21 Ιανουαρίου 2012

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου την Δευτέρα 23-1-2012 για τον προϋπολογισμό του 2012

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ν. Καραμαζιώτης καλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σε δημόσια Ειδική συνεδρίαση, την Δευτέρα 23-1-2012, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης, την ψήφιση και «Έγκριση Προϋπολογισμού Δήμου Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου Οικονομικού έτους 2012″.

Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα του Δημαρχείου των Καμένων Βούρλων.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΖΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΒΡΑΣΕ ΟΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε φιλε 6.03 πραγματι διοικουν μονο οι 6 οι αλλοι ειναι μαριονετες και ο παπ τρεχει να τους προλαβει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ προεδρεύει, διευθύνει την συζήτηση, εισηγητης πρέπει να είναι ο Δήμαρχος. Ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή, με εισηγητή τον Δήμαρχο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες.Εισήγηση των προέδρων έχουμε στα τοπικά και δημοτικά συμβούλια και στις πάλε ποτέ κοινότητες, εκεί οι π΄ροεδροι εισηγούνται. Ο Καλλικράτης και οι κανονισμοί των Δ.Σ ειναι για να καταστρατηγούνται. ΕΛΛΑΔΑΡΑ ...ολε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ

Ανώνυμος είπε...

Διαμαρτυρόμαστε εντόνως και απαιτούμε την επανάληψη του Δ.Σ. έτσι όπως ορίζει ο νόμος. Χωρις τις μωλιώτικες παρατυπίες. Μούληδες να ουμ.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, ΚΑΡΥΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ