο της 22/8/2012

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


ΠΡΟΣ:
Αποδέκτες(όπως ο πίνακας αποδεκτών)
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:Πρακτικογράφο Δημοτικού Συμβουλίου

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 22.08.2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Καμένα Βούρλα 17.08.2012
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Ν. Καραμαζιώτης

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ - ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης.
2. Αποφάσεις επί αιτήσεων δημοτών για διάφορα θέματα. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
3. Αποδοχή χρηματοδοτήσεων, αναμόρφωση, τροποποίηση προυπολογισμού και τεχνικού προγράμματος 2012. Εισηγητής ο κ. Φακίρης
4. Επιστροφή εσόδων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
5. Έγκριση δαπανών και ψήφιση πίστωσης για πολιτιστικές εκδηλώσεις «καλοκαίρι 2012». Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.
6. Έγκριση δαπανών και ψήφιση πίστωσης για την αιμοδοσία στην Δ.Ε Μώλου. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.
7. Ψήφιση πίστωσης για την συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας του εορτασμού της μάχης Βασιλικών. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.
8. Κατανομή πιστώσεων Σ.Α.Τ.Α. έτους 2012. Εισηγητής ο κ. Φακίρης.
9. Αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δήμου Μώλου - Α. Κωνσταντίνου». Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
10. Συγκρότηση τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Εγκληματικότητας. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
11. Απόφαση επί αιτήσεως της οργανωτικής επιτροπής του υπό διοργάνωση φεστιβάλ «Καζαντζίδεια 2012» στην Δ.Ε Αγίου Κωνσταντίνου. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
12. Χορήγηση άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου στο Μώλο. Εισηγητής ο κ. Φλωράκης.
13. Χορήγηση άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου στα Κ. Βούρλα. Εισηγητής ο κ. Φλωράκης.
14. Χορήγηση άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου στα Κ.Βούρλα. Εισηγητής ο κ. Φλωράκης.
15. Χορήγηση άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου στο Καινούριο. Εισηγητής ο κ. Φλωράκης.
16. Χορήγηση άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου στο Ρεγγίνι. Εισηγητής ο κ. Φλωράκης.
17. Σύνταξη πράξης αναλογισμού, λόγω ρυμοτομίας, στους κοινόχρηστους χώρους μεταξύ των Ο.Τ. 72 και 74 και σε τμήμα ζώνης παραλίας οδού Αγίου Παντελεήμονα στα Καμένα Βούρλα. Εισηγητής ο κ. Μακρυνίτσας.
18. Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, για την κάλυψη κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών πολιτικής προστασίας. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.
19. Απ’ ευθείας αγορά ακινήτου ιδιοκτησίας κληρονόμων Βάρσου Αλεξάνδρου του Χρίστου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την εναπόθεση υλικών και εγκατάσταση οχημάτων του δήμου. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΜΥΗΤΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ.Π.Χ.ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ,ΕΠΙΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ"ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ" ΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΡΑΒΟΝΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΟΥΝ ΑΡΩΜΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.Π.Χ. Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ "ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ" ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΜΕ ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΙΜΗΜΑ 3000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΤΑ ΕΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΟΣ.ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ "ΧΑΛΙΑ"ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΑ ΣΗΚΩΣΕ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.[ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΣΟ -ΟΣΟ]

Ανώνυμος είπε...

Το περιπτερο στην προβλήτα πρεπει να καταργηθει σαν θέση, δεν μας τιμα,δεν υπαρχει αλλο κτισμα στον παραλιακο χώρο,στο παρελθον, πριν από 50 χρόνια τα σπιτια που υπήρχαν κατω απο την Γ.Βασιλειαδη, απαλλοτριώθηκαν. Τοποθετηθηκε προεκλογικα ,για την συμπληρωση συνδιασμου υποψηφίου δημάρχου.Εμπρος από την εκκλησία μας κολώνα ΔΕΗ και καλλώδιο για την ηλεκτροδοτηση του, ντροπή στους εμπνευστές του.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥ ΘΕΣΗ-ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ- Η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ (ΚΤΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ).ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ[ΒΛΕΠΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΛΟΓΓΟ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ]!!!!!!!!ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΩΛΙΩΤΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ. ΒΔΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΩΛΙΩΤΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ, ΤΙΜΙΟΣ, ΣΩΣΤΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΔΕΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙ ΟΥ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΩΡΙΜΑΣΜΕΝΟ ΩΣ ΕΚΤΑΣΗ 18 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 24 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ [ΠΙΘΑΝΟΝ] ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΔΕ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΤΕΘΗ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ Δ.Σ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ [ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΟΤΡΙΩΣΗ] ΜΕ ΤΙΜΗ ΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΕΧΘΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 6 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΤΗ.ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΣΤΩ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥΛΑΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΟΦΑΙ Η ΚΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ειστε ολοι εκτος τοπου και χρονου.λετε συνειδητα ψευδη απλως γιατι ειστε απο την κακη παστα ανθρωπων που επειδη δεν γουσταρουν τον δημαρχο κατασκευαζουν παρατυπιες,παρανομιες κλπ...
ειστε ακυροι,ντροπη σας και περαστικα σας..με καθε ευγενεια..εσεις εχετε παει την περιοχη μας πισω..

Ανώνυμος είπε...

ειστε ολοι εκτος τοπου και χρονου.λετε συνειδητα ψευδη απλως γιατι ειστε απο την κακη παστα ανθρωπων που επειδη δεν γουσταρουν τον δημαρχο κατασκευαζουν παρατυπιες,παρανομιες κλπ...
ειστε ακυροι,ντροπη σας και περαστικα σας..με καθε ευγενεια..εσεις εχετε παει την περιοχη μας πισω..