17 Ιανουαρίου 2012

Πόρτα από Νικητιάδη οι δήμαρχοι για τα ιαματικά!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Όχι μονο δεν πήραν κατι χειροπιαστό αλλα στην ουσία τους έστειλε «allerretour»

Ο υφυπουργός τουρισμού Γιωργος Νικητιάδης τον οποιο επισκέφθηκαν μαζι με τον αντιπεριφερειάρχη Θωμά Στάϊκο.
Ο τελευταίος μάλιστα είχε σχεδόν προφητικά αναφέρει μέσα απο το κεντρικό δελτιο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ότι πρέπει να πάμε προετοιμασμένοι αλλιώς θα κάψουμε το χαρτί μας.

Και κάηκε ,αποτεφρώθηκε.
Αν η διεκδίκηση εστιάζονταν μονο στο να μας δώσει το Υπουργείο τα Ψωρονέρια η να επιτρέψει στο Δήμο Μώλου να ασφαλτοστρώσει το δρόμο προς τον Κουνιαβίτη και να κάνει πέντε εργασίες στοιχειώδους ευπρεπισμού του χώρου η να δώσει στο Δήμο Μακρακωμης τα εγκαταλειμμένα σχεδόν ιαματικά του Αρχανίου τότε πολύς λόγος για το…τίποτα!
Δυστυχώς όταν δεν εχεις μαζι σου αφενός μεν επαρκή στοιχεία διεκδίκησης του αιτήματος σου και αφετέρου κάποιο ισχυρό πρόσωπο να σε συνοδεύει (ορα Λουτράκι και Μπεγλίτη) τότε ματαιοπονείς και χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου.

Τα ιαματικά όπως Υπάτης και Θερμοπυλών προτιμά τα γραφειοκρατικό κατεστημένο να τα κρατά σε…ομηρία παρά να τα παραχωρήσει στην αυτοδιοίκηση ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή (αυτόν η τον επόμενο αιώνα) θα βρεθούν οι χρυσοί επενδυτές.

Μέχρι τότε θα ανοίγουν τα μεν της Υπάτης κατά τον Αύγουστο ενίοτε χωρις γιατρό τα δε των Θερμοπυλών θα έχουν γίνει αντί για λουτήρες…ουρητήρες διερχόμενων ευκαιριακά λουομένων αλλοδαπών φορτηγατζήδων.

lamiafm1.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπορουμε να μαθουμε το περιεχομενο των φακελων. Αν ειταν σαν το IQ του Θωμα θα επρεπε ο Νικητιαδης να τρομοκρατηθηκε και επρεπε να τα δωσει ολα

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ .ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΦΑΤΣΕΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ . ΕΝΩ Ο ΒΔΕΛΑΚΙΑΣ ;;;; ΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Με κάτι τέτοια μουν...πανα του κερατα έχει μπλέξει η Ελλάδα και εχει φτάσει εδω που έχει φτάσει! Συγνώμη που ρίχνω το επίπεδο αλλά τα ανδρείκελα που μας κυβερνουσαν και μας κυβερνουν θέλουν κρέμασμα!!! Να πάνε στον αγύριστο οι αληταράδες!!!

Συγνώμη, αλλά άσπρη μέρα δεν πρόκειται να δούμε!!! (ακόμα και αν ρίξει 2 μέτρα χιόνι!!!)

Ανώνυμος είπε...

Τιθετε λογο επικαιροτητος ιαματικων καποια ερωτηματα.Πρωτον σε τι εξυπηρετουσε τοσος θορυβος΄;Γιατι να παρθουν εγκρισεις συνενεσης απο τους Δημοτες;[επιτροπες κλπ].Τι θα αλλαζε το αιτημα προς τον ΕΟΤ;Δεν γνωριζαν οτι ο σχεδιασμος για τον στρατηγικο επενδυτη ειναι στοχος του Υπουργειου.Ολο το προηγουμενο ετος εδαπανηθη κανενα ποσον απο το Δημο για βελτιωση του Κονιαβιτη;Μηπως αντιθετως υποβιβασθη η περιοχη με την εγκριση τουΔημου;[χωματερη].Ενεγραφη στο τεχνικο προγραμα του 2012 καμια πιστωση ποσου για την περιοχη ιαματικων Κονιαβιτη;Εχουν εκδηλωση καμια προθεση για γεωτρηση στην θεση Ελπινικη για ανευρεση Ραδιουχου νερου; Εχουν πλανο εκμεταλευσης εφ'οσον βρεθει;θελουν και μπορουν να αντλησουν διδαγματα απο το αδελφοποιητο ΑΜΠΑΝΟ.Μπορουν να σηκωσουν το βαρος ενος μακροπροθεσμου προτζεκτ ως Δημος με το σημερινο η και το αυριανο εμψυχο υλικο των πολυποικιλων αιρετων της περιοχης;Ο Δημος εχει χρεη ναι η οχι;Τα αταποδοτικα εσοδα μπορουν να χρησιμοποιηθουν επενδυτικα η οχι;Τα οποια μελοντικα δανεια ειναι για υπαρκτες υποχρεωσεις;Εχετε δυνατοτητα να παραγειλετε μια σοβαρη μελετη βιωσημοτητος εκμεταλευσης ιαματικου νερου;Αυτα και αλλα ενδεχομενως μπαινουν στο τραπεζι ως προβληματισμοι πριν ακαιρα διαικδηκησουμε τα ιερα και τα οσια,αλλιως σερνομαστε απο προσωπικες επιδιωξεις πολιτικου αμοραλισμου του τυπου οτι ειμαστε οι πρωτοι που δηθεν τολμησαμε και φυσικα αποτυχαμε.Ενα να ξερετε κυριοι της Διοικησης του Δημου οτι τα Κ.Βουρλα δεν δημιουργηθηκαν απο Παρθενογενεση αλλα καποιοι πριν απο εσας επι δεκαετιες πασχισαν να αφησουν ενα τουριστικο περιβαλον εστω και με τα οποια λαθη.Σημερα υπο αντιξοες συνθηκες το αναγνωριζω αλλα και με αρκετες υποδομες η Λουτροπολη περιμενει οχι Δονκιχωτικες πολιτικες ουτε ημεριδες διαπιστωσης,αλλα εφικτους και αναγνωριμους στοχους