24 Αυγούστου 2012

Νέα ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα για τον τουρισμό

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Προς ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ blog,
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε την εδώ και δυο μήνες περίπου,έκδοση και λειτουργία της ημερήσιας ηλεκτρονική εφημερίδας, greektourism.com.gr που πραγματεύεται κυρίως θέματα επαγγελματικού τουρισμού.

Οι δομές και η φιλοσοφία του ρεπορτάζ είναι βασισμένες :

α) Στην άμεση, μόνιμη και συνεχή επαφή με τους τουριστικούς κλάδους, τους ΟΤΑ και την Περιφέρεια της χώρας μας και του εξωτερικού.

β) Στην έρευνα, το ζωντανό ρεπορτάζ, την ανάδειξη και παρουσίαση των προβλημάτων, των απόψεων και προτάσεων, χωρίς επεμβάσεις, περικοπές και λογοκρισίες σκοπιμοτήτων.

γ) Στήλες όπου εκτός από τις δικές μας έρευνες, τα ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις, παρουσιάζονται, οι απόψεις των κλάδων, των φορέων, των εργαζομένων και των εν γένει απασχολουμένων, στους πάσης φύσεως τουριστικούς κλάδους, καθώς επίσης τεκμηριωμένες καταγγελίες, προτάσεις και άρθρα τουριστικών παραγόντων.

Παράλληλα με την ημερήσια εφημερίδα, σε μικρό χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει το βιβλίο
H ιστορία του Ελληνικού Τουρισμού από το 1950 μέχρι σήμερα.
Πρόκειται για μια πολυτελή έγχρωμη έκδοση 400 περίπου σελίδων σε χαρτί ιλουστρασιόν Α4 με πρώτη έκδοση τα 15.000 αντίτυπα

Πρόκειται για μνημειώδες έργο που κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα περιλαμβάνει την ακριβή ντοκουμενταρισμένη εξιστόρηση όλης της πορείας του τουρισμού από το 1950 μέχρι σήμερα, καταθέτοντας όλα όσα έχουν καταγραφεί σ’ αυτό το διάστημα από όλους τους ενασχολούμενους με τα τουριστικά και δημοσιογραφικά επαγγέλματα, αλλά και τους ιθύνοντες, υπεύθυνους παράγοντες και κρατικούς αρμόδιους, που θα παρουσιάσουν τις δικές τους απόψεις μέσω συνεντεύξεων οι οποίες θα καταγραφούν και θα δημοσιεύονται και στην ηλεκτρονική εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: